Credigo

Credigo on kotimainen lainanantaja, joka on palvellut pohjoismaisia asiakkaita vuodesta 2006 lähtien. Credigon kulutusluotto on selkeästi hinnoiteltu. Kilpailuta Credigon lainat Sortterin avulla täysin ilmaiseksi.

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
295 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,4
  Perustuu 77 arvosteluun.
  powered by

Credigo on suomalaisen Northmill Oy:n omistama lainapalvelu, joka myöntää vakuudetonta lainaa sekä yhdistelylainaa 500–5 000 euron välillä.

Credigo lainanantajana

Credigo on suomalaisen Northmill Oy:n omistama lainapalvelu. Credigo on toiminut lainanantajana Pohjoismaissa vuodesta 2006 alkaen.

Northmill Oy:n omistaa ruotsalainen Northmill Bank AB, joka haluaa tarjota teknologisesti kehittyneitä ja innovoituja rahoituspalveluita yksityishenkilöille. Pankin tavoitteena on olla turvallinen, henkilökohtainen ja helposti lähestyttävä lainanantaja. Northmill Bank haluaa pitää kiinni myös korkeasta asiakastyytyväisyydestään sekä läpinäkyvyydestä, kestävyydestä ja vastuullisuudesta.

 • Vakuudetonta lainaa 500–5 000 euroa
 • Takaisinmaksuaika 2–10 vuotta 
 • Lainatuotteena kulutusluotto
 • Yli 200 000 asiakasta

Credigo keskittyy hyvään luotonantotapaan, selkeään lainojen hinnoitteluun, käyttäjäystävällisyyteen sekä asiakkaidensa hyvään palveluun. Credigon asiakaspalvelu on ilmaista ja toimii puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa.

Credigon toiminnan vastuullisuus näkyy muun muassa siinä, että se ei myönnä lainaa ilman luottotietoja. Näin Credigo haluaa välttää kuluttajien ylivelkaantumisen. Credigo tiedottaa ylivelkaantumisen seurauksista ja kehottaa ottamaan lainaa vain, mikäli lainan takaisinmaksuun on riittävästi varoja.

Credigon lainatuotteet

Credigo tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoa, jota voi hakea tarpeen mukaan 500–5 000 euroa. Lainanhakijan tulee olla 20–70-vuotias, ja hänen luottotietonsa tulee olla kunnossa.

Lainan saa tilille samana päivänä, kun lainaa haetaan asiakaspalvelun aukioloaikana. Takaisinmaksuaikaa lainalle saa 2–10 vuotta. Credigo lähettää laskut asiakkaan valinnan mukaan joko sähköpostiin tai paperilla. Laskun eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä.

Kulutusluotto

Credigon lainatuote on helposti ja nopeasti haettava kulutusluotto eli kertalaina, joka on lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Laina maksetaan tilille kokonaisuudessaan, minkä jälkeen sitä lyhennetään kuukausierissä. Lainan saa kuitenkin maksaa halutessaan takaisin myös kerralla tai suuremmissa erissä.

Credigon kulutusluotto sopii niin pienempiin arjen hankintoihin, kuten lainaksi kodinkoneeseen, tai esimerkiksi sisustuslainaksi. Yhtä lailla se sopii vaikkapa häälainaksi tai moottoripyörälainaksi. Credigo puhuu kulutusluotostaan myös kerralla maksettavana joustoluottona

Yhdistelylaina

Credigon kulutusluottoa voi hyödyntää myös lainojen yhdistämisessä. Tällöin puhutaan yhdistelylainasta. Jos kuluttajalla on useita korkeakorkoisia luottoja, kuten luottokorttivelkoja, osamaksuja tai kulutusluottoja, voi lainat yhdistämällä säästää rahaa. Kaikki vanhat lainat maksetaan siis pois uudella otetulla kulutusluotolla. 

Kun uusi kulutusluotto on matalampikorkoinen, ja kun maksettavaksi jää ainoastaan yhden lainan kuukausittaiset kulut, syntyy lainojen yhdistämisestä yleensä säästöä. Jotta tietäisi, säästääkö yhdistelylainan ottamalla rahaa omassa tilanteessaan, tulee vanhojen velkojen todellinen vuosikorko ja kuukausimenot olla hyvin selvillä uutta lainaa hakiessa.

Credigo kokemuksia

Credigo on palvellut jo yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa. Kokemuksia Credigosta lainanantajana voi lukea Credigo.fi -sivustolta.

Alla on muutamia sivustolta poimittuja kommentteja Credigon tyytyväisiltä asiakkailta:

"Credigon lainapalvelu on luotettava, nopea, varma ja joustava." – Henri, Klaukkala

"Olen aiemminkin asioinut Credigon kanssa ja ollut tyytyväinen palveluun. Päädyin hakemaan uutta luottoa, koska koin että Credigon palvelu toimii hyvin." –Janne, Lappeenranta

"Lainatarjous minkä Credigolta sai, oli paras mahdollinen verrattuna muihin." – Juha, Kangasala

Lähde: Credigo.fi-sivusto

Kilpailuta ja vertaile Credigon lainatarjoukset

Credigon lainatarjouksen saat hankittua nopeasti ja ilmaiseksi Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta lainanantajina toimivilta kymmeniltä kumppaneiltamme.

Kaikki palvelumme pankit ja rahoitusyhtiöt toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Lisäksi kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Sortterin palvelussa vertailet lainat helposti eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainat on esitetty sinulle selkeästi hintajärjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan. Jos haluat ottaa lainan kilpailutuksen jälkeen, lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Sortterin sivustolla kilpailutat lainat eri palveluntarjoajilta näppärästi. Täytä ensin lainahakemus sivustollamme. Saat sen jälkeen sinulle tarkoitetut lainatarjoukset listattuna.

Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia kaikessa rauhassa. Mikäli löydät sinulle mieluisan lainan, allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Vertaile lainoja maksutta Sortterin avulla!

Credigon asiakaspalvelun saat kiinni puhelinnumerolla 0942720663 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@credigo.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma-Pe / klo 9.00-17.00.

Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Credigolta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

 1. Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias
 2. Luottotietojesi tulee olla kunnossa

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTFBankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.