Lainaa heti tilille jopa 60 000 euroa

Kilpailuta lainat nopeasti, turvallisesti ja ilmaiseksi kotimaisen Sortterin vertailupalvelussa. Laina maksetaan heti tilille – jopa samana päivänä.

Tarkista lainalaskurilla sopiva kuukausierä nopeasti

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
163 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Kilpailuta lainat nopeasti, turvallisesti ja ilmaiseksi kotimaisen Sortterin vertailupalvelussa. Laina maksetaan heti tilille – jopa samana päivänä.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Hae lainaa heti tilille helposti ja nopeasti

Jos tarvitset lainaa heti tilille, kotimaisen Sortterin avulla vertailet lainoja suoraan rahoituslaitoksilta sekä pankeilta helposti ja nopeasti – vain yhdellä hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen palvelussamme vie vain muutaman minuutin, minkä jälkeen pääset heti vertailemaan saamiasi tarjouksia. Kun löydät sopivan lainan, saat sen tilillesi jopa muutamassa tunnissa. Tarjousten saaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit vapaasti kilpailuttaa lainat, vaikka tulisitkin toisiin ajatuksiin tarjousten saamisen jälkeen.

Heti tilille nostettava laina on muodoltaan kulutusluotto, jota haetaan verkossa, minkä ansiosta lainapäätös tehdään nopeasti. Näin ollen saat lainatarjouksia ja lainaa heti tilille nopeasti.

Järjestämme kaikki yhteistyökumppaneidemme tekemät lainatarjoukset aina edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, jolloin aidosti halvimman lainatarjouksen valinta on helppoa. Mikäli Sortterin tarjouksista löytyy sopiva laina, saat sen heti tilille ilman odottelua jopa muutamassa tunnissa.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 501 arvosteluun.
powered by

Lainaa heti tilille – saat rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana

Lainojen kilpailuttaminen on helppo, nopea ja ilmainen tapa säästää lainakuluissa. Vain kilpailuttamalla lainat voit vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainastasi maksat.

Vakuudeton laina on nopea rahoitusmuoto, jonka voit saada tilillesi heti. Lainaehdoissa on suuriakin eroja, sillä luotonantajia on nykyään paljon. Jotta et maksa pikaisessakaan rahoitustarpeessa turhan suuria lainakuluja, on lainan hakeminen palvelussamme paitsi nopeaa myös taloudellisesti järkevää. Avullamme näet nopeasti, millä ehdoilla pankit ovat valmiita myöntämään lainan sinulle.

Nopea laina ei siis automaattisesti tarkoita kalliita lainakustannuksia, vaan voit saada lainaa heti tilillesi – kuitenkin edullisin ehdoin.

Vertailupalvelumme kautta voit kilpailuttaa jopa kymmeniä lainoja vain minuuteissa, yhdellä hakemuksella. Säästät siis aikaa, vaivaa ja rahaa. Kun kilpailutat lainat kauttamme, saat luottopäätöksen vain muutamassa minuutissa ja rahat tilillesi jopa heti saman päivän aikana.

Lainaa voi saada heti tilille, kun:

 • Hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Hakija on täyttänyt 20 vuotta
 • Hakija on hoitanut raha-asiansa hyvin ja tämän tulojen ja menojen suhde on tasapainossa

Lainanantajat, jotka luottavat meihin:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Lainan hakeminen onnistuu 24/7

Netistä haettavan nopean lainan etu on se, että sitä voi hakea milloin ja mistä tahansa. Voit siis saada lainaa heti, eikä lainahakemus vaadi vakuuksia tai takaajia.

Nostetun lainan maksuehdot eli laina-aika on sovittavissa joko pitkälle tai lyhyelle maksuajalle oman toiveesi mukaan. Lainasumman voit myös määrittää itse aina 60 000 euroon asti. Suuremmissa, yli 10 000 euron lainoissa, kannattaa varautua hieman pidempään käsittelyaikaan. Usein pienen lainan saa tilille suurta nopeammin, sillä lainasumman kasvaessa pankeissa tehdään enemmän manuaalista työtä lainan käsittelyn osalta. Vaikka suurempi laina onkin pientä hitaampi, voit saada myös suuren lainan tilillesi saman päivän aikana. Osaltasi voit nopeuttaa lainan käsittelyä täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti.

Lainaehdot lyhyesti:

 • Lainasumma 1 000–60 000 euroa.
 • Korko alkaen 4 %
 • Maksuaika 1–20 vuotta

Arki ei aina ole ennustettavissa ja joskus lainaa tarvitaan tilille heti yllättävään rahantarpeeseen. Pikalainan mahdollisia käyttökohteita voivat olla esimerkiksi auton hankinta, sen korjaus tai muut arjen yllättävät kulut, kuten putkirikko tai muu äkillinen remonttitarve. Joskus lainan voi tarvita käyttöön heti myös lääkärikuluja tai eläinlääkäriä varten. Myös kodinkone voi hajota yllättäen, jolloin lainan voi tarvita käyttöön heti.

Täytä lainahakemus huolellisesti – saat lainan tilillesi nopeammin

Vaikka lainatarjousten kilpailuttaminen on Sortterin kautta helppoa ja nopeaa, voi huolellisuudella nopeuttaa lainanhakuprosessia entisestään. Koska pikalainaa haetaan kokonaan verkon välityksellä, lainapäätös tehdään lainanhakijan ilmoittamien tietojen perusteella. Mikäli ilmoitetut tiedot ovat puutteelliset tai virheelliset, voi lainansaanti hidastua tai estyä kokonaan. Siksi lainahakemuksen huolellinen täyttäminen on tärkeää, mikäli tavoitteena on saada laina heti tilille.

Sortterin kautta täytettyyn lainahakemukseen tarvitaan hakijalta seuraavat tiedot:

 • hakijan nimi-, henkilö- ja yhteystiedot
 • haettava lainasumma
 • toivottu laina-aika 
 • ensisijainen käyttötarkoitus lainalle
 • palkka- tai muut tulotiedot 
 • olemassa olevat aiemmat lainat
 • siviilisääty 
 • asumismuoto ja asumisen kulut

On syytä huomioida se, että lainan saaminen on päivällä nopeampaa. Sortterin kautta voi hakea lainaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa, mutta lain mukaan luotonantajat eivät kuitenkaan saa siirtää lainaa tilille yöllä kello 23–07 välisenä aikana. Siksi yöllä haetut ja myönnetyt luotot voidaan maksaa hakijan tilille tyypillisesti vasta aamulla.

Lainan kilpailutus tapahtuu hetkessä

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Lainapäätös nopeasti – myös ilman liitteitä

 • Sortterin palvelussa saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa ja jopa saman päivän aikana.
 • Hakemusta täyttäessäsi sinun ei tarvitse toimittaa todistuksia tuloista – riittää, että ilmoitat palkka- tai eläketulosi lainahakemuksella. Lainaa myöntävä pankki tarkistaa ilmoittamasi tulot ennen lainan siirtämistä tilillesi. Jos tarvitset rahat tilille nopeasti, kannattaa todistukset omista tuloista etsiä jo valmiiksi. Näin valitsemasi pankki voi maksaa lainan tilille nopeasti, eikä lainan käsittelyyn kulu turhaa aikaa.
 • Voit valita itsellesi sopivan lainan oman aikataulusi mukaan joko heti tai vasta myöhemmin. Jos tarvitset lainan tilillesi niin pian kuin mahdollista, voit valita haluamasi tarjouksen saamistasi vaihtoehdoista vertailustamme ja nostaa lainan tilille heti lainapäätöksen saatuasi.
 • Pienet lainat (alle 10 000 €) on mahdollista saada heti tilille ilman liitteitä tai palkkatodistuksia. Tieto vaadittavista liitteistä on näkyvillä ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Näet vertailussamme aina tiedon tarvittavista liitteistä ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Voit valita, nostatko lainan ilman liitteitä vai haluatko mieluummin suosia lainatarjousta, jonka hyväksyminen edellyttää liitteiden toimittamista.
 • Nykyään tulot on mahdollista varmentaa verkkopankkitunnuksilla sähköisesti, mikä nopeuttaa lainan käsittelyä ja mahdollistaa nopean rahansiirron tilille.
Lainan käsittely oli nopeaa ja rahat tilillä jo saman päivän aikana.
- Pentti S.
Nopea ja selkeä prosessi.
- Sointu
Nopeaa palvelua ja tarjouksia tuli usealta lainantarjoalta. Niistä oli helppo valita mieleinen. Käsittely sujui mutkattomasti ja tarvittavat liitteet käsiteltiin nopeasti. Rahat tilillä muutamassa päivässä.
- Heidi K.
Mahtava palvelu! Laina tuli valittua ja haettua vartissa, rahat tilillä seuraavana päivänä!
- Vesa H.

Lainaa heti tilille myös pitkällä maksuajalla

Sortterin palvelun kautta on mahdollista hakea ja saada lainaa tilille heti myös pitkällä, jopa 20 vuoden maksuajalla.

Ennen lainan takaisinmaksuajan valintaa kannattaa kuitenkin huomioida maksuajan vaikutus lainan kokonaiskuluihin. Pitkällä maksuajalla lainan kuukausierä on pieni, mutta samalla kokonaiskulut koko laina-ajalta kasvavat. Tämä johtuu siitä, että pitkän maksuajan vuoksi lainasta ehtii kertyä enemmän korkoja ja muita kuluja.

Koska ajan myötä lainakustannukset kasvavat hyvin suuriksi, kannattaa lainasumma ja laina-aika määrittää niin, että kuukausittainen lainalyhennys ei kiristä kuukausibudjettia tarpeettoman kireäksi. Lyhennyksen on syytä olla kuitenkin riittävä, jotta laina tulee maksetuksi mahdollisimman nopeasti ja lainan kokonaiskulut pysyvät kohtuullisina.

Sortterilla kilpailutettuja lainoja:

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Lainaa heti vastuullisesti ja turvallisesti – muista nämä

 1. Nosta lainaa vain tarpeeseen ja harkiten: Vaikka tarvitsisit lainaa nopeasti, tulee lainaa nostaa vain aitoon tarpeeseen ja huolellisesti harkittuna, jotta ehdot sopivat omaan taloustilanteeseen. Budjetointi on kaiken a ja o talouden hallinnassa.
 2. Laina ei ole koskaan ilmainen: Laina on aina sopimus, joka tulee maksaa takaisin. Toisin sanoen kaikista lainoista on maksettava korkoja ja kuluja, jotka on budjetoitava huolellisesti omaan talouteen jo ennen lainan nostamista.
 3. Tiedosta riskit: Lainaan liittyy aina riskejä, jotka voivat pahimmillaan johtaa maksuvaikeuksiin. Siksi lainaa ei koskaan tule ottaa harkitsematta tai hakea lainaa tarpeettomasti.
 4. Kilpailuta lainat: Vaikka lainan tarvitsisi käyttöön heti, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa, ettet maksa lainastasi tarpeettomia kuluja. Lisäksi kilpailuttamalla lainat voit saada lainan nopeasti ja reiluin ehdoin.
 5. Sortterin lainavertailupalvelussa kilpailutat lainat ilmaiseksi. Kauttamme voit helposti etsiä talouteesi parhaiten sopivan lainan. Järjestämme lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, jotta näet aidosti edullisimman vaihtoehdon. Kilpailuttaminen on maksutonta eikä sido mihinkään. Lisäksi Sortter on turvallinen palvelu, joka toimii vain luotettavien rahoituslaitosten kanssa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainasta

 • Laina heti tilille saat täyttämällä lainahakemuksen ja valitsemalla lainatarjouksen sellaiselta pankilta, joka siirtää rahat tilille välittömästi. Sortterin vertailussa näet tiedon niistä pankeista, jotka siirtävät lainan tilille nopeasti.

  Kaikki vertailussamme mukana olevat pankit siirtävät lainan tilille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa, mutta valtaosa pankeista tekee rahojen siirron jo heti saman päivän aikana.

 • Lainan saaminen tilille edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja lainasopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat lainaa heti tilille, täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että ilmoittamasi tulot vastaavat palkka- tai eläketodistuksessa ilmoitettuja tietoja. Näin vältät ylimääräiset vaiheet tulojen arvioinnissa pankin päässä, mikäli valitsemasi pankki vaatii liitteitä lainahakemukselle ennen rahojen siirtämistä. Tällöin lainakäsittely nopeutuu ja saat tarvitsemasi rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti.

 • Nopeasti tilille siirrettävä laina ei välttämättä ole yhtään sen kalliimpi kuin laina, jonka saamisessa kestää pidempään.

  Monet pankit käsittelevät lainahakemukset nykyään lähes kokonaan automaattisesti. Lainan maksuaikataulu onkin enemmän kiinni pankin oman toiminnan nopeudesta, eikä heti tilille siirrettävän lainan korko ole välttämättä lainkaan muita lainoja kalliimpi.

  Vertailupalvelussamme voit tutustua eri lainavaihtoehtoihin ja valita omiin tarpeisiisi sopivan ratkaisun helposti ja nopeasti. Olipa sinulle tärkeää saada lainaa nopeasti tilille, löytää mahdollisimman pieni kuukausierä, matala korkoprosentti tai kaikki näistä, löydät pankkien tarjoamat lainavaihtoehdot kattavasti vertailustamme heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

 • Lainalle ei tarvitse erillisiä vakuuksia. Vertailussamme mukana olevat pankit tarjoavat lainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euroon saakka. Kun lainan myöntämisen ehtona ei ole aikaa vievää vakuusarviointia, nopeutuu lainakäsittely: saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat voi saada käyttöön parhaimmillaan saman päivän aikana.

 • Lainan voi maksaa takaisin heti tai lainalle sovitun maksuaikataulun puitteissa. Mikäli maksat lainan takaisin etuajassa, jäävät lainasta perittävät korko- ja käsittelykustannukset pienemmiksi. Pankit perivät lainakustannukset vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.