Lainaa heti tilille 1 000–60 000 €

Kilpailuta lainat ilmaiseksi kotimaisen Sortterin vertailupalvelussa. Laina maksetaan heti tilille – jopa samana päivänä. Turvallinen, nopea ja helppo palvelu.

Tarkista lainalaskurilla sopiva kuukausierä nopeasti

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
163 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %.

Kilpailuta lainat ilmaiseksi kotimaisen Sortterin vertailupalvelussa. Laina maksetaan heti tilille – jopa samana päivänä. Turvallinen, nopea ja helppo palvelu.

Saat heti lainatarjouksia jopa kymmeniltä lainanantajilta täyttämällä lainahakemuksen Sortterin vertailupalvelussa. Kilpailuta lainat 1 000–60 000 euron väliltä juuri oman tarpeesi mukaan. Voit myös valita 1–15 vuoden laina-ajalta sinulle sopivimman, sekä saada lainan alkaen 4 % korolla. Valitse edullinen laina vertailusta ja allekirjoita lainasopimus pankin kanssa. Laina maksetaan heti tilillesi – jopa samana päivänä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 218 arvosteluun.
powered by

Lainaa heti tilille – turvallisesti ja vaivattomasti

Kotimaisen Sortterin avulla pääset vertailemaan lainoja suoraan rahoituslaitoksilta ja pankeilta helposti ja nopeasti vain yhdellä hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen palvelussamme vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen pääset vertailemaan saamiasi tarjouksia. Tarjousten saaminen ei myöskään sido sinua mihinkään, vaan voit vapaasti kilpailuttaa lainan, vaikka tulisitkin toisiin ajatuksiin tarjousten saamisen jälkeen.

Sortterille on myös myönnetty Avainlippu-merkki, joten käyttämällä Sortterin lainojen vertailupalveluja olet osaltasi mukana tukemassa kotimaista työtä. Sortter tarjoaa suomalaisille kuluttajille laadukasta ja läpinäkyvää palvelua, joka pyrkii auttamaan kuluttajaa löytämään edullisen lainan.

Näin lainan kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainapäätös nopeasti

Nopea lainapäätös mahdollistaa rahojen saamisen pikaisesti tilille myös silloin, kun lainan tarve on kiireellinen. Palvelussamme saat lainapäätöksen yleensä jo muutamassa minuutissa. Käsittelemme lainahakemukset automaattisesti, jotta saat päätöksen hakemallesi laina-ajalle ja lainasummalle heti hakemuksen lähetettyäsi.

Hakemusta täyttäessäsi sinun ei tarvitse toimittaa todistuksia tuloista vaan riittää, että ilmoitat palkka- tai eläketulosi lainahakemuksella. Ilmoittamasi tulot tarkistetaan lainan myöntävän pankin toimesta vasta siinä vaiheessa, kun olet nostamassa lainaa tilillesi.

Lainapäätöksen saamisen jälkeen voit tutustua saamiisi tarjouksiin kaikessa rauhassa, eikä lainatarjouksen hyväksymisellä ole kiirettä, vaan voit valita itsellesi sopivan lainan oman aikataulusi mukaan. Jos tarvitset lainan tilillesi niin pian kuin mahdollista, voit valita saamasi tarjouksen vertailustamme ja nostaa lainan tilille heti lainapäätöksen saatuasi.

Lainojen vertailu on Sortterilla helppoa, sillä esitämme edullisimman tarjouksen aina vertailussa ensimmäisenä. Saamasi tarjoukset ovat voimassa luotonmyöntäjästä riippuen noin 2 viikkoa ja voit vertailla eri vaihtoehtoja saadaksesi itsellesi parhaan lainatarjouksen.

Lainaa Parhaan koron takuulla

Me Sortterilla olemme sitoutuneet löytämään edullisen lainatarjouksen asiakkaillemme. Ja myös takaamme sen.

Tarjoamme kauttamme kilpailutetuille lainoille aina parhaan koron takuun. Maksamme sinulle lainakulujen erotuksen, mikäli löydät kokonaiskuluiltaan halvemman lainan yhteistyökumppaniltamme saman vuorokauden sisällä siitä, kun olet kilpailuttanut lainat Sortterin kautta ja valinnut Sortterin yhteistyökumppanin antaman lainatarjouksen.

Sortterilla voit luottaa saavasi parhaat saatavilla olevat korot lainaasi. Parhaan koron takuun mukaisesti olet oikeutettu hyvitykseen, mikäli Sortterin kautta ottamasi laina olisi ollut edullisemmin tarjolla toista kautta samoilla lainaehdoilla. Kun ehdot täyttyvät, Sortter tarjoaa sinulle erotuksen hyvityksenä, pitääkseen kiinni parhaan koron takuusta.

Näin voit varmistua siitä, että sinulle tarjottu lainatarjous on todella parhaalla korolla.

Laina heti tilille ilman vakuuksia ja takaajia

Sortterin lainavertailun kautta voit saada lainan ilman vakuuksia tai takaajia. Laina ilman vakuuksia ja takaajia tekee lainan hakemisesta helppoa ja nopeaa.

Vaikka takaajia ei tarvita, tavalliset luotonmyöntöön liittyvät edellytykset täytyy kuitenkin täyttyä. Näitä edellytyksiä ovat mm.: yli 20-vuoden ikä, säännölliset tulot ja moitteeton maksuhistoria.

Sortterilla kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Edullinen laina rinnakkaishakijan kanssa

Voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan tai yhteishakijan kanssa edullisemmilla ehdoilla kuin yksin. Rinnakkaishakija on tavallisesti oma avo- tai aviopuoliso.

Rinnakkaishakijan lisääminen voi saada lainanantajan tarjoamaan parempia ehtoja, sillä lainanantajan näkökulmasta rinnakkaishakija tekee lainan myöntämisestä turvallisempaa takaisinmaksun kannalta. Näin ollen voit saada suuremman lainasumman pienemmällä korolla kuin jos hakisit lainaa yksin.

Lainalaskuri auttaa tarkistamaan lainan kustannukset

Voit kilpailuttaa kulutusluottojen lisäksi myös yrityslainat Sortterin vertailupalvelussa. Yritysrahoituksissa on paljon eroja niin kustannuksissa kuin lainaehdoissa. Saat edullisen yrityslainan ainoastaan kilpailuttamalla lainatarjoukset.

Sortterin kautta on mahdollista kilpailuttaa vakuudetonta yrityslainaa aina 250 000 euroon asti. Myös yrityslainan kilpailuttaminen on ilmaista ja lainan ottaminen mahdollista ilman vakuuksia. Yrityslainojen laina-aika on 1–18 kuukautta.

Yritysten lainat on niin ikään järkevä kilpailuttaa. Sortterin avulla se on yksinkertaista, helppoa ja aina ilmaista. Yrityslainat maksetaan yrityksen tilille heti – jopa samana päivänä.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Nopeasti lainan käsittelevät pankit vertailussa esillä

Lainaa hakiessa on tärkeää kiinnittää huomio lainasta kertyviin kuluihin, eli korkoon ja lainaan liittyviin avauspalkkioihin tai tilinhoitomaksuihin. Näin lainatusta rahasta ei tarvitse maksaa enempää, kuin on välttämätöntä. Tämän vuoksi lainojen vertailu Sortterin palvelussa perustuu aina ensisijaisesti todelliseen vuosikorkoon, joka ottaa huomioon kaikki pankin lainasta perimät maksut.

Vaikka lainan hinta on tärkeä tekijä sopivaa lainaa valitessa, tulee joskus eteen tilanteita, jolloin laina tarvitaan tilille mielellään heti. Mittaamme jatkuvasti sitä, kuinka nopeasti pankit käsittelevät lainahakemukset ja siirtävät rahat asiakkaidemme tilille. Kun haet lainaa palvelussamme, näet lainatarjousten yhteydessä maininnan niistä pankeista, jotka käsittelevät ja siirtävät lainat asiakkidemme tileille erityisen nopeasti.

Täytä hakemus ja nosta laina tilille heti

Joustoluotolta nostat rahaa tilille heti ilman erillistä luottopäätöstä

Joustoluotto on jatkuva luottosopimus, joka on asiakkaan käytössä sovittuun luottorajaan asti. Voimassa olevalta joustoluotolta voi nostaa rahaa tilille heti tarpeen tullen, eikä erillistä lainahakemusta tarvitse täyttää. Lue joustoluotosta tästä lisää ja kilpailuta itsellesi sopiva rahoitus muutamassa minuutissa.

