CapitalBox – yrityslainaa pk-yrityksille

Joustavaa yrityslainaa vähintään 6 kuukautta toimineille yrityksille. Lainasummat 2 000–2 000 000 euron välillä ja laina-aika 36 kuukautta.

Yrityslainalaskuri

Lainasumma

23 000 €

Laina-aika

12 kuukautta
2 049 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Joustavaa yrityslainaa vähintään 6 kuukautta toimineille yrityksille. Lainasummat 2 000–2 000 000 euron välillä ja laina-aika 36 kuukautta.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

CapitalBox on Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten verkkorahoitusalusta. Capitalbox myöntää yrityslainaa pk-yrityksille, jotka ovat toimineet vähintään 6 kuukautta. Lainasummat vaihtelevat välillä 2 000–2 000 000 euroa. Laina-aika on jopa 36 kuukautta.

CapitalBox lainanantajana

CapitalBoxin toiminta alkoi vuonna 2015 osana Ferratum Groupia. Ferratum Group on kasvanut yksi Pohjoismaiden suurimmista pankkipalveluita tarjoavista yrityksistä niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

Viisi vuotta sitten Ferratum Group aloitti yrityslainojen myöntämisen pk-yrityksille puhtaasti kokeilumielessä. Yrityslainatuotteet on brändätty vastikään uudelleen CapitalBox nimen alle. Kokeilu päätyi menestykseen ja tuotevalikoiman laajenemiseen pk-yrityksiin. Siitä on tullut tärkeä osa-alue Ferratum Groupin palveluita, sillä yrityslainat muodostaa toiminnasta yli 12 %.

CapitalBoxin tavoitteena on tarjota turvallinen, taloudellisesti vakaa tila ja käyttöpääomaa pk-yrityksille ympäri maailman ja tukea niitä nopeampaan kasvuun kestävällä tavalla. Yrityksen toiminta keskittyy pääasiassa yrityslainoihin Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa, Liettuassa ja Yhdistyneessa kuningaskunnassa.

CapitalBox on kasvanut suhteellisen suureksi osaksi yrityksen toimintaa ja palveluita kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. Yksityiset rahoitusyhtiöt ovat toisinaan vaivattomampi vaihtoehto lainalle perinteisten pankkien sijaan.

Etenkin aloittelevien yritysten on toisinaan lähes mahdoton saada lainaa pankista vakuuksien puuttumisen takia. Toisinaan eteen tulee yllättäviä tilanteita, kun laitteita menee rikki tai apukäsiä toiminaan pyörittämiseen tarvitaan kipeästi. Näissä tilanteissa CapitalBox on varteenotettava vaihtoehto.

Parhaimmillaan verkossa tehty hakemus käsitellään vain muutamassa päivässä ja rahat ovat yrityksen käytettävissä 1-2 pankkipäivän kuluessa. Parhaiten yrityslainat soveltuvat lyhytaikaiseen tarpeeseen, joissa takaisinmaksu on mahdollista kohtalaisen nopealla aikataululla.

Näin yrityslaina kilpailutetaan

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

CapitalBox – monipuolinen yritystuotevalikoima tukee pk-yritysten toimintaa

CapitalBoxin myöntämällä yrityslainalla voidaan rahoittaa muun muassa uusia laitteita, palkata uusia työntekijöitä, kasvattaa varastoa tai laajentaa yritystä. Rahaa lainataan yrityksen kehittämiseen ja ylläpitoon.

CapitalBox myöntää lainaa kaikille toimialoille, mutta yrityksellä tulee kuitenkin olla ikää vähintään 6 kk, ennen kuin lainaa voidaan myöntää.

Yrityksille suunnattu palvelu on nopeaa, joustavaa, reilua ja palvelukulut läpinäkyviä. Lainahakemuksen voi tehdä nopeasti muutamassa minuutissa ja päätöksen saada vain muutamissa päivissä.

Hakemuksen täyttäminen kestää kokonaisuudessaan alle 5 minuuttia. Antamalla pyydetyt tiedot yrityksestä ja lainanhakijasta, yritys saa automaattisen taloudellisen arvion mahdollisuudesta yrityslainaan. Näiden perusteella CapitalBox arvioi yrityksen tilanne, jolloin erillisiä tilipäätöstietoja ei tarvitse toimittaa.

Tarvittaessa apua on saatavissa ammattitaitoisilta lainaneuvojilta, jotka neuvovat lainan hakemisesta tilin hallintaan.

Kuinka paljon yrityslainaa voi hakea?

Verkossa lainaa voi hakea 2 000–2 000 000 € välillä ja sille annetaan jopa 36 kuukautta maksuaikaa. Digitaalisen laina-alustan kautta yrityslaina voi parhaimmillaan olla asiakkaan käytössä jopa seuraavana päivänä.

Yrityslainan ehtoja:

 • tarjous räätälöidään yrityksen tilanteen ja tarpeen mukaan, eikä se pidä sisällään mitään piilokuluja
 • lainan takaisinmaksu kuukausittain kiinteissä erissä
 • ensimmäisen erän takaisinmaksu 30 päivää sopimuksen teon jälkeen
 • yrityslaina ei vaadi reaalivakuuksia, henkilökohtainen takaus riittää

Pankit ja lainanantajat

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoEstateguru logoMomentum HelsinkiCertum logo

Laina-ajat ja korot

Laina-aikaa on mahdollista saada jopa 36 kuukauden ajalle. Yrityslainojen lisäksi CapitalBox tarjoaa nykyään muitakin rahoitustuotteita, joiden avulla yritystuotevalikoima on kasvanut.

Yllä olevan Sortterin yrityslainalaskurin avulla näet suuntaa-antavat kuukausierät haetulle lainamäärälle ja -ajalle. Lainahakemuksen tekeminen ei kuitenkaan sido sinua mihinkään, joten sen kautta voi saada tarkat tiedot omalle yritykselle räätälöidyn paketin kuluista kokonaisuudessaan.

Yrityslainan korko vaihtelee laina-ajasta, tarvittavasta summasta ja yrityksestä riippuen. Lopullinen korko määräytyy yrityksen liikevaihdon, alan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella.

Keskimääräinen kuukausikulu on noin 2,9 % alkuperäisestä lainasummasta ja sen päälle lasketaan ensimmäisestä yrityslainasta maksettava 2,5 % suuruinen avausmaksu. Nämä luvut ovat vain suuntaan antavia, sillä lopullinen kulurakenne on aina yrityskohtainen.

Muut yrityslainan hakuun liittyvät kriteerit

CapitalBox on asettanut joitakin ehtoja yrityksille, jotka voivat hakea lainaa heiltä. Nämä alla olevat kriteerit kannattaa ottaa huomioon siinä vaiheessa, kun etsii omalle yritykselle sopivaa lainanantajaa.

 1. Yrityksen on pitänyt olla toiminnassa vähintään 6 kuukautta.
 2. Vuosittaisen liikevaihdon tulee olla yli 25 000 €.
 3. Kaikkien yrityksen omistajien tulee asua Suomessa.
 4. Yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili.
 5. Fyysinen osoite yritykselle on oltava Suomessa.

CapitalBox edut

CapitalBox on auttamassa yrityksiä parempaan tuottavuuteen ja saamaan parhaan hyödyn irti käyttöpääomasta. Luotettavuudesta kertoo se, että Ferratum on toiminut alalla yli 15 vuotta.

Vuosikymmenen kokemuksen pohjalta yrityksille voidaan tarjota vankkaa tietoataitoa alalta. Asiakkuussuhde ei pääty pelkästään yrityslainan myöntämiseen ja lainan takaisinmaksamiseen ajallaan, koska yrityksen laina-asiantuntijat ovat tukemassa kaikella tapaa pienyrityksien kasvua.

Miksi yrittäjän kannattaa valita CapitalBox? 

 • Lainahakemuksen tekemiseen vain muutama minuutti
 • Ei turhaa paperityötä
 • Hakemuksen hyväksyminen noin yhdessä työpäivässä
 • Laina-aikaa tarpeen mukaan jopa 36 kuukauteen asti
 • Joustavat ja monipuoliset vaihtoehdot takaisinmaksuun
 • Ennen aikaisesta takaisinmaksusta ei lisäkuluja
 • Ei reaalivakuuksia - vain henkilökohtainen takaus
 • Lainapäätös tehdään kassavirranmukaan

Kilpailuta yrityslaina Sortterilla – ilmainen lainavertailu

Yritysluotto

CapitalBoxin kautta voit hakea myös yritysluottoa. Yritysluotto toimii samaan tapaan kuin luottokortti ja korkoa maksetaan vain käytetystä lainasta. Yritys voi itse päättää lainasumman sekä lainan nostamisen ajankohdan. Yritysluoton kuukausikulut ovat yleensä huomattavasti alhaisemmat kuin perinteisen yrityslainan. Luoton voi myös maksaa halutessaan pois maksusuunnitelmaa nopeammin.

CapitalBoxin yritysluotto mahdollistaa yritykselle jopa 150 000 euron lainan joustavan luottotilin avulla. Yritysluoton minimisumma on 2 000 euroa. Yritysluotossa on jopa 50 kuukauden laina-aika ja kiinteä kuukausittainen maksu.

Yrityslainojen yhdistäminen ja jälleenrahoitus

CapitalBox tarjoaa yrityslainojen yhdistämistä ja jälleenrahoitusta jopa 2 000 000 euroon asti. Yrityslainojen yhdistämisen laina-aika on CapitalBoxin kautta jopa 48 kuukautta.

Pidempi lainan maksuaika mahdollistaa yrityksellesi sen, että voit huolettomasti mitoittaa takaisinmaksuerät yrityksesi talouteen sopivaksi. Kun maksuaikaa on riittävästi, lainan lyhentämiseen menevät kuukausierät pysyvät maltillisina. Näin yrityksellesi jää enemmän käyttöpääomaa toiminnan kehittämiseen kuten esimerkiksi laitehankintoihin, yrityksen markkinointiin ja uusien työntekijöiden palkkaamiseen.

CapitalBox – usein kysyttyjä kysymyksiä

 • CapitalBox yrityslainaa voivat hakea pk-yritykset Suomessa. Yrityksen on tullut toimia vähintään 6 kuukautta ja liikevaihto on yli 25 000 € vuodessa. Lisäksi kaikkien yrityksen omistajien on asuttava pysyvästi Suomessa, yrityksellä on oltava toimipaikka ja pankkitili Suomessa.

 • Yrityslainaa voi hakea 2 000–2 000 000 € välillä. Takaisinmaksuaikaa voi saada jopa 36 kuukauteen asti.

 • Lainahakemuksen tekoon menee noin 5 minuuttia ja lainanhakija tarvitsee sen tekoon seuraavia tietoja: Y- ja sosiaaliturvatunnus sekä yrityksen liikevaihto ja toimiala.

 • Lainan voi maksaa kokonaisuudessaan takaisin milloin vain ilman lisäkuluja. Palkkio maksetaan vain toteutuneelta laina-ajalta.

Kokemuksia CapitalBoxin yrityslainasta

Asiakkaiden kokemusten mukaan CapitalBoxin teot eivät ole vain sanojen helinää. CapitalBox lupaa asiakkailleen kokemusta eri alojen rahoitukseen liittyvässä neuvonnasta ja auttamisesta.

Tässä he ovat onnistuneet, ainakin Trustpilotin arvostelun mukaan. Palveluita käyttäneet asiakkaat ovat antaneet yritykselle pisteitä 4,4/5. Erityisen positiivisena asiana on pidetty selkeitä ehtoja ja tapaa, jolla yrityksen tarpeet on otettu huomioon.

Poikkeuksetta tarjoukset on saatu nopeasti ja asiakkaan tilanteeseen on suhtauduttu joustavasti. Asiakaspalvelu on vakuuttanut lähes poikkeuksetta asiakkaat asiantuntemuksella ja ongelmattomalla yhteydenpidolla.

CapitalBoxin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa arkipäivisin kello 9-17 välillä. Halutessa yhteyksissä voi olla sähköpostitse ja CapitalBox lupaa vastata viesteihin 12 tunnin kuluessa.

 • Puhelinnumero: 09 747 902 18
 • Sähköpostiosoite: support@capitalbox.fi

Tarvittaessa konsulteille voi jättää sivustolta löytyvän lomakkeen kautta soittopyynnön. Näin yrityslaina asioiden puitteissa ollaan yhteyksissä juuri itselle sopivana ajankohtana.

Asiakastuki -sivulle on kerätty tietoja eniten lainanhakijoita mietityttäviä asioita. Täältä löytyy kaikki oleellinen tieto niistä. Tarkemmista yksityiskohdista tulee olla yhteyksissä asiakaspalveluun.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

CapitalBox mukana Sortterin lainavertailussa

Sortterin lainavertailussa voit kilpailuttaa myös yritysrahoituksen. Kilpailutuksessa on mukana monia lainanantajia, kuten CapitalBox. Muita lainanantajia ovat mm. VaurausFront ja Fin Rahoitus.

Yrityslainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista – yhdellä hakemuksella yritys voi saada lainatarjouksen useilta lainanantajilta.

Sortterin kautta kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa – lainahakemuksen täyttämiseen menee vain 5 minuuttia. Saat pian lainatarjoukset yhteistyöpankeiltamme, jotka järjestämme edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin lainatarjousten keskenäinen vertailu huolimatta tarjotusta lainasummasta ja -ajasta helpottuu huomattavasti. Lisäksi varmistut siitä, että edulliselta näyttävä lainatarjous on todella edullisin.

Tutustu yrityslainan kilpailuttamiseen ja lähetä yrityslainahakemus jo tänään.