Lainaa heti tilille netistä

Lainaa heti tilille jopa 60 000 €

Hae Sortterin kautta lainaa heti tilille helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Tarvitsetko lainaa heti tilille? Valitse sopiva laina-aika ja lähetä hakemus

Valitse lainasumma

8000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
156€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
  • iconIlmainen hakemus
  • iconEt sitoudu mihinkään
  • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.

Sortterin avulla pääset vertailemaan lainoja suoraan rahoituslaitoksilta ja pankeilta helposti ja nopeasti vain yhdellä hakemuksella. Täytä hakemus palvelussamme vain muutamassa minuutissa ja pääset vertailemaan saamiasi tarjouksia välittömästi tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sortterin tarjoaman parhaan koron takuulla voit hakea lainaa heti tilille aina 60 000 euroon asti. Saat valita itse sinulle sopivan lyhennyserän. Edullisuusjärjestyksessä listatuissa tarjouksissa kulut on eroteltu selkeästi, etkä joudu kohtaamaan piilokulujen aiheuttamia yllätyksiä. Vertaillessasi lainoja näet tiedon lainanantajista, jotka maksavat lainan tilille erityisen nopeasti ja lisäksi parhaan koron takuulla.

Kilpailuttamalla lainasi Sortterilla löydät itsellesi edullisimman lainan eri luotonmyöntäjien tarjoamista lainoista. Vertailemalla ja valitsemalla juuri sinulle sopivimman lainan saatat säästää satoja tai jopa tuhansia euroja laina-aikana. Jos sinulla on useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti, voit säästää lainakustannuksissa maksamalla ne pois yhdellä edullisemmalla lainalla. Tällöin maksettavaksesi jää vain yhden lainan lyhennys pienemmällä korolla sekä kuukausittaisilla palvelumaksuilla ja käyttöösi jää enemmän rahaa. Lainan hakeminen Sortterin avulla on maksutonta ja vaivatonta. Lainavertailupalvelun avulla saat parhaan vakuudettoman lainan kymmenien yhteistyökumppaniemme kautta, etkä joudu enää murehtimaan laina-asioidesi kanssa yksin. Laina-ajaksi voit valita 1 – 15 vuotta oman tarpeesi mukaan.

Hae lainaa turvallisesti heti tilille

Sortterin avulla lainan hakeminen netistä on turvallista ja läpinäkyvää, eivätkä piilokulut pääse yllättämään. Hakiessasi lainaa voit luottaa siihen, että henkilötietojasi käytetään luottamuksellisesti. Sortter toimii salatussa ympäristössä ja on rakennettu parhaita moderneja tietoturvakäytäntöjä noudattaen. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen verkkosivuillamme, saat pian tarkasteltavaksesi joukon edullisia lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Turvallinen tietojenkäsittely lainavertailupalvelun toiminnan perusedellytys. Sortter.fi toimii turvallisesti verkossa hyödyntäen salattua ympäristöä, mikä takaa sen, etteivät ulkopuoliset pääse asiakkaiden henkilötietoihin käsiksi. Asiakastietoja ei myöskään luovuteta eteenpäin markkinointitarkoituksiin. Sortter.fi on luotettava suomalainen yritys, joka auttaa, kun lainan tarve iskee ja haluat vertailla lainoja luotettavasti turvallisissa puitteissa.

Lainan ottamisen turvallisuus on tärkeä kriteeri uutta lainaa harkitessa. Uusi laina voi ratkaista taloudelliset huolesi, mutta oikean valinnan tekeminen on haastavaa. Me Sortterilla työskentelemme asiakkaidemme hyvän puolesta taaten turvallisen ja toimivan lainaratkaisun löytämisen. Taataksemme asiakkaidemme turvallisuuden toimimme vain luotettavien pankkien kanssa. Lisäksi lainan hakeminen ja ottaminen on hyvin läpinäkyvä prosessi, jonka aikana asiakas näkee jatkuvasti lainansa todelliset kulut. Piilokulut eivät ole osa Sortterin toimintalogiikkaa, vaan toimimme asiakkaamme parhaaksi. Asiakkaamme voivat hakea lainaa heti tilille kauttamme luottavaisin mielin, sillä meidän tehtävämme on valita sinulle se paras lainaratkaisu, joka ei pidä sisällään ikäviä yllätyksiä.

Sortter.fi avulla saat lainan takuuvarmasti luotettavasti ja turvallisesti. Sortter on niin ikään turvallinen valinta lainapalvelujen vertailijana myös yrityksille. Sortterin kautta on mahdollista saada yrityslainaa 250 000 euroon asti yrityksen tarpeen mukaan. Myös yrityslainan kilpailuttaminen on ilmaista ja lainan ottaminen mahdollista ilman vakuuksia. Yrityslainojen maksuaika on 1-24 kk. Sortter on hyvä vaihtoehto, kun yritykselle nousee tarve lainan ottamisesta. Yritysten lainat on niin ikään järkevä kilpailuttaa, ja Sortterin avulla se on varsin yksinkertaista, helppoa ja maksutonta. Lopputulos puhuu puolestaan, kun lainat ovat selkeästi vertailtavissa ja markkinoiden edullisimmat lainakorot käytössä.

  • Sortterilta laina aina helposti ja turvallisesti
  • Nopeasti ja ilman vakuuksia

Sortter.fi lainalaskuri

Sortter.fi tarjoaa käyttäjilleen kätevän lainalaskurin, jonka löydät välittömästi etusivulta saapuessasi verkkosivustolle. Lainalaskurin avulla näet konkreettisesti kuinka haluamasi lainasumma ja haluttu laina-aika vaikuttavat lainan korkoihin ja kuluihin. Laina-laskurin avulla sinä voit suunnitella laina-aikaasi ja sitä, minkä suuruisissa kuukausierissä haluat maksaa lainasi takaisin. Kun olet päätynyt sinulle sopivimpaan ratkaisuun, voit siirtyä lainalaskurin kautta kätevästi lainahakemuksen pariin. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, eikä se sido sinua vielä mihinkään. Lainahakemus on seuraava askel päästäksesi vertailemaan tarjottuja lainoja sinulle sopivin ehdoin turvallisesti ja läpinäkyvästi Sortterin valitsemien luotettavien lainantarjoajien joukosta.

Suomalainen lainojen vertailupalvelu

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu, jolle on myönnetty Avainlippu-merkki. Käyttämällä Sortterin lainojen vertailupalveluja olet osaltasi mukana tukemassa kotimaista työtä. Sortter saavutti lisäksi parhaat arvostelut, kun itsenäinen talousasioihin erikoistunut nettijulkaisu talouteen.com vertaili verkon lainavertailupalveluja. Sortter sai listauksen kärkipaikan ja kehuja erityisesti palvelun läpinäkyvyydestä ja helppokäyttöisyydestä. Vertailun ensimmäinen sija kertoo luottamuksesta ja palvelun toimivuudesta niin asiakkaiden kuin ulkopuolisten silmissä. Sortter on luotettava suomalainen palvelu, joka täyttää lupauksensa ja auttaa asiakkaitaan parhaan lainatarjouksen löytämisessä ja vastaanottamisessa. Suomalaisen työn tukeminen oikeaa lainaa etsiessä on kannattava ratkaisu, joka palkitsee niin yrityksen kuin asiakkaan luottamuksellisella ja toimivalla asiakassuhteella.

Lainan ottaminen herättää aina kysymyksiä, ja mikäli sinusta tuntuu, ettet löydä tarvitsemiasi vastauksia verkkosivuiltamme, voit aina kysyä asiakaspalvelustamme. Kun on lainan ottamisesta kyse, turhia kysymyksiä ei ole olemassakaan. Sortter.fi asiakaspalvelu auttaa vastaamalla kaikkiin asiakkaiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin lainojen vertailuun ja lainan ottamiseen liittyen. Usein kysyttyjen kysymysten joukossa on eniten kysymyksiä lainan ehtoihin, lainan summaan ja lainan hakemiseen liittyen. Asiakaspalvelu palvelee sinua sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@sortter.fi ja puhelimitse numerossa 09 8566 5550. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse viikon jokaisena päivänä. Asiakaspalveluun voit soittaa maanantaista perjantaihin klo 8-21 ja viikonloppuna lauantaista sunnuntaihin klo 9-17.

Ei takauksia - mahdollisuus rinnakkaishakijaan

Sortter.fi palvelun kautta voit saada lainan täysin ilman takauksia. Takauksettomuus tekee lainan ottamisesta helppoa ja nopeaa. Voit kuitenkin halutessasi valita lainallesi rinnakkaishakijan, mikä mahdollisesti edesauttaa parempien lainaehtojen saamista. Kun olet lähettänyt lainahakemuksesi, pankit ja rahoituslaitokset arvioivat maksukykyäsi ja antavat tarjouksensa näkemyksensä perusteella. Rinnakkaishakijan lisääminen voi saada lainanantajan tarjoamaan parempia ehtoja, sillä lainanantajan näkökulmasta rinnakkaishakija tekee lainan myöntämisestä turvatumpaa. Hakijana voit valita itse täysin vapaasti haluatko ottaa mukaan toisen osapuolen rinnakkaishakijana, vai hakea lainaa täysin yksin. Molemmat vaihtoehdot ovat toimivia ja helppoja Sortterin palvelujen avulla.

Lainaa heti tilille parhaan koron takuulla

Korkokulut vaikuttavat paljon lainan ottamisen kannattavuuteen ja lopulliseen summaan, jonka lainanottaja kokonaisuudessaan on velvoitettu maksamaan lainantarjoajalle. Sortterilla voit luottaa saavasi parhaat saatavilla olevat korot lainaasi. Parhaan koron takuun mukaisesti olet oikeutettu hyvitykseen, mikäli Sortterin kautta ottamasi laina olisi ollut edullisemmin tarjolla toista kautta samoilla lainaehdoilla. Kun ehdot täyttyvät Sortter tarjoaa sinulle erotuksen hyvityksenä, pitääkseen kiinni parhaan koron takuusta. Parhaan koron takuun avulla sinä voit säästää suuria summia rahaa riippuen lainasi kokoluokasta. Parhaat korot, helppokäyttöinen sekä läpinäkyvä lainavertailupalvelu tekee Sortterista parhaan valinnan, kun on aika ottaa lainaa nopeasti ja luotettavasti.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.