Kasvurahoitus myöntää yrityslainaa joustavasti pk-yrityksille

Suomen Kasvurahoitus Oy on 100 % suomalainen rahoituspalveluita tarjoava teknologiayritys, joka tukee pienten ja keskisuurten yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuja silloin, kun yrittäjä niitä tarvitsee

Yrityslainaa sopivalla kuukausierällä

Lainasumma

50 000 €

Laina-aika

10 kuukautta
5 214 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Suomen Kasvurahoitus Oy on 100 % suomalainen rahoituspalveluita tarjoava teknologiayritys, joka tukee pienten ja keskisuurten yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuja silloin, kun yrittäjä niitä tarvitsee

Kasvurahoitus on suomalainen rahoituspalvelu, jonka palveluihin lukeutuvat joustavat ja kilpailukykyiset rahoitusratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille.

Kasvurahoituksen avulla yritys voi palkata lisää työvoimaa, hankkia kalustoa tai rahoittaa tilauksia ja varastoa. Rahoituksen avulla onnistuu yhtälailla uuden liiketoimminnan käynnistäminen tai toimitilojen remontointi. Kasvurahoitus voi myös täydentää pankkirahoitusta, kun yrityksen kasvu on nopeatempoista tai pankki ei muusta syystä pysty täyttämään kaikkia yrityksen rahoitustarpeita.

4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Kasvurahoitus – yrityksen tukena jo vuodesta 2006

Kasvurahoituksen toiminta on aloitettu jo vuonna 2006, ja matkan varrella yritys on kehittänyt ja kasvanut uusia mahdollisuuksia, joihin ei ole aiemmin osattu edes katsoa. Yrityksen liikeidea perustuu rohkeuteen, yrittäjähenkeen, intohimoon ja näkemykseen siitä, mihin rahoitusala on menossa.

Yritys on kokonaan oman henkilöstön omistama, mikä tarkoittaa sitä, että henkilöstö on ammattitaitoista ja valmis kuuntelemaan asiakkaitaan. Liiketoimintaa on kasvatettu aktiivisesti jo vuosien ajan.

Fyysiset toimistot löytyvät Helsingistä ja Turusta. Toimintaa pääsee seuraamaan sosiaalisessa mediassa tai kotisivuilta löytyvän blogin kautta.

Kasvurahoituksen rahoitusratkaisut sisältävät joustavia rahoitustuotteita, kuten yrityslaina ja luottolimiitti. Kasvurahoituksen digitaaliset rahoitustuotteet ovat kahdessa vuodessa saaneet vakiintuneen asiakaskunnan ja heillä on asiakkaana jo lähes tuhat suomalaista pk-yritystä.

Kilpailuta yrityslaina

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Kasvurahoitus on saanut alkunsa auttamisen halusta

Yrittäjän arjessa tulee vastaan tilanteita, jolloin yrityksen rahoitus tarvitsee ulkopuolista kumppania. Näissä tilanteissa palvelun tulee olla nopeaa ja vaivatonta. Auttaakseen yrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla Kasvurahoitus tarjoaa nopean lainanhakuprosessin ja kilpailukykyiset ehdot rahoituksen saamiselle. Tämän lisäksi Kasvurahoitus panostaa henkilökohtaiseen palveluun ja kertoo selkeästi ja läpinäkyvästi rahoituksen kustannuksista.

Yrityslaina nopeasti ja edullisesti

Yrityslaina on vaihtoehto sellaisiin tilanteisiin, kun yrityksen toimintaa pyritään kasvattamaan, tarvitaan varoja hankintoihin tai investointien rahoittamiseen. Ilmaisen hakemuksen voi tehdä nopeasti ja helposti valmiin lomakkeen kautta netistä.

Parhaimmillaan tarjouksen voi saa jopa tunnissa. Itse lainan hakeminen ei sido yritystä mihinkään ja tarvittaessa rahoitusasiantuntijat auttavat hakemuksen teossa. Näin yritykselle voidaan löytää paras rahoitusvaihtoehto tilanteeseen, kuin tilanteeseen.

Palveluun ei ole piilotettu mitään ylimääräisiä kuluja, kuten tilinhoito- kuukausi tai muita ylimääräisiä maksuja. Lainanottajalla on mahdollisuus maksaa lainapääoma ja kertyneet korot ilman lisäkuluja takaisin koska tahansa.

Yrityslaina hakeminen

Kasvurahoitus tarjoaa palveluitaan Suomeen rekisteröityneille pienille ja keskisuurille yrityksille eli pk-yrityksille. Lainan haku on hyvin ohjeistettua, nopeaa ja helppoa. Yrityslaina sopii hyvin investointeihin, lisäämään kasvua sekä hetkellisten kassavirran korjaamiseen.

Kasvurahoituksen myöntämää pk-yrityksille suunnattua yrityslainaa voi saada 2 000–250 000 euroa. Laina-aika on 2–24 kuukautta.

Lopullinen myönnettävä lainasumma vahvistuu riskiarvion perusteella, jolloin lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin alustava tarjous.

Uusiin yrityslainoihin on nyt tarjolla 1-3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Kasvurahoitus tarjoaa yrityslainan lisäksi myös rahoituskonsultointia ja laskurahoitusta yrityslaina-asiakkaille.

Yrityslainaa myöntävät

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoMomentum HelsinkiCertum logo

Kasvurahoituksen laskurahoitus

Kasvurahoitus tarjoaa asiakkailleen myös laskurahoitus-palvelua, jonka avulla yritys saa myyntisaamiset välittömästi käyttöönsä, eikä varojen kotiutusta tarvitse odottaa. Perinteisistä laskutusrahoituksista palvelu poikkeaa siitä, että yritys voi itse valita laskut, jotka haluaa rahoitettavaksi.

Palvelun hinnoittelu määräytyy riskiperusteisesti laskuittain. Niistä ei veloiteta ylimääräisiä avaus- tai sopimusmaksuja. Yritys voi saada rahoitusta jopa 100 % laskun loppusummasta ja riskiarvosta riippuen.

Esimerkkejä rahoitusprovisioista eri eräpäiville

 • 14 vuorokautta 0,75–2 %
 • 30 vuorokautta 1,45–3 %
 • 45 vuorokautta 2,20–4 %
 • 60 vuorokautta 3,60–5 %
 • 90 vuorokautta 4,50–8 %

Saatavilla myös rahoituskonsultointia

Kasvurahoituksen asiantuntijatiimi on auttamassa yrityksiä muun muassa EU-, ELY- keskuksen ja Business Finland -tukien kartoittamisessa aina rahoituksen hakemisesta tukien raportointiin.

Palvelun käyttö on järkevää esimerkiksi silloin, kun yritys haluaa selvittää ne tukimuodot, joihin yritys on oikeutettu liiketoiminnan kehittämiseksi.

Yrityslainoissa on eroja – myös Kasvurahoitus on mukana Sortterin kilpailutuksessa

Kasvurahoitus -yrityslaina; laina-ajat ja lainan korko

Kasvurahoitus -yrityslainan laina-aika on 2–24 kuukauden väliltä. Lainan korko on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Korko lasketaan alenevalle pääomalle todellisten päivien mukaan käyttäen jakajana lukua 365. Suuntaa-antava korko 12 kuukauden maksuajalla haetun 20 000 € lainalle on 8,8 %. Muista kuitenkin, että yrityslainan korkoon vaikuttaa mm. yrityksen taloustilanne ja tulevaisuuden näkymät. Lainatarjoukset räätälöidään aina yrityksen mukaan.

Kuukausierä muodostuu lainan lyhennyksestä, korosta, kuluista ja lisäpalveluiden veloituksista. Jäännöksellä lyhennetään lainan pääomaa. Maksuerä määräytyy valitun lainamäärän ja -ajan mukaan. Ensimmäinen eräpäivä on lainanottajan toivoma ja vahvistettu kuukausittainen eräpäivä.

Muuta huomioitavaa yrityslainaa hakiessa

Kasvurahoitus myöntää yrityslainaa pienille ja keskisuurille yrityksille. Yritysmuotona voi olla osakeyhtiö, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai toiminimi. Lisäksi seuraavien ehtojen tulee täyttyä:

 • Yrityksen omistajat asuvat Suomessa
 • Toiminimiyrittäjällä on suomalainen pankkitili
 • Toiminimen fyysinen osoite on Suomessa

Liikevaihtoon perustuvaa ehtoa Kasvurahoituksella ei ole, eikä myöskään ehtoa sille, kuinka pitkään yritys on ollut toiminnassa. Eli myös vasta toimintansa aloittanut yritys voi saada yrityslainaa Kasvurahoitukselta.

Jokaisen yrityksen tilanne pyritään tarkastelemaan omana kokonaisuutena. Luottopäätöksen tehdään aina ottaen huomioon yrityksen tilanne ja toiminnan luonne. Rahoituskohteen näkymät ja riskit arvioidaan aina erikseen, jotta myönnetyn lainapäätöksen ehdot voidaan räätälöidä yrityksen tarpeeseen.

Lainanhakijan tulee myös huomioida seuraavat asiat:

 • Hakijalla tulee olla yhtiön nimenkirjoitusoikeus
 • Luotonhakijalla tai yrityksellä ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä tai maksuviiveitä
 • Yrityksellä tulee olla tili ja toimipaikka Suomessa
 • Rahoitettavan yrityksen ja yrittäjän luottokelpoisuuden tulee olla riittävällä tasolla

Kasvurahoitus – usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Yrityksen tulee olla rekisteröity Suomeen ja siltä on löydyttävä suomalainen tili. Lisäksi luotonhakijalla ja yrityksellä ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä tai maksuviiveitä.

 • Kasvurahoitus myöntää yrityslainaa 2 000–250 000 euron väliltä.

 • Maksusuunnitelma tehdään jokaiseen lainaan erikseen. Lainanhakijalla on mahdollista saada 1-3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun. Laina-aika on yleensä 2-24 kuukauden väliltä.

 • Kyllä. Yrityslainan voi maksaa pois heti kun mahdollista. Lainan pääoman ja kertyneet korot voi maksaa takaisin ilman lisäkuluja ilmoittamalla siitä Kasvurahoitukselle 30 päivää etukäteen.

 • Kun lainanhakijan ja yrityksen luottoluokitus on kunnossa, voi yritys saada rahat käyttöönsä jo saman päivän aikana. Rahoituksen myöntäminen onnistuu myös ilman hakemukselle tarvittavia liitteitä.

Kasvurahoituksen edut

Kasvurahoitus tarjoaa pankkirahoitusta nopeamman ja kohtuuhintaisen rahoitusratkaisun tilanteisiin, jossa tarvitaan mahdollisimman nopeasti varoja. Hakeminen on äärimmäisen helppoa ja parhaimmillaan yrityslainatarjouksen saa jopa tunnissa.

Yrityslainaan ei kuulu lisäksi tilinhoito-, kuukausi- tai muita ylimääräisiä maksuja. Koko palvelupaketti on sisällytetty lainatarjoukseen.

Lainanottaja voi koska tahansa maksaa avoimen lainapääoman ja kertyneet korot ilman lisäkuluja takaisin. Siitä tulee vain ilmoittaa lainanmyöntäjälle 30 päivää etukäteen.

Tällä hetkellä uusin yrityslainoihin on tarjolla 1–3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Edut tiivistettynä

 • Yrityslainatarjous jopa 1 tunnissa
 • Ei ylimääräisiä maksuja
 • Lainan voi maksaa sovittua nopeammin pois
 • 1–3 kk lyhennysvapaa veloituksetta

Kasvurahoitus palvelee nopeasti asiakkaitaan

Yritys on puhtaasti suomalainen, omien työtekijöiden omistama konserni. Asiakkaille halutaan tarjota palvelut selkeästi, hyvin hajautettuja sijoitusratkaisija ja varainhoitopalveluita.

Kasvurahoitus pyrkii tukemaan suomalaisten yritysten kasvua tarjoamalla juuri heille sopivia rahoitusratkaisuja. Parasta tässä on palvelun nopeus, kun lainanhakijan ja yrityksen luottoluokitus on kunnossa voi rahat olla yrityksen käytössä jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

 • Puhelinnumero: 09 6829 8003
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi

Asiakaspalveluun ei ole rajattu erillistä aikaa, joten yhteyksissä voi olla joustavalla aikavälillä.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kasvurahoitus mukana Sortterin lainavertailussa

Kilpailuta yrityslaina Sortterin lainavertailussa ilmaiseksi – Kasvurahoituksen lisäksi vertailussamme on mukana myös monta muuta lainanantajaa. Yrityslainaa tarjoaa myös Qred, Fundu ja Vauraus.

Yrityslainan kilpailuttaminen onnistuu täyttämällä lainahakemuksen Sortterin verkkopalvelussa. Saat sähköpostiin yrityslainatarjoukset jopa saman työpäivän aikana. Näin säästyt tapaamisien sovittelulta ja ylimääräiseltä säätämiseltä, kun vertailu tehdään kokonaan puolestasi.

Halvin yrityslainan korko ei aina ole yritysluotoista edullisin vaihtoehto. Yritysluottoja vertaillessa on tärkeää tarkkailla lainojen kokonaiskustannukset. Osa yrityksistä veloittaa koron lisäksi myös avauspalkkion ja tilihoitomaksuja. Kaikki tämä käy ilmi saaduista lainatarjouksista. Tarjouksen lainaehtoihin kannattaa tutustua kunnolla ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Sortter on pitänyt palvelu erittäin yksinkertaisena ja nopeana, eikä tarjousten hakuun tarvitse muuta kuin täyttää lomakkeessa pyydetyt tiedot.

Palvelun käyttö on sinulle ilmaista eikä sido sinua mihinkään – voit hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjoukset.