Sortter

Credigo

Credigo on palvellut yli 200 000 pohjoismaista asiakasta vuodesta 2006 lähtien. Credigon kulutusluotto on selkeästi hinnoiteltu ja voit varmistaa ilmoitetut tulot sähköisesti, jolloin lainan nostaminen käy ilman liitteitä. Luotto maksetaan tilillesi kymmenen minuutin sisällä asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
288€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Credigo on Northmill Oy:n lainatuote. Northmillin puolestaan omistaa ruotsalainen Northmill Bank AB. Yhtiö panostaa vastuulliseen luotonantoon joka näkyy muun muassa selkeänä hinnoitteluna ja asiakkaiden ylivelkaantumisen välttämisenä. Credigo ei esimerkiksi myönnä lainaa elleivät asiakkaan luottotiedot ole kunnossa. Kulutusluottojen hinnoittelu on selitetty mahdollisimman selkeästi, ja kysymyksiin vastaa myös ilmainen asiakaspalvelu.

Vertaa ja hae Credigon lainaa Sortterin kautta

Saat kauttamme lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös Credigolta!

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näytämme laintarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta halvimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Sopivan lainan löytyessä, myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Pankit ja lainanantajat

Fixura

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.