Credigo

Credigo on palvellut yli 200 000 pohjoismaista asiakasta vuodesta 2006 lähtien. Credigon kulutusluotto on selkeästi hinnoiteltu ja voit varmistaa ilmoitetut tulot sähköisesti, jolloin lainan nostaminen käy ilman liitteitä. Luotto maksetaan tilillesi kymmenen minuutin sisällä asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
288€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset vain säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

Avainlippu

100 % suomalainen palvelu

Credigo on Northmill Oy:n lainatuote. Northmillin puolestaan omistaa ruotsalainen Northmill Bank AB. Yhtiö panostaa vastuulliseen luotonantoon joka näkyy muun muassa selkeänä hinnoitteluna ja asiakkaiden ylivelkaantumisen välttämisenä. Credigo ei esimerkiksi myönnä lainaa elleivät asiakkaan luottotiedot ole kunnossa. Kulutusluottojen hinnoittelu on selitetty mahdollisimman selkeästi, ja kysymyksiin vastaa myös ilmainen asiakaspalvelu.

Vertaa ja hae Credigon lainaa Sortterin kautta

Saat kauttamme lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös Credigolta!

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näytämme laintarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta halvimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Sopivan lainan löytyessä, myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino