OPR-Finance – yrityslainaa ammattitaidolla

OPR-Yritysrahoitus Oy on osa suomalaista rahoitusalan konsernia, OPR-Finance Oy:tä. OPR-Finance tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille.

Lainasumma

25 000 €

Laina-aika

6 kuukautta
4 306 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

OPR-Yritysrahoitus Oy on osa suomalaista rahoitusalan konsernia, OPR-Finance Oy:tä. OPR-Finance tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille.

Yritysluoton asiakkaalle tuo OPR-Yritysrahoitus Oy, joka on osa suomalaista rahoitusalan konsernia, OPR-Finance Oy:tä. OPR-Finance tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille neljässä eri EU-maassa. Yritys on toiminut vuodesta 2005 saakka, ja tänä päivänä se palvelee yhteensä noin 45 miljoonan ihmisen kokonaismarkkinaa.

4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

OPR-Finance yrityslaina

OPR-Finance tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja, joista yritykselle parhaiten sopivat jopa 100 000 euron Yritysluotto -laina 1–18 kk takaisinmaksuajalla sekä Yritysluotto Flex -joustoluotto. Yritysluotto Flex tarjoaa 2 000–20 000 euron lainalimiitin, jonka puitteissa voit tehdä nostoja yrityksesi tilille tarpeen mukaan joko kerralla tai pienemmissä osissa.

Yritysluotto Flex-joustoluotto

Flex-joustoluotto on joustava yritysrahoitusvaihtoehto yrityksesi tarpeisiin. Flex-joustoluotto tarjoaa yrityksellesi 2 000–20 000 euron jatkuvan limiittilainan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan kerralla tai pienemmissä osissa. Korkoa ja kuluja maksat vain käyttämästäsi luotosta.

Lisäksi:

 • Maksat joustavasti takaisin: kuukausittainen maksuerä koostuu ainoastaan kuukausikorosta sekä mahdollisesta nostopalkkiosta. Päätät itse luoton lyhennystahdin ja voit maksaa milloin tahansa haluamasi suuruisia lyhennyksiä tai koko luoton kerralla takaisin.
 • Nostopalkkio 3,0 % limiittinostosta
 • Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 %
 • Ei avausmaksua
 • Ei muita kuluja

Luottopäätös

OPR-Finance lähettää luottopäätöksen sekä luottosopimuksen hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiin. Hakemuskäsittely on avoinna arkisin klo 9–17. Klo 16 mennessä saapuneille hakemuksille luottopäätös annetaan jopa saman päivän aikana. Luottosopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti, minkä jälkeen joustoluotto on käytettävissä: voit siis nostaa haluamasi summan yrityksesi tilille luottorajasi puitteissa.

Luoton takaisinmaksu

Valitse yrityksesi tilanteeseen sopiva tapa maksaa Yritysluotto Flex joustoluottosi takaisin. Flex joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksesi maksukyvylle sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin.

Näin kilpailutat yrityslainan

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Yritysluotto-laina

Yritysluotto-lainan lainasummat ovat 3 000 euron ja 100 000 euron välillä.  Lainalla on kiinteä toimituspalkkio ja hinta määräytyy yksilöllisesti tarjouksen yhteydessä. Lisäksi:

 • Ei avausmaksua
 • Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä

Luottopäätös

OPR-Finance lähettää luottopäätöksen sekä luottosopimuksen hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiin, ja hakemuskäsittely on avoinna arkisin klo 9–17. Klo 16 mennessä saapuneille hakemuksille luottopäätös annetaan jopa saman päivän aikana.

Luottospimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti, minkä jälkeen laina siirretään tilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Lainan hakeminen

Täytä hakemus Sortterin sivulla, ja saat lainatarjouksen usein jo saman päivän aikana. OPR-Finance lähettää luottopäätöksen sekä luottosopimuksen sähköistä allekirjoitusta varten sähköpostiosoitteeseesi. Lisäksi tarvitset:

 • yrityksen y-tunnuksen
 • arvion kuukausittaisesta liikevaihdosta
 • tilinumeron, jolle luottoa siirretään. 

Sen sijaan sinun ei tarvitse koota yrityksesi tilinpäätösdokumentaatiota hakemukseen, vaan sinulta pyydetään lisätietoa tarvittaessa. Hakuprosessissa haetaan sekä yrityksen että hakijan/takaajan luottotiedot. Henkilötietojen käsittelystä löydät enemmän tietoa OPR-Financen rekisteriselosteesta.

Hakemuksen edellytykset

Minimivaatimukset OPR-Financen yrityslainan saamiseksi ovat seuraavat:

 • Kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
 • Yritys, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Yrityksen vastuuhenkilöt ovat luottokelpoisia
 • Luoton hakija toimii myös sen takaajana, joten myös hakijan tulee olla luottokelpoinen

Pankit ja lainanantajat

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoMomentum HelsinkiCertum logo

OPR-Financen asiakaspalvelu

OPR-Financen asiakaspalvelu auttaa lainan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä:

 • sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu.flex@yritysluotto.fi
 • puhelimitse 020 741 2032 (arkisin klo 9–17).

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli sinulla herää kysymyksiä.

Vastuullinen OPR-Finance

OPR-Finance Oy on kansainvälinen yritys ja se toimii tällä hetkellä neljässä maassa ja yrityksen tavoite on laajentua uusille markkinoille. OPR-Finance tarjoaa yritysluottoja useassa eri maassa: Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Tsekeissä.

OPR-Financen arvot ohjaavat vahvasti yrityksen toimintaa. OPR-Finance panostaakin siihen, että se on toiminnassaan

 • vastuullinen
 • asiakaslähtöinen
 • kehittyvä
 • kansainvälinen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä OPR-Financesta

 • Yritysluotto Flex -joustoluottoa voi saada 2 000 – 20 000 €. Yritysluotto kertalainan luotot ovat 3 000 – 100 000 €.

 • Yrityslainan korkoon vaikuttaa moni asia, kuten muun muassa yrityksen luottoluokitus, haettu lainasumma, toivottu laina-aika, toimiala ja yrityksen tulevaisuuden näkymät. Näin ollen korko on aina laskettu yrityskohtaisesti kokonaisuutta arvioiden.

 • Flex-joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksesi maksukyvylle sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Yritysluotto-lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä.

 • Minimivaatimukset OPR-Financen yrityslainan saamiseksi ovat seuraavat:

  • Kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
  • Yritys, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Yrityksen vastuuhenkilöt ovat luottokelpoisia
  • Luoton hakija toimii myös sen takaajana, joten myös hakijan tulee olla luottokelpoinen

Yrityslainojen ehdoissa on eroja – kilpailuta lainat ilmaiseksi

OPR-Finance mukana Sortterin lainavertailussa

OPR-Finance on mukana kotimaisen lainavertailupalvelu Sortterin yrityslainavertailussa, jossa yrittäjä voi kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti. Täyttämällä yhden lomakkeen saa usealta luotonantajalta lainatarjoukset samalla kertaa ja selkeästi esitetyssä muodossa, jotta vaihtoehdoista on helppo valita omiin tarpeisiinsa paras.

Miten Sortter lainavertailu toimii?

Sortter on halunnut pitää yrityslainojen kilpailuttamisen mahdollisimman yksinkertaisena yrittäjille.

Näin kilpailutat yrityslainan:

 1. Täytä lomake huolellisesti.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Odota, että lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi.
 4. Vertaa ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva lainatarjous.
 5. Vahvista yrityksen tiedot luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

Kotimainen Sortter tarjoaa nopean tavan kilpailuttaa yrityslainat. Kilpailutus on yrittäjälle maksuton ja se hoituu yhdellä lomakkeella. Luotonantajien lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiin jopa saman työpäivän aikana ja ne esitetään yhdenmukaisesti selkeässä muodossa, jolloin tarjousten vertailu on helppoa. 

Yritykselle paras lainatarjous vahvistetaan luotonantajan ohjeiden mukaisesti heidän omilla sivuillaan. Jos luotonantaja tarvitsee liitteitä lainan vahvistamiseksi, niin ne toimitetaan vasta luotonantajalle vahvistuksen yhteydessä.

Lomakkeen täyttäminen

Yrityslainahakemuksen täyttäminen on nopeaa, ilmaista sekä helppoa. Hakemuksessa kysytään alla olevia tietoja ja hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti.

 • Yrityksen nimi
 • Yrityksen y-tunnus
 • Hakijan yhteystiedot
 • Hakijan henkilötunnus
 • Toivottu lainasumma
 • Toivottu laina-aika

Sortterin lainojen kilpailutuslomakkeella kysyttävät tiedot ovat yrityksen nimi ja y-tunnus sekä hakijan yhteystiedot ja henkilötunnus. Usein yrityslainoja tarjoavat yhtiöt tarkistavat niin yrityksen luottokelpoisuuden kuin vastuuhenkilön luottotiedot, ja nämä vaikuttavat olennaisesti lainatarjoukseen. Yrityslainoissa voidaan vaatia myös hakijalta henkilökohtainen takaus lainalle, joten silloin myös hakijan tiedot tarvitaan.

Laina-aikaa ja toivottua lainasummaa voi itse esittää, mutta luottoyhtiö voi tehdä tarjouksen pienemmästä lainasummasta, joka on mitoitettu realistisesti yrityksen maksukykyyn nähden. Täydennysrahoituksissa hanketukirahoitus tai oman pankin myöntämä laina kattaa pääosan rahoitustarpeesta, ja loppua tarvittavaa rahoitusta voi hakea kilpailuttamalla yrityslainat.

Lainat voi kilpailuttaa milloin vain

Yrityslainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin tahansa. Lainatarjouksen pyytäminen ei velvoita vielä hyväksymään yhtään saatua lainatarjousta ja kilpailutus on aina kilpailuttajalle maksutonta. Lainasopimus astuu voimaan vasta sitten, kun itselleen paras lainatarjous on hyväksytty luotonantajan ohjeiden mukaisesti.