Arkista lainapuhetta ja lainojen yhdistämisen hyödyt keskiössä – Red Carpet ja Sortter yhteistyöhön
Takaisin blogiin
# Ajankohtaista

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Sisältövastaava Sere

Laatuvarmistettu:

Sere Hanski

Laatuvarmistettu

Arkista lainapuhetta ja lainojen yhdistämisen hyötyjä – Red Carpet ja Sortter yhteistyöhön

Elokuva- ja mainostuotantoyhtiö Red Carpet Film & TV ja lainavertailualusta Sortter ovat sopineet luovasta yhteistyöstä, jonka keskeisenä tavoitteena on Red Carpetin asiantuntevan tiimin avulla tuottaa arkista lainapuhetta, konkretisoida lainojen yhdistämisen hyötyjä sekä lunastaa entisestään Sortterin paikkaa suosittuna suomalaisena laina-alan toimijana.

Red Carpet Film & TV:n ja Sortterin yhteistyön myötä Sortterin asiakkaille tarjotaan niin massamediassa kuin muun muassa sosiaalisen median konteksteissa mahdollisuus tutustua Sortterin palveluihin ja palvelulupaukseen laadukkaiden ja mieleenpainuvien videoelämysten muodossa.

Red Carpet Film & TV:n videotuotannon ammattimaisuus sekä luova osaaminen tukevat erinomaisesti Sortterin tavoitetta tehdä rahapuheesta osa normaalia arkea, kasvattaa tietoisuutta lainojen yhdistelyn hyödyistä sekä auttaa asiakkaita erilaisissa rahoitustarpeissa. On olemassa fiksuja tapoja hakea lainaa, kun lainatulle rahalle on tarvetta: jokaisen kannattaisi yhdistellä luottonsa, mikäli niitä on kertynyt enemmän kuin yksi, esimerkiksi osamaksujen ja luottokorttien muodossa.

Sortter on olemassa, jotta lainaa ei tarvitse hakea useasta paikasta erikseen silloin, kun rahalle on aitoa tarvetta tai nykyisten lainojen kilpailuttaminen on ajankohtaista. Autamme myös pankkikumppaneitamme löytämään kestäviä asiakassuhteita kilpaillulla finanssimarkkinalla, ja polkumme alan reiluna toimijana tuo tulosta. Näyttäydymme asiantuntevana, reiluna ja kotimaisena loppuasiakkaillemme ja panostamme markkinointiin, jotta kumppanimme tavoittavat kauttamme asiakkaita suurissa määrin. Näin voimme varmistaa kilpailukykyisten lainatarjousten löytymisen kauttamme myös jatkossa.
- Chief Business Development Officer Reetta Sinelampi, Sortter
Yhteistyö Sortterin kanssa oli alusta asti luontevaa, ja yhteisellä ideoinnilla saimme aikaan sekä oivaltavia että hauskoja mainosvideoita eri kanaviin. Sortterin tiimin oman alansa asiantuntijuus antoi meille erinomaisen pohjan toteuttaa erottuva monikanavainen mainoskampanja.
- Chief Operations Officer Paavo Tervonen, Red Carpet Film & TV

Red Carpet lyhyesti

Red Carpet -ryhmittymä järjestää monipuolisesti tapahtumia, joista kenties tunnetuin on Hyvinkään Red Carpet -elokuvafestivaali. Lisäksi Red Carpet Film & TV tuottaa laadukkaita elokuvia ja elokuvallisia mainosfilmejä. Red Carpet Film & TV:n ammattitaitoinen tiimi käsikirjoittaa, luo ja visualisoi tarinoita, joihin se aidosti uskoo ja joita se haluaa jakaa yleisön kanssa. Red Carpet Film & TV:n tiimissä ovat mukana alansa parhaat tekijät Kari Ketonen, Antti Luusuaniemi ja Paavo Tervonen. Tiimin tunnetuin tuotanto on Luottomies-elokuva, joka on saavuttanut suurta suosiota katsojien keskuudessa.

Sortter lyhyesti

Vuonna 2018 perustettu suomalainen Sortter on lainojen vertailupalvelu ja finanssiteknologiayritys, joka kilpailuttaa kuukausittain yli 500 miljoonan euron edestä luottohakemuksia. Sortter vertaa ja järjestää yksilölliset lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näyttää reilusti kaikki lainaehdot helposti vertailtavassa muodossa. Sortter palvelee yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksiä yrityslainojen sekä laskurahoituksen kilpailutuksessa.

Yhteystiedot

Sortter

  • Reetta Sinelampi
  • Chief Business Development Officer
  • Sortter Oy
  • reetta.sinelampi@sortter.com

Red Carpet Film & TV

  • Paavo Tervonen
  • Chief Operations Officer
  • Red Carpet Group
  • paavo@redcarpetgroup.fi
Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.

Takaisin blogiin