Vertaa ensin laina ja valitse sinulle sopivin lainatarjous

Ennen kuin päätät, mistä otat lainaa, vertaa ensin lainoja Sortterin lainavertailupalvelussa ja katso sinulle edullisin ja mieluisin vaihtoehto. Eri palveluntarjoajien lainojen vertailu käy helposti ja nopeasti sivustollamme.

Vertaa ensin lainoja lainalaskurilla

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
202 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 202 €, takaisinmaksettava summa 19 404 € sekä todellinen vuosikorko on 6,89 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,5
  Perustuu 101 arvosteluun.
  powered by

Miksi lainoja kannattaa vertailla?

Lainasta ei kannata maksaa turhaan liikaa. Lainantarjoajia on olemassa kymmeniä ja taas kymmeniä, joten kun vertaat ensin lainat ennen päätöksentekoa, voit säästää isojakin summia rahaa. Myös lainojen ehdoissa voi olla merkittäviä eroja. Lisäksi erilaisia lainatuotteita on tarjolla lukuisia.

Esimerkiksi kulutusluotto on pankkien ja rahoituslaitosten tarjoama laina, jota voit hakea aina 60 000 euroon asti. Sitä haetaan tietylle summalle. Toinen yleinen lainamuoto on joustoluotto, jossa saat käyttöösi tietyn luottolimiitin ja voit nostaa lainaa aina tarvittaessa, tarvitsemiasi summia. Siispä vertaa ensin erilaisia lainatuotteita ja valitse itsellesi paras.

Lainaa voi saada myös ilman vakuuksia

Lainaa on myös mahdollista saada ilman erillisiä vakuuksia ja henkilötakaajia. Vakuudettomia lainoja ovat esimerkiksi yllä mainitut kulutusluotot ja joustoluotot. Vakuudeton laina sopii hyvin esimerkiksi autolainaksi tai asunnon tai mökin kunnostukseen remonttilainaksi. Sen avulla voidaan myös yhdistää lainat, kuten aiemmin otetut kalliit luottokorttiluotot tai kulutusluotot, yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistämällä lainat voi säästää rahaa lainan kuukausierissä ja koroissa sekä hallita omaa rahaliikennettä helpommin.

Vakuudetonta lainaa voi saada yleensä ottaen henkilö, joka vähintään 20-vuotias ja jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainanottajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa voi myös hakea rinnakkaishakijan, kuten puolison kanssa. Tällöin on mahdollista saada vielä edullisempi lainatarjous.

Vertaa ensin lainan korot ja kulut

Eri pankeissa ja rahoituslaitoksissa lainojen koroissa ja muissa kuluissa voi olla huomattavia eroja. Mikäli lainassa mainostetaan halpoja korkoja, se ei aina tarkoita, että laina olisi halpa, sillä se voi sisältää muita kalliita kuluja. Siispä ennen palveluntarjoajan valintaa vertaa ensin lainojen todellisia vuosikorkoja, jotka sisältävät sekä lainan korot että kaikki muut mahdolliset kulut, kuten lainan avausmaksu, kuukausittaiset tilinhoitopalkkiot tai lainannostokulut. Todellisen vuosikoron perusteella voit tarkastella, onko tietty laina edullinen vai kallis.

Myös laina-ajalla on väliä. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän siitä yleensä muodostuu korkoja ja kuluja. Kun vertaat ensin eri vaihtoehtoja ja valitset todelliselta vuosikoroltaan halvimman lainan sekä sille lyhyehkön mutta maksukykyysi sopivan takaisinmaksuajan, voit säästää isojakin summia rahaa - jopa satoja tai tuhansia euroja.

Löydä parhaat lainat minuuteissa

Sortterin palvelun kautta vertailet useita lainoja ketterästi ja ilmaiseksi. Palvelu on selkeä ja läpinäkyvä, joten lainakulujen vertailu on helppoa. Sivusto toimii salatussa ympäristössä, ja kaikki tietosi ovat turvassa.

Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika, ja saat kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset nopeasti ja helposti, yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Näin kilpailutat lukuisat lainat vaivattomasti, vain muutamassa minuutissa:

 1. Täytä ja lähetä lainahakemus helposti Sortterin nettisivustolla.
 2. Vertaa ensin palvelustamme saamasi lukuisat lainatarjoukset, ja valitse sitten sinulle sopivin edullinen laina.
 3. Allekirjoita lainasopimus käyttämällä pankkitunnuksiasi.
 4. Saat lainan tilillesi nopeasti - jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahdessa arkipäivässä.

Käytä Sortterin palvelua ja vertaa ensin lainavaihtoehdot

Lainojen kilpailutus ja vertailu ennen päätöksentekoa kannattaa. Kilpailutamme yhteistyökumppaneidemme lainat puolestasi. Näet lainojen kokonaiskustannukset yhdellä vilkaisulla. Järjestämme ne selkeästi hintajärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan ja suosittelemme siis edullisinta lainaa. Päätöksenteko siitä, valitsetko halvimman lainan tai sinulle tutun pankin tai rahoituslaitoksen lainan, jää sinulle. Kilpailutus ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa.

Haluat varmasti myös varmistua siitä, että saamasi lainatarjoukset ovat kaikkein edullisimpia vaihtoehtoja. Tämän vuoksi Sortter tarjoaa lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman luoton edullisemmin toista kautta, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen. Vertaile siis lainoja jo tänään, ja valitse sinulle paras tarjous!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.