Sortterin blogi

Säästövinkit

Mistä lisätuloja? Asiakkaamme jakavat parhaat lisätulo- ja säästövinkkinsä – joko olet kokeillut näitä niksejä?

Me Sortterilla kysyimme teiltä parhaita lisätulo- ja säästövinkkejä, joita olette toteuttaneet viimeisen vuoden aikana. Saimme runsaasti vastauksia erilaisista tavoista kasvattaa kuukausitienestiä sekä säästää omassa arjessa. Poimi hyvät vinkit talteen ja kokeile, kuinka paljon sinä voit kartuttaa euroja kuukaudessa.

Suosituimmat automerkit vuonna 2020

Suomen suosituimmat automerkit- ja mallit 2020 – pysyvätkö suosikit kärkisijoilla myös vuonna 2021?

Suomen suosituimmat automerkit- ja mallit pitivät pintansa vuonna 2020, vaikka vuosi oli uusien autojen myynnin suhteen historiallisen huono. Vuonna 2021 kärkisija saattaa kuitenkin vaihtua.

Sortter yksi Suomen kattavammista lainavertailupalveluista

Sortterin lainavertailu on yksi Suomen kattavimmista

Sortterin lainavertailu on laajentunut vuoden 2021 alussa uusilla pankeilla. Kuluttajille suunnattuja vakuudettomia kulutusluottoja tarjoaa nyt palvelussa jopa 20 lainanantajaa. Tarjonnan laajentuminen palvelee kuluttajien tarpeita entistä paremmin.

Käytetty auto

Vuosi 2020 oli huippuvuosi käytettyjen autojen myynnissä – jatkuuko kasvu vuonna 2021?

Selkeä enemmistö suomalaisista ostaa auton käytettynä. Vuosi 2020 oli käytettyjen autojen kaupoilla huippuvuosi. Kasvua on nähtävissä niin henkilöautojen myynnissä kuin muissakin ajoneuvoissa, kuten pakettiautoissa ja matkailuautoissa.

Asuntomyynti

Asuntomyynti – myynkö asuntoni itse vai kiinteistönvälittäjän avulla?

Asunnon myynti on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Osa haluaa myydä asuntonsa itse, kun taas toisille on luontevampaa kääntyä kiinteistönvälittäjän puoleen. Selvitimme, miten asuntomyynti tapahtuu niin kiinteistönvälittäjän kuin yksityisenkin myyjän näkökulmasta.