Yhdistä lainat

Yhdistä lainat ja säästä lainanhoitokustannuksissa maksamalla kalliit lainat kerralla pois. Kun haluat yhdistää nykyiset lainasi, autamme sinua löytämään pienimmän koron yhdistelylainalle nopeasti ja maksutta.

Yhdistä lainat

Valitse lainasumma

€2000
€10000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
5 vuotta
15 vuotta
194

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-20% ja lainasumma 2 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 8%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 150€, kuukausierä on 202,76€, takaisinmaksettava summa 12315,6€ ja todellinen vuosikorko 8,99%.

Yhdistä lainat

Jos sinulla on useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti, voit maksaa ne pois yhdellä edullisemmalla lainalla ja säästää lainanhoitomenoissa.

Näin sinun ei tarvitse lyhentää lainoja moneen paikkaan ja voit säästää kuukausittaisissa lainanhoitokustannuksissa. Säästö lainojen yhdistämisestä syntyy usein sekä pienemmistä kuukausittaisista palvelumaksuista, että pienemmästä lainan korosta.

Lainanantajasta riippuen yhdistelylaina siirretään tilillesi ja voit maksaa haluamasi lainat pois. Osa lainanantajista taas hoitaa nykyisten lainojen pois maksamisen puolestasi.

Lainojen yhdistäminen Sortterin avulla

Kun haluat säästää lainanhoitokustannuksissa, autamme sinua löytämään pienimmän koron yhdistelylainalle. Lainan hakeminen ja tarjousten kilpailuttaminen on ilmaista. Suosittelemme aina edullisinta yhdistelylainaa, mutta jätämme valinnan vapauden sinulle - sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset!

 • Hae yhdistelylainaa tarpeesi mukaan 50 000 € asti
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Korko alkaen 4,5%

Kun yhdistät lainat Sortterin avulla saat lainallesi parhaan koron takuun - mikäli löytäisit valitsemasi lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Sen sijaan, että maksaisit useampaa lainaa tai luottokorttivelkaa, voit saada seuraavat hyödyt yhdistämällä nykyiset lainasi:

 • Pienempi korko - yhdistämällä lainat saat todennäköisesti yksittäisiä maksusopimuksia pienemmän koron
 • Pienempi kuukausierä - yhdistelylainan kuukausierä on joustavammin sovitettavissa omaan talouteesi
 • Vältät turhat laskutuslisät tai tilinhoitomaksut - yksi laina tarkoittaa vain yhden lainan kuluja
 • Selkeyttä omaan talouteen - oman talouden hoitaminen helpottuu, kun lyhennettävänä on vain yksi laina

Kuinka paljon lainat yhdistämällä voi säästää?

Lainojen yhdistämisen kautta tuleva säästö on riippuvainen olemassa olevien lainojen sekä yhdistelylainan koroista ja mahdollisesta tilinhoitomaksusta.

Jos sinulla on esimerkiksi neljä 5000€ lainaa, joissa kaikissa vuosikorko on 20%, kuukausittainen tilinhoitomaksu 5€ ja laina-aika viisi vuotta, ovat kuukausittaiset lainanhoitokulut noin 550€.

Mikäli yhdistät lainat yhdeksi 20 000€ lainaksi, laina-aika pysyy samana, yhdistelylainan korko on 8% ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5€, laskee kuukausierä noin 410 euroon.

Tässä esimerkissä säästöä syntyy 140€ kuukaudessa, eli lähes 1700€ vuodessa.

Jos taas sinulla on neljä 10 000€ lainaa, joissa kaikissa vuosikorko on 20%, kuukauisttainen tilinhoitomaksu 5€ ja laina-aika viisi vuotta, ovat kuukausittaiset lainanhoitokulut noin 1079€.

Mikäli yhdistät lainat yhdeksi 40 000€ lainaksi, laina-aika pysyy samana, yhdistelylainan korko on 7% ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5€, laskee kuukausierä noin 797 euroon.

Tässä esimerkissä säästöä syntyy noin 282€ kuukaudessa, eli lähes 3400€ vuodessa.

Kannattaako lainat yhdistää yksin vai yhdessä?

Pankit tekevät lainatarjouksensa aina riskiarvioon perustuen ja useimmiten yhdistelylainan saa edullisemilla ehdoilla, mikäli sillä on kaksi hakijaa. Mikäli mahdollista, yhdistelylainaa kannattaakin hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo -tai aviopuoliso.

Rinnakkaishakijan kanssa saat todennäköisesti vieläkin suuremman säästön lainojen yhdistämisestä.

Näin yhdistät lainasi

 1. Hae yhdistelylainaa Sortterin kautta sille summalle, jolla haluat maksaa olemassa olevia lainoja pois
 2. Etsimme sinulle lainatarjoukset eri pankeilta ja järjestämme ne valmiiksi edullisuusjärjestykseen
 3. Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja valitse niistä sopivin
 4. Maksa olemassa olevat lainat kerralla pois
 5. Lyhennä jatkossa vain yhtä, edullisempaa yhdistelylainaa

Voit yhdistää lainat, kun tavalliset luotonmyöntökriteerit täyttyvät:

 • Olet yli 20-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on säännölliset kuukausitulot

Halvin yhdistelylaina

Yhdistelylainan hakemiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien. Kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät lainahakemuksesi arkisin viimeistään kuuden tunnin sisällä hakemuksen lähetettyäsi.

Löytääksesi halvimman yhdistelylainan kannattaakin odottaa, että kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat antaneet tarjouksensa. Näet Sortterin palvelussa aina tiedon siitä, kuinka monella lainanantajalla hakemuksesi on vielä käsittelyssä.

Näin varmistat, että saat itsellesi halvimman mahdollisen yhdistelylainan ja suurimman mahdollisen säästön yhdistämällä lainat. 

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme