Sortterin blogi

Kuusinkertainen

Lainojen kilpailuttamisen suosio kasvoi jopa kuusinkertaiseksi

Lainat kilpailuttaneiden määrä jopa kuusinkertaistui maaliskuuhun verrattuna. Syyskuussa järjestettyyn kyselyyn vastanneista joka neljäs kertoi kilpailuttaneensa nykyisiä lainoja tai luottosopimuksiaan korkokaton voimaantulon seurauksena, kun maaliskuussa vain 4 % oli kilpailuttanut kulutusluoton viimeisen 12 kuukauden aikana.

29 syyskuu 2020

Sortter

Kilpailutit autohuollon - muistitko kilpailuttaa myös rahoituksen, jolla maksoit huollon?

Onko autosi vuosihuolto tai määräaikaishuolto edessä? Autohuoltojen hintojen vertailu on autonomistajille jo melko tuttua, mutta oletko tullut miettineeksi huollon rahoituksen vertailua? Autohuoltamoiden tarjoama autohuollon osamaksu voi olla helppo valinta. Todellisuudessa tämän rahoituksen myötä autosi huolto voi kuitenkin usein tulla huomattavasti kalliimmaksi kuin kerralla maksettu huolto. Tämä riippuu muun muassa siitä, kuinka pitkä maksuaika rahoituksella on.

25 syyskuu 2020

Sortter

Luottokortit korottomalla maksuajalla

Luottokortin koroton maksuaika on hyödyllinen ominaisuus, josta on hyvä olla tietoinen. Monet luottokortit tarjoavat kuluttajalle korotonta maksuaikaa ostoksiin, jolloin kortin luotto- eli credit-ominaisuutta voi hyödyntää ilman ylimääräisiä kuluja. Luottokortteja ja niiden kustannuksia onkin järkevää vertailla, jotta itselle paras kortti löytyy.

25 syyskuu 2020

Sortter

Ruska lähestyy - Matkavinkit syyslomaan Suomessa

Suomen syksyn ruska tekee syksystä yhden kauneimmista vuodenajoista, jota pääsee parhaiten ihastelemaan Suomen luonnossa. Syksyn ruskan lähestyessä on hyvä hetki suunnitella reissua syyslomalle - oli sitten haaveissa mennä luonnon helmaan vaeltamaan tai kylpylään rentoutumaan. Tässä ovat meidän kohdevinkkimme syyslomalle Suomessa. Nämä kannattaa ehdottomasti kokea!

25 syyskuu 2020

Sortter

Pikavippikierre poikki - Miten eroon pikavipeistä ja veloista

Pikavipit ovat lainoja, joita moni ottaa matalalla kynnyksellä ja useitakin kertoja peräkkäin. Tästä voi olla harmillisia seurauksia, mikäli useiden lainojen päällekkäisistä maksuista niiden kalliine korkoineen ei enää selviä. Tällöin pikavippikierre on valmis. Kun aloitat oman taloutesi ja velkojesi tarkemman seurannan, pääset eroon pikavipeistä ja saat raha-asiasi parempaan tasapainoon. Merkittävän avun useisiin kalliisiin lainoihin tuo myös yhdistelylaina.

24 syyskuu 2020