Kaarna laina - Santanderin kulutusluotto

Kaarna laina on Santanderin tarjoama kulutusluotto. Sitä voi hakea tarpeen mukaan 2 000 – 40 000 euroa. Kaarna laina mahdollistaa myös suurempien suunnitelmien toteuttamisen, ja se joustaa tarvittaessa tilanteesi mukaan. Voit kilpailuttaa Kaarna lainan helposti myös Sortterin kautta.

Valitse lainasumma

6 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
154 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 9 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 154 €, takaisinmaksettava summa 7 407 € sekä todellinen vuosikorko on 11,28 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 9 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 154 €, takaisinmaksettava summa 7 407 € sekä todellinen vuosikorko on 11,28 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Kaarna laina on Santanderin tarjoama kulutusluotto. Sitä voi hakea tarpeen mukaan 2 000 – 40 000 euroa. Kaarna laina mahdollistaa myös suurempien suunnitelmien toteuttamisen, ja se joustaa tarvittaessa tilanteesi mukaan. Voit kilpailuttaa Kaarna lainan helposti myös Sortterin kautta.

Kaarna laina on Santanderin tarjoama kulutusluotto, jota voi nostaa 2 000 euron ja 40 000 euron välillä. Kaarnan laina on vakuudetonta lainaa, joka soveltuu hyvin esimerkiksi remonttilainaksi tai autolainaksi.

Lainaa Santanderilta

Kaarna laina on Santander Consumer Finance Oy:n tarjoama lainatuote. Santander Consumer Finance Oy on osa Santander-konsernia, joka toimii yli 40 maassa ja neljällä mantereella. Se on maailman suurimpien ja vakavaraisimpien pankkien joukossa, ja se on euroalueen suurin finanssiryhmä.

Santanderin asiakasmäärä on yli 130 miljoonaa, ja työntekijöitä yhtiöllä on yli 200 000. Santanderin pääkonttori sijaitsee Madridissa, ja Pohjoismaissa toimivan Santanderin Nordic-organisaation pääkonttori on Oslossa. Nordic-organisaatioon kuuluvat Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska.

 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Lainaa 2 000 – 40 000 euroa
 • Laina-aika on 2–15 vuotta
 • Joustava takaisinmaksu ja mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin

Pohjoismaissa Santander tarjoaa kuluttajarahoitusta ja autorahoitusta. Suomessa rahoitusyhtiö aloitti toimintansa vuonna 2007, ja nykyään asiakkaita on jo 200 000. 

Santander on Suomen suurin autorahoittaja. Rahoitusyhtiö tarjoaa kuluttajille ja yrityksille joustavia ja yksilöllisiä rahoitusvaihtoehtoja. Lisäksi Santander toimii edelläkävijänä tuoden markkinoille uusia palveluita.

Santanderin tarjoamalla Kaarna lainalla on oma nettisivusto, joka keskittyy kulutusluoton tarjoamiseen yksityisasiakkaille. Kaarna laina -asiakkaita auttaa Santanderin asiakaspalvelu, ja muutakin tarkempaa tietoa lainasta on saatavilla Santander Consumer Finance Oy:n sivustolta.

Kaarna laina on vakuudeton kulutusluotto

Santander Consumer Finance Oy tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoa Kaarna laina -nimellä. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu ajoneuvorahoitus. Santander tarjoaa palkansaajien ja yrittäjien ottamille rahoitussopimuksille myös Lainaturva-vakuutusta.

Kaarna laina on kertalaina, joka mahdollistaa myös suurempien suunnitelmien toteuttamisen ja joustaa tarvittaessa oman tilanteen mukaan.

Kulutusluottoa voi hakea 2 000 – 40 000 euroa, ja sen takaisinmaksuajan voi valita 2–15 vuoden väliltä lainasummasta riippuen. Alle 5 000 euron lainoihin on mahdollista saada korkeintaan 5 vuotta maksuaikaa.

Kaarna lainaa voi halutessaan lyhentää sovittua kuukausierää enemmän tai maksaa sen kerralla pois ilman ylimääräisiä kustannuksia. Tarvittaessa lainan takaisinmaksuun saa joustoa hakemalla luotolle lyhennysvapaita kuukausia. 

Kaarna laina on kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa saa hakea vapaasti mihin tahansa tarpeeseen, esimerkiksi remonttilainaksi tai autolainaksi. Lainatarjoukset sekä niiden korko ovat henkilökohtaisia. Kulutusluoton korot näkyvät aina lainatarjouksesta.

Hakijan tulee olla vähintään 24-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi lainanhakijan kuukausibruttotulojen tulee olla vähintään 1 500 euroa kuukaudessa (vuodessa 18 000 euroa).

Vertaile kulutusluotot Sortterilla

Kilpailuta Kaarna laina helposti ja maksutta

Laina kannattaa aina kilpailuttaa ennen päätöksentekoa, jotta saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainojen vertailu keskenään onnistuu todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut.

Sortter vertailee lainat juuri tällä tavalla, jotta kaikki lainatarjoukset ovat keskenään täysin vertailukelpoisia. Myös Kaarna lainan voi vertailla palvelussamme.

Kaikki Sortterin kumppaneina toimivat lainanantajat ovat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Lainojen kilpailutus on Sortterilla helppoa ja nopeaa. Se onnistuu yhdellä lainahakemuksella. Kilpailutuksessa ovat mukana kymmenet kumppaneinamme toimivat pankit ja rahoitusyhtiöt.

Lainojen vertailu on täysin ilmaista eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit vapaasti valita, hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista. 

Mikäli haluat allekirjoittaa lainasopimuksen, saat rahat tilillesi usein heti samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Aloita vertailu täyttämällä lainahakemus!

 • Kaarnan laina on Santander Consumer Finance Oy:n tuote, joten Santanderin asiakaspalvelun asiakkaat saavat kiinni Kaarnan nettisivujen kautta sähköisen asiakaspalvelun kautta, sekä puhelinnumerolla 0985645237. Sähköinen asiakaspalvelu on auki arkena 8.30–16.30 ja puhelimitse asiakaspalvelu on auki Ti–Pe / klo 12.00-16.00.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Nordax Bankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  1. Henkilö asuu vakituisesti Suomessa ja on vähintään 24-vuotias
  2. On hoitanut raha-asiansa moitteettomasti
  3. Bruttotulot ovat vähintään 1 500 € / kuukaudessa ( 18 000 € / vuodessa)

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.