Avida - lainaa 50 000 € asti

Avida Finans tarjoaa vakuudetonta lainaa yksityishenkilöille aina 50 000 euroon asti. Avidan lainatuotteet ovat mukana Sortterin vertailussa. Voit verrata Avidan ja muiden luotonantajien lainoja helposti ja maksuttomasti yhdellä hakemuksella.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
392 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 392 €, takaisinmaksettava summa 23 499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 392 €, takaisinmaksettava summa 23 499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Avida Finans tarjoaa vakuudetonta lainaa yksityishenkilöille aina 50 000 euroon asti. Avidan lainatuotteet ovat mukana Sortterin vertailussa. Voit verrata Avidan ja muiden luotonantajien lainoja helposti ja maksuttomasti yhdellä hakemuksella.

Avida on ruotsalainen luottomarkkinayhtiö, joka tarjoaa lainaa kuluttajille sekä yrityksille. Kuluttajille suunnattu kulutusluotto on nimeltään Avida laina. Yrityksille puolestaan myönnetään yritysluottoa.

Avida on ruotsalainen luottomarkkinayhtiö

Avida Finans on perustettu Ruotsissa jo vuonna 1983. Se toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisena ja kuuluu talletussuojajärjestelmän piiriin. Yrityksellä on luottolaitostoimilupa luotonantoon ja talletuksien hankkimiseen. Avidalla on toimintaa on Suomen ja Ruotsin lisäksi Norjassa.

Avida haluaa olla selkeitä, nykyaikaisia ja innovatiivisia palveluita tarjoava yritys, jonka palvelun laatu perustuu myös ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Avida laina on vakuudeton kertaluotto, jota voi hakea 50 000 € asti
 • Lainan ennenaikainen takaisinmaksaminen lisäkuluitta
 • Asiakaskohtainen hinnoittelu ja kilpailukykyinen korko

Avida tarjoaa rahoitusratkaisuja yrityksille ja kuluttajille. Yksityishenkilöille suunnattu lainatuote on nimeltään Avida laina, joka on lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea 2 000–50 000 euroa, ja maksuaikaa on mahdollista saada jopa 15 vuotta. Yrityksille Avida tarjoaa Factoring-palvelua. Yrityspalveluita ovat laskujen rahoitus ja osto, vientirahoitus sekä yritysluotto, johon on mahdollista liittää joustava factoring-ratkaisu likviditeettiä parantamaan.

Avidan lainatuotteet

Avida tarjoaa kuluttajille lainaa kilpailukykyisellä korolla, joka on asiakaskohtainen. Lainanhakijan tulee olla 24–70-vuotias ja ilman maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi Avida velvoittaa, että lainanhakijan säännölliset vuositulot ovat vähintään 16 000 euroa. 

Avidan yrityspalveluihin kuuluu muun muassa yritysluotto, jota tarjotaan sekä tasaerä- sekä tasalyhennyslainana. Yritysluoton avulla on mahdollisuus saada nopeasti ja helposti rahoitusta, esimerkiksi investointeja tai kassavirran kausivaihteluita varten.

Avida laina

Avida laina on yksityishenkilöille tarjottava vakuudeton laina, jossa on kilpailukykyinen korko. Se on kertaluottona otettava kulutusluotto, jota voidaan hakea tarpeen mukaan 2 000 eurosta 50 000 euroon asti. Takaisinmaksuaikaa lainalle on mahdollista saada jopa 15 vuotta.

Avida laina sopii monien eri elämäntilanteiden rahoittamiseen. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi lomalainana, uuden auton rahoittamisessa autolainan muodossa sekä vaikkapa remonttilainana. Lainatarjouksen korko on aina henkilökohtainen.

Avida lainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin lainaa voi saada suuremman summan, tai sille voi saada paremmat ehdot.

Yhdistelylaina

Avidan tarjoama laina sopii hyvin lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylaina mahdollistaa useiden kalliiden kulutusluottojen, osamaksujen ja luottokorttivelkojen yhdistämisen yhdeksi helpommin hallittavaksi lainaksi.

Yhden lainan maksaminen kuukaudessa on huomattavasti helpompi tapa hallita taloutta kuin usean eri luoton, joissa on kaikissa eri eräpäivä. Yhdistämällä lainat voit lisäksi saada pienemmät lainakustannukset.

Myös lainan kuukausierä on mahdollista laskea omaan talouteen paremmin sopivaksi valitsemalla yhdistelylainalle sopivan takaisinmaksuajan. Avidalta otetun lainan voi kuitenkin myös maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Vertaa Avidan lainatarjoukset

Laina kannattaa aina kilpailuttaa ennen päätöksentekoa. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainojen vertailu keskenään onnistuu todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut. Sortter vertailee lainat nimenomaan todellisen vuosikoron perusteella, jotta kaikki lainatarjoukset ovat keskenään täysin vertailukelpoisia. 

Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Trustpilot-arvosana asteikolla 1-5 Avida Finansille on 3,0.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Lainojen vertailu onnistuu helposti ja nopeasti yhdellä lainahakemuksella Sortterin sivustolla. Kilpailutuksessa ovat mukana kymmenet kumppaneinamme toimivat pankit ja rahoitusyhtiöt, myös Avida Finans.

Kilpailutus on täysin ilmaista – lainatarjous ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit siis vapaasti valita, hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista. Mikäli haluat allekirjoittaa lainasopimuksen, saat rahat tilillesi usein heti samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Korko riippuu monista asioista, myös omasta taloustilanteestasi. Lainatarjouksessa esitelty korko on aina sinulle henkilökohtainen. Korkotason saat selville tekemällä hakemuksen ja täyttämällä tietosi hakemukseen mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on aina eritelty ja niistä käy ilmi myös todellinen vuosikorko, eli piilokuluja ja ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa.

 • Laina kannattaa aina kilpailuttaa ennen päätöksentekoa. Näin varmistat, että saat jokaiselta lainantarjoajalta parhaan mahdollisen tarjouksen, myös Avida Finansilta. Kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella, ja saamistasi tarjouksista voit valita sinulle sopivan. Kilpailutus on sinulle ilmaista eikä sido mihinkään, eli voit vapaasti valita hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista.

 • Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Trustpilot-arvosana asteikolla 1-5 Avida Finansille on 3,0.

 • Lainojen vertailu keskenään onnistuu vain todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut ja voit olla varma että piilokuluja ja muita ikäviä yllätyksiä ei ole tiedossa. Sortter vertailee lainat nimenomaan todellisen vuosikoron perusteella, jotta kaikki palvelumme lainat olisivat keskenään vertailukelpoisia ja kustannukset niin sanotusti samalla viivalla.

 • Hyväksyttyäsi Avida Finansin lainatarjouksen saat rahat tilillesi 1-2 pankkipäivässä.

 • Henkilöasiakkaat saavat Avidan kiinni puhelinnumerolla 0757550070 ja numero palvelee arkena Ma–Pe / klo 10.00-17.00. Sähköpostilla Avidan saa kiinni osoitteesta asiakaspalvelu@avidafinans.fi

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Avida Finanssilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta.

Kilpailuta Avida ja muut lainanantajat Sortterilla

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.