Yhdistä lainat ja säästä

Yhdistä lainat ja säästä maksamalla kalliit luotot pois. Sortter löytää sinulle edullisen yhdistelylainan nopeasti ja ilmaiseksi.

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat

Jos sinulla on useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti, voit maksaa ne pois yhdellä edullisemmalla lainalla ja säästää lainakustannuksissa. Näin sinun ei tarvitse lyhentää lainoja moneen eri paikkaan ja käyttöösi jää enemmän rahaa.

Säästö lainojen yhdistämisestä syntyy usein sekä pienemmästä lainan korosta, että pienemmistä kuukausittaisista palvelumaksuista.

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Sen sijaan, että maksaisit useampaa lainaa tai luottokorttivelkaa, voit saada seuraavat hyödyt yhdistämällä nykyiset lainasi:

 • Pienempi korko - yhdistämällä lainat saat todennäköisesti yksittäisiä maksusopimuksia pienemmän koron
 • Pienempi kuukausierä - yhdistelylaina on joustavammin sovitettavissa omaan talouteesi
 • Vältä turhat laskutuslisät tai tilinhoitomaksut - yksi laina tarkoittaa vain yhden lainan kuluja
 • Selkeyttä omaan talouteen - oman talouden hoitaminen helpottuu, kun lyhennettävänä on vain yksi laina
 • Joustava maksusuunnitelma – yhdistelylainan takaisinmaksu onnistuu myös pitkällä maksuajalla

Lainojen yhdistäminen Sortterin avulla

Kun haluat säästää lainakustannuksissa, autamme sinua löytämään edullisimman koron yhdistelylainalle.

Yhdistelylainan hakeminen ja tarjousten kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista. Suosittelemme sinulle aina edullisinta lainaa, mutta jätämme valinnan vapauden sinulle - sinä päätät minkä yhdistelylainan valitset!

 • Hae yhdistelylainaa tarpeesi mukaan 50 000 € asti
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Korko alkaen 4,5%

Yhdistä lainat Sortterin avulla, niin saat lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Näin yhdistät lainasi

Hae yhdistelylainaa Sortterin kautta sille summalle, jolla haluat maksaa nykyisiä lainoja pois

 1. Etsimme sinulle lainatarjoukset pankeilta ja järjestämme ne valmiiksi edullisuusjärjestykseen
 2. Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja valitse lainallesi pienin korko
 3. Maksa nykyiset lainat kerralla pois
 4. Lyhennä jatkossa vain yhtä, edullisempaa yhdistelylainaa

Voit hakea yhdistelylainaa, kun tavalliset luotonmyöntökriteerit täyttyvät:

 • Olet yli 20-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on säännölliset kuukausitulot

Kannattaa muistaa, että yhdistelylainan tarkoitus on nimenomaan maksaa olemassa olevat lainat pois, ei käyttää sitä muihin hankintoihin. Maksamalla nykyiset lainat kerralla pois ja noudattamalla yhdistelylainan maksusuunnitelmaa, voit säästää satoja euroja vuositasolla.

Pankkien käytännöt vaihtelevat jonkin verran lainoja yhdistettäessä. Osa pankeista maksaa nykyiset lainat pois puolestasi, kun taas toiset siirtävät yhdistelylainan tilillesi ja voit maksaa nykyiset lainat pois itse.

Milloin lainat kannattaa yhdistää?

Kalliit lainat tai luotot kannattaa maksaa pois heti – riippumatta siitä, onko niitä yksi vai useampi kappale. Lainojen yhdistämisen kanssa ei koskaan kannata odottaa turhaan, sillä mahdollisten maksuvaikeuksien syntyessä yhdistelylainaa ei välttämättä enää myönnetä niin helposti.

Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä varmemmin sinulle löytyy edullinen yhdistelylaina ja lainojen yhdistämisen kautta saamasi säästö on suurempi.

Kannattaako lainat yhdistää yksin vai yhdessä?

Pankit tekevät lainatarjouksensa aina riskiarvioon perustuen, jonka vuoksi yhdistelylainaa saa usein edullisemmalla korolla, mikäli lainalla on kaksi hakijaa. Jos mahdollista, yhdistä lainat yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso.

Rinnakkaishakijan kanssa saat todennäköisesti vieläkin suuremman säästön lainojen yhdistämisestä.

Kuinka paljon lainat yhdistämällä voi säästää?

Lainojen yhdistämisen kautta saatava säästö on riippuvainen sekä olemassa olevien lainojen, että yhdistelylainan koroista ja mahdollisista tilinhoitomaksuista.

Alla on muutama esimerkki, kuinka paljon lainat yhdistämällä voi säästää:

Jos sinulla on neljä 5000 € lainaa, joissa kaikissa on vuosikorko 20%, kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 € ja laina-aika viisi vuotta, kuukausittaiset lainanhoitokulut ovat noin 550 €.

Mikäli yhdistät lainat yhdeksi 20 000 € lainaksi, laina-aika pysyy samana, yhdistelylainan korko on 8% ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €, kuukausieräsi laskee noin 410 euroon.

Tässä esimerkissä säästöä syntyy 140 € kuukaudessa, eli lähes 1700 € vuodessa.

Jos sinulla on neljä 10 000 € lainaa, joissa kaikissa on vuosikorko 20%, kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 € ja laina-aika viisi vuotta, kuukausittaiset lainanhoitokulut ovat noin 1079 €.

Mikäli yhdistät lainat yhdeksi 40 000 € lainaksi, laina-aika pysyy samana, yhdistelylainan korko on 7% ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €, kuukausieräsi laskee noin 797 euroon.

Tässä esimerkissä säästöä syntyy noin 282 € kuukaudessa, eli lähes 3400 € vuodessa.

Halvin yhdistelylaina

Näin varmistat, että sinulle löytyy paras ja halvin yhdistelylaina:

 • Tarkista, että yhdistelylainan kuukausierä omaan talouteen sopiva
 • Tarkista, että maksuaika on riittävän pitkä. Pidä maksuaika kuitenkin maltillisena, etteivät lainakustannukset kasva turhaan laina-ajan myötä
 • Tarkista, että yhdistelylainan korko sekä muut mahdolliset kustannukset ovat kokonaisuutena nykyisiä lainoja edullisemmat
 • Vertaa yhdistelylainat huolella

Vertaa ja yhdistä lainat Sortterin avulla – lainan hakemiseen menee vain muutama minuutti. Saat ensimmäiset lainatarjoukset saman tien ja kaikki yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Voit hyväksyä saamasi lainatarjouksen heti sopivan vaihtoehdon löydyttyä. Mikäli mahdollista, kannattaa kuitenkin odottaa lainatarjous kaikista pankeista Sortterin kautta ennen lainan valintaa. Näin saat itsellesi parhaan mahdollisen yhdistelylainan sekä suurimman säästön lainat yhdistämällä.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme