Avida laina mukana Sortterin vertailussa

Avida Finans tarjoaa vakuudetonta lainaa yksityishenkilöille. Tämän lisäksi Avida tarjoaa yritysluottoa ja factoring-palveluita yrityksille. Voit vertailla Avidan ja muiden luotonantajien lainoja helposti ja maksuttomasti Sortterin palvelussa vain yhdellä hakemuksella. Edullisen lainan valinta vertailusta on helppoa ja voi säästää lainan kustannuksissa merkittävästi.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
392 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 392 €, takaisinmaksettava summa 23 499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 392 €, takaisinmaksettava summa 23 499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Avida Finans tarjoaa vakuudetonta lainaa yksityishenkilöille. Tämän lisäksi Avida tarjoaa yritysluottoa ja factoring-palveluita yrityksille. Voit vertailla Avidan ja muiden luotonantajien lainoja helposti ja maksuttomasti Sortterin palvelussa vain yhdellä hakemuksella. Edullisen lainan valinta vertailusta on helppoa ja voi säästää lainan kustannuksissa merkittävästi.

Avida on ruotsalainen luottomarkkinayhtiö

Avida Finans on perustettu Ruotsissa jo vuonna 1983. Avida on ruotsalainen luottomarkkinayhtiö, joka tarjoaa lainaa kuluttajille sekä yrityksille. Kuluttajille suunnattu kulutusluotto on nimeltään Avida laina. Yrityksille puolestaan myönnetään yritysluottoa ja laskurahoitusta.

Avida toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisena ja kuuluu talletussuojajärjestelmän piiriin. Yrityksellä on luottolaitostoimilupa luotonantoon ja talletuksien hankkimiseen. Avidalla on toimintaa Suomen ja Ruotsin lisäksi Norjassa.

Avida haluaa olla selkeitä, nykyaikaisia ja innovatiivisia palveluita tarjoava yritys, jonka palvelun laatu perustuu ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Avida tiivistetysti:

 • Ruotsalainen luottomarkkinayhtiö
 • Tarjoaa kuluttajille lainaa ja yrityksille luottoa sekä laskurahoitusta
 • Avida laina on vakuudeton kertaluotto

Avida laina:

 • Vakuudeton laina
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja
 • Asiakaskohtainen hinnoittelu ja kilpailukykyinen korko
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Avidan lainatuotteet

Avida tarjoaa rahoitusratkaisuja sekä yrityksille että kuluttajille. Lisäksi Avidalta voi hakea lainan oheen lainaturvavakuutuksen, joka korvaa lainan kuukausierät sairausloman tai tahattoman työttömäksi joutumisen tapauksessa. Kuoleman tapauksessa vakuutus kattaa koko jäljellä olevan lainasumman 35 000 euroon asti. Vakuutus on ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan, minkä jälkeen kuukausimaksu on 8,75% lainan kuukausierästä.

Avida laina

Avida tarjoaa kuluttajille lainaa henkilökohtaisella ja kilpailukykyisellä korolla. Yksityishenkilöille suunnattu lainatuote on nimeltään Avida laina, joka on laina ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada jopa 15 vuotta. Avida lainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin lainaa voi saada suuremman summan, tai sille voi saada paremmat ehdot. 

Avidan tarjoama laina sopii hyvin myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylaina mahdollistaa useiden kalliiden kulutusluottojen, osamaksujen ja luottokorttivelkojen yhdistämisen yhdeksi helpommin hallittavaksi lainaksi.

Voit hakea Avida lainaa mikäli:

 • Olet 24-70 vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
 • Sinulla on säännölliset, vähintään 16 000 euron vuositulot

Yrityslaina ja factoring

Avida tarjoaa erilaisia yrityslainoja kasvun rahoittamiseen tai likviditeetin vahvistamiseen suurille ja keskisuurille yrityksille. Heidän kauttansa onnistuu myös laskujen myynti tai rahoittaminen.

Yritysluotot ja factoring kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät mahdollisimman edullisen rahoituksen yrityksesi tilanteeseen. Lainanantajien tarjousten välillä voi olla suuria eroja rahoituksen hinnassa ja ehdoissa. Siksi onkin suositeltavaa hakea tarjous useilta eri toimijoilta ennen rahoituksen nostamista. Sortterin kautta voit saada yhdellä hakemuksella tarjoukset jopa kymmeniltä eri lainanantajilta maksutta.

Kilpailuta Avida ja muut lainanantajat Sortterilla

Usein kysyttyä Avidasta

 • Lainan korko vaihtelee asiakaskohtaisesti. Saat selvitettyä oman korkotasosi helposti täyttämällä hakemuksen Sortterin verkkopalvelusta. Hakiessasi lainaa Sortterin kautta voit saada tarjouksen sekä Avidalta että kymmeniltä muilta kumppaneiltamme. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on eritelty ja niistä käy ilmi aina todellinen vuosikorko. Kun kilpailutat lainat Sortterilla piilokuluja tai ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa.

 • Avida laina on laina, jota Avida myöntää yksityishenkilöille. Lainaan ei tarvitse vakuuksia tai takaajia ja lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Avida on mukana Sortterin vertailussa, joten täyttämällä Sortterin lainahakemuksen, voit saada tarjouksen Avidalta sekä kymmeniltä muilta kumppaneiltamme.

 • Voit hakea lainaa Avidalta sekä kymmeniltä muilta lainanantajilta helposti Sortterin kautta. Lainahakemuksen täyttämiseen menee muutamia minuutteja, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen lainapäätöksen jokaiselta kilpailutuksessa mukana olevalta toimijalta. Pankit suorittavat henkilökohtaisen luottoarvioinnin ja tekevät tarjoukset sen perusteella. Emme voi taata, että saat tarjouksen juuri Avidalta, mutta etsimme sinulle mahdollisimman hyvin tarvettasi vastaavan lainan kumppaneiltamme.

 • Kaikkia palvelussamme mukana olevia lainanantajia valvoo finanssivalvonta. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Trustpilot-sivuston arvosana asteikolla 1-5 Avida Finansille on 4,7.

 • Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan. Tutustu tutkimukseen tarkemmin täältä.

 • Hyväksyttyäsi Avida Finansin lainatarjouksen saat rahat tilillesi 1-2 pankkipäivässä.

 • Henkilöasiakkaat saavat Avidan kiinni puhelinnumerolla 09 747 90 988 arkisin Ma–Pe klo 10-13 ja 14-16. Sähköpostilla Avidan saa kiinni osoitteesta asiakaspalvelu@avidafinans.fi.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Avida Finansilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta.

Kilpailuta Avidan laina Sortterilla maksutta

Laina kannattaa aina kilpailuttaa ennen päätöksentekoa. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainojen vertailu keskenään onnistuu todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, korot ja maksut. Sortter vertailee lainat nimenomaan todellisen vuosikoron perusteella, jotta kaikki lainatarjoukset ovat keskenään täysin vertailukelpoisia. 

Lainojen vertailu onnistuu helposti ja nopeasti yhdellä lainahakemuksella Sortterin sivustolla. Kilpailuttamalla lainat Sortterilla voit saada lainatarjouksen jopa kymmeniltä eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, myös Avida Finansilta.

Kilpailutus on täysin ilmaista eikä lainatarjous ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit siis vapaasti valita, hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista. Mikäli haluat allekirjoittaa lainasopimuksen, saat rahat tilillesi usein heti samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Kuka voi kilpailuttaa lainan Sortterilla?

 • 20 vuotta täyttäneet henkilöt
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot omaavat henkilöt
 • Henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Miksi kannattaa kilpailuttaa lainat Sortterilla?

 • Lainan kilpailutus Sortterilla on ilmaista.
 • Palvelu on nopeaa.
 • Rahat maksetaan tilille parhaimmillaan jo samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.
 • Saat lainapäätöksen jokaiselta palvelussamme mukana olevalta pankilta. 
 • Lainanantajia on kilpailutuksessa mukana yli 20.
 • Sortter on turvallinen, kotimainen toimija.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo