Resurs Bank

Resurs Bank kuuluu Resurs -konserniin, joka tarjoaa ratkaisuja rahoitukseen ja maksamiseen. Vertaile Resurs Bankin lainatarjoukset ja lähetä hakemus helposti Sortterin avulla täysin ilmaiseksi.

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
217€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Resurs-konserni toimii kaikkialla Pohjoismaissa ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Resurs-konserni noteerattiin pörssissä Nasdaq Stockholm -listalla vuonna 2016. Great Place To Work –tutkimuksen mukaan Resurs Bank on yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Resurs Bankista voi hakea vakuudetonta lainaa niin pieniin kuin suuriin rahantarpeisiin 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Resurs Bankin laina on kertaluotto, jonka lyhentäminen tapahtuu kuukausittain.

Vertaa Resurs Bankin lainat Sortterin avulla

Kilpailuta lainat Sortterin avulla maksutta. Saat lainapäätöksen Resurs Bankilta sekä kymmeniltä muilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä yhdellä hakemuksella. Vertaa lainat helposti ja valitse itsellesi paras tarjous.

Mikä on Resurs Bank?

suljeavaa

Resurs Bank kuuluu Resurs -konserniin, joka tarjoaa ratkaisuja rahoitukseen ja maksamiseen. Konserni toimii kaikkialla Pohjoismaissa ja sen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Se on palvellut yli 5 miljoonaa kuluttaja-asiakasta rahoitusratkaisujen kuten osamaksun, kulutusluoton, luottokortin ja vakuutusten saralla. Resurs Bankin valikoimaan kuuluvat myös yritysasiakkaille suunnatut maksutapapalvelut.

Millaisia kokemuksia Resurs Bankin asiakkailla on, onko se luotettava lainanantaja?

suljeavaa

Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Resurs Bank on myös sitoutunut kestävän kehityksen ja yhteiskuntavastuun periaatteisiin. Asiakkaita sillä on Pohjoismaissa jo 5,7 miljoonaa.

Kuinka nopeasti saan Resurs Bankin lainan rahat tililleni?

suljeavaa

Resurs Bank lupaa rahat tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Paljonko lainaa voin saada Resurs Bankilta?

suljeavaa

Resurs Bankista voi hakea vakuudetonta lainaa 1 000 - 50 000 euroa.

Kuinka korkea on Resurs Bankin lainan korko?

suljeavaa

Korko riippuu monista asioista, myös omasta taloustilanteestasi. Lainatarjouksessa esitelty korko on aina sinulle henkilökohtainen. Korkotason saat selville tekemällä hakemuksen ja täyttämällä tietosi hakemukseen mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on aina eritelty ja niistä käy ilmi myös todellinen vuosikorko, eli piilokuluja ja ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa. Annamme myös ainoana toimijana Suomessa kauttamme haetuille lainoille parhaan koron takuun, eli jos löydät meidän kauttamme hakemasi lainan muualta alhaisemmalla korolla, maksamme erotuksen.

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankNordax BankKaarna lainaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fiLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino