Lainojen yhdistäminen - yhdistä lainat jopa 50 000 € asti ja säästä

Yhdistä nykyiset luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi

Lainojen yhdistäminen

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

Lue lisää
100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

100 % suomalainen palvelu

100 % suomalainen palvelu

Jos sinulla on useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti, voit maksaa ne pois yhdellä edullisemmalla lainalla ja säästää lainakustannuksissa. Näin sinun ei tarvitse lyhentää lainoja moneen eri paikkaan ja käyttöösi jää enemmän rahaa.

Säästö lainojen yhdistämisestä syntyy usein sekä pienemmästä lainan korosta, että pienemmistä kuukausittaisista palvelumaksuista.

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Sen sijaan, että maksaisit useampaa lainaa tai luottokorttivelkaa, voit saada seuraavat hyödyt yhdistämällä nykyiset lainasi:

 • Pienempi korko - saat todennäköisesti yksittäisiä maksusopimuksia pienemmän koron
 • Pienempi kuukausierä - yhdistelylaina on joustavammin sovitettavissa omaan talouteesi
 • Vältä turhat laskutuslisät tai tilinhoitomaksut - yksi laina tarkoittaa vain yhden lainan kuluja
 • Selkeyttä talouteen - oman talouden hoitaminen helpottuu, kun lyhennettävänä on vain yksi laina
 • Joustava maksusuunnitelma – yhdistelylainan takaisinmaksu onnistuu myös pitkällä maksuajalla

Lainojen yhdistäminen Sortterin avulla

Etsimme sinulle edullisimman koron yhdistelylainalle, kun haluat säästää lainakustannuksissa.

Yhdistelylainan hakeminen ja tarjousten kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista. Suosittelemme sinulle aina edullisinta yhdistelylainaa, mutta jätämme valinnan sinulle - sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset!

 • Hae yhdistelylainaa tarpeesi mukaan 50 000 € asti
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Korko alkaen 4%
 • Voit hakea yhdistelylainaa ilman vakuuksia

Yhdistä lainat Sortterin avulla ja saat lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Voit yhdistää nykyiset luotot tai lainat ilman, että sinun tarvitsee sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Tavoitat Sortterin avulla kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät vakuudetonta yhdistelylainaa.

Yhdistelylaina myönnetään usein pienellä korolla

Yhdistelylainan saa yleensä useampaa maksusopimusta pienemmällä korolla. Lainan korko määräytyy pankin tekemän riskiarvion lisäksi myös haetun lainasumman mukaan. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä todennäköisemmin saat yhdistelylainan pienellä korolla.  

Lainojen yhdistäminen pienentää tilinhoitomaksuja

Lainojen lyhentäminen useampaan eri paikkaan kerryttää ylimääräisiä laskutuslisiä tai tilinhoitomaksuja usein aivan turhaan. Vaikka yksittäisen lainan tilinhoitomaksut eivät tunnu kuukausitasolla suurelta menoerältä, kertyy näistä laina-aikana usein suuri summa. Esimerkiksi viiden euron kuukausittainen tilinhoitomaksu kerryttää 300 euron kustannukset viiden vuoden laina-aikana. Useampaa lainaa lyhentäessä tilinhoitomaksujen vaikutus kertaantuu, jonka vuoksi lainojen yhdistäminen on järkevää jo pelkästään pienentyvien tilinhoitomaksujen takia.

Lainojen yhdistäminen rinnakkaishakijan kanssa

Pankit tekevät lainatarjouksensa aina riskiarvioon perustuen, jonka vuoksi yhdistelylainan saa usein edullisemmalla korolla, mikäli lainalla on kaksi hakijaa. Jos mahdollista, yhdistä lainat yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso.

Rinnakkaishakijan kanssa saat todennäköisesti vieläkin suuremman säästön lainojen yhdistämisestä.

Lainojen yhdistäminen tuo selkeyttä talouteen

Useiden lainojen lyhentäminen voi vaikeuttaa oman talouden budjetointia. Lainojen yhdistäminen selkeyttää oman talouden suunnittelua, sillä yhden lainan maksuerän budjetointi on helpompaa useisiin samanaikaisiin maksusitoumuksiin verrattuna.

Maksuaika vaikuttaa yhdistelylainan kuukausierään

Lainojen yhdistäminen onnistuu nykyään pitkällä, jopa 15 vuoden maksuajalla. Voit kokeilla lainalaskurillamme helposti, kuinka maksuaika vaikuttaa yhdistelylainan kuukausierään. Pitkä maksuaika pienentää lainan kuukausierää, mutta myös nostaa lainan kustannuksia. Yhdistelylainan kuukausierä kannattaa sovittaa omaan talouteen sopivaksi, mutta tarpeettoman pitkäksi maksuaikaa ei kannata kuitenkaan venyttää.

Myös luottokorttivelat tai osamaksusopimukset kannattaa yhdistää

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä myös olemassa oleville luottokorttiveloille tai osamaksusopimuksille. Usein luottokortit tai osamaksusopimukset kerryttävät kuukausittaisia tilinhoitomaksuja ja sitä kautta turhia kustannuksia. Yhdistelylainan avulla maksat vain yhden lainan kulut useamman maksusitoumuksen sijaan.

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä heti

Kalliit lainat tai luotot kannattaa maksaa pois heti riippumatta siitä, onko niitä yksi vai useampi kappale. Lainojen yhdistämisen kanssa ei kannata odottaa turhaan, sillä mahdollisten maksuvaikeuksien syntyessä yhdistelylainaa ei välttämättä myönnetä yhtä helposti ja luottokustannusten kuriin saaminen voi olla vaikeampaa.

Mitä aikaisemmin haet lainaa velkojen maksuun, sitä varmemmin sinulle löytyy edullinen yhdistelylaina ja saamasi säästö on suurempi.

Yhdistelylainoista kysyttyjä kysymyksiä

Löydät alta vastauksia lainojen yhdistämiseen liittyvistä kysymyksistä. Autamme sinua mielellämme myös asiakaspalvelussamme, jos et löydä alta vastausta sinua askarruttavaan asiaan tai haluat kuulla palvelustamme lisää.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

avata

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useamman lainan, rahoitussopimuksen, kulutusluoton tai luottokortin takaisinmaksamista yhdellä lainalla. Lainojen yhdistämisen tarkoitus on kuitata nykyiset velat pois, jolloin lyhennettäväksi jää vain yksi laina useiden maksusitoumusten sijaan.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

avata

Jätä ilmainen hakemus Sortterin sivuilla, jonka jälkeen etsimme sinulle edullisimman yhdistelylainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Valitse haluamasi lainatarjous, allekirjoita lainasopimus pankkitunnuksilla sekä toimita tarvittaessa todistus ilmoittamistasi tuloista valitsemallesi lainanantajalle.

Maksa tämän jälkeen nykyiset lainat tai luotot pois ja lyhennä jatkossa vain yhtä edullisempaa yhdistelylainaa.

Voiko mitä tahansa lainoja yhdistää?

avata

Voit yhdistää haluamasi lainat, luotot tai maksusopimukset aina 50 000 euroon asti. Lainojen yhdistämisen myötä saadaan kuriin kulutusluotoista, pienlainoista, luottokorteista tai osamaksusopimuksista kertyviä korkoja ja muita lainan kuluja.

Mistä halvin yhdistelylaina löytyy?

avata

Halvin yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla lainanantajat keskenään. Jätä hakemus Sortterille, niin etsimme sinulle halvimman yhdistelylainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi.

Kuinka valita paras yhdistelylaina?

avata

Kiinnitä lainatarjouksissa huomiota tarjottuun lainasummaan, laina-aikaan, yhdistelylainan korkoon, mahdollisiin käsittelymaksuihin sekä todelliseen vuosikorkoon. Kun haet yhdistelylainaa Sortterin kautta, suosittelemme sinulle palvelussamme aina edullisinta mahdollista vaihtoehtoa.

Mikä on yhdistelylainan korko?

avata

Yhdistelylainan korko määräytyy hakemasi lainasumman sekä luotonmyöntäjän tekemän riskiarvion mukaan. Etsimme sinulle edullisimman koron kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi. Yhdistelylainan korko voi olla alimmillaan 4%.

Mikä on yhdistelylainan maksuaika?

avata

Yhdistelylainan maksuaika voi olla 1-15 vuotta. Valitse lainalaskurilla sinulle sopiva kuukausierä ja mitoita maksuaika sen mukaan. Yhdistelylainan kuukausierä kannattaa mitoittaa siten, että rahaa jää muuhunkin elämiseen. Voit halutessasi lyhentää yhdistelylainaa myös sovittua nopeammin takaisin tai maksaa sen kerralla pois ennenaikaisesti.

Minkälaisia kokemuksia muilla asiakkailla on lainojen yhdistämisestä?

avata

Lainojen yhdistäminen mahdollistaa usein pienemmät kuukausierät, pienemmän koron sekä pienemmät lainan kokonaiskustannukset. Lisäksi yhdistelylaina tuo usein selkeyttä omaan talouteen, kun lyhennettävänä on vain yksi laina.

Kuinka nopeasti saan luottopäätöksen?

avata

Saat luottopäätöksen usein jo muutamassa minuutissa hakemuksen jätettyäsi. Kaikki lainanantajat käsittelevät hakemuksesi ja antavat päätöksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

avata

Voit yhdistää lainat Sortterin avulla, kun olet vähintään 20 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Voiko lainat yhdistää puolison kanssa?

avata

Voit yhdistää lainat yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso. Kun yhdistät lainat yhdessä toisen hakijan kanssa, saat yhdistelylainan todennäköisesti pienemmällä korolla.

Voinko yhdistää lainat ilman vakuuksia?

avata

Voit, lainojen yhdistäminen onnistuu Sortterin avulla ilman vakuuksia tai takaajia.

Voiko yhdistelylainalle saada maksuvapaata?

avata

Osa pankeista myöntää maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia. Näet tiedon mahdollisuudesta maksu- tai lyhennysvapaisiin kuukausiin lainatarjouksen yhteydessä.

Kuinka olemassa olevat lainat maksetaan pois?

avata

Pankkien käytännöt vaihtelevat jonkin verran lainoja yhdistettäessä. Osa pankeista maksaa nykyiset lainat pois puolestasi, kun taas osa siirtää yhdistelylainan tilillesi ja voit itse maksaa haluamasi lainat pois.

Kuinka paljon lainat yhdistämällä voi säästää?

avata

Lainojen yhdistämisen kautta saatava säästö on riippuvainen sekä olemassa olevien lainojen, että yhdistelylainan koroista ja mahdollisista tilinhoitomaksuista.

Alla on muutama esimerkki, kuinka paljon lainat yhdistämällä voi säästää:

Jos sinulla on neljä 5000 € lainaa, joissa kaikissa on vuosikorko 20%, kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 € ja laina-aika viisi vuotta, kuukausittaiset lainanhoitokulut ovat noin 550 €.

Mikäli yhdistät lainat yhdeksi 20 000 € lainaksi, laina-aika pysyy samana, yhdistelylainan korko on 8% ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €, kuukausieräsi laskee noin 410 euroon.

Tässä esimerkissä säästöä syntyy 140 € kuukaudessa, eli lähes 1700 € vuodessa.

Jos sinulla on neljä 10 000 € lainaa, joissa kaikissa on vuosikorko 20%, kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 € ja laina-aika viisi vuotta, kuukausittaiset lainanhoitokulut ovat noin 1079 €.

Mikäli yhdistät lainat yhdeksi 40 000 € lainaksi, laina-aika pysyy samana, yhdistelylainan korko on 7% ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €, kuukausieräsi laskee noin 797 euroon.

Tässä esimerkissä säästöä syntyy noin 282 € kuukaudessa, eli lähes 3400 € vuodessa.

Halvin yhdistelylaina löytyy vertailun avulla

Halvin yhdistelylaina löytyy pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Sortterin avulla tavoitat kymmeniä lainanantajia nopeasti ja ilmaiseksi - vain yhdellä hakemuksella.

 • Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika
 • Lähetä maksuton hakemus - saat ensimmäiset lainatarjoukset heti
 • Valitse haluamasi yhdistelylaina ja maksa nykyiset lainat pois

Vertaa ja yhdistä lainat Sortterin avulla. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankKaarna lainaTFBank Credento-lainaBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderGF MoneyLaina.fiLainaamoSurimoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino