Vauraus – yrityslainaa pk-yrityksille

Vauraus on suomalainen lainanantaja, joka on perustettu tehostamaan pienten ja keskisuurten yritysten kasvua sekä helpottamaan yritysrahoituksen hakemista.

Kartoita sopiva kuukausierä

Lainasumma

230 000 €

Laina-aika

14 kuukautta
17 373 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Vauraus on suomalainen lainanantaja, joka on perustettu tehostamaan pienten ja keskisuurten yritysten kasvua sekä helpottamaan yritysrahoituksen hakemista.

Vauraus on suomalainen yrityslainoja myöntävä lainanantaja, joka on perustettu tehostamaan pienten ja keskisuurten yritysten yritystoimintaa sekä luomaan kasvua. Vauraus pyrkii tukemaan kotimaisia yrityksiä investoinneissa ja tarjoamaan helpon tavan rahoittaa kasvua. Lisäksi Vauraus pyrkii olemaan tasaisesti tuottava pörssisuhdanteista riippumaton sijoitusmuoto myös sijoittajille.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Vauraus – yrityslainoja vuosien kokemuksella

Vauraus Suomi Oyj on kotimainen joukkorahoitusyhtiö, joka toimii Finanssivalvonnan alaisuudessa. Yritys on toiminut vuodesta 2013 ja on yksi alan suurimpia toimijia. Heidän kauttaan on rahoitettu yli 1 000 yritystä yhteensä yli 200 miljoonalla eurolla. Vauraus on tarjonnut yrityksille mahdollisuuden hankkia lainaa nopeasti, joustavasti ja ilman vakuuksia jo kahdeksan vuoden ajan.

Toimistot heiltä löytyvät Helsingistä, Porista, Turusta ja Tampereelta sekä sähköisesti heidät voi tavoittaa kaikkialta Suomesta. Vauraus rahoittaa erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa, kasvua sekä investointeja.

Asiakkaille pyritään tarjoamaan turvallista ja kilpailukykyistä palvelua yrityksen toimintaan. Vauraus pyrkii maksamaan lainasumman asiakkaan tilille kahden pankkipäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Yrityslainan kilpailutus

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Kuinka paljon yrityslainaa voi hakea?

Vaurauksen kautta voi saada yritykselle tarvitun lainan luotettavasti, joustavasti ja varmasti. Heidän kauttaan on mahdollista kerätä yksityissijoittajilta lainarahaa esimerkiksi yrityksen kasvun vauhdittamiseen, yrityskauppaan tai käyttöpääoman kasvattamiseen.

Lainanhakijana voi toimia suomalaiset yritykset, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintaansa. Minimisumma lainalla on 100 000 € ja enimmäismäärä lasketaan takaisinmaksukyvyn mukaan, jopa 8 miljoonaan euroon.

Kolme eri rahoitusvaihtoehtoa yritykselle

Lainat on kehitetty niin, että niistä olisi mahdollisimman paljon hyötyä yrityksille. Tilanteesta riippuen itselle sopivan rahoituksen voi valita seuraavien vaihtoehtojen joukosta: yrityslaina, juniorlaina ja laskurahoitus.

Alla esittelemme jokaisen rahoitusvaihtoehdon pääpiirteet.

Yrityslaina

 • Yrityksellä tulee olla vakiintunut liiketoiminta
 • Takaisinmaksukyky on pystyttävä todistamaan
 • Omistajan tulee antaa lainalle takaus tai yhtiöllä tulee olla reaalivakuuksia

Juniorilaina

 • Yrityksen pankki on mukana rahoittajana ja lisäämässä vastuitaan
 • Takaisinmaksukyky on pystyttävä todistamaan
 • Liiketoiminnan tulee olla vakiintunutta

Laskurahoitus

 • Yrityksellä on vahvat asiakkaat
 • Asiakkaat ovat pääasiassa yrityksiä

Sortter kokemuksia

 • profile image
  Ulla Satuli
  1.12.2023 13.24.09

  Kaikki sujui verraten nopeasti ja ammattitaitoisesti.

 • profile image
  Leseniuss
  29.11.2023 16.30.17

  Uskoisin että ihan pätevä palvelu.

 • profile image
  pekka aalto
  22.11.2023 11.47.01

  Loistava!

 • profile image
  Outi Nevalainen
  22.11.2023 8.53.27

  Helppo ja nopea

 • profile image
  Elli-Tarja Hallikainen-Ranta
  19.11.2023 16.26.59

  onnistui hienosti

Laina-ajat ja korot

Yritys voi esittää omat toivomuksensa laina-aikaan, mikä vaikuttaa lopullisen lainatarjouksen sisältöön ja määrään. Takaisinmaksuvelvollisuus alkaa siitä päivästä, kun lainanottaja on sopimuksen allekirjoittanut. Takaisin maksuun on tehty suunnitelma, jota yrityksen tulee noudattaa.

Takaisinmaksulle annettaan aikaa kuitenkin vähintään kolme kuukautta. Suuremmat lainat on mahdollista jakaa jopa 120 kuukauden ajalle.

Korko määräytyy aina yrityskohtaisesti kokonaisuutta arvioiden. Luonnollisesti tähän vaikuttaa eniten se, kuinka pitkäaikaiselle ja suurelle lainalle yrityksellä on tarve. Vaurauksen kotisivuilta on nähtävissä avoimet lainahakemukset, joista voi nähdä suuntaa maksettavalle korolle.

Lainanhaku – täyttyvätkö ehdot?

Vaurauksella on muutamia ehtoja lainan hakemiseen. Lainanhakijalla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus sekä oikeus näyttää yrityksen hallituksen kokouspöytäkirjasta, että yritys on päättänyt hakea lainaa.

Alla olevat asiat tulee ilmoittaa lainanantajalle.

 • Lainahakemuksesta tulee löytyä hakijan yhteystiedot, lainasumma ja laina-aika.
 • Tarkka kuvaus rahoituksesta.
 • Pyydetyt liitteet lainanantajan päätöksenteon pohjaksi.

Hakijan tietojen, lainasumman ja -ajan pohjalta määräytyy muun muassa lopullinen korko, kun yrityksen luottoluokitus ja luottokelpoisuus on tarkistettu. Mitä tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat tiedot annat hakemuksessa, sitä nopeammin hakemus pystytään käsittelemään.

Yrityslainaa myöntävät seuraavat lainanantajat

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoEstateguru logo

Kenelle Vaurauden yritysrahoitus sopii?

Vaurauden tarjoama yritysrahoitus sopii pienille ja keskisuurille suomalaisille yhtiöille perinteisten rahoituskanavien tilalle tai niitä täydentämään. Vaurauden yritysrahoitus on varteenotettava ratkaisu esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

 • Yhtiö ei saa yritysrahoitusta pankista osittain tai ollenkaan. Tällöin Vauraus voi olla osa rahoituskokonaisuutta, jolloin pankin kynnys rahoitukseen on matalampi. Vauraus voi myös hoitaa koko rahoituspaketin.
 • Yhtiö ei halua hakea yritysrahoitusta pankista. Yhtiö ei esimerkiksi halua antaa vakuuksia tai tarjotut vakuudet eivät kelpaa pankille.
 • Yhtiö tarvitsee rahoitusta nopeasti. Usein yhtiön tarve voi olla akuutti ja investointi vaatii nopeaa reagointia. Vauraus saa usein lainan järjestettyä nopeammin kuin yrittäjä saa tapaamista pankkiin.
 • Yhtiö pystyy hyödyntämään lainaa markkinoinnissaan. Joukkorahoitus on erityisen kiinnostava vaihtoehto yrityksille, jotka myyvät tuotteitaan tai palveluitaan kuluttajille ja voivat hyötyä siitä, että yhtiön lainaan on sijoittanut tuhansia yksityisiä sijoittajia, jotka voivat samalla toimia yrityksen suosittelijoina.

Vauraus – hyötyjä yrittäjälle

Poikkeuksena muihin rahoitusyhtiöihin Vauraus Suomi Oy tarjoaa joukkorahoituspalvelun, jossa yrityksen hakema laina kerätään palveluun rekisteröityneiltä sijoittajilta. Niitä voivat olla niin yksityishenkilöt, kuin yritykset.

Vauraus kerää yhteen paikkaan lainaa hakevat pk-yritykset ja sijoittajat, jotka etsivät sijoituskohteita. Kokonaisuus koostuu siis kolmesta eri toimijasta ja yrityksen oma toiminta perustuu palvelusta saataviin järjestelypalkkioihin.

Mitä etua tästä sitten on yrittäjälle tai sijoittajalle?

 • Vauraus on luotettava kohtauspaikka lainaa hakeville yrityksille ja sijoittajille.
 • Täysin kotimainen palvelu, kotimaisille yrittäjille ja sijoittajille
 • Sijoittajan kannalta riskiä pienentää se, kun varoja myönnetään vain yrityksille, joilla on todistetusti takaisinmaksukykyä ja ovat rekisteröityneet Suomeen.

Kilpailuta yrityslaina – säästä koroissa ja kuluissa

Kokemuksia – Vauraus yrityslaina

Vauraus on saavuttanut suuren määrän menestyksekkäitä tarinoita lainahakijoiden kanssa. Heidän kokemuksensa mukaan palvelu on henkilökohtaista ja ihmisläheistä hakemuksen teosta viimeisen lainaerän maksuun asti.

Aava Mobile on todennut joukkorahoituksen olevan nopea ja helppo ratkaisu hankkia rahoitus omalle yritykselleen. Vaurauksen kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen he päätyivät hankkimaan lainan heidän kauttaan.

Hohdepinnoitus on yritys, joka sai Tempo-rahoituksen toiminnan kasvattamiseen. Yksinään tämä ei riittänyt toteuttamaan suunnitelmia, joten lisävarat hankittiin Varauksen avustuksella.

Vaurauksen asiakaspalvelu

Yritys saa yksilöllistä apua saa soittamalla asiakaspalveluun, jättämällä kotisivuilta soittopyynnön tai ottamalla itse yhteyttä sivuston alalaidasta löytyvän valmiin lomakkeen kautta.

Yhteystiedot löytyvät alta.

 • Puhelinnumero: 020 33 22 33
 • Sähköposti: info@vauraus.fi
 • Kotisivuilta löytyvät yhteydenottolomake ja automaattinen asiakaspalvelija

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä maksullisen puhelinpalvelun kautta arkisin klo 9-16 välillä. Jokaisesta soitosta veloitetaan 8,8 snt/min.

Kotisivuilla kirjautuessa sivun oikeasta alalaidasta löytyy ikkuna, jonka kautta kysymyksiin on vastaamassa automaattinen chat-robotti. Tietoa lainoihin ja sijoituksiin liittyen löytyy yleisellä tasolla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Vauraus yrityslainasta

 • Yrityksen tulee olla rekisteröity Suomeen ja sillä tulee olla todistettavasti takaisinmaksukykyä.

 • Yrityslainaa voi hakea Vaurauksen kautta 100 000 eurosta ylöspäin aina 8 miljoonaan euroon asti. Yläraja määräytyy tarkemmin yrityksen maksukyvyn mukaan.

 • Lainanottajalle laaditaan aina tarkka takaisinmaksusuunnitelma, josta löytyy kaikki tarvittavat tiedot lainan lyhennyksestä ja maksuajoista. Takaisinmaksuvelvollisuus alkaa siitä päivästä, kun lainasopimus allekirjoitetaan.

 • Lainanottaja voi maksaa useampia maksueriä kerralla tai yksittäin erillisellä tilisiirrolla. Jos laina halutaan maksaa kerralla kokonaan pois, niin silloin tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun.

 • Aikaa lainanhakuun kannattaa varata, sillä hakuprosessi ottaa jonkin aikaa. Lainanhakijan tulee toimittaa pyydetyt liitteet, jonka jälkeen sijoittajilla on 60 päivää aikaa sijoittaa lainoihin. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, niin varat siirtyvät asiakkaan tilille kahden pankkipäivän kuluessa.

Sortter vertailee myös yrityslainoja

Yrityksen toiminnan pyörittämisen yhteydessä ei aina löydy aikaa lainatarjousten etsimiseen. Eri lainanantajat räätälöivät hieman eri tavalla lainatarjouksia, joten yrityslainan korot ja kustannukset voivat erota paljonkin toisistaan.

Siksi yrityslainojen vertailu kannattaa. Kotimainen Sortter kilpailuttaa yrityksesi lainat helposti ja täysin ilmaiseksi. Täyttämällä yrityslainahakemuksen, voit saada monta lainatarjousta, joista valita yrityksesi tarpeisiin parhaimman. Vauraus on mukana Sortterin vertailussa, kuten myös Qred ja Fundu.

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, mutta voi parhaimmillaan säästää kuluissa useita tuhansia euroja.

Yrityslainan kilpailuttaminen Sortterin kautta toimii seuraavasti:

 1. Täytä hakulomake huolellisesti
 2. Lähetä hakemus
 3. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiin
 4. Vertaa ja valitse omalle yritykselle sopivin vaihtoehto
 5. Vahvista yrityksen tiedot lainanantajan ohjeiden mukaisesti
 6. Yrityslaina maksetaan ilmoittamallesi tilille

Näin helppoa on kilpailuttaa ja vertailla yrityslainoja, vieläpä täysin ilmaiseksi. Tarjolla on vakuudettomia yrityslainoja jopa 250 000 euroon asti 1-36 kuukauden maksuajalla. Tätä ylittäviin summiin tarvitaan yleensä myös reaalivakuus.

Tutustu muihin yrityslainaa myöntäviin lainanantajiin ja täytä hakemus.