Resurs Bank - lainaa 50 000 € asti

Resurs Bankin lainat ovat mukana Sortterin vertailussa. Lähetä hakemus ja vertaile pankkien tekemät luottopäätökset ilmaiseksi. Edullisen lainan valinta vertailusta on helppoa ja voi säästää lainan kustannuksissa merkittävästi.

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
224 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 224 €, takaisinmaksettava summa 18 827 € sekä todellinen vuosikorko on 6,9 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 224 €, takaisinmaksettava summa 18 827 € sekä todellinen vuosikorko on 6,9 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Resurs Bankin lainat ovat mukana Sortterin vertailussa. Lähetä hakemus ja vertaile pankkien tekemät luottopäätökset ilmaiseksi. Edullisen lainan valinta vertailusta on helppoa ja voi säästää lainan kustannuksissa merkittävästi.

Resurs Bank on pohjoismainen lainanantaja

Resurs Bank kuuluu pohjoismaiseen Resurs-konserniin, joka tarjoaa joustavia ratkaisuja rahoitukseen ja maksamiseen sekä yksityishenkilöille, että yrityksille. Konserniin kuuluu Resurs Bankin lisäksi vakuutuksia tarjoava yritys nimeltä Solid Försäkring. Resurs on aloittanut toimintansa vuonna 1977 tavoitteenaan tarjota vähittäiskaupan asiakkaille helppoja rahoitusratkaisuja. Pankkitoimiluvan Resurs sai vuonna 2001, jonka johdosta syntyi Resurs Bank. 

Vuonna 2016 Resurs-konserni noteerattiin pörssissä Nasdaq Stockholm -listalla nimellä Resurs Holding. Nykyään konserni toimii kaikissa Pohjoismaissa, ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Se on palvellut jo yli 5,7 miljoonaa kuluttaja-asiakasta. Suomessa Resurs Bankin toiminta alkoi vuonna 2002.

 • Kuluttajien palveluihin kuuluvat laina, osamaksu ja luottokortti
 • Suomen suurimpien vähittäiskaupan rahoittajien joukossa
 • Yli 100 000 kuluttaja-asiakasta Suomessa
 • Vastuullinen ja turvallinen toimija

Suomessa Resurs Bank on kasvanut yhdeksi suurimmista vähittäiskaupan lainanantajista. Sillä on yli 100 000 suomalaista kuluttaja-asiakasta. Työntekijöitä Suomen Vantaan toimitiloissa on yli 70. Vuoden 2019 Great Place To Work -tutkimuksen mukaan Resurs Bank oli yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Resurs Bank tarjoaa muun muassa kulutusluottoja, osamaksuvaihtoehtoja sekä luottokortteja yksityishenkilöille. Yrityksen arvoihin kuuluvat esimerkiksi luotettavuus, innovatiivisuus ja avoimuus. Resurs Bank on myös sitoutunut kestävän kehityksen ja yhteiskuntavastuun periaatteisiin liittymällä YK:n Global Compact -aloitteeseen.

Resurs Bankin lainatuotteet

Resurs Bank haluaa tarjota asiakkailleen lainaa ja maksuvaihtoehtoja turvallisesti, helposti ja nopeasti. Pankista voi hakea vakuudetonta lainaa niin pieniin kuin suuriin rahantarpeisiin 1 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Lainojen lisäksi Resurs Bank tarjoaa kuluttajille joustavia maksuratkaisuja osamaksun sekä Resurs Gold -luottokortin muodossa. Muita Resurs Bankin tuotteisiin liittyviä palveluita ovat luottokorttiin liitetty matkavakuutus. Resurs Bankin valikoimaan kuuluvat myös yritysasiakkaille suunnatut maksutapapalvelut.

Kulutusluotto

Resurs Bankin laina on kertalaina, jonka lyhentäminen tapahtuu kuukausittain. Resurs Bankista voi hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia 1 000 - 50 000 euroa oman tarpeen mukaan. Laina sopii hyvin esimerkiksi autolainaksi tai vaikkapa remonttilainaksi. Resurs Bank lupaa lainarahat asiakkaan tilille noin parissa pankkipäivässä lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Resurs Bankin kulutusluottoon on mahdollista ottaa maksuvakuutus. Sen myötä pankki korvaa lainan korot sekä kuukausilyhennykset jopa 12 kuukauden ajalta, jos asiakas joutuu yllättäen sairauslomalle tai sairaalahoitoon, tai mikäli hän jää tahattomasti työttömäksi.

Yhdistelylaina

Resurs Bank tarjoaa myös yhdistelylainaa. Tämä tarkoittaa useiden pienien lainojen, osamaksujen ja luottokorttivelkojen yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistämisen etuja ovat:

 • Mahdollisuus pienempään lainan korkoon
 • Mahdollisuus pienempiin lainakuluihin
 • Paremmin omaan talouteen sopiva lainan lyhennyserä

Yhdistäessäsi lainat Resurs Bank maksaa kaikki vanhat luotot pois asiakkaan puolesta sekä palauttaa mahdollisen yli jäävän summan asiakkaan tilille. Lainojen yhdistäminen on mahdollista aina 50 000 euroon asti. Yhdistelylainaa voi hakea vähintään 24-vuotias henkilö, jolla on vakituiset tulot ja jolta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Lasku ja osamaksu

Resurs Bankin osamaksu ja lasku ovat maksuvaihtoehtoja paitsi verkkokauppaostoksissa, myös monissa myymälöissä. Ostoksiin voi saada 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Ostosten lasku on myös mahdollista maksaa kerralla tai useissa osissa, joten asiakkaan ei tarvitse heti päättää tarkalleen, miten ja milloin hän maksaa ostoksensa. Tämä auttaa esimerkiksi yllättävässä kodinkoneen hajoamistilanteessa, jolloin uuden kodinkoneen rahoitustapaa ei välttämättä ole aikaa pohtia kauaa. Lisäksi yritysten on mahdollista liittää verkkokauppaansa Resurs Checkout -palvelu, joka tarjoaa asiakkaille muitakin maksuvaihtoehtoja, kuten maksamisen suoraan verkkopankista tai luottokortilla.

Resurs Gold -luottokortti

Resurs Bankin Resurs Gold -luottokortti mahdollistaa ostosten rahoittamisen joustavasti. Asiakkaalla on 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Ostokset voi maksaa kerralla tai pienemmissä osissa, ja vaihtoehtona on esimerkiksi kuuden kuukauden koroton osamaksu. Kortin hakemisen ehtona ovat muun muassa vakituinen työpaikka ja maksuhäiriöttömyys.

Resurs Gold -luottokortilla tehdyistä ostoksista saa bonuspisteitä, joita voi hyödyntää Resurs Bankin Pisteshopissa esimerkiksi leffalippuihin, keittiötarvikkeisiin tai kodin design-tuotteisiin. Supreme Card on myös sopiva luottokortti matkustamiseen. Maksamalla vähintään puolet matkasta tällä kortilla saa matkalleen matkavakuutuksen, joka on voimassa niin itselle kuin perheenjäsenillekin.

Vertaile useat lainanantajat Sortterilla

Kuka voi saada lainaa Resurs Bankilta?

Resurs Bank tekee lainanhakijoille luottotietojen tarkistuksen ja varmistaa ennen lainan myöntämistä, että hakijalla on riittävä takaisinmaksukyky. Voit saada lainaa Resursilta mikäli:

 • Olet vähintään 24-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 000 € lainoissa)

Kilpailuta Resurs Bankin laina Sortterin palvelussa

Sortterin avulla vertaat lainoja täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Saat lainapäätöksen Resurs Bankilta sekä kymmeniltä muilta luotonantajilta yhdellä hakemuksella. Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). 

Sortterin palvelussa kilpailutat lainat erittäin helposti. Eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset on esitetty selkeästi hintajärjestyksessä. Lainatarjouksissa esitelty korko on aina sinulle henkilökohtainen. Voit valita saamistasi tarjouksista sinulle mieluisimman tai edullisimman lainan. Sopivan lainan löydyttyä lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. 

 • Resurs Bankin lainaa voivat hakea 24 vuotta täyttäneet henkilöt
 • Hakijalla tulee olla säännölliset työ- tai eläketulot
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä

Täytä ensin lainahakemus Sortterin sivustolla. Tämän jälkeen saat sinulle tehdyt lainatarjoukset listattuna ja voit vertailla lainoja kaikessa rauhassa. Mikäli löydät sinulle mieluisan lainan, allekirjoita lainasopimus helposti pankkitunnuksilla. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Aloita lainojen kilpailutus heti täyttämällä maksuton hakemus!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Resurs Bank kuuluu Resurs -konserniin, joka tarjoaa ratkaisuja rahoitukseen ja maksamiseen. Konserni toimii kaikkialla Pohjoismaissa ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Se on palvellut yli 5 miljoonaa kuluttaja-asiakasta rahoitusratkaisujen kuten osamaksun, kulutusluoton, luottokortin ja vakuutusten saralla. Resurs Bankin valikoimaan kuuluvat myös yritysasiakkaille suunnatut maksutapapalvelut.

 • Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Resurs Bank on myös sitoutunut kestävän kehityksen ja yhteiskuntavastuun periaatteisiin. Asiakkaita sillä on Pohjoismaissa jo 5,7 miljoonaa.

 • Resurs Bank lupaa rahat tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta.

 • Resurs Bankista voi hakea vakuudetonta lainaa 1 000 - 50 000 euroa.

 • Korko riippuu monista asioista, myös omasta taloustilanteestasi. Lainatarjouksessa esitelty korko on aina sinulle henkilökohtainen. Korkotason saat selville tekemällä hakemuksen ja täyttämällä tietosi hakemukseen mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on aina eritelty ja niistä käy ilmi myös todellinen vuosikorko, eli piilokuluja ja ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa.

 • Resurs Bankin nettisivuilta löytyy erikseen asiakaspalveluosio, usein kysytyt kysymykset, sekä puhelinasiakaspalvelu.

  Puhelinasiakaspalvelu on auki:

  Ma–to: 8–16

  Pe: 8–14

  Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa Resurs Bankkiin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, joka löytyy myös Resurs Bankin nettisivujen alaosasta. Resurs Bankin saa myös kiinni puhelinnumerolla 096224308. Sähköpostilla Resurs Bankkiin voi ottaa yhteyttä osoitteesta asiakaspalvelu@resurs.fi

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Resurs Bankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilla. 

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kilpailuta eri lainanantajat Sortterilla