Lainaa heti tilille – jopa 60 000 euroa helposti ja turvallisesti

Kilpailuta lainat nopeasti, turvallisesti ja ilmaiseksi kotimaisen Sortterin vertailupalvelussa. Laina maksetaan heti tilille – jopa samana päivänä.

Tarkista lainalaskurilla sopiva kuukausierä nopeasti

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
171 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 9 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 171 €, takaisinmaksettava summa 10 264 € sekä todellinen vuosikorko on 10,77 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 9 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 171 €, takaisinmaksettava summa 10 264 € sekä todellinen vuosikorko on 10,77 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Kilpailuta lainat nopeasti, turvallisesti ja ilmaiseksi kotimaisen Sortterin vertailupalvelussa. Laina maksetaan heti tilille – jopa samana päivänä.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortter
Laatuvarmistettu

Lainaa heti tilille – turvallisesti ja vaivattomasti

Jos tarvitset lainaa heti tilillesi, kotimaisen Sortterin avulla vertailet lainoja suoraan rahoituslaitoksilta sekä pankeilta helposti ja nopeasti – vain yhdellä hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen palvelussamme vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen pääset heti vertailemaan saamiasi tarjouksia. Kun löydät sopivan lainan, saat sen tilillesi jopa muutamassa tunnissa. Tarjousten saaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit vapaasti kilpailuttaa lainan, vaikka tulisitkin toisiin ajatuksiin tarjousten saamisen jälkeen.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 408 arvosteluun.
powered by

Lainapäätös nopeasti

Nopea lainapäätös mahdollistaa rahojen saamisen pikaisesti tilille myös silloin, kun lainan tarve on kiireellinen. Palvelussamme saat lainapäätöksen jo muutamassa minuutissa – täytätpä hakemuksen mihin aikaan tahansa. Käsittelemme lainahakemukset automaattisesti vuorokaudessa, jotta saat päätöksen hakemallesi laina-ajalle ja lainasummalle heti hakemuksen lähetettyäsi.

 1. Hakemusta täyttäessäsi sinun ei tarvitse toimittaa todistuksia tuloista – riittää, että ilmoitat palkka- tai eläketulosi lainahakemuksella. Lainaa myöntävä pankki tarkistaa ilmoittamasi tulot vasta siinä vaiheessa, kun olet nostamassa lainaa tilillesi. Jos tarvitset rahat tilille nopeasti, kannattaa todistukset omista tuloista etsiä jo valmiiksi – näin valitsemasi pankki voi maksaa lainan tilille nopeasti, eikä lainan käsittelyyn kulu turhaa aikaa.
 2. Lainapäätöksen saamisen jälkeen voit tutustua saamiisi tarjouksiin kaikessa rauhassa, eikä lainatarjouksen hyväksymisellä ole kiirettä.
 3. Voit valita itsellesi sopivan lainan oman aikataulusi mukaan joko heti, tai vasta myöhemmin. Jos tarvitset lainan tilillesi niin pian kuin mahdollista, voit valita saamasi tarjouksen vertailustamme ja nostaa lainan tilille heti lainapäätöksen saatuasi.

Lainojen vertailu on Sortterilla helppoa, sillä järjestämme lainat todellisen vuosikoron mukaan ja näet edullisimman lainan vertailussa ensimmäisenä. Saamasi tarjoukset ovat voimassa luotonmyöntäjästä riippuen noin 2–4 viikkoa ja voit vertailla eri vaihtoehtoja saadaksesi itsellesi parhaan lainatarjouksen.

Lainan kilpailutus tapahtuu hetkessä

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainan hakemisesta ja siirtoajasta

 • Lainan saa heti tilille täyttämällä lainahakemuksen ja valitsemalla sellaisen pankin lainatarjouksen, joka siirtää rahat tilille välittömästi. Sortterin vertailussa näet tiedon pankeista, jotka siirtävät lainan tilille nopeasti.

  Kaikki vertailussamme mukana olevat pankit siirtävät lainan tilille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa, mutta valtaosa pankeista tekee rahojen siirron jo heti saman päivän aikana.

 • Lainan saaminen tilille edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja lainasopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat lainan tilillesi mahdollisimman nopeasti, täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että ilmoittamasi tulot vastaavat palkka- tai eläketodistuksessa ilmoitettuja tietoja.

  Näin vältät ylimääräiset vaiheet tulojen arvioinnissa pankin päässä, mikäli valitsemasi pankki vaatii liitteitä lainahakemukselle ennen rahojen siirtämistä. Tällöin lainankäsittely nopeutuu ja saat tarvitsemasi rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti.

 • Nopeasti tilille siirrettävä laina ei välttämättä ole yhtään sen kalliimpi kuin laina, jonka saamisessa kestää pidempään.

  Monet pankit käsittelevät lainahakemukset nykyään lähes kokonaan automaattisesti. Lainan maksuaikataulu onkin enemmän kiinni pankin oman toiminnan nopeudesta, eikä heti tilille siirrettävän lainan korko ole välttämättä lainkaan muita lainoja kalliimpi.

  Vertailupalvelussamme voit tutustua eri lainavaihtoehtoihin ja valita omiin tarpeisiisi sopivan ratkaisun helposti ja nopeasti. Olipa sinulle tärkeää lainan pikainen siirtyminen tilille, mahdollisimman pieni kuukausierä, matala korkoprosentti tai kaikki näistä, löydät pankkien tarjoamat lainavaihtoehdot kattavasti vertailustamme heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

 • Lainalle ei tarvitse erillisiä vakuuksia. Vertailussamme mukana olevat pankit tarjoavat lainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euroon saakka. Kun lainan myöntämisen ehtona ei ole aikaa vievää vakuusarviointia, nopeutuu lainan käsittely ja saat rahat käyttöösi parhaimmillaan heti samana päivänä.

 • Lainan voi maksaa takaisin heti, tai lainalle sovitun maksuaikataulun puitteissa. Mikäli maksat lainan takaisin etuajassa, jäävät lainasta perittävät korko- ja käsittelykustannukset pienemmiksi. Pankit perivät lainakustannukset vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi.

Pieni laina tilille heti – myös ilman liitteitä

Pieni laina on mahdollista saada tilille heti, myös ilman liitteitä tai palkkatodistusta. Lainanantajien tarve todistuksille vaihtelee, mutta usein alle 4 000 € pikavippi on mahdollista nostaa tilille helposti ilman liitteitä. Näet vertailussamme aina tiedon tarvittavista liitteistä ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Voit valita, nostatko lainan ilman liitteitä, vai haluatko mieluummin suosia lainatarjousta, jonka hyväksyminen edellyttää liitteiden toimittamista.

Nykyään niin pienen lainan, kuin suuremmankin kulutusluoton noston yhteydessä on usein mahdollista varmentaa tulot sähköisesti. Tällöin paperiliitteitä ei tarvita, vaan ilmoitetut tulot voi varmentaa verkkopankkitunnuksilla. Näin lainan käsittely on nopeaa ja pankki voi siirtää rahat tilillesi heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Laina tilillesi heti

Sortterilla kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Kilpailuta edullinen laina – Sortter vertailee lainatarjoukset

Kilpailuttamalla lainasi Sortterilla löydät itsellesi edullisimman lainan eri luotonmyöntäjien tekemien lainatarjousten joukosta. Vertailemalla lainatarjouksia ja valitsemalla juuri sinulle sopivimman lainan voit säästää jopa tuhansia euroja laina-aikana. Palvelussamme voit vertailla lainoja kattavasti, sillä näet jokaisen lainatarjouksen yhteydessä korkojen ja kulujen lisäksi myös todellisen vuosikoron sekä lainan kokonaiskustannukset.

Jos sinulla on useampi laina, kulutusluotto tai luottokortti, voit säästää lainakustannuksissa yhdistämällä lainat. Yhdistelylainan avulla maksettavaksesi jää vain yhden lainan lyhennys ja voit saada lainoillesi pienemmän koron. Lainojen yhdistämisen etuna on myös palvelumaksujen pieneneminen, kun käsittelymaksut kertyvät useiden lainojen sijaan vain yhdestä lainasta. Kun saat lainoillesi pienemmät kustannukset, jää käyttöösi enemmän rahaa.

Vaikka takaajia ei tarvita, tavallisten luotonmyöntöön liittyvien edellytysten tulee kuitenkin täyttyä. Näitä ovat yli 20 vuoden ikä, säännölliset tulot ja moitteeton maksuhistoria.

Lainan hakeminen Sortterin avulla on:

 • maksutonta
 • helppoa
 • turvallista
 • nopeaa

Lainavertailupalvelun avulla saat parhaan vakuudettoman lainan kymmenien yhteistyökumppaniemme kautta. Kilpailuta, vertaa ja säästä.

Suomen luotettavin lainavertailupalvelu Sortter

Tiesitkö, että Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu? Taloustutkimus Oy toteutti keväällä 2023 tutkimuksen, jossa käsiteltiin kahdeksan Suomessa toimivan lainavertailupalvelun toimintaa ja niiden luotettavuutta. Tutkimuksen osa-alueet ja mittarit valittiin tarkasti niin, että ne mittaavat lainavertailupalveluiden toimintaa kokonaisvaltaisesti. Ennalta määritettyjen osa-alueiden lisäksi tutkimuksessa selvitettiin lainavertailupalvelujen käyttäjien subjektiivisia arvioita eri palveluntarjoajista. Sortter sai tutkimuksessa parhaat pisteet ja on täten Suomen luotettavin lainavertailu.

Lisäksi Sortterille on myönnetty Avainlippu-merkki. Käyttämällä Sortterin lainojen vertailupalveluja olet osaltasi mukana tukemassa kotimaista työtä. Sortter tarjoaa suomalaisille kuluttajille laadukasta ja läpinäkyvää palvelua, joka pyrkii auttamaan kuluttajaa löytämään edullisen lainan nopeasti ja reiluilla lainaehdoilla. Käyttäessäsi Sortterin lainavertailua voit siis olla varma siitä, että yhteystietosi ovat turvassa, palvelu on asiantuntevaa ja lainavertailu on luotettavaa.

Täytä hakemus heti ja nosta laina tilille jo tänään!

Lainanantajat, jotka luottavat meihin:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logo

Vertailussa mukana pankit, jotka käsittelevät lainan nopeasti

Lainaa haettaessa on tärkeää kiinnittää huomio lainasta kertyviin kuluihin eli korkoon ja lainaan liittyviin avauspalkkioihin tai tilinhoitomaksuihin, jotta lainasta ei tarvitse maksaa enempää kuin on välttämätöntä. Tämän vuoksi lainojen vertailu Sortterin palvelussa perustuu aina ensisijaisesti todelliseen vuosikorkoon, joka ottaa huomioon kaikki pankin lainasta perittävät maksut.

Vaikka lainan hinta on tärkeä tekijä sopivaa lainaa valittaessa, tulee joskus eteen tilanteita, jolloin laina tarvitaan tilille heti. Mittaamme jatkuvasti sitä, kuinka nopeasti pankit käsittelevät lainahakemukset ja siirtävät rahat asiakkaidemme tilille. Kun haet lainaa palvelussamme, näet lainatarjousten yhteydessä maininnan niistä pankeista, jotka käsittelevät ja siirtävät lainat asiakkaidemme tileille erityisen nopeasti.

Muista myös rinnakkaishakija

Voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan tai yhteishakijan kanssa edullisemmilla ehdoilla kuin yksin. Rinnakkaishakija on tavallisesti oma avo- tai aviopuoliso.

Rinnakkaishakijan lisääminen voi saada lainanantajan tarjoamaan parempia ehtoja, sillä lainanantajan näkökulmasta rinnakkaishakija tekee lainan myöntämisestä turvallisempaa takaisinmaksun kannalta. Näin ollen voit saada suuremman lainasumman pienemmällä korolla, kuin jos hakisit lainaa yksin.

Täytä hakemus ja nosta laina tilille heti

Lainojen tyypilliset käsittelyajat lainatyypeittäin

LainatyyppiKäsittelyaika
Pikalaina1-2 minuuttia
Netistä haettu vakuudeton kulutusluotto1-15 minuuttia
Olemassaoleva joustoluotto1-2 minuuttia
Pankkikonttorista haettu vakuudeton kulutusluotto2-4 päivää
Pankkikonttorista haettu vakuudellinen kulutusluotto1-2 viikkoa
Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.