Autolaina ja autorahoitus

Autorahoitus - kilpailuta ja valitse edullinen autolaina vertailusta

Hae autolainaa jopa 60 000 € sinulle sopivalla kuukausierällä. Voit ostaa auton yksityiseltä tai liikkeestä. Tutustu kuinka autorahoitus toimii ja kilpailuta autolainasi Sortterilla.

Autolainalaskuri

Kilpailuta ja jätä hakemus

Valitse lainasumma

20000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
382€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Autorahoitus sopii mainiosti uusien tai käytettyjen autojen ostamiseen. Autorahoitus on vakuudetonta lainaa, jonka lainasumma voi vaihdella välillä 1 000 – 60 000 euroa. Autolainan takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta. Kotimaisen lainavertailupalvelu Sortterin kautta kilpailutetulla autolainalla on aina parhaan koron takuu.

Edullinen autolaina parhaan koron takuulla

Me Sortterilla etsimme sinulle edullisen autolainan kymmenien pankkien valikoimista ilmaiseksi. Saat lainatarjoukset helposti yhdellä hakemuksella ja voit valita haluamasi lainan auton hankintaan.

Autolainan hakeminen Sortterin avulla on:

 • turvallista – toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • maksutonta –rahoituksen kilpailuttaminen on ilmaista
 • helppoa – saat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella
 • nopeaa – saat ensimmäiset tarjoukset heti

Sortterin kautta saat autolainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Edullinen autorahoitus 60 000 € asti

Auton ostaminen on suuri hankinta, joka vaatii usein lainarahaa omien säästöjen lisäksi. Voit hakea lainaa Sortterin kautta myös koko kauppasummalle ja ostaa auton täysin ilman käsirahaa.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Edullinen korko, alkaen 4%
 • Laina-aika 1-15 vuotta

Kun kilpailutat lainasi Sortterin kautta, sinun ei tarvitse miettiä autorahoituksen viimeistä suurempaa maksuerää eli jäännöserää. Jäännöserä on usein käytössä etenkin autokauppojen omissa autorahoituksissa.

Autolaina ilman vakuuksia ja käsirahaa

Voit rekisteröidä auton suoraan omiin nimiisi, eikä sinun tarvitse asettaa autoa tai muuta omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Voit hakea autolainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euroon saakka.

Alla 5 asiaa, jotka jokaisen olisi hyvä tietää autolainasta:

 1. Voit ostaa auton joko liikkeestä tai yksityiseltä.
 2. Auto voi olla uusi tai käytetty.
 3. Päätä itse kuinka vakuutat autosi – ei kaskopakkoa.
 4. Voit ostaa auton ilman erikseen tarvittavaa käsirahaa.
 5. Voit tuoda auton ulkomailta, esimerkiksi Saksasta tai Ruotsista.

Autorahoitus rinnakkaishakijan kanssa

Voit hakea autolainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso.

Mahdollisuuksien mukaan hakemus kannattaa täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin saat lainallesi todennäköisesti vieläkin paremmat ehdot. Takaajaa lainalle et kuitenkaan tarvitse.

Näin autolainan kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Auton osto yksyityiseltä

Käytetyn auton ostaminen yksityiseltä on usein edullisempi vaihtoehto kuin uuden auton ostaminen yksityisestä autoliikkeestä. On kuitenkin hyvä ottaa selvää etukäteen auton omistajasta, tiedustella auton käyttöhistoriaa sekä mahdolliset kolarivauriot. Tarkista myös, että auto on katsastettu ja omistaja on maksanut autoveron.

Sortterin kautta valitsemasi autolaina siirretään suoraan tilillesi, ja voit käyttää sen joko uuden tai käytetyn auton hankintaan. Näin olet autokaupoilla käteisostajan asemassa, joka mahdollistaa usein auton hinnan neuvottelemisen alaspäin.

Tutustu Sortterin autonomistajan oppaaseen, josta löydät monia vinkkejä liittyen autovakuutuksista, huollosta ja autoveroista.

Autorahoitus sopivalla kuukausierällä

Autorahoituksen kuukausierä riippuu muun muassa lainasummasta sekä laina-ajan pituudesta. Voit sovittaa autolainan kuukausierän omaan talouteesi sopivaksi lainalaskurillamme. Näin maksettavat kuukausierät eivät rasita liikaa talouttasi.

Autorahoitus maksetaan takaisin tasaerissä, jotka sisältävät lyhennyksen lisäksi sekä koron, että muut mahdolliset maksut. Kuukausierät ovat helposti ennakoitavissa, eikä autorahoituksessa ole viimeistä poikkeavaa lyhennystä eli jäännöserää.

Vertaa