Vertaa ensin laina ja valitse sinulle sopivin lainatarjous

Ennen kuin päätät mistä otat lainaa, vertaa ensin lainoja Sortterin lainavertailupalvelussa ja katso sinulle edullisin ja mieluisin vaihtoehto. Eri palveluntarjoajien lainojen vertailu käy helposti ja nopeasti sivustollamme.

Lainalaskurilla vertaat ensin lainoja

Valitse lainasumma

12 500 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
169 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 12 500 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 169 €, takaisinmaksettava summa 16 250 € sekä todellinen vuosikorko on 7,03 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 12 500 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 169 €, takaisinmaksettava summa 16 250 € sekä todellinen vuosikorko on 7,03 %.

Ennen kuin päätät mistä otat lainaa, vertaa ensin lainoja Sortterin lainavertailupalvelussa ja katso sinulle edullisin ja mieluisin vaihtoehto. Eri palveluntarjoajien lainojen vertailu käy helposti ja nopeasti sivustollamme.

Vertaa ensin – se kannattaa aina!

Kun olet nostamassa lainaa, muista aina – vertaa ensin! Vertailemalla lainatarjouksia keskenään voit säästää jopa satoja euroja lainakustannuksissa. Lainatarjouksien vertailu on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus Sortterin palvelussa ja saat jopa kahdellakymmenellä pankilta ja rahoituslaitokselta lainatarjouksen alle muutamassa minuutissa. Kun asiakkaamme vertaavat ensin lainatarjouksia, he säästävät tyypillisesti 1 038 € luottokustannuksissa.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,5
Perustuu 163 arvosteluun.
powered by

Miksi lainoja kannattaa vertailla ensin?

Lainasta ei kannata maksaa turhaan liikaa. Lainantarjoajia on olemassa kymmeniä ja taas kymmeniä, joten kun vertaat ensin lainat ennen päätöksentekoa, voit säästää isojakin summia rahaa. Myös lainojen ehdoissa voi olla merkittäviä eroja. Lisäksi erilaisia lainatuotteita on tarjolla lukuisia.

Esimerkiksi kulutusluotto on pankkien ja rahoituslaitosten tarjoama laina, jota voit hakea aina 60 000 euroon asti. Sitä haetaan tietylle summalle. Toinen yleinen lainamuoto on joustoluotto, jossa saat käyttöösi tietyn luottolimiitin ja voit nostaa lainaa aina tarvittaessa, tarvitsemiasi summia. Siispä vertaa ensin erilaisia lainatuotteita ja valitse itsellesi paras.

Näin vertaat ensin lainan

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainaa voi saada myös ilman vakuuksia

Lainaa on myös mahdollista saada ilman erillisiä vakuuksia ja henkilötakaajia. Vakuudettomia lainoja ovat esimerkiksi yllä mainitut kulutusluotot ja joustoluotot. Vakuudeton laina sopii hyvin esimerkiksi autolainaksi tai asunnon tai mökin kunnostukseen remonttilainaksi. Sen avulla voidaan myös yhdistää lainat, kuten aiemmin otetut kalliit luottokorttiluotot tai kulutusluotot, yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistämällä lainat voi säästää rahaa lainan kuukausierissä ja koroissa sekä hallita omaa rahaliikennettä helpommin.

Vakuudetonta lainaa voi saada yleensä ottaen henkilö, joka vähintään 20-vuotias ja jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainanottajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa voi myös hakea rinnakkaishakijan, kuten puolison kanssa. Tällöin on mahdollista saada vielä edullisempi lainatarjous.

Vertaa ensin lainan korot ja kulut

Eri pankeissa ja rahoituslaitoksissa lainojen koroissa ja muissa kuluissa voi olla huomattavia eroja. Mikäli lainassa mainostetaan halpoja korkoja, se ei aina tarkoita, että laina olisi halpa, sillä se voi sisältää muita kalliita kuluja. Siispä ennen palveluntarjoajan valintaa vertaa ensin lainojen todellisia vuosikorkoja, jotka sisältävät sekä lainan korot että kaikki muut mahdolliset kulut, kuten lainan avausmaksu, kuukausittaiset tilinhoitopalkkiot tai lainannostokulut. Todellisen vuosikoron perusteella voit tarkastella, onko tietty laina edullinen vai kallis.

Myös laina-ajalla on väliä. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän siitä yleensä muodostuu korkoja ja kuluja. Kun vertaat ensin eri vaihtoehtoja ja valitset todelliselta vuosikoroltaan halvimman lainan sekä sille lyhyehkön mutta maksukykyysi sopivan takaisinmaksuajan, voit säästää isojakin summia rahaa - jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vertaa ensin – vältä yllätykset

 • profile image
  Markku Nevanoja
  21.6.2022 klo 11.50.27

  Sortteriin olen hyvin tyytyväinen mutta lainanmyöntäjä ei toimita lainaa tililleni vaikka liitteet on toimitettu ja alkekirjoitus on tehty sekä laina hyväksytty.

 • profile image
  Ninni Korsow
  17.6.2022 klo 15.11.50

  Kätevä systeemi, nopeata toimintaa 👍

 • profile image
  Tuula Kulmala
  13.6.2022 klo 12.27.33

  Asiani sujui kaikin puolin hyvin, suosittelen lämpimästi.

 • profile image
  Pirjo Torkkola
  8.6.2022 klo 10.58.07

  Palvelu oli nopeaa ja sujuvaa sekä luotettavan tuntuista.

 • profile image
  Lauri Jakku
  7.6.2022 klo 16.07.34

  Toimi kuten piti, sain tilanteeseeni (lainojen yhdistely) sopivan lainan. Suosittelen: mutkatonta asiointia ja vikkelää.

Löydä parhaat lainat minuuteissa

Sortterin palvelun kautta vertailet useita lainoja ketterästi ja ilmaiseksi. Palvelu on selkeä ja läpinäkyvä, joten lainakulujen vertailu on helppoa. Sivusto toimii salatussa ympäristössä, ja kaikki tietosi ovat turvassa.

Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika, ja saat kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset nopeasti ja helposti, yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Näin kilpailutat lukuisat lainat vaivattomasti, vain muutamassa minuutissa:

 1. Täytä ja lähetä lainahakemus helposti Sortterin nettisivustolla.
 2. Vertaa ensin palvelustamme saamasi lukuisat lainatarjoukset, ja valitse sitten sinulle sopivin edullinen laina.
 3. Allekirjoita lainasopimus käyttämällä pankkitunnuksiasi.
 4. Saat lainan tilillesi nopeasti - jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahdessa arkipäivässä.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBalanziaFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Käytä Sortterin palvelua ja vertaa ensin lainavaihtoehdot

Lainojen kilpailutus ja vertailu ennen päätöksentekoa kannattaa. Kilpailutamme yhteistyökumppaneidemme lainat puolestasi. Näet lainojen kokonaiskustannukset yhdellä vilkaisulla. Järjestämme ne selkeästi hintajärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan ja suosittelemme siis edullisinta lainaa. Päätöksenteko siitä, valitsetko halvimman lainan tai sinulle tutun pankin tai rahoituslaitoksen lainan, jää sinulle. Kilpailutus ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa.

Haluat varmasti myös varmistua siitä, että saamasi lainatarjoukset ovat kaikkein edullisimpia vaihtoehtoja. Tämän vuoksi Sortter tarjoaa lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman luoton edullisemmin toista kautta, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen. Vertaile siis lainoja jo tänään, ja valitse sinulle paras tarjous!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Ostoksen tai hankinnan vertailu kannattaa aina. Riippuen hankinnasta säästöä voi kertyä jopa tuhansia euroja. Kun olet tekemässä ostopäätöstä, muista verrata ensin ainakin seuraavat hankinnat: Lainat ja kulutusluotot, puhelinliittymät, säästötilit, luottokortit, kryptovaluutat, sijoitussovellukset ja mobiililompakot. Vertaa ensin – se kannattaa aina!

 • Palvelumme on sinulle lainanhakijana maksuton, eli lainojen vertailu on täysin ilmaista

  Lainavertailumme toiminta perustuu pankkien ja rahoituslaitosten kanssa solmittuihin yhteistyösopimuksiin. Pankit ja rahoituslaitokset haluavat saada lainatarjouksensa listatuksi käyttäjillemme, joten lainantarjoajat myös rahoittavat toimintamme.

  Sortterin käyttäminen, lainojen kilpailuttaminen, vertailu ja hakeminen on sinulle täysin maksutonta. Samalla tavalla toimivat esimerkiksi hotellien tai lentojen varaussivustot.

Kilpailutettuja ja vertailtuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kun olet hankkimassa jotain, vertailetko ensin?