Bank Norwegianin lainat mukana Sortterin vertailussa

Monille tuttu norjalainen nettipankki tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 60 000 euroon asti. Nyt voit vertailla myös Bank Norwegianin lainan Sortterin avulla ilmaiseksi ja läpinäkyvästi.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
475 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Monille tuttu norjalainen nettipankki tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 60 000 euroon asti. Nyt voit vertailla myös Bank Norwegianin lainan Sortterin avulla ilmaiseksi ja läpinäkyvästi.

Bank Norwegian – osa NOBA Bank Groupia

Bank Norwegian (osa NOBA Bank Groupia) tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja, kuten luottokortteja, säästötilejä ja henkilökohtaisia lainoja. Jotta asiointi pankin kanssa olisi asiakkaille yksinkertaista ja sujuvaa, lainan hakeminen sekä Bank Norwegianin tuotteiden päivittäinen hallinnointi tapahtuu digitaalisesti. Norwegianin asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostitse.

Norjassa vuonna 2007 lanseerattu Bank Norwegian on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaissa sekä Espanjassa ja Saksassa, ja sillä on nykyään yli 1,5 miljoonaa asiakasta. Se tunnetaan erityisesti luottokortistaan, jota käyttää yli 1,2 miljoonaa asiakasta. Bank Norwegianin luottokortti on valittu useaan otteeseen parhaaksi matkakortiksi.

Koska Bank Norwegian on ruotsalaisen NOBA-pankin norjalainen sivukonttori, se kuuluu sekä Norjan että Ruotsin finanssivalvonnan alaisuuteen.

Bank Norwegian on alusta asti ollut täysin digitaalinen pankki, toisin sanoen asiakaskonttoreita sillä ei missään vaiheessa ole ollut. Pankin tavoitteena on tarjota käyttäjäystävällisiä, laina- ja talletustuotteita netissä. Viimeisintä teknologiaa hyödyntämällä ja jatkuvasti kehittämällä Bank Norwegian haluaa omien sanojensa mukaan olla asiakkailleen ”pääasiallista pankkiyhteyttä täydentävä” taho yksinkertaisten ja hinnaltaan kilpailukykyisten luototustuotteiden ja talletustilien kautta.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 479 arvosteluun.
powered by

Bank Norwegianin tarjoamat tuotteet

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen seuraavia luotto- ja säästötuotteita

 • vakuudettomat lainat 60 000 € asti
 • luottokortti 15 000 € asti
 • säästötili joustavilla talletusehdoilla

Kilpailuta Bank Norwegianin laina Sortterilla

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kustannustehokasta pankkitoimintaa ja selkeät tuotteet

Bank Norwegian on halunnut tehdä rahoitustuotteiden ostamisesta helppoa ja kuluttajille edullista. Konttorien ylläpidon sijaan pankki on panostanut nettipankkialustan kehittämiseen sekä priorisoinut asiakastyytyväisyyden ja palvelujen sujuvan käytön perinteisen pankkiverkoston luomisen edelle.

Bank Norwegianin kulutusluotto ja vakuudeton laina

Bank Norwegianin kulutusluotto on nopea tapa saada käyttörahaa eri elämäntilanteisiin – esimerkiksi remonttiin, auton ostoon, lomamatkaan tai nykyisten lainojen yhdistämistä varten. Bank Norwegianin kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa Sortterilla ja selvittää, olisiko se hinnaltaan edullisin ja ehdoiltaan sopivin laina.

Tätä vakuudetonta lainaa voi hakea ja saada 1 000–60 000 euroa. Hakemuksen täyttäminen netissä vie muutamia minuutteja ja alustavan lainatarjouksen saa pankilta välittömästi. Takaisinmaksuaika on enimmillään 15 vuotta. Bank Norwegian -lainan korkomarginaali vaihtelee 4,99–14,99 % välillä.

Bank Norwegian painottaa toiminnassaan reiluutta ja läpinäkyvyyttä. Siksi esimerkiksi lainojen hinnoittelu on selkeästi esillä. Hinnoittelussa on aina ilmoitettu lainan todellinen vuosikorko ja kaikki lainasta aiheutuvat kulut on eritelty helposti ymmärrettävällä tavalla. 

Esimerkki Bank Norwegian lainasta;

 • Lainasumma 10 000 euroa
 • Takaisinmaksuaika 36 kuukautta
 • kuukausierä 328 €
 • hakijan henkilökohtaisen tilanteen mukaan määritelty korko, tässä tapauksessa 9,89 % (todellinen vuosikorko 12,21 %)
 • kertaluontoinen perustamismaksu 90 €
 • kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €
 • takaisinmaksettava summa yhteensä 11 861 euroa

Lainan hallinta tapahtuu yksinkertaisesti Bank Norwegianin mobiilisovelluksen tai nettisivujen kautta. Aikaistetusta takaisinmaksusta ei koidu lisäkustannuksia. Halutessaasi voit hakea lainalle lyhennysvapaita kuukausia ottamalla yhteyttä Bank Norwegianin suomenkieliseen asiakaspalveluun. 

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti on menestynyt hyvin vertailuissa, sillä se on useamman kerran palkittu parhaana kanta-asiakasohjelman luottokorttina. Korttiin sisältyy monia rahan arvoisia etuja, minkä lisäksi siihen voi hankkia lisävakuutuksia. 

Jotain kortin turvallisuudesta kielii se, että Bank Norwegian kertoo seuraavansa korttimaksutapahtumia vuorokauden ympäri. Pankki hyödyntää jatkuvasti viimeisintä turvallisuusteknologiaa estääkseen mahdolliset huijausyritykset. 

Bank Norwegian -luottokortin saadakseen hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta kirjattuna ollut ja vailla maksuhäiriömerkintöjä oleva henkilö. Hakemuksen voi tehdä netissä, minkä jälkeen pankki suorittaa normaalin luottokelpoisuuskartoituksen ennen kortin myöntämistä.

Bank Norwegian -luottokortin kiinteät edut:

 • ei vuosimaksua
 • maksuaikaa jopa 45 päivää
 • luottoraja jopa 15 000 €
 • Cashback-etu tai CashPoint-pisteet
 • maksuttomat käteisnostot Suomessa ja ulkomailla
 • matka- ja peruutusvakuutus sekä päivittäistavaravakuutus

Esimerkiksi toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen mukaan 1500 euron luotolle korko on maksulykkäyksen yhteydessä 19,50 % ja todellinen vuosikorko 21,34 %. 12 kuukauden takaisinmaksuajalla kuluja kertyy luotolle yhteensä 163 euroa.

Bank Norwegian -luottokortin voi lisätä puhelimeen ja/tai älykelloon, jolloin maksaminen on vaivatonta, nopeaa ja turvallista. Pankin erikoisuus on kätevä ”minikortti”, jonka voi tilata netistä ilmaiseksi ja se toimii kaikilla maksupäätteillä, joissa on lähimaksutoiminto. Käytännössä minikortti on kuin älypuhelimen sirukortti. Se asetetaan kortin mukana tulevan silikonirannekkeen taskuun ja sitä käytetään kuin älykelloa tai lomakohteen all inclusive -ranneketta. 

Bank Norwegian -luottokortin käyttöä voi hallinnoida tähän tarkoitukseen suunnitellun sovelluksen avulla. Sovelluksessa voi muun muassa seurata kortin tapahtumia, tarkistaa cashback-saldon, muuttaa luottorajaa, tehdä tilisiirtoja, maksaa laskuja ja sulkea kortin.

Bank Norwegianin säästötili

Bank Norwegian tarjoaa yhtenä tuotteena säästötiliä, jonka perustaminen ei vaadi pankin asiakkuutta. Omien sanojensa mukaan Bank Norwegian haluaa kannustaa säästämiseen, tehdä siitä vaivatonta ja kannattavaa. Jo 10 euron kuukausisummalla pääsee alkuun. 

Edut:

 • kilpailukykyinen korko ensimmäisestä eurosta lähtien kaikille talletuksille
 • ei minimitalletusta
 • ei nostorajoitetta
 • ei vuosimaksua

Kilpailuttamalla ja vertailemalla löydät sinulle edullisen lainan

Bank Norwegian -laina mukana Sortterin vertailussa

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter tekee yhteistyötä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Jaamme Bank Norwegianin läpinäkyvyyden periaatteen, emmekä perusta pienestä printistä. 

Vertailemme lainat aina todellisen vuosikoron perusteella. Tämä tarkoittaa, että edullisimmaksi vertailemamme laina todella on edullisin eikä vain näytä siltä. Kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset – nimelliskorko sekä esimerkiksi mahdolliset tilinhoitomaksut ja laskutuskulut – on vertailussa otettu huomioon. 

Sortterin ansaintalogiikka perustuu yhteistyökumppaniemme meille maksamiin palkkioihin. Näin ollen voit vertailla Bank Norwegianin lainan palvelussamme täysin maksutta. Hakemuksen lähettäminen ja lainatarjousten vertailu ei sido mihinkään, eli voit tarkistaa Norwegianilta saamasi lainatarjouksen täysin ilman sitoumuksia.

Lainapäätös nopeasti, tarjoukset esitelty selkeästi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Bank Norwegian on täysin digitaalinen, netissä toimiva pankki. Se tarjoaa kuluttajille käyttäjäystävällisiä, hinnaltaan kilpailukykyisiä luototus- ja talletuspalveluita. 

  Pankin tuotteita ovat lainat, kulutusluotot, luottokortti ja säästötili. Bank Norwegianin asiakkana voit hallinnoida käyttämiäsi palveluita mobiilisovelluksen ja nettipankin kauttakautta.

 • Vakuudetonta Bank Norwegian -kulutusluottoa haetaan netissä. 1000–60 000 euron suuruista lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 23-vuotias henkilö, joka on ollut Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kk ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

  Kolmivaiheisen hakemuksen täyttäminen kestää muutamia minuutteja. Hakemuksessa ilmoitetaan henkilötietojen lisäksi lainasumma sekä tiedot taloustilanteesta (esim. työtilanne ja tulot) ja veloista. 

 • Bank Norwegian on osa NOBA Bank Groupia. Samaan konserniin kuuluvat myös Nordax Bank sekä Svensk Hypotekspension.

 • Kyllä, Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden yhdistää olemassa olevat velat yhdeksi uudeksi lainaksi. Tämän seurauksena syntyy usein säästöä, kun kuukausittaiset lainanhoitokulut pienenevät. Lisäksi taloudenhoito selkeytyy, kun lainanlyhennyksiä on usean laskun sijaan muistettavana vain yksi kappale. Hakemuksen lainojen yhdistämisestä voi tehdä netissä helposti, aina 60 000 euroon asti.

 • Kyllä. Bank Norwegianilla on käytössään viimeisin teknologia ja turvallisuusratkaisut, joiden avulla ehkäistään mahdollisia huijausyrityksiä. Pankki seuraa esimerkiksi kaikkia korttitapahtumia vuorokauden ympäri. 

  Bank Norwegian myös tarjoaa lainanhakijalle lainaturvaa. Se turvaa takaisinmaksun, jos lainanottaja esimerkiksi sairastuu tai joutuu työttömäksi.

 • Bank Norwegian -luottokortin hakijan ei muuten tarvitse olla pankin asiakas. Korttia voi hakea kuka tahansa vähintään 23-vuotias, Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kk ollut ja maksuhäiriömerkintöjä vailla oleva henkilö. Pankki suorittaa luottokelpoisuuskartoituksen ennen kortin myöntämistä.

  Bank Norwegian -luottokortilla ei ole vuosimaksua – korotonta maksuaikaa saa jopa 45 vuorokautta ja luottoraja voi olla jopa 15 000.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.