Kertalaina jopa 15 vuoden maksuajalla

Kertalaina tai kulutusluotto on rahalaina, joka siirretään tilille heti lainasopimuksen tekemisen jälkeen. Lainan takaisinmaksuaikataulu on ilmoitettu lainatarjouksessa ja lainaa lyhennetään luotonmyöntäjälle tasaerissä. Joustoluotosta poiketen kertalainasta ei ole mahdollista tehdä lisänostoja, vaan mahdolliset jatkonostot vaativat erillisen lainasopimuksen ennen, kuin pankki siirtää rahat asiakkaan tilille.

Lainojen tyypilliset käsittelyajat lainatyypeittäin

LainatyyppiKäsittelyaika
Pikalaina1-2 minuuttia
Netistä haettu vakuudeton kulutusluotto1-15 minuuttia
Olemassaoleva joustoluotto1-2 minuuttia
Pankkikonttorista haettu vakuudeton kulutusluotto2-4 päivää
Pankkikonttorista haettu vakuudellinen kulutusluotto1-2 viikkoa

Lainan hakemisesta ja siirtoajasta kysyttyä

 • Lainan saa heti tilille täyttämällä lainahakemuksen ja valitsemalla sellaisen pankin lainatarjouksen, joka siirtää rahat tilille välittömästi. Sortterin vertailussa näet tiedon pankeista, jotka siirtävät lainan tilille nopeasti.

  Kaikki vertailussamme mukana olevat pankit siirtävät lainan tilille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa, mutta valtaosa pankeista tekee rahojen siirron jo heti saman päivän aikana.

 • Lainan saaminen tilille edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja lainasopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat lainan tilillesi mahdollisimman nopeasti, täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että ilmoittamasi tulot vastaavat palkka- tai eläketodistuksessa ilmoitettuja tietoja.

  Näin vältät ylimääräiset vaiheet tulojen arvioinnissa pankin päässä. Tällöin lainankäsittely nopeutuu ja saat tarvitsemasi rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti.

 • Nopeasti tilille siirrettävä laina ei välttämättä ole yhtään sen kalliimpi kuin laina, jonka saamisessa kestää pidempään.

  Monet pankit käsittelevät lainahakemukset nykyään lähes kokonaan automaattisesti. Lainan maksuaikataulu onkin enemmän kiinni pankin oman toiminnan nopeudesta, eikä heti tilille siirrettävän lainan korko ole välttämättä lainkaan muita lainoja kalliimpi.

  Vertailupalvelussamme voit tutustua eri lainavaihtoehtoihin ja valita omiin tarpeisiisi sopivan ratkaisun helposti ja nopeasti. Olipa sinulle tärkeää lainan pikainen siirtyminen tilille, mahdollisimman pieni kuukausierä, matala korkoprosentti tai kaikki näistä, löydät pankkien tarjoamat lainavaihtoehdot kattavasti vertailustamme heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

 • Lainalle ei tarvitse erillisiä vakuuksia. Vertailussamme mukana olevat pankit tarjoavat lainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euroon saakka. Kun lainan myöntämisen ehtona ei ole aikaa vievää vakuusarviointia, nopeutuu lainan käsittely ja saat rahat käyttöösi parhaimmillaan heti samana päivänä.

 • Lainan voi maksaa takaisin heti, tai lainalle sovitun maksuaikataulun puitteissa. Mikäli maksat lainan takaisin etuajassa, jäävät lainasta perittävät korko- ja käsittelykustannukset pienemmiksi. Pankit perivät lainakustannukset vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi.

Kilpailuta edullinen laina – Sortter vertailee lainatarjoukset

Kilpailuttamalla lainasi Sortterilla löydät itsellesi edullisimman lainan eri luotonmyöntäjien tarjoamista lainoista. Vertailemalla lainatarjouksia ja valitsemalla juuri sinulle sopivimman lainan voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja.

Jos sinulla on useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti, voit säästää lainakustannuksissa yhdistämällä lainat. Yhdistelylainan avulla maksettavaksesi jää vain yhden lainan lyhennys pienemmällä korolla, kuukausittaisilla palvelumaksuilla, jolloin käyttöösi jää enemmän rahaa.

Lainan hakeminen Sortterin avulla on:

 • maksutonta
 • helppoa
 • turvallista
 • nopeaa

Lainavertailupalvelun avulla saat parhaan vakuudettoman lainan kymmenien yhteistyökumppaniemme kautta. Kilpailuta, vertaa ja säästä.

Täytä hakemus heti ja nosta laina tilille jo tänään!

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat