Saldo Bank – vastuullista ja innovatiivista luotonantoa

Saldo Bank on vastuullinen luotonmyöntäjä, joka panostaa oman finanssiteknologian kehittämiseen innovatiivisen ja monialaisen henkilöstön voimin. Kilpailuttamalla lainat Sortterin lainavertailupalvelussa voit saada myös Saldo Bankin lainatarjouksia.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
475 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Saldo Bank on vastuullinen luotonmyöntäjä, joka panostaa oman finanssiteknologian kehittämiseen innovatiivisen ja monialaisen henkilöstön voimin. Kilpailuttamalla lainat Sortterin lainavertailupalvelussa voit saada myös Saldo Bankin lainatarjouksia.

Päivitetty:

Sisältövastaava Sere

Kirjoittaja:

Sere Hanski

Laatuvarmistettu

Mikä on Saldo Bank?

Saldo Bank on vastuullinen luotonmyöntäjä, joka panostaa oman finanssiteknologian kehittämiseen innovatiivisen ja monialaisen henkilöstön voimin.

Saldo Bank luo automatisoituja rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat nopeasti heidän asiakkaidensa arjen tarpeisiin. Saldo Bankilla on useamman vuoden kokemus rahoitusalalta ja se tarjoaa vastuullista luotonantoa tukien liiketoiminnan kasvattamista myös kansainvälisesti.

Saldo Bank palvelee tällä hetkellä Suomessa ja Liettuassa. Saldo Bankin oma automatisoitu luotonmyöntöjärjestelmä mahdollistaa sen, että lainapalvelut saadaan räätälöityä maiden markkinoiden erityispiirteet huomioiden. Saldo Bankin scoring-järjestelmän avulla kunkin maan asiakkaiden maksukyky ja taloudellinen tilanne voidaan tarkistaa ja tarjota näin maksukykyä vastaava lainapalvelu asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaisesti.

Saldo Bankin visiona on olla kansainvälisesti tunnettu ja luotettu rahoituspalvelukumppani.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 523 arvosteluun.
powered by

Saldo Bankin joustoluotto

Joustoluotto eli joustolimiitti on hyvä valinta silloin, kun haluat nostaa pieniä lainasummia silloin tällöin. Joustoluotto on käytännössä kuin luottokortti: käytössäsi on jopa 2 000 euron luottoraja, ja voit tehdä nostoja luotolta tilille aina halutessasi.

Saldo Bankin joustoluoton hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Sähköiseen hakemukseen ei tarvitse liittää paperidokumentteja: saat joustoluottoa ilman vakuuksia ja tarvittaessa rahat heti käyttöösi.

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat henkilökohtaisen lainatarjouksen saat joustoluottopäätöksen heti hakemuksen jätettyäsi, sillä Saldo Bankin kaikki lainapäätökseen tarvittavat tarkistukset tehdään automaattisesti. Näin et joudu odottelemaan lainapäätöstä ja -tarjousta tarpeettoman kauaa.

Voit nostaa joustoluottoa pienissä erissä. Sinulle myönnetään luottoraja eli joustolimiitti, ja voit nostaa rahaa rajan puitteissa aina halutessasi. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen laina on heti käytettävissäsi.

Voit lyhentää joustolimiittiä haluamallasi tavalla ja maksaa lainan takaisin kuukausierissä tai kerralla. Aina kun lyhennät lainaa, vapautuu laina uudelleen käyttöösi. Jos taas et tee nostoja, ei kulujakaan synny.

Saldo Bankin kulutusluotto

Saldo Bankin kulutusluotto tarjoaa joustoa arkeesi kun sitä eniten tarvitset. Sähköisen lainahakemuksen voit täyttää silloin kun sinulle sopii, ja saat henkilökohtaisen lainapäätöksen heti. Vakuudettoman kulutusluoton voi saada myös ilman paperisotaa ja pitkiä käsittelyaikoja.

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain hetken. Saldo Bank käsittelee hakemuksesi automaattisesti, joten voit siirtää kulutusluoton heti tilille lainapäätöksen saatuasi.

Kulutusluotot ovat kertalainoja, jotka on tarkoitettu nimensä mukaisesti kuluttamista varten. Kulutusluotto tuo joustoa arjen yllättäviin menoihin tai suurempien unelmien toteuttamiseen.

Saldo Bankilta voit hakea edullista kulutusluottoa ilman vakuuksia 1 000 eurosta 10 000 euroon asti. Lainahakemuksen yhteydessä voit valita myös omaan talouteesi sopivat kuukausierät sekä maksuajan jopa viidestä erilaisesta vaihtoehdosta.

Saldo Bankin asiakkaana saat kulutusluotollesi joustavasti maksuaikaa. Voit lainahakemusta tehdessäsi valita jopa viidestä vaihtoehdosta itsellesi parhaiten sopivan maksuajan.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Miksi valita Saldo Bank?

On monia syitä valita Saldo Bank. Se on muun muassa:

Vaivaton

Saldo Bankilla asiointi on vaivatonta. Saldo Bank hyödyntää uusinta teknologiaa ja pyrkii luomaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoten sovelluksen, joka on täysin verkkopohjainen ja liitteetön.

Joustava

Saldo Bank haluaa helpottaa asiakkaan arkea ja tarjoaakin joustavia palveluja sekä tarpeen vaatiessa myös kattavan valikoiman lisäpalveluja, kuten maksuvapaan kuukauden lainoilleen.

Edullinen

Saldo Bank tarjoaa sinun talouteen sopivaksi räätälöidyn lainatarjouksen ja maksuohjelman.

Luotettava

Saldo Bankin tavoite on luoda turvallisia digitaalisia tuotteita ja palveluita suomalaisille, ilman piilokustannuksia.

Saldo Bankin strategia

Saldo Bankin tavoite on kehittyä suosituimmaksi neopankiksi, jolla on ylivoimainen tuotetarjonta ja innovatiivisin tiimi. Se noudattaa hyviä luotonantokäytäntöjä sekä viranomaisten vahvistamia lakeja ja säädöksiä kaikissa toimintamaissaan. Samalla Saldo Bank pyrkii helpottamaan asiakkaidensa arkea tarjoamalla toimivia tuotteita heidän arkeensa.

Kasvava kysyntä tukee myös Saldo Bankin toimintaa ja alan sääntely luo uusia mahdollisuuksia. Saldo Bankin teknologia, automatisoidut prosessit sekä vastuullinen lainatoiminta tekevät Saldo Bankista kiinnostavan sijoituskohteen.

Saldo Bank on innovatiivinen

Saldo Bankilla jokaisella on oikeus innovoida ja kehittää uusia ideoita ja toimintatapoja. Lisäksi Saldo Bankilla teknologia on keskeinen kehityskohde ja se sitoutuukin käyttämään rohkeasti omaa osaamistaan, uusinta teknologiaa sekä innovaatioita parantaakseen asiakkaidensa ja henkilökuntansa elämää.

Saldo Bank on vastuullinen toimija

Osaaminen ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Siksi Saldo Bank haluaa toimia esimerkkinä niin yrityksenä kuin yksilöinä. Se ottaa vastuun asiakkaidensa palvelemisesta, henkilöstön tukemisesta ja hyvinvoinnista sekä pyrkii tekemään positiivisen vaikutuksen yhteiskuntaan.

Näin lainojen kilpailuttaminen toimii:

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Saldo Bank on vastuullinen luotonmyöntäjä, joka panostaa oman finanssiteknologian kehittämiseen luoden automatisoituja rahoitusratkaisuja, jotka vastaavat nopeasti heidän asiakkaidensa arjen tarpeisiin. Saldo Bank toimii Liettuassa ja Suomessa.

 • Saldo Bankin tärkeimmät lainatuotteet ovat joustoluotto ja kulutusluotto, jotka auttavat sinua toteuttamaan arjen hankintoja joustavasti ja helposti.

 • Saldo Bank on joustava, luotettava ja edullinen luotonantaja, joka pyrkii vastuulliseen ja asiakasta helpottavaan toimintaan kaikessa tekemisessään.

 • Vain kilpailuttamalla lainat voit varmistua siitä, ettet maksa lainastasi tarpeettomia kuluja. Lainojen kilpailuttaminen Sortterilla on nopeaa, helppoa ja ilmaista: etsimme talouteesi parhaiten sopivat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella ja asetamme ne edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan.

Voit kilpailuttaa Saldo Bankin lainat Sortterin palvelussa

Voit nyt kilpailuttaa myös Saldo Bankin lainat kotimaisen lainavertailupalvelu Sortterin kautta helposti, reilusti ja täysin ilmaiseksi. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kymmeniltä lainanantajina toimivilta kumppaneiltamme – myös Saldo Bankilta.

Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu: teemme yhteistyötä ainoastaan luotettavien kumppaneiden kanssa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). 

Eri lainanantajien tarjoamien lainojen kilpailutus on kauttamme helppoa. Lainatarjoukset ovat hakijalle aina henkilökohtaisia ja ne on esitetty selkeästi edullisuusjärjestyksessä. Voit valita saamistasi lainatarjouksista vapaasti sopivimman, mutta lainojen kilpailutus ei sido sinua ottamaan lainaa. 

 • Sortterilta lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Täytä lainahakemus nopeasti ja helposti Sortterin sivustolla. Tämän jälkeen saat lainatarjoukset selkeästi listattuna kaikkine kuluineen ja voit pohtia vaihtoehtoja kaikessa rauhassa. Kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa, ettet maksa lainastasi tarpeettomia kuluja.

Yksi hakemus, lukuisia lainatarjouksia!

Sisältövastaava Sere

Kirjoittaja

Sere Hanski

Sortterin sisältövastaava Sere on koulutukseltaan suomen kielen maisteri. Sekä opintojensa että harrastustensa puolesta oikeaoppisen ja selkeän tekstin tuottaminen sekä suunnitteleminen ovat lähellä Seren sydäntä. Pankki- ja rahoitusalaan liittyvien tekstien parissa hän on työskennellyt hieman yli vuoden päivät, mutta oppii mielellään alasta ja sen aiheista lisää jatkuvasti. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.