Alisa Pankki

Alisa Pankki on uusi luotettava, suomalainen pankki. Alisa Pankki syntyi vuoden 2022 keväällä, kun johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan Evli Pankki Oyj:n kanssa. Vertaa Alisa Pankin lainat Sortterin avulla helposti, nopeasti ja maksutta!

Valitse lainasumma

6 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
149 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Alisa Pankki on uusi luotettava, suomalainen pankki. Alisa Pankki syntyi vuoden 2022 keväällä, kun johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan Evli Pankki Oyj:n kanssa. Vertaa Alisa Pankin lainat Sortterin avulla helposti, nopeasti ja maksutta!

Alisa Pankki tarjoaa lainaa kuluttajille ja yrityksille

Alisa Pankki Oyj (ent. Fellow Pankki Oyj) on uusi luotettava, suomalainen pankki. Alisa Pankki syntyi vuoden 2022 keväällä, kun johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance Oyj yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan Evli Pankki Oyj:n kanssa. Alisa Pankki pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisemmat laina- ja talletuspalvelut kilpailukykyisillä korkotasoilla. Alisa Pankki on avoinna aamusta iltaan myös viikonloppuisin, eikä asiakkaita pompotella luukulta toiselle, vaan asiat hoidetaan kerralla kuntoon.

Ennen Fellow Financen ja Evli Pankki Oyj:n yhdistymistä Fellow Finance oli joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, joka tarjosi rahoitusta yksityishenkilöille ja yrityksille. Lisäksi yritys tarjosi sijoittajille korkotuottoa heidän antamistaan lainoista.

Fellow Financen palvelu mahdollisti lainaamisen yksityishenkilöltä toiselle. Tällaista lainaa kutsutaan vertaislainaksi. Fellow Finance yhdisti sijoittajat ja lainanhakijat anonyymisti siten, että lainanhakija voi yhdellä hakemuksella löytää sijoittajia, jotka ovat halukkaita lainaamaan tälle rahaa. Lainanhakija maksaa lainan lyhennystä ja korkoa suoraan sijoittajalle eli lainanantajalle. Lainanantaja päättää koron itse, ja lainanhakija päättää, haluaako hän ottaa lainan kyseisellä korolla.

Fellow Finance perustettiin vuonna 2013 ja se oli pohjoismaiden suurin joukkorahoitusalusta. Alisa Pankin toiminta on ollut jo pitkään kansainvälistä, ja sillä oli ennen pankkitoiminnan aloittamista Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Alisa Pankki lyhyesti

 • Vakuudetonta lainaa eri tarkoituksiin
 • Yrityksille saatavilla myös vakuudellista lainaa
 • Suomalainen palvelu
 • Yli 500 000 asiakasta
 • Kilpailukykyinen korko talletuksille

Alisa Pankki tarjoaa myös yrityspalveluita. Pk-yritykset voivat hakea Alisa Pankin kautta yritykselleen rahoitusta joko kertalainana tai toistaiseksi voimassa olevana tililuottona. Yritykset voivat palvelun avulla esimerkiksi ottaa lainaa kasvuun, käyttää luottolimiittiä tai rahoittaa laskuja.

Alisa Pankin lainatuotteet

Yksityishenkilö voi hakea Alisa Pankilta vakuudetonta lainaa 500–20 000 euroa kulutusluoton tai yhdistelylainan muodossa. Alisa Pankki lupaa rahat tilille tarjouksen hyväksymisen jälkeen jopa samana päivänä. Lisäksi myös yritysrahoitus kuuluu pankin valikoimaan.

Kertaluotto

Alisa Pankki tarjoaa yksityishenkilöille kertalainaa, eli kulutusluottoa. Kertaluottoa voi hakea aina 20 000 euroon asti, ja lainan takaisinmaksuaika on korkeintaan 10 vuotta. Lainausmuotona kulutusluotto sopii niin pienempien arjen kulujen rahoittamiseen, esimerkiksi kodinkonelainaksi tai lääkärikulujen maksamiseen, kuin isompiinkin hankintoihin, esimerkiksi lomalainaksi tai remonttilainaksi.

Yhdistelylaina

Alisa Pankin laina sopii myös yhdistelylainaksi. Tämä tarkoittaa useampien lainojen yhdistämistä kerran kuukaudessa maksettavaksi tasalyhenteiseksi lainaksi. Tämä voi olla erinomainen tapa säästää huomattavia summia rahaa joka kuukausi, sillä maksaessa useita lainoja joutuu maksamaan myös monen lainan korkoja ja kuluja, mistä koituu kustannuksia. Yhdistelylainan avulla maksettavaksi jää ainoastaan yhden uuden lainan korot ja kulut. Lisäksi lainan maksuerien suuruutta voi säätää omaan talouteen sopivaksi. Alisa Pankki hoitaa lainojen yhdistämisen ja vanhojen lainojen pois maksamisen asiakkaan puolesta.

Yritysrahoitus

Alisa Pankki tarjoaa myös rahoitusta yrityksille miljoonaan euroon asti, jonka lisäksi yritys voi rahoittaa myös saataviaan myyntilaskurahoituksen avulla. Lisäksi Alisa Pankki tarjoaa yrityksille luottolimiittiä tuomaan yrityksen kassavirtaan joustavuutta ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Tämä tasoittaa esimerkiksi kausittain vaihtelevasta myynnistä ja rahaliikenteestä koituvia haasteita.

Alisa Pankki kokemuksia

Alisa Pankilla on monia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat kertoneet kokemuksistaan yhtiön sivustolla palautteen muodossa. Alla on muutamia sivustolta poimittuja asiakaspalautteita Alisa Pankin lainapalvelusta.

Alisa Pankki on ​ymmärtänyt, mitä asiakkaat tarvitsevat - perinteisiä pikavippejä pidemmän maksuajan ja kohtuullisen koron. ​Sopivan kuukausierän myötä talouteni pysyy tasapainossa! Kiitos luottamuksesta!

- Mies 39 v., Hanko, Lähde: Alisa Pankki Oyj:n sivusto

Pelkkää hyvää sanottavaa. Sain kalliimman luoton ja luottokorttilaskun kuitattua ja rahaa jää enemmän käyttöön. Helppoa ja nopeaa toimintaa! Suosittelen!

- Nainen 27 v., Helsinki, Lähde: Alisa Pankki Oyj:n sivusto

Erinomainen lainapalvelu tiukan rahatilanteen kohdatessa. Lainan erinomaisen pienet kuukausierät pitävät talouden tasapainossa ja eikä näin ollen kuukausittainen budjetti ylity. ​Kärkiluokkaa.

- Mies 43 v., Joensuu, Lähde: Alisa Pankki Oyj:n sivusto

Kilpailuta ja vertaile Alisa Pankin lainatarjoukset

Saat Alisa Pankin lainatarjoukset nopeasti ja maksutta Sortterin avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta lainanantajina toimivilta kymmeniltä kumppaneiltamme. Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Fellow Financen Trustpilot-arvosana on 3,6.

Vertailet lainat Sortterin palvelussa helposti eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainat on esitetty selkeästi hintajärjestyksessä. Voit valita saamistasi lainatarjouksista edullisimman tai sinulle mieluisimman. Sopivan lainan löydyttyä lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Sortterin palvelussa kilpailutat lainat eri palveluntarjoajilta ketterästi. Täytä ensin lainahakemus sivustollamme. Tämän jälkeen saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset listattuna ja voit vertailla lainoja kaikessa rauhassa. Mikäli löydät sinulle mieluisan lainan, allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Tee lainojen kilpailutus täyttämällä hakemus Sortterin sivustolla!

Mistä löydän Alisa Pankin asiakaspalvelun yhteystiedot?

Alisa Pankin asiakkaat saavat asiakaspalvelun kiinni puhelinnumerosta 020380101 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@alisapankki.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena klo 9.00-20.00 ja lauantaisin klo 10.00-18.00.

Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Alisa Pankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumeromme on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena 8.00-21.00 ja viikonloppuisin 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Mitä perusehtoja Alisa Pankilla on lainan hakemiselle?

 1. Olet vakituisesti Suomessa asuva vähintään 20-vuotias henkilö
 2. Sinulla on Alisa Pankin hyväksymä suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset
 3. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Kilpailuta Alisa Pankin lainatarjoukset