Valitse lainasumma

20000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
382€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Avida on ruotsalainen luottomarkkinayhtiö, joka on perustettu jo vuonna 1983. Se toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisena ja toimintaa on Suomen ja Ruotsin lisäksi Norjassa. Avida tarjoaa palveluita sekä yrityksille että kuluttajille ja sillä on noin 100 työntekijää.

Avida lyhyesti

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Avida laina on vakuudeton kertaluotto, jota voi hakea 50 000 € asti
 • Myös isompia summia pidemmillä laina-ajoilla, lainan ennenaikainen pois maksaminen lisäkuluitta
 • Asiakaskohtainen hinnoittelu ja kilpailukykyinen korko
 • Vahva sähköinen allekirjoitus

Vertaa Avidan lainatarjoukset

Vertaa Avidan lainatarjoukset nopeasti ja maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta kumppaneiltamme ja sinä voit valita saamistasi tarjouksista edullisimman. Sopivan lainan löydyttyä, lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Kuinka korkea korko Avida Finansin lainassa on?

suljeavaa

Korko riippuu monista asioista, myös omasta taloustilanteestasi. Lainatarjouksessa esitelty korko on aina sinulle henkilökohtainen. Korkotason saat selville tekemällä hakemuksen ja täyttämällä tietosi hakemukseen mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on aina eritelty ja niistä käy ilmi myös todellinen vuosikorko, eli piilokuluja ja ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa. Annamme myös ainoana toimijana Suomessa kauttamme haetuille lainoille parhaan koron takuun, eli jos löydät meidän kauttamme hakemasi lainan muualta alhaisemmalla korolla, maksamme erotuksen.

Miten saan Avida Finansin lainan mahdollisimman edullisesti?

suljeavaa

Laina kannattaa aina kilpailuttaa ennen päätöksentekoa. Näin varmistat, että saat jokaiselta lainantarjoajalta parhaan mahdollisen tarjouksen, myös Avida Finansilta. Kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella, ja saamistasi tarjouksista voit valita sinulle sopivan. Kilpailutus on sinulle ilmaista eikä sido mihinkään, eli voit vapaasti valita hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista.

Millaisia kokemuksia Avida Finansin asiakkailla on, onko se luotettava lainanantaja?

suljeavaa

Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Trustpilot-arvosana asteikolla 1-5 Avida Finansille on 3,0.

Mistä tiedän onko Avida Finansin laina edullinen?

suljeavaa

Lainojen vertailu keskenään onnistuu vain todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut ja voit olla varma että piilokuluja ja muita ikäviä yllätyksiä ei ole tiedossa. Sortter vertailee lainat nimenomaan todellisen vuosikoron perusteella, jotta kaikki palvelumme lainat olisivat keskenään vertailukelpoisia ja kustannukset niin sanotusti samalla viivalla.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

suljeavaa

Hyväksyttyäsi Avida Finansin lainatarjouksen saat rahat tilillesi 1-2 pankkipäivässä.

Pankit ja lainanantajat

Fixura

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.