Lainojen yhdistäminen - yhdistä lainat ja säästä

Yhdistä vanhat lainat tai luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Vertaile yhdistelylainat 60 000 € asti ja säästä koroissa sekä kuukausierissä.

Lainalaskuri - kilpailuta yhdistelylaina tästä

Valitse lainasumma

20000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
297€

Arvioitu kuukausierä

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1–15 vuotta, korko 4–20 % ja lainasumma 1 000–60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,3
  Perustuu 68 arvosteluun.
  powered by

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa olemassa olevien lainojen, kulutusluottojen tai luottokortilla olevien velkojen uudelleen rahoittamista. Yhdistelyn myötä nykyiset luotot maksetaan pois ja voimaan jää vain yksi lainasopimus.

Jos sinulla on useampi laina, voit maksaa ne pois yhdellä edullisemmalla lainalla ja säästää lainakustannuksissa. Näin sinun ei tarvitse lyhentää lainoja moneen eri paikkaan ja käyttöösi jää enemmän rahaa.

Säästö lainojen yhdistämisestä syntyy usein sekä pienemmästä lainan korosta, että pienemmistä kuukausittaisista palvelumaksuista.

Lainojen yhdistelyn hyötyjä

Sen sijaan, että maksaisit useampaa lainaa tai luottokorttivelkaa, voit saada seuraavat hyödyt yhdistämällä nykyiset lainasi:

 • Pienempi korko - voit saada yksittäisiä maksusopimuksia pienemmän koron
 • Pienempi kuukausierä - yhdistelylaina on joustavammin sovitettavissa omaan talouteesi
 • Vältä turhat laskutuslisät tai tilinhoitomaksut - yksi laina tarkoittaa vain yhden lainan kuluja
 • Selkeyttä talouteen - oman talouden hoitaminen helpottuu, kun lyhennettävänä on vain yksi laina
 • Joustava maksusuunnitelma – yhdistelylainan takaisinmaksu onnistuu myös pitkällä maksuajalla

Keskimäärin 277 € pienemmät lainanhoitomenot kuukaudessa

Lainojen yhdistäminen mahdollistaa asiakkaillemme keskimäärin 277 euroa pienemmät lainanhoitomenot kuukaudessa.

Pienempi kuukausierä muodostuu usein edullisemmista lainaehdoista, pienemmästä korosta sekä paremmin omaan talouteen sovitetusta maksuaikataulusta.

Yhä useampi pankki ja rahoituslaitos tarjoaa nykyisten velkojen yhdistämiseen tarkoitettuja lainatuotteita. Pankkien välisen kilpailun ansiosta yhdistelylainan kuukausierä, korko sekä muut lainakustannukset voivat olla merkittävästi luottokortteja tai vanhoja lainasopimuksia edullisemmalla tasolla.

Käännä taloutesi takaisin raitelleen.

Lainojen yhdistäminen Sortterin avulla on helppoa ja nopeaa

Etsimme sinulle edullisimman koron yhdistelylainalle useiden pankkien ja rahoituslaitosten joukosta, kun haluat säästää lainakustannuksissa. Paras yhdistelylaina löytyy eri vaihtoehtoja vertaamalla. Pienin korko ei kuitenkaan ole suoraan edullisimman yhdistelylainan merkki, sillä sen lisäksi tulee huomioida myös todellinen vuosikorko sekä lainaan liittyvät avausmaksut ja kuukausikustannukset, kuten tilinhoitomaksu.

Yhdistelylainan hakeminen ja tarjousten kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista. Suosittelemme sinulle aina edullisinta yhdistelylainaa, mutta jätämme valinnan sinulle - sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset!

 • Yhdistä lainat tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Laina-aika 1–15 vuotta
 • Korko alkaen 4 %
 • Yhdistä lainat ilman vakuuksia

Kun yhdistät lainat Sortterin avulla, saat lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Sortter arvostelut – asiakkaidemme kokemuksia

 • profile image

  Kari Lankinen

  11.3.2021 klo 7.42.00

  Hienosti pelasi ja laina järjestyi.

 • profile image

  Kalle Erlin

  10.3.2021 klo 11.56.02

  Joustava ja nopea. Tämä palvelu on sellainen, että uskon sen olevan tie meidän pääsyyn veloista vapaaksi.

 • profile image

  Juha Paavolainen

  5.3.2021 klo 16.35.23

  Hyvää ja nopeaa palvelua. 👍

 • profile image

  Seija Kotikangas

  4.3.2021 klo 19.31.41

  Lainan hakeminen oli kipeetä ja sain apua kun tarvitsin .

 • profile image

  Sari Korva

  23.2.2021 klo 5.21.24

  Nopea ja sujuva palvelu

Kannattaako lainojen yhdistäminen?

Alla näet yksinkertaisen esimerkin mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä ja minkälaisia säästöjä sen avulla voi saada.

Tilanne ennen lainojen yhdistämistä voi näyttää tältä:

 • 2 luottokorttia
 • 1 kulutusluotto ja
 • 1 verkkokaupan osamaksu
LuottoAvoinna oleva lainasummaVuosikorkoTilinhoitomaksuTodellinen vuosikorkoMaksuaikaKuukausieräTakaisinmaksettava summa
Nordea TUOHI2 300 €14,00 % 5,00 €20,15 %18 kk147 € 2 653 €
OP Visa Gold1 000 €7,95 % 6,45 € 23,73 %12 kk93 € 1 121 €
Santander kulutusluotto4 000 €9,90 %6,00 €13,96 %30 kk157 € 4 712 €
Klarna joustava erämaksu2 200 €19,90 %- € 21,82 %24 kk204 € 2 444 €
Yhteensä9 500 €    602 € 10 930 €

Tilanne lainojen yhdistämisen jälkeen voi näyttää tältä:

 • Jäljellä on yksi laina, jonka kokonaiskustannukset ovat edullisemmat ja kuukausierä on pienempi
LuottoAvoinna oleva lainasummaVuosikorkoTilinhoitomaksuTodellinen vuosikorkoMaksuaikaKuukausieräTakaisinmaksettava summa
Yhdistelylaina9 500 €8,50 % 4,00 €9,85 %24 kk436 €10 460 €

Esimerkin mukaisessa tilanteessa lainat yhdistävä henkilö saa itselleen seuraavat säästöt:

 • 166 € pienempi kuukausierä
 • 470 € pienemmät lainakustannukset

Yhdistä lainat ilman vakuuksia

Voit yhdistää nykyiset kulutusluotot, lainat tai luottokortit ilman, että sinun tarvitsee sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai pyytää ketään takaamaan lainojen yhdistelyyn nostettavaa luottoa. Tavoitat Sortterin avulla kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät vakuudetonta yhdistelylainaa helposti ennakoitavissa kuukausierissä ja ilman aikaa vieviä vakuusjärjestelyitä.

Yhdistelylaina myönnetään usein pienellä korolla

Yhdistelylainan saa yleensä useampaa maksusopimusta pienemmällä korolla. Lainan korko määräytyy pankin tekemän riskiarvion lisäksi myös haetun lainasumman mukaan. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä varmemmin saat yhdistelylainan pienellä korolla.  

Lainojen yhdistäminen pienentää tilinhoitomaksuja

Lainojen lyhentäminen useampaan eri paikkaan kerryttää ylimääräisiä laskutuslisiä tai tilinhoitomaksuja usein aivan turhaan. Vaikka yksittäisen lainan tai kulutusluoton tilinhoitomaksut eivät tunnu kuukausitasolla suurelta menoerältä, kertyy näistä laina-aikana usein suuri summa. Esimerkiksi viiden euron kuukausittainen tilinhoitomaksu kerryttää 300 euron kustannukset viiden vuoden laina-aikana. Useampaa lainaa lyhentäessä tilinhoitomaksujen vaikutus kertaantuu, jonka vuoksi lainojen yhdistäminen on järkevää jo pelkästään pienempien tilinhoitomaksujen takia.

Lainojen yhdistäminen rinnakkaishakijan kanssa

Pankit tekevät lainatarjouksensa aina riskiarvioon perustuen, jonka vuoksi yhdistelylainan saa usein edullisemmalla korolla, mikäli lainalla on kaksi hakijaa. Jos mahdollista, yhdistä lainat yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso.

Rinnakkaishakijan kanssa pienin korko löytyy varmemmin ja saat todennäköisesti vieläkin suuremman säästön lainojen yhdistämisestä.

Lainojen yhdistäminen tuo selkeyttä talouteen

Useiden lainojen lyhentäminen voi vaikeuttaa oman talouden budjetointia. Lainojen yhdistäminen selkeyttää oman talouden suunnittelua, sillä yhden lainan maksuerän budjetointi on helpompaa useisiin samanaikaisiin maksusitoumuksiin verrattuna.

Maksuaika vaikuttaa yhdistelylainan kuukausierään

Lainojen yhdistäminen onnistuu nykyään pitkällä, jopa 15 vuoden maksuajalla. Voit kokeilla lainalaskurillamme helposti, kuinka maksuaika vaikuttaa yhdistelylainan kuukausierään. Pitkä maksuaika pienentää lainan kuukausierää, mutta myös nostaa lainan kustannuksia. Yhdistelylainan kuukausierä kannattaa mitoittaa niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen vaikka taloudessa olisikin satunnaisesti normaalia suurempia menoeriä. Voit halutessasi lyhentää yhdistelylainaa myös sovittua suuremmissa kuukausierissä tai maksaa sen kerralla pois ennenaikaisesti.

Lainan yhdistäminen: nämä lainat voi yhdistää

Yhdistä lainat, luottokorttivelat tai osamaksusopimukset. Lainojen yhdistäminen kannattaa siis tehdä myös olemassa olevien lainojen lisäksi luottokorttiveloille tai osamaksusopimuksille. Usein luottokortit tai osamaksusopimukset kerryttävät kuukausittaisia tilinhoitomaksuja sekä korkoja ja sitä kautta turhia kustannuksia. Yhdistelylainan avulla maksat vain yhden lainan kulut useamman maksusitoumuksen sijaan.

Lainojen yhdistämisen avulla hallitset talouttasi paremmin

Kalliit lainat tai luotot kannattaa maksaa pois heti riippumatta siitä, onko niitä yksi vai useampi kappale. Näin pääset heti hyötymään yhdistelylainan hyödyistä, eli maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja.

Lainojen yhdistämisen kanssa ei kannata odottaa turhaan, sillä mahdollisten maksuvaikeuksien syntyessä yhdistelylainaa ei välttämättä myönnetä yhtä helposti ja luottokustannusten kuriin saaminen voi olla vaikeampaa.

Mitä aikaisemmin yhdistät lainasi ja vanhat velat, sitä varmemmin sinulle löytyy edullinen yhdistelylaina. Riittävän aikaisin hoidettu lainojen yhdistäminen mahdollistaa paremmat lainaehdot sekä suuremmat säästöt lainakustannuksissa. Voit lukea talouden hallinnasta ja velkojen yhdistämisestä myös Kuluttajaliiton sivuilta.

Kuulit meistä

Yle uutisetIltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainen logoIlkka–PohjalainenUusi Suomi

Lainat voi yhdistää nopeasti, jopa saman päivän aikana

Osa yhteistyökumppaneistamme hoitaa aikaisempien luottojen ja lainojen poismaksun puolestasi. Tällöin lainanantaja tarvitsee tarkat tiedot yhdistettävistä lainoista, jotta ne tulevat varmasti maksetuiksi loppuun ja maksatukset kohdistuvat sinun velkasaldoosi.

Tarvittavia tietoja ovat:

 • Yhdistettävien lainojen ajankohtaiset saldot
 • Vanhojen lainojen poismaksussa käytettävät tilinumerot sekä lainat myöntäneiden pankkien tai rahoituslaitosten nimet
 • Poismaksussa käytettävät viitenumerot

Jos sinulta pyydetään laskukopioita yhdistettävistä lainoista tai luotoista, varmista että toimitat aina viimeisimmät tiedot. Tällöin lainojen yhdistäminen onnistuu nopeasti ja ylimääräisten korkojen tai lainanhoitokulujen kertyminen lakkaa heti lainojen yhdistämisen myötä.

Mikäli puolestaan hyväksyt sellaisen lainanmyöntäjän tarjouksen, joka maksaa rahat sinun tilillesi, voit maksaa vanhat lainat tai luotot pois itse omalta pankkitililtäsi. Tällöin rahat siirretään tilillesi nopeasti - jopa heti samana päivänä. Ennen vanhojen lainojen poismaksamista kannattaa tarkistaa ajankohtaiset velkasaldot joko lainanmyöntäjän asiakaspalvelusta tai verkkopankista.

Lainojen yhdistämisen myötä pääset selkeyttämään omaa talouttasi nopeasti ja voit lyhentää jatkossa useiden lainojen ja luottokorttivelkojen sijasta vain yhtä edullista yhdistelylainaa.

Miksi lainat kannattaa yhdistää?

Lainojen yhdistäminen mahdollistaa sekä pienemmät lainakulut, että paremmin omaan talouteen sopivan kuukausierän.

Useista lainoista tai luottokorteista kertyvät korot ja tilinhoitopalkkiot jäävät lainojen yhdistämisen myötä pois, kun maksettavaksi jää vain yksi laina ja yhden lainan kustannukset.

Pienempien lainakustannusten myötä suurempi osa lainanlyhennyksistä kohdistuu jatkossa lainapääomalle, jolloin laina myös lyhenee nopeammin.

Tämän takia lainat kannattaa yhdistää:

 • Pienemmät lainakustannukset – säästöä koroissa ja kuluissa
 • Alhaisemmat korot ja kulut – laina lyhenee nopeammin
 • Vain yhden lainan kuukausierä – talouden budjetointi helpottuu
 • Joustava maksusuunnitelma – kuukausierän sovittaminen omaan talouteen on helpompaa

Lainojen yhdistämisessä on kyse olemassa olevien lainojen tai luottokorttien korvaamisesta yhdellä edullisemmalla maksusopimuksella.

Näin helposti lainojen yhdistäminen tapahtuu

Lainojen yhdistämisen myötä nykyiset lainat tai luottokorttivelat maksetaan kerralla pois. Lyhennettäväksi jää useiden maksusopimusten sijaan yksi laina, joka on sovitettu omaan talouteen sopivaksi.

 1. Täytä maksuton hakemus Sortterin sivuilla
 2. Kilpailutamme sinulle edullisimman yhdistelylainan pankeilta ja rahoituslaitoksilta
 3. Vertaile tarjoukset ja valitse itsellesi paras yhdistelylaina
 4. Allekirjoita lainasopimus pankkitunnuksilla
 5. Nykyiset lainat tai luotot maksetaan pois
 6. Lyhennä jatkossa vain yhtä edullisempaa lainaa

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan nykyisten lainojen rahoittamista paremmilla ehdoilla. Lainoja yhdistettäessä velan määrä pysyy ennallaan, mutta sen ehdot muuttuvat aiempia maksusopimuksia edullisimmiksi.

Mikä on yhdistelylainan korko?

Yhdistelylainan korko määräytyy hakemasi lainasumman, oman maksukykysi sekä yhdistelylainaa tarjoavan pankin tai rahoituslaitoksen mukaan. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä matalampi yhdistelylainan korko yleensä on. Pankit voivat myöntää yhdistelylainaa alimmillaan 4 % korolla. Mahdollisuuksien mukaan lainahakemus kannattaa täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää yhdistelylainan pienemmällä korolla. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

Palvelumme avulla saat sinulle yksilöllisesti räätälöidyt lainatarjoukset nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Voit tutustua yhdistelylainojen korkoihin kaikessa rauhassa ja valita itsellesi parhaan vaihtoehdon lainojen yhdistämiseen vertailustamme helposti. Näet jokaisesta lainatarjouksesta selkeästi lainan korot, kulut, maksuajan sekä kuukausierän suuruuden.

Kilpailuta pankit Sortterin avulla ja yhdistä lainasi parasta korkoa ehdottavan pankin tarjoamalla lainasopimuksella.

Miten valita edullinen yhdistelylaina?

Edullinen yhdistelylaina ja pienin korko lainojen yhdistämiseen löytyy vaivattomasti kilpailuttamalla pankit Sortterin vertailussa. Etsimme sinulle halvimman yhdistelylainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta nopeasti ja turvallisesti.

Näet yhdistelylainojen korkojen lisäksi jokaisesta lainatarjouksesta myös todellisen vuosikoron sekä kaikki lainaan liittyvät avaus- tai tilinhoitopalkkiot. Järjestämme yhdistelylainat palvelussamme valmiiksi edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan ja halvin yhdistelylaina löytyy vertailustamme aina ensimmäisenä.

Vertaamalla lainoja todellisen vuosikoron mukaan voit olla varma, että saat itsellesi halvimman lainatarjouksen, jolla yhdistät lainat yhdeksi edullisemmaksi maksusopimukseksi.

Järjestelylaina vai lainojen yhdistäminen?

Järjestelylaina ja lainojen yhdistäminen menevät arkikielessä helposti sekaisin. Usein näillä termeillä tarkoitetaan samaa asiaa, mutta järjestelylaina voi olla myös aivan erilainen rahoitustuote yhdistelylainaan verrattuna.

Järjestelylaina tunnetaan perinteisesti pankin myöntämänä luottona, jolle on haettu ensin Takuusäätiön myöntämä takaussitoumus. Takauksen alaisen järjestelylainan ehdot ovat huomattavasti tiukemmat vakuudettomiin, ilman takausta myönnettäviin yhdistelylainoihin verrattuna.

Takuusäätiön takaukseen sisältyy noin kaksikymmentä ehtoa, joiden on täytyttävä. Näitä ehtoja ovat muun muassa: takauksen hakijan vakiintunut elämäntilanne, riittävä maksuvara sekä luottotietomerkinnän rekisteröiminen velkajärjestelystä.

Takauksen voi saada korkeintaan 34 000 euroon saakka, mikäli hakijoita on yksi. Pariskunnilla takauksen enimmäismäärä on 45 000 euroa. Takaus on voimassa korkeintaan kahdeksan vuotta, eikä sitä voi hyödyntää esimerkiksi autolainan maksamiseen tai yksittäisen lainan järjestelyyn. Takauksen alainen järjestelylaina tulee käyttää täysimääräisesti olemassa olevien velkojen lyhentämiseen ja sen myöntäminen edellyttää nykyisten luotto- ja maksukorttien sekä tililimiittien lopettamista.

Nykyään järjestelylaina -termiin voi törmätä myös pankkien tai rahoituslaitosten markkinoinnissa. Usein järjestelylainalla tarkoitetaankin arkikielestä tutumpaa yhdistelylainaa - eli lainojen yhdistämistä, jonka voi tehdä ilman takaajaa.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa olemassa olevien velkojen kokoamista yhdeksi lainaksi. Yhdistämisen myötä nykyiset maksusitoumukset rahoitetaan uudelleen ja lopputuloksena maksettavaksi jää vain yhden lainan kuukausierä.

Lainojen yhdistämisen myötä kuukausilyhennykset ovat usein jopa satoja euroja alhaisemmat aiempiin lyhennyksiin verrattuna. Lainojen yhdistämistä tarjotaan järjestelylainan tavoin pankeissa ja rahoituslaitoksissa, mutta sille ei tarvitse hankkia takausta tai vakuuksia.

Lainojen yhdistäminen ilman takausta vaatii hakijalta normaalien luotonmyöntökriteerien täyttymisen ja esimerkiksi myöhässä olevat maksut voivat vaikeuttaa edullisen yhdistelylainan saamista. Tämän vuoksi lainojen yhdistely tulisikin tehdä heti, jos luottoja tai lainoja on maksettavana enemmän kuin yksi kappale. Lainojen yhdistäminen onnistuu helpoiten silloin, kun sille ei ole taloudellisesti pakottavaa tarvetta - vaan tavoitteena on säästää lainakustannuksissa.

Ilman takausta haettavan yhdistelylainan voi käyttää joustavammin kuin takauksen alaisen järjestelylainan. Voit maksaa yhdistelylainalla esimerkiksi nykyisen autolainan ja hakea sitä tarpeesi mukaan 60 000 euroon saakka. Myös muut ehdot ovat joustavammat, eikä lainojen yhdistämisestä koidu merkintää luottotietorekisteriin. Lainojen yhdistäminen ilman takausta ei vaadi myöskään nykyisten maksu- tai luottokorttien lopettamista.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Yhdistelylainoista kysyttyjä kysymyksiä

Miksi lainat kannattaa yhdistää? Millä korolla lainat voi yhdistää? Entä miten lainojen yhdistäminen onnistuu mahdollisimman pienellä korolla? Löydät alta vastauksia lainojen yhdistämiseen liittyvistä kysymyksistä. Autamme sinua mielellämme myös asiakaspalvelussamme, jos et löydä alta vastausta sinua askarruttavaan asiaan tai haluat kuulla palvelustamme lisää.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useamman lainan, rahoitussopimuksen, kulutusluoton tai luottokortin takaisinmaksamista yhdellä lainalla, joka kattaa kaikki tai suurimman osan aiemmista veloista. Lainojen yhdistämisen tarkoitus on kuitata nykyiset velat pois, jolloin lyhennettäväksi jää vain yksi laina useiden maksusitoumusten sijaan.

Voit yhdistää haluamasi lainat, luotot tai maksusopimukset aina 60 000 euroon asti. Lainojen yhdistämisen myötä saat kulutusluotoista, pienlainoista, luottokorteista tai osamaksusopimuksista kertyvät korot ja lainakustannukset kuriin.

Kiinnitä lainatarjouksissa huomiota tarjottuun lainasummaan, laina-aikaan, yhdistelylainan korkoon, mahdollisiin käsittelymaksuihin sekä todelliseen vuosikorkoon. Kun haet yhdistelylainaa Sortterin kautta, suosittelemme sinulle palvelussamme aina edullisinta mahdollista vaihtoehtoa lainojen yhdistämiseksi.

Voit yhdistää lainat Sortterin avulla, kun olet vähintään 20 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Osa pankeista myöntää maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia. Näet vertailussamme tiedon mahdollisuudesta maksu- tai lyhennysvapaisiin kuukausiin lainatarjouksen yhteydessä.

Lainojen yhdistämisen kautta saatava säästö on riippuvainen sekä olemassa olevien lainojen, että yhdistelylainan koroista ja mahdollisista tilinhoitomaksuista.

Alla on muutama esimerkki, kuinka paljon lainat yhdistämällä voi säästää:

Jos sinulla on neljä 5000 € lainaa, joissa kaikissa on vuosikorko 20%, kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 € ja laina-aika viisi vuotta, kuukausittaiset lainanhoitokulut ovat noin 550 €.

Mikäli yhdistät lainat yhdeksi 20 000 € lainaksi, laina-aika pysyy samana, yhdistelylainan korko on 8% ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €, kuukausieräsi laskee noin 410 euroon.

Tässä esimerkissä säästöä syntyy 140 € kuukaudessa, eli lähes 1700 € vuodessa.

Jos sinulla on neljä 10 000 € lainaa, joissa kaikissa on vuosikorko 20%, kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 € ja laina-aika viisi vuotta, kuukausittaiset lainanhoitokulut ovat noin 1079 €.

Mikäli yhdistät lainat yhdeksi 40 000 € lainaksi, laina-aika pysyy samana, yhdistelylainan korko on 7% ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €, kuukausieräsi laskee noin 797 euroon.

Tässä esimerkissä säästöä syntyy noin 282 € kuukaudessa, eli lähes 3400 € vuodessa.

 

Kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Kysymme asiakkailtamme jatkuvasti kokemuksia lainojen yhdistämisestä, jotta voimme auttaa löytämään parhaat yhdistelylainat jatkossa entistäkin paremmin. Lainojen yhdistäminen on yleistä paitsi pikavippien tai kulutusluottojen järjestelemiseksi, mutta yhä useammin myös luottokorttivelkojen maksamiseksi edullisemman koron yhdistelylainalla.

Asiakkaillamme on positiivisia kokemuksia lainojen yhdistämisestä Sortterin avulla.

 • Kannattaa hakea yhdistelylaina Sortterin kautta. Suosittelen kokeilemaan!
 • Helppo, hyvä ja nopea tapa yhdistää lainat
 • Lukuisista kilpailuttamistani vaihtoehdoista löytyi Sortterin kautta ehdottomasti edullisin vakuudeton lainatarjous sopivalla kuukausierällä
 • Helppous ja selkeys tekevät Sortterin palvelusta parhaan
 • Toiminta on selkeää ja nopeaa. Kulut ja korot hyvin esitettynä, joka on asiakkaan kannalta erittäin tärkeä asia, ettei tule yllätyksiä

Lue lisää kokemuksia yhdistelylainoista – asiakkaamme kertovat, miten lainojen yhdistely auttoi taloudenhallinnassa.

Halvin yhdistelylaina löytyy vertailun avulla

Halvin yhdistelylaina löytyy pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Sortterin avulla tavoitat kymmeniä lainanantajia nopeasti ja ilmaiseksi - vain yhdellä hakemuksella.

 • Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika
 • Lähetä maksuton hakemus - saat ensimmäiset lainatarjoukset heti
 • Valitse haluamasi yhdistelylaina ja maksa nykyiset lainat pois

Haluamme tehdä lainavertailusta sinulle mahdollisimman helppoa ja ennen kaikkea reilua. Tämän vuoksi myönnämme lainallesi parhaan koron takuun - mikäli löydät lainan myöhemmin edullisemmin, mutta muuten samoilla ehdoilla, hyvitämme sinulle erotuksen.

Vertaa pankit ja yhdistä lainasi Sortterin avulla. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi ja paras yhdistelylaina sekä pienin korko löytyy vertailustamme helposti.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.