Kaarna laina – Santanderin kulutusluotto

Kaarna laina on Santanderin tarjoama kulutusluotto. Sitä voi hakea tarpeen mukaan 2 000 – 40 000 euroa. Kaarna laina mahdollistaa myös suurempien suunnitelmien toteuttamisen, ja se joustaa tarvittaessa tilanteesi mukaan. Voit kilpailuttaa Kaarna lainan helposti myös Sortterin kautta.

Valitse lainasumma

6 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
149 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Kaarna laina on Santanderin tarjoama kulutusluotto. Sitä voi hakea tarpeen mukaan 2 000 – 40 000 euroa. Kaarna laina mahdollistaa myös suurempien suunnitelmien toteuttamisen, ja se joustaa tarvittaessa tilanteesi mukaan. Voit kilpailuttaa Kaarna lainan helposti myös Sortterin kautta.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Mikä on Kaarna laina?

Kaarna laina on Santander Consumer Finance Oy:n yksityishenkilöille tarjoama kulutusluotto, joka voi auttaa hankintojen tekemisessä tai muiden suunnitelmien toteuttamisessa. Kaarna on vakuudeton kertalaina, joka soveltuu hyvin esimerkiksi remonttilainaksi tai autolainaksi.

Lainaehdot lyhyesti:

 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Lainaa 2 000–40 000 euroa
 • Laina-aika on 2–15 vuotta
 • Joustava takaisinmaksu ja mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin

Kaarna lainaa voi hakea ainoastaan lainavertailupalveluiden, kuten Sortterin kautta. Sortterilla hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin ja lainatarjouksia voi saada lähes välittömästi. Samalla kaikki saamasi tarjoukset tulevat kilpailutetuksi ja voit vapaasti valita sinulle sopivimman lainan.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Mikä on Santander?

Santander Consumer Finance Oy on osa espanjalaista Santander-konsernia, joka toimii yli 40 maassa ja neljällä mantereella. Se on maailman suurimpien ja vakavaraisimpien pankkien joukossa, ja euroalueen suurin finanssiryhmä.

Santanderin asiakasmäärä on yli 130 miljoonaa, ja työntekijöitä yhtiöllä on yli 200 000. Santanderin pääkonttori sijaitsee Madridissa, ja Pohjoismaissa toimivan Santanderin Nordic-organisaation pääkonttori on Oslossa. Nordic-organisaatioon kuuluvat Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Suomessa rahoitusyhtiö aloitti toimintansa vuonna 2007, ja nykyään asiakkaita on jo yli 184 000.

Pohjoismaissa Santander on erikoistunut kuluttaja- ja autorahoitukseen ja se onkin Suomen suurin autorahoittaja. Rahoitusyhtiö tarjoaa kuluttajille ja yrityksille joustavia ja yksilöllisiä rahoitusvaihtoehtoja. Lisäksi Santander toimii edelläkävijänä tuoden markkinoille uusia palveluita.

Santanderin tarjoamalla Kaarna lainalla on oma nettisivusto, joka keskittyy kulutusluoton tarjoamiseen yksityisasiakkaille. Kaarna laina -asiakkaita auttaa Santanderin asiakaspalvelu, ja muutakin tarkempaa tietoa lainasta on saatavilla Santander Consumer Finance Oy:n sivustolta.

Vertaile kulutusluotot Sortterilla

Näin haet Kaarna lainaa

Kaarna on Santanderin lainatuote, jota voi hakea suoraan verkossa lainavertailupalvelun kautta. Sortterilla Kaarna lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti täyttämällä lainahakemuksen verkkopalvelussamme.

Kaarna laina myönnetään lainanhakijan hakemuksessa antamien tietojen perusteella. Hakemuksessa annettujen tietojen tulee olla todenmukaisia. Valheelliset tiedot hidastavat prosessia tai estävät lainansaannin kokonaan.

Kaarna lainaa haettaessa hakijan tulee toimittaa ilmoittamistaan säännöllisistä tuloistaan jonkinlainen todistus, kuten:

 • palkkakuitti
 • tilinpäätös
 • tosite eläkkeestä

Mikäli löydät hakemuksen lähettämisen jälkeen itsellesi sopivan lainatarjouksen, sen allekirjoittaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen rahat siirtyvät tilillesi heti – jopa saman päivän aikana.

Kuka voi hakea Kaarna lainaa?

Kaarna lainan hakijan tulee olla vähintään 24-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi lainanhakijan kuukausibruttotulojen tulee olla vähintään 1 500 euroa kuukaudessa eli 18 000 euroa vuodessa.

Kaarna laina on kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa saa siis hakea vapaasti mihin tahansa tarpeeseen. Tyypillisiä vakuudettoman kulutusluoton käyttökohteita ovat esimerkiksi:

 • Auton hankinta tai korjaus
 • Muun kulkuneuvon hankinta
 • Kodin tai mökin remontointi
 • Häät
 • Lomamatka
 • Lainojen yhdistäminen

Muistathan kuitenkin, että mitään lainaa ei kannata nostaa, mikäli siihen ei ole varaa. Lainaa kannattaa siis nostaa vain silloin, kun tuloistasi riittää kuukauisttain varmasti ylimääräistä rahaa lainanlyhennysten maksamiseen.

Vastuullisesti käytettynä laina voi tuoda joustoa talouteen ja luksusta elämään. Varomaton velan ottaminen voi kuitenkin tehdä taloudellisesta tilanteesta äärimmäisen hankalan.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kaarna lainan korko ja takaisinmaksuaika

Muiden lainojen tapaan myös Kaarna lainan korko muodostuu viitekorosta ja Santanderin asettamasta marginaalikorosta.

Kaarna lainan viitekorkona toimii kolmen kuukauden euribor. Luotonantajan asettama marginaalikorko puolestaan riippuu muiden kulutusluottojen tapaan hakijasta sekä lainasummasta ja määräytyy siten aina asiakaskohtaisesti. Oman henkilökohtaisen Kaarna lainan kokonaiskoron näkee aina lainatarjouksesta.

Kaarnan takaisinmaksuajan voi valita 2–15 vuoden väliltä lainasummasta riippuen. Alle 5 000 euron lainoihin on mahdollista saada korkeintaan 5 vuotta maksuaikaa.

Kaarna lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä koko laina-ajan. Lainaa voi kuitenkin halutessaan lyhentää sovittua kuukausierää enemmän tai maksaa sen kerralla pois ilman ylimääräisiä kustannuksia. Tarvittaessa lainan takaisinmaksuun saa joustoa hakemalla luotolle lyhennysvapaita kuukausia. 

Santander tarjoaa palkansaajien ja yrittäjien ottamille rahoitussopimuksille myös Lainaturva-vakuutusta. Vakuutus auttaa lainanottajaa turvaamaan maksukykynsä, mikäli hänen taloudellinen tilanteensa heikkenee laina-aikana.

 • Kaarnan laina on Santander Consumer Finance Oy:n tuote, joten Santanderin asiakaspalvelun asiakkaat saavat kiinni Kaarnan nettisivujen kautta sähköisen asiakaspalvelun kautta, sekä puhelinnumerolla 0985645237. Sähköinen asiakaspalvelu on auki arkena 8.30–16.30 ja puhelimitse asiakaspalvelu on auki ti–pe / klo 12.00-16.00.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Nordax Bankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena ma–pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna la–su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  1. Henkilö asuu vakituisesti Suomessa ja on vähintään 24-vuotias
  2. On hoitanut raha-asiansa moitteettomasti
  3. Bruttotulot ovat vähintään 1 500 € / kuukaudessa ( 18 000 € / vuodessa)

Lainat kannattaa kilpailuttaa Sortterilla

Lainatarjouksissa voi olla suuriakin hintaeroja ja siksi jokainen laina kannattaa aina kilpailuttaa ennen lainan nostamista, jotta saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Koska Sortterilla lainojen kilpailuttaminen on ilmaista, se on helpoin ja halvin yksittäinen tapa, jolla kuluttaja voi säästää rahaa lainakuluissaan.

Lainojen vertailu keskenään on parasta tehdä todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut. Sortter vertailee lainat juuri tällä tavalla, jotta kaikki lainatarjoukset ovat keskenään täysin vertailukelpoisia. Myös Kaarna lainan voi vertailla palvelussamme.

Kaikki Sortterin kumppaneina toimivat lainanantajat ovat finanssivalvonnan valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Sortter myös noudattaa toiminnassaan reilun lainavertailun periaatteita, joten kilpailuttaminen Sortterilla on aina turvallista.

Lisäksi Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailupalvelu, mikä käy ilmi Taloustutkimus Oy:n keväällä 2023 tekemästä tutkimuksesta. Sortter sai parhaat pisteet tutkimuksessa, jossa selvitettiin Suomessa toimivien lainavertailujen toimintaa sekä niiden luotettavuutta kokonaisvaltaisesti.

Kilpailuta Kaarna laina helposti ja maksutta

Sortterilla lainojen kilpailutus onnistuu yhdellä lainahakemuksella. Kilpailutuksessa ovat mukana kymmenet kumppaneinamme toimivat pankit ja rahoitusyhtiöt, joten voit saada kerralla useita eri lainatarjouksia täyttämällä vain yhden hakemuksen.

Palvelussamme lainojen vertailu on täysin ilmaista eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit vapaasti valita, hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista. Mikäli haluat allekirjoittaa lainasopimuksen, saat rahat tilillesi usein heti samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Sortterilla kilpailuttaminen on siis aina:

 • maksutonta – lainatarjousten hakeminen on sinulle aina ilmaista
 • nopeaa – saat ensimmäiset lainatarjoukset heti
 • helppoa – hae netistä ja tavoita kymmeniä luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella
 • turvallista – toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Sortter on pankkipalvelujen ja lainatuotteiden vertailuun erikoistunut yritys eli me emme itse myönnä lainaa. Siksi pystymme toimimaan täysin puolueettomasti ja haluamme aina auttaa asiakkaitamme löytämään halvimman mahdollisen lainan. Lopullinen valinta on kuitenkin aina asiakkaalla.

Aloita vertailu täyttämällä lainahakemus!

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.