Brocc lainaa 3 000 - 50 000 euroa

Brocc tarjoaa lainaamisen ja säästämisen palveluita yksityishenkilöille. Brocc on ruotsalaisen rahoituslaitos, joka myöntää vakuudetonta lainaa 50 000 € saakka. Sortterin palvelussa kilpailutat lainatarjoukset helposti ja ilmaiseksi eri lainanantajilta - myös Broccilta.

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

6 vuotta
254 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 6 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 254 €, takaisinmaksettava summa 18 259 € sekä todellinen vuosikorko on 6,91 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Brocc oli aiemmin Balanzia

Brocc on ruotsalainen yksityisomistuksessa olevan rahoituslaitos. Brocc AB on perustettu vuonna 2016 ja se aloitti toimintansa Suomessa syyskuussa 2021 ostettuaan GCC Capitalin, joka harjoitti lainanantoa ja tarjosi säästämisen palveluita Suomessa aiemmin Balanzia -nimellä.

Brocc Finance AB:n valvova viranomainen on Ruotsin Finanssivalvonta. Yhtiön liiketoimintaan kuuluvat yksityishenkilöiden laina- ja talletustuotteet, jotka kuuluvat Ruotsin valtion talletussuojan piiriin.

Suomessa Brocc keskittyy tarjoamaan lainaamisen ja säästämisen palveluita yksityishenkilöille. Brocc pyrkii kilpailemaan markkinoilla tarjoamalla parempia rahoituspalvelujen ehtoja, joka oli myös sen edeltäjän Balanzianin toiminnan keskiössä.

 • Joustava vaihtoehto erilaisiin rahoitustarpeisiin
 • Yksilöllinen hinnoittelu
 • Kertaluottoa kuukausittaisella takaisinmaksulla
 • Lainat 50 000 euroon asti jopa 15 vuoden maksuajalla

Brocc tarjoaa yksityishenkilöille lainaa monenlaisiin tarpeisiin. Lainasumma voi olla väliltä 3 000 - 50 000 euroa. Laina on kulutusluottoa, jota voi hakea esimerkiksi remonttilainaksi. Yhtä lailla Brocc yksityislaina sopii lainojen yhdistämiseen, mikäli haluat järjestellä nykyiset luottosi uudelleen. Lainan kuukausierän voi valita omaan talouteen sopivaksi valitsemalla lainalle mieluisan takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Lainalle voi hakea tarvittaessa kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa ja lainan takaisinmaksuaikaa voi muuttaa tarvittaessa myös kesken laina-ajan. Lainaan voi myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa sen pois kerralla kokonaan ilman ylimääräisiä kuluja.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 470 arvosteluun.
powered by

Brocc laina- ja säästötuotteet

Brocc tarjoaa kuluttajille kertalainaa yksityislainan nimellä. Lainoissa on yksilöllinen hinnoittelu, mikä tarkoittaa lainan ehtojen eli koron ja summan määräytymistä jokaiselle henkilölle erikseen luottoarvioinnin perusteella. Brocc tarjoaa kuluttajille myös säästötiliä jokapäiväiseen säästämiseen. Talletussumma voi olla 1 - 100 000 euroa. Tilin talletuskorko näkyy kirjautumalla omille asiakassivuille. Brocc -säästötililtä voi tehdä kuusi ilmaista nostoa vuodessa.

Brocc yksityislaina

Brocc yksityislaina on vakuudeton laina, jonka saaminen ei vaadi tarvitse takaajia tai vakuuksia. Lainanhakijan tulee olla vähintään 24-vuotias, ja hänen vuositulonsa tulee olla vähintään 16 000 euroa bruttona. Lainan käyttökohteen voi päättää itse, mutta Brocc -laina ei sovellu omistus- tai asumisoikeusasunnon eikä tontin rahoittamiseen. Brocc yksityislainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti. Korko sisältää viitekoron ja korkomarginaalin. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen Brocc siirtää lainan tilillesi tyypillisesti seuraavana arkipäivänä.

Hae Brocc lainatarjous

Kilpailuta ja vertaile Broccin lainatarjoukset

Brocc tekee lainatarjouksen nopeasti ja voit vertailla saamasi tarjouksen maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta kymmeniltä kumppaneiltamme. Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Sortterin palvelussa voit vertailla lainat helposti eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Järjestämme lainatarjoukset sinulle selkeästi hintajärjestykseen. Listaamme tarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat, jotta edullisen lainan valinta on sinulle helppoa. Sopivan lainan löytyessä lainasopimus tehdään aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Sortterin palvelussa kilpailutat lainat eri palveluntarjoajilta helposti ja nopeasti. Täytä ensin lainahakemus sivustollamme, jonka jälkeen saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset helposti listattuna. Voit vertailla lainoja kaikessa rauhassa ja näet tarjouksista tärkeät lainaehdot helposti. Vertailussamme lainoista käy aina ilmi todellinen vuosikorko, eikä lainalla ole mitään piilokuluja.

Jos löydät mieluisan lainan, allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Brocc asiakaspalvelun yhteystiedot

Saat asiakaspalvelun kiinni Broccin nettisivujen kautta tai puhelinnumerolla 0105248410. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / klo 9.00-11.30 ja 12.30-16.00. Tavoitat Brocc asiakaspalvelun myös sähköpostitse osoitteesta lainat@brocc.fi.

Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Broccilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

Mitä perusehtoja on Brocc -lainan hakemiselle?

 1. Sinun tulee olla vähintään 24-vuotias
 2. Vuosittaiset tulosi ovat bruttona vähintään 16 000 €
 3. Sinulla on ansio- eläketuloja tai tuloja yritystoiminnasta
 4. Sinun tulee olla Suomen kansalainen tai olla asunut Suomessa ainakin kolme vuotta
 5. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo