Sortterin blogi

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Vanhat lainaehdot kannattaa neuvotella uudelleen aina hankintojen yhteydessä

Yhdistämällä lainat pienennät kuukausimaksujasi, kun ylimääräiset korkokulut, tilinhoitomaksut ja laskutuspalkkiot jäävät pois. Ennen lainojen yhdistämistä kannattaa vertailla eri lainavaihtoehdot keskenään.

22 toukokuu 2020

Jarvi

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii, entä ketkä yhdistävät velkoja eniten?

Lainojen yhdistäminen onnistuu nykyään kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Kenelle lainojen yhdistäminen sopii, ketkä lainoja yhdistävät ja missä elämäntilanteissa velkojen yhdistämistä tyypillisesti tehdään?

21 toukokuu 2020

Olohuone

Onko myymälän tarjoama rahoitus huonekalulle tai kodinkoneelle järkevin vaihtoehto?

Oletko menossa huonekaluostoksille? Tarvitsetko uuden kodinkoneen vanhan tai rikkoutuneen tilalle? Halvin tuote ei usein ole paras, joten on järkevää vertailla, voisiko hieman kalliimpi vaihtoehto olla kestävämpi. Näin et joudu heti uusille ostoksille tuotteen hajotessa saman tien, vaan saat kotiisi käyttöä kestävän laatutuotteen. Pitkällä tähtäimellä voit siis säästää paljonkin rahaa valitsemalla esimerkiksi jonkin verran kalliimman sohvan tai jääkaapin. Rahoitusta hakemalla saat hintavammankin ostoksen mahtumaan budjettiisi.

20 toukokuu 2020

Sortter

“Köyhällä ei ole varaa halpaan”

Halpa huonekalu tai kodinkone voi houkutella hintansa puolesta kalliimpaa tuotetta enemmän. Mikäli rahasta kuitenkin tekee tiukkaa ja budjettisi on rajallinen, kannattaa miettiä tarkkaan, mihin rahasi satsaat. Kalliimpi tuote kestää yleensä pidempään, etkä joudu heti uusille ostoksille.

14 toukokuu 2020

Muutokset lainojen hakemisessa 2020

Näin lainan hakeminen on muuttunut koronakriisin aikana

Koronakriisin myötä lainan hakeminen ja lainarahan käyttötarkoitukset ovat muuttuneet voimakkaasti. Lainanhakijoiden luottokorttivelkojen määrä on kasvanut lähes 20 %. Ammattiryhmittäin tarkasteltuna yrittäjät hakevat lainarahaa entistä vähemmän.

12 toukokuu 2020