Bank Norwegian mukana Sortterin vertailussa

Monille jo tuttu norjalainen nettipankki tarjoaa esimerkiksi vakuudetonta kulutusluottoa 60 000 euroon asti. Nyt voit vertailla myös Bank Norwegianin luottotuotteet Sortterin avulla ilmaiseksi ja läpinäkyvästi.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
489 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 7,5 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 489 €, takaisinmaksettava summa 23 452 € sekä todellinen vuosikorko on 8,34 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 7,5 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 489 €, takaisinmaksettava summa 23 452 € sekä todellinen vuosikorko on 8,34 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Monille jo tuttu norjalainen nettipankki tarjoaa esimerkiksi vakuudetonta kulutusluottoa 60 000 euroon asti. Nyt voit vertailla myös Bank Norwegianin luottotuotteet Sortterin avulla ilmaiseksi ja läpinäkyvästi.

Bank Norwegian – osa NOBA Bank Groupia

Bank Norwegian (osa NOBA Bank Groupia) tarjoaa joustavia ja käyttäjäystävällisiä tuotteita sekä rahoitusratkaisuja, kuten luottokortteja, säästötilejä ja henkilökohtaisia lainoja. Jotta asiointi pankin kanssa olisi asiakkaille yksinkertaista ja sujuvaa, kaikki hakemusprosesseista päivittäiseen käyttöön ja tuotteisiin tehtäviin muutoksiin tapahtuu digitaalisesti. Jokaisella markkina-alueella on myös omat asiakaspalvelutiimit, jotka auttavat tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostitse.

Norjassa vuonna 2007 lanseerattu Bank Norwegian on vakiinnuttanut asemansa muualla Pohjoismaissa sekä Espanjassa ja Saksassa, ja sillä on nykyään yli 1,5 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Se tunnetaan erityisesti luottokortistaan, jota käyttää yli 1,2 miljoonaa asiakasta ja joka on valittu useaan otteeseen parhaaksi matkakortiksi.

Koska Bank Norwegian on ruotsalaisen NOBA-pankin norjalainen sivukonttori, se kuuluu sekä Norjan että Ruotsin finanssivalvonnan alaisuuteen.

Bank Norwegian on alusta asti ollut täysin digitaalinen pankki, toisin sanoen asiakaskonttoreita sillä ei missään vaiheessa ole ollut. Pankin tavoitteena on tarjota käyttäjäystävällisiä, standardoituja laina- ja talletustuotteita netissä. Viimeisintä teknologiaa hyödyntämällä ja jatkuvasti kehittämällä Bank Norwegian haluaa omien sanojensa mukaan olla asiakkailleen ”pääasiallista pankkiyhteyttä täydentävä” taho yksinkertaisten ja hinnaltaan kilpailukykyisten luototustuotteidensa ja talletustiliensä kautta.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 386 arvosteluun.
powered by

Bank Norwegianin tarjoamat tuotteet

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen seuraavia luotto- ja säästötuotteita

 • vakuudettomat lainat
 • luottokortti
 • säästötili

Näin kilpailutat lainan Sortterin lainavertailussa

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kustannustehokasta pankkitoimintaa ja selkeät tuotteet

Bank Norwegian on halunnut tehdä rahoitustuotteiden myynnistä ja ostamisesta helppoa sekä kuluttajille edullista. Kun konttorien ylläpidon ja tuhansien niissä työskentelevien palkkojen sijaan on panostettu nettipankkialustan kehittämiseen ja priorisoitu asiakastyytyväisyyttä, on tässä myös onnistuttu.

Alla lisätietoa Bank Norwegianin tuotteista.

Bank Norwegianin vakuudettomat lainat ja kulutusluotto

Kulutusluotto on nopea tapa saada käyttörahaa eri elämäntilanteisiin – esimerkiksi remonttiin, auton ostoon, lomamatkaan tai vaikka taloudelliseksi puskuriksi. Myös Bank Norwegianin kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa Sortterilla ja selvittää, olisiko se hinnaltaan edullisin ja ehdoiltaan sopivin laina.

Tätä vakuudetonta lainaa voi hakea ja saada 1 000–60 000 euroa. Hakemuksen täyttäminen netissä vie muutamia minuutteja ja alustavan lainatarjouksen saa pankilta välittömästi. Takaisinmaksuaika on enimmillään 15 vuotta. Bank Norwegian – a part of NOBA Bank Group -lainan korko vaihtelee 4,99–14,99 % välillä.

Bank Norwegian painottaa toiminnassaan reiluutta ja läpinäkyvyyttä. Siksi esimerkiksi lainojen hinnoittelu on selkeästi esillä. Hinnoittelussa on aina ilmoitettu lainan todellinen vuosikorko ja kaikki lainasta aiheutuvat kulut on eritelty helposti ymmärrettävällä tavalla. 

Esimerkki, jossa 10 000 euron suuruiselle lainalle muodostuu kolmen takaisinmaksuvuoden aikana hintaa 11 861 euroa seuraavasti:

 • kuukausierä 328 €
 • hakijan henkilökohtaisen tilanteen mukaan määritelty korko, tässä tapauksessa 9,89 % (todellinen vuosikorko 12,21 %)
 • kertaluontoinen perustamismaksu 90 €
 • kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €

Lainan hallinta tapahtuu yksinkertaisesti Bank Norwegianin mobiilisovelluksen tai nettisivujen kautta. Aikaistetusta takaisinmaksusta ei koidu lisäkustannuksia, ja lyhennysvapaiden tapauksessa tai muissa asioissa voi ottaa yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun. 

Bank Norwegianin kulutusluottoa voi käyttää myös lainojen yhdistämiseen. Muun muassa eri kulutusluotot ja pikavipit kannattaa yhdistää yhdeksi uudeksi, ehdoiltaan paremmaksi lainaksi. Tällöin voi säästyä paitsi vaivaa, myös selvää rahaa, kun ylimääräiset korko- ja lainanhoitokustannukset jäävät pois. 

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti on menestynyt hyvin vertailuissa, sillä se on useamman kerran palkittu parhaana kanta-asiakasohjelman luottokorttina Euroopassa ja Afrikassa. Korttiin sisältyy monia etuja, minkä lisäksi siihen voi hankkia lisävakuutuksia. 

Jotain kortin ainutlaatuisuudesta ja turvallisuudesta kielii se, että Bank Norwegian kertoo seuraavansa korttimaksutapahtumia vuorokauden ympäri. Pankki hyödyntää jatkuvasti viimeisintä turvallisuusteknologiaa estääkseen mahdolliset huijausyritykset. 

Bank Norwegian -luottokortin saadakseen hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta kirjattuna ollut ja vailla maksuhäiriömerkintöjä oleva henkilö. Hakemuksen voi tehdä netissä, minkä jälkeen pankki suorittaa normaalin luottokelpoisuuskartoituksen ennen kortin myöntämistä.

Bank Norwegian -luottokortin kiinteät edut:

 • ei vuosimaksua
 • maksuaikaa jopa 45 päivää
 • luottoraja jopa 10 000 €
 • Cashback-etu tai CashPoint-pisteet
 • maksuttomat käteisnostot Suomessa ja ulkomailla
 • matka- ja peruutusvakuutus sekä päivittäistavaravakuutus

Esimerkiksi toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen mukaan 1500 euron luotolle korko on maksulykkäyksen yhteydessä 19,99 % ja todellinen vuosikorko 21,92 %. 12 kuukauden takaisinmaksuajalla kuluja kertyy luotolle yhteensä 168 euroa.

Bank Norwegian -luottokortin voi lisätä puhelimeen ja/tai älykelloon, jolloin maksaminen on vaivatonta, nopeaa ja turvallista. Pankin erikoisuus on kätevä ”minikortti”. Minikortin voi tilata netistä ilmaiseksi ja se toimii kaikilla maksupäätteillä, joissa on lähimaksutoiminto. Käytännössä minikortti on kuin älypuhelimen sirukortti. Se asetetaan kortin mukana tulevan silikonirannekkeen taskuun ja sitä käytetään kuin älykelloa tai lomakohteen all inclusive -ranneketta. 

Bank Norwegian -luottokortin käyttöä voi hallinnoida tähän tarkoitukseen suunnitellun sovelluksen avulla. Sovelluksessa voi muun muassa seurata kortin tapahtumia, tarkistaa cashback-saldon, muuttaa luottorajaa, tehdä tilisiirtoja, maksaa laskuja ja sulkea kortin.

Bank Norwegianin säästötili

Bank Norwegian tarjoaa yhtenä tuotteena säästötiliä, jonka perustaminen ei vaadi pankin asiakkuutta. Omien sanojensa mukaan Bank Norwegian haluaa kannustaa säästämiseen, tehdä siitä vaivatonta ja kannattavaa. Jo 10 euron kuukausisummalla pääsee alkuun. 

Edut:

 • 0,75 %:n vuosikorko ensimmäisestä eurosta lähtien kaikille talletuksille
 • ei minimitalletusta
 • ei nostorajoitetta
 • ei vuosimaksua

Kilpailuttamalla ja vertailemalla löydät sinulle edullisimman lainan

Bank Norwegian vakuudettomat lainat Sortterin vertailussa

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter tekee yhteistyötä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Jaamme Bank Norwegian – a part of NOBA Bank Groupin läpinäkyvyyden periaatteen, emmekä perusta pienestä printistä. 

Vertailemme lainat aina todellisen vuosikoron perusteella. Tämä tarkoittaa, että edullisimmaksi vertailemamme laina todella on edullisin eikä vain näytä siltä. Kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset – nimelliskorko sekä esimerkiksi mahdolliset tilinhoitomaksut ja laskutuskulut – on vertailussa otettu huomioon. 

Sortterin ansaintalogiikka perustuu yhteistyökumppaniemme meille maksamiin komissioihin. Näin ollen lainavertailu on kuluttajille – asiakkaillemme – täysin ilmaista. Vertailu ei myöskään sido kuluttajaa mihinkään eli tätä ei ole velvoitettu valitsemaan lainaa vertailemiemme lainojen joukosta. 

Kilpailuta uusi tai olemassa oleva lainasi Sortterilla! 

Mitä asiakkaat sanovat Sortterista

 • profile image
  Stina Söder
  28.9.2023 7.36.03

  Erinomainen palvelu!

 • profile image
  Janne-Pekka Huuhtanen
  27.9.2023 7.23.18

  Nopeaa ja helppoa.

 • profile image
  Blaster oque
  20.9.2023 8.25.48

  Moi nopea päätös tulot 👍🏽

 • profile image
  Kancharin Kauhio
  19.9.2023 5.27.37

  Kiitos paljon avusta

 • profile image
  Teuvo Multanen
  16.9.2023 21.13.10

  Sain kauttanne maksettua yhden lainan

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Bank Norwegian on täysin digitaalinen, vain netissä toimiva pankki. Se tarjoaa kuluttajille käyttäjäystävällisiä, hinnaltaan kilpailukykyisiä luototus- ja talletuspalveluita. 

  Pankin tuotteita ovat laina/kulutusluotot, luottokortti ja säästötili. Kuluttaja voi hallinnoida käyttämiään palveluja mobiilisovelluksen ja/tai nettisivujen kautta.

 • Vakuudetonta Bank Norwegian -lainaa haetaan netissä pankin sivuston kautta. 1000–60 000 euron suuruista lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 23-vuotias henkilö, joka on ollut Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kk ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

  Kolmivaiheisen hakemuksen täyttäminen kestää muutamia minuutteja. Hakemuksessa ilmoitetaan henkilötietojen lisäksi lainasumma sekä tiedot taloustilanteesta (esim. työtilanne ja tulot) ja veloista. 

 • Bank Norwegian on osa NOBA Bank Groupia. Samaan konserniin kuuluvat myös Nordax Bank sekä Svensk Hypotekspension.

 • Kyllä, Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden yhdistää olemassa olevat velat yhdeksi uudeksi lainaksi. Tämän seurauksena syntyy usein säästöä, kun kuukausittaiset lainanhoitokulut pienenevät. Lisäksi taloudenhoito selkeytyy, kun luottolaskuja on monen sijaan muistettavana vain yksi. Hakemuksen lainojen yhdistämisestä voi tehdä netissä helposti, aina 60 000 euroon asti.

 • Kyllä. Bank Norwegianilla on käytössään viimeisin teknologia ja turvallisuusratkaisut, joiden avulla ehkäistään mahdollisia huijausyrityksiä. Pankki seuraa esimerkiksi kaikkia korttitapahtumia vuorokauden ympäri. 

  Bank Norwegian myös tarjoaa lainanhakijalle lainaturvaa. Se turvaa takaisinmaksun, jos lainanottaja esimerkiksi sairastuu tai joutuu työttömäksi.

 • Bank Norwegian -luottokortin hakijan ei muuten tarvitse olla pankin asiakas. Korttia voi hakea kuka tahansa vähintään 23-vuotias, Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kk ollut ja maksuhäiriömerkintöjä vailla oleva henkilö. Pankki suorittaa luottokelpoisuuskartoituksen ennen kortin myöntämistä.

  Bank Norwegian -luottokortilla ei ole vuosimaksua – korotonta maksuaikaa saa jopa 45 vuorokautta ja luottoraja voi olla jopa 10 000.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.