Mobiilipankit, -lompakot ja -tilit

Mobiilipankki ja -lompakko mahdollistaa edullisen ja nopean raha-asioiden hallinnan. Mobiilipankit sopivat paljon matkustavalle tai ulkomaisia rahasiirtoja tekevälle henkilölle. Kansainvälisten mobiilipankkien kautta voit tehdä rahasiirtoja maasta toiseen ja valuutasta huolehtimatta jopa reaaliajassa ja täysin ilmaiseksi.

Edulliset tai jopa ilmaiset päivittäispalvelut ovat nostaneet mobiililompakoiden suosiota päivittäisasioinnissa, matkustaessa, toissijaisen käyttötilin roolissa sekä yrittäjien ja freelancereiden keskuudessa.

Vertaile tästä eri mobiilipankkien, -lompakkojen ja -tilien ominaisuuksia ja avaa pankkitili netissä. Pankkitilin avaaminen netissä tai mobiilisovelluksessa onnistuu yllättävän helposti ja nopeasti sekä usein myös maksutta.

Voit hakea vertailusta sekä yksityisille henkilöille että yrityksille tarkoitettuja mobiilipankkiratkaisuja. Vertailussa näkyy selkeästi mobiilipankkien kuukausimaksut, keille ne on suunnattu, kortti ja kortin tyyppi. Avaamalla niiden alta lisätietoja voit perehtyä tiettyyn mobiilipankkiin tarkemmin. Painamalla ”katso lisää” sinut ohjataan kyseisen palveluntarjoajan omille nettisivuille.

Tutustu euroopan suosituimpiin mobiililompakoihin sekä -pankkeihin ja valitse tarpeisiisi sopivin. Tilin avaaminen onnistuu verkossa yksityisille ja yrityksille jopa täysin ilmaiseksi!

Tiesithän, että Sortter voi kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi läpinäkyvästi ja maksuttomasti noudattaen aina reilun lainavertailun periaatteita? Kauttamme niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin voivat hakea tarpeeseensa sopivaa rahoitusta. Vieraile kotisivuillamme tai valitse ylävalikostamme tilanteeseesi sopiva laina.

Tutustu

Avaa tili

Saat kortin postitse

Valmis