Lainaa heti tilille 1 000–60 000 €

Kilpailuta lainat ilmaiseksi kotimaisen Sortterin vertailupalvelussa. Laina maksetaan heti tilille – jopa samana päivänä. Turvallinen, nopea ja helppo palvelu.

Tarkista lainalaskurilla sopiva kuukausierä

Täytä hakemus heti

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
163 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot

Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5€/kk, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,3
  Perustuu 74 arvosteluun.
  powered by

Täyttämällä lainahakemuksen Sortterin vertailupalvelussa saat heti lainatarjouksia jopa kymmeniltä lainanantajilta. Kilpailuta lainat 1 000–60 000 euron väliltä, 1–15 vuoden laina-ajalla ja alkaen 4 % korolla. Valitse edullinen laina vertailusta ja allekirjoita lainasopimus pankin kanssa – laina maksetaan heti tilillesi.

Lainaa heti tilille – turvallisesti ja luotettavasti

Kotimaisen Sortterin avulla pääset vertailemaan lainoja suoraan rahoituslaitoksilta ja pankeilta helposti ja nopeasti vain yhdellä hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen palvelussamme vie vain muutaman minuutissa, jonka jälkeen pääset vertailemaan saamiasi tarjouksia.

Sortterille on myös myönnetty Avainlippu-merkki, joten käyttämällä Sortterin lainojen vertailupalveluja olet osaltasi mukana tukemassa kotimaista työtä.

Lainaa Parhaan koron takuulla

Me Sortterilla olemme sitoutuneet löytämään edullisen lainatarjouksen asiakkaillemme. Ja myös takaamme sen.

Tarjoamme kauttamme kilpailutetuille lainoille aina parhaan koron takuun. Maksamme sinulle lainakulujen erotuksen, mikäli löydät kokonaiskuluiltaan halvemman lainan yhteistyökumppaniltamme saman vuorokauden sisällä siitä, kun olet kilpailuttanut lainat Sortterin kautta ja valinnut Sortterin yhteistyökumppanin antaman lainatarjouksen.

Sortterilla voit luottaa saavasi parhaat saatavilla olevat korot lainaasi. Parhaan koron takuun mukaisesti olet oikeutettu hyvitykseen, mikäli Sortterin kautta ottamasi laina olisi ollut edullisemmin tarjolla toista kautta samoilla lainaehdoilla. Kun ehdot täyttyvät, Sortter tarjoaa sinulle erotuksen hyvityksenä, pitääkseen kiinni parhaan koron takuusta.

Näin voit varmistua siitä, että sinulle tarjottu lainatarjous on todella parhaalla korolla.

Laina heti tilille ilman vakuuksia ja takaajia

Sortterin lainavertailun kautta voit saada lainan täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Laina ilman vakuuksia ja takaajia tekee lainan ottamisesta helppoa ja nopeaa.

Edullinen laina rinnakkaishakijan kanssa

Voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan tai yhteishakijan kanssa edullisemmilla ehdoilla kuin yksin. Rinnakkaishakija on tavallisesti oma avo- tai aviopuoliso.

Rinnakkaishakijan lisääminen voi saada lainanantajan tarjoamaan parempia ehtoja, sillä lainanantajan näkökulmasta rinnakkaishakija tekee lainan myöntämisestä turvallisempaa takaisinmaksun kannalta. Näin ollen voit saada suuremman lainasumman pienemmällä korolla kuin jos hakisit lainaa yksin.

Lainalaskuri auttaa tarkistamaan lainan kustannukset

Lainalaskurin avulla näet konkreettisesti kuinka haluamasi lainasumma ja haluttu laina-aika vaikuttavat lainan korkoihin ja kuluihin. Lainalaskuri auttaa suunnittelemaan laina-aikaasi ja sitä, minkä suuruisissa kuukausierissä haluat maksaa lainasi takaisin.

Lainalaskurin avulla voit tarkistaa myös olemassa olevan luottokorttisi ja osamaksusopimuksen kuluja. Jos kustannukset ovat mielestäsi korkeat, voit kilpailuttaa nykyiset lainasi samalla Sortterin verkkopalvelussa.

Kilpailuta myös yrityslainat – laina heti tilille

Voit kilpailuttaa kulutusluottojen lisäksi myös yrityslainat Sortterin vertailupalvelussa. Yritysrahoituksissa on paljon eroja niin kustannuksissa kuin lainaehdoissa. Saat edullisen yrityslainan ainoastaan kilpailuttamalla lainatarjoukset.

Sortterin kautta on mahdollista kilpailuttaa vakuudetonta yrityslainaa aina 250 000 euroon asti. Myös yrityslainan kilpailuttaminen on ilmaista ja lainan ottaminen mahdollista ilman vakuuksia. Yrityslainojen laina-aika on 1–18 kuukautta.

Yritysten lainat on niin ikään järkevä kilpailuttaa. Sortterin avulla se on yksinkertaista, helppoa ja aina ilmaista. Yrityslainat maksetaan yrityksen tilille heti – jopa samana päivänä.

Kilpailuta edullinen laina – Sortter vertailee lainatarjoukset

Kilpailuttamalla lainasi Sortterilla löydät itsellesi edullisimman lainan eri luotonmyöntäjien tarjoamista lainoista. Vertailemalla lainatarjouksia ja valitsemalla juuri sinulle sopivimman lainan voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja.

Jos sinulla on useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti, voit säästää lainakustannuksissa yhdistämällä lainat. Yhdistelylainan avulla maksettavaksesi jää vain yhden lainan lyhennys pienemmällä korolla, kuukausittaisilla palvelumaksuilla, jolloin käyttöösi jää enemmän rahaa.

Lainan hakeminen Sortterin avulla on

 • maksutonta
 • helppoa
 • turvallista
 • nopeaa

Lainavertailupalvelun avulla saat parhaan vakuudettoman lainan kymmenien yhteistyökumppaniemme kautta. Kilpailuta, vertaa ja säästä.

Täytä hakemus jo tänään!

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.