läpinäkyvä

Vertaa ja valitse edullisin vakuudeton laina 50 000 € asti

Vakuudettomassa lainassa sinun ei tarvitse käyttää omaisuuttasi lainan takauksena. Saat käyttöösi kiinteän lainasumman ennalta sovituksi ajaksi ja maksat siitä ennalta sovitun hinnan, lyhentäen lainaa kuukausierissä. Kun vertaat vakuudettomia lainoja, muista verrata kaikkia lainaan liittyviä kustannuksia pelkän koron sijaan. Näin löydät varmasti itsellesi parhaan lainan.

Sortterin palvelussa lainan kustannukset näytetään aina selkeästi eriteltynä, jotta eri lainatarjousten keskinäinen vertailu on helppoa.

Ei vakuuksia

Kun otat vakuudettoman lainan, et tarvitse omaisuutta tai muuta takausta lainan vakuudeksi. Jos käytät lainaasi omaisuuden hankkimiseen, sitä ei tarvitse asettaa vakuudeksi. Sinun ei myöskään tarvitse ottaa riskiä nykyisen omaisuutesi kanssa.

Vakuudettoman lainan korot ja kulut

Vakuudettomien lainojen korot ja kulut saattavat vaihdella suurestikin lainanantajan tekemän riskiarvion perusteella. Muistathan verrata lainan kokonaiskustannuksia ennen lainan valintaa.

Helppo hakuprosessi

Sortterilla voit vertailla ja hakea lainaa helposti verkossa. Saat vastauksen jopa minuuteissa tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Osa pankeista saattaa pyytää sinulta todistuksen ilmoittamistasi tuloista, kuten kopion viimeisimmästä palkkakuitista tai verotuspäätöksestä ennen lainanmaksua tilillesi. Näet mahdollisesti tarvittavat tulotodistukset aina saamasi lainatarjouksen yhteydessä.

Täytä lainahakemus huolellisesti

Lainanantajat tekevät lainatarjouksen hakemuksessa antamiesi tietojen sekä tekemänsä riskiarvion perusteella. Mikäli lainanantaja ei voi olla täysin varma maksukyvystäsi, lainan korko ja kulut – kuten avausmaksu tai säännöllinen palvelumaksu – voivat olla korkeammalla tasolla. Vakuudetonta lainaa hakiessa hakemus kannattaakin täyttää huolellisesti; näin saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset.

Joustava käyttötarkoitus

Voit käyttää rahan haluamallasi tavalla. Laina siirretään tilillesi, kun olet valinnut haluamasi lainatarjouksen, allekirjoittanut lainasopimuksen sekä toimittanut mahdolliset lainanantajan tarvitsemat todistukset ilmoittamistasi tuloista. Tämän jälkeen voit käyttää lainan haluamallasi tavalla - hankintoihin, lainojen yhdistämiseen tai muuhun haluamaasi tarkoitukseen.

Viivästysmaksut

Kuten missä tahansa maksusopimuksessa, myös vakuudettoman lainan lyhennyserät tulee maksaa ajallaan. Näin pidät lainakustannukset kurissa ja säilytät mahdollisuutesi saada lainaa myös jatkossa. Lyhentämällä lainan ajallaan et joudu maksamaan siitä korkeampaa hintaa, kuin olit ajatellut lainan ottohetkellä.