Yrityslimiitti – joustava rahoitus yrityksen hankintoihin

Nosta yrityslimiitiltä pääomaa tarpeen mukaan. Hae ja kilpailuta yrityslimiitti Sortterilla ja varmista yrityksellesi edulliset rahoitusehdot.

Lainasumma

20 000 €

Laina-aika

12 kuukautta
1 791 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Nosta yrityslimiitiltä pääomaa tarpeen mukaan. Hae ja kilpailuta yrityslimiitti Sortterilla ja varmista yrityksellesi edulliset rahoitusehdot.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Yrityslimiitti on tarpeen mukaan joustava rahoitustuote

Yrityslimiitti on yritysrahoitustuote, joka tarjoaa joustavan vaihtoehdon esimerkiksi lyhytaikaiseen pääoman tarpeeseen tai satunnaisiin hankintoihin. 

Yrityslimiitti lyhyesti: 

 • Yritysluottoa jopa 10 miljoonaan euroon saakka 
 • Voit nostaa limiitiltä varoja tarpeesi mukaan
 • Yrityslimiitin korko on yrityskohtainen. Varmistat edulliset rahoitusehdot kilpailuttamalla yrityslimiitin
 • Joustava takaisinmaksu –  voit maksaa limiitin pois milloin tahansa 
 • Voit hakea yrityslimiittiä vakuuksilla tai ilman

Saat yrityksesi käyttöön joustavan luottorajan, josta voit nostaa rahaa niin lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin, kuin suurempiakin hankintoja varten.

Yrityslimiitti eroaa yrityslainasta olennaisesti siten, että luottoraja on jatkuvasti käytettävissä. Voit nostaa limiitiltä rahaa tarpeen tullen ilman, että limiittiä tarvitsee hakea uudelleen.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoEstateguru logoMomentum HelsinkiCertum logo

Yrityslimiitti sopii hankintoihin ja väliaikaiseen rahoitustarpeeseen

Yrityslimiitti sopii sellaiselle yrittäjälle, joka haluaa varautua yllättäviin menoihin tai etukäteen suunniteltuihin investointeihin joustavalla rahoitusmuodolla. 

Kerran avattu yrityslimittii on yrityksen käytettävissä tulevia rahoitustarpeita varten. Käyttämättömänä luottolimiitti on maksuton.

Yrityslimiitti sopii esimerkiksi seuraaviin käyttökohteisiin: 

 • Investoinnit: Yrityslimiittiä voi käyttää yrityslainan tavoin isompana kertalainana. Voit nostaa limiitiltä tarvitsemasi määrän pääomaa mahdollistamaan suunnitellut investoinnit.
 • Juoksevien kulujen rahoittaminen: Yrityslimiittiä voi käyttää pienemmissä osissa luottorajaan asti silloin, kun tarvetta rahoitukselle ilmenee. 
 • Kassavirran tasaaminen: Yrityksen luottolimiitti on kätevä rahoitusratkaisu lyhytaikaisiin ja kausiluontoisiin, toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten juoksevien kustannusten kattamiseen tai likviditeetinhallintaan.

Yrityslimiitti on joustava rahoituskeino paitsi kasvaville yrityksille, myös yhtiöille joiden kassavirta vaihtelee tilauskannan tai sesonkien mukaan.

Näin saat yrityslimiitin käyttöösi

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Yrityslimiitin korko 

Yrityslimiitistä perittävä korko korko vaihtelee yrityskohtaisesti ja on edullisimmillaan noin 10 % vuodessa. Lopulliseen korkotasoon vaikuttavat mm. seuraavat asiat: 

 • Yrityksen taloudellinen tilanne: Vakaassa taloudellisessa tilanteessa oleva yritys voi saada rahoituksen matalammalla korolla.
 • Yrityksen liiketoimintanäkymät: Myönteiset näkymät yritystoiminnan jatkuvuudessa mahdollistavat edullisemman korkotason.
 • Yrityksen maksuhistoria: Pankkien tekemässä riskiarviossa otetaan huomioon myös yrityksen aiempi maksuhistoria ja lainanmaksukyky.

Yrityslimiitin euromääräinen korkokustannus riippuu paitsi limitille sovitusta korosta, myös siitä kuinka paljon limiitiltä on nostettu varoja. Yrityslimiitin korko lasketaan lähes poikkeuksetta lainatulle pääomalle, eikä käyttämättömästä limiitistä peritä maksua.

Yhdellä hakemuksella lukuisia luottotarjouksia

Usein kysyttyjä kysymyksiä yrityslimiitistä

 • Yrityslimiitti on joustava rahoitusmuoto paitsi lyhytaikaiseen pääoman tarpeeseen, myös yrityksen hankintoihin tai investointeihin.

 • Yrityslaina myönnetään yrityksen käyttöön tietylle summalle ja se lyhennetään ennakkoon sovitun maksuaikataulun puitteissa. Yrityslimitti on yrityksen luottotili, josta voi nostaa pääomaa tarpeen mukaan. Yrityslimiitille tehdyt lyhennykset vapauttavat luottoa uudelleen käytettäväksi.

 • Yrityslimiitti on usein perinteistä kertaluottoa joustavampi ja nopeampi vaihtoehto silloin, kun yrityksen rahoitustarpeet ovat toistuvia tai äkillisiä.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.