Sortterin blogi

Puhelussa

Mikä on hyvä lainan korko?

Luotonantajat haluavat luonnollisesti kompensaation, eli tuoton lainaamalleen rahalle. Näin ollen, harkitsetpa lainan hakemista sitten autoa, asuntoa tai muita hankintoja varten, lainaan sisältyy aina korko. Koron suuruuteen vaikuttavat monet tekijät, kuten yleinen vallitseva korkotaso, pankkien välinen kilpailutilanne, haetun luoton määrä sekä kaavailtu takaisinmaksuaika. Myös luototettavalla kohteella ja sen vakuusarvolla on vaikutusta lainan korkoon.

16 syyskuu 2020

Pariskunta vertailee puhelinliittymiä Sortterin puhelinliittymävertailussa

Halvin puhelinliittymä syyskussa 2020

Syyskuu tulla tupsahti ja arki on alkanut täydellä tohinalla koko Suomessa. Syyskuun tarkoittaa myös, että kaikki ammattikorkeakoulut ja yliopistot aloittavat syyslukukautensa kera uusien opiskelijoiden. Syksy onkin monelle suomalaiselle uuden alku ja se näkyy myös operaattoreiden arjessa, kun moni suomalainen vaihtaa liittymäänsä operaatorilta toiselle syksyn tullen.

03 syyskuu 2020

Syyskuu

Kulutusluoton korko syyskuussa 2020

Kulutusluottojen korot vaihtelevat syyskuussa 2,9 % ja 19,95 % välillä. Vuonna 2020 väliaikainen korkokatto kuitenkin rajaa korot 10 %:n sopimuksella määritetystä korosta huolimatta.

01 syyskuu 2020

Velan maksaminen velalla vai lainojen yhdistäminen

Velan maksaminen velalla vai lainojen yhdistäminen? Mitä eroa näillä on?

Jos lainojen lyhentäminen tuntuu käyvän työstä, tärkeintä on olla panikoimatta ja lähteä ratkaisemaan tilannetta. Tässä artikkelissa kerromme, miten saada vaikealtakin tuntuva taloustilanne hallintaan.

31 elokuu 2020

mihin-tilanteisiin-luottokortti-kannattaa

Mihin tilanteisiin luottokortti kannattaa? Katso hyödyt ja kannattavimmat käyttökohteet

Luottokortti on oiva maksuväline, sillä se on turvallinen tapa maksaa ja se tarjoaa kuluttajalle suojaa. Elämän rahallisia menoja ei voi aina ennustaa, sillä välillä saattaa tulla odottamattomia kuluja. Luottokortti on edullinen kulutusluotto, jolla voit kustantaa niin odottamattomat kulut kuin jo tiedossa olevat menoerät. Se on helppo maksutapa, jota käytettäessä ei tarvitse murehtia edes tietoliikenneyhteyksistä. Luottokortin käyttö on tietyissä tilanteissa erittäin hyödyllistä.

21 elokuu 2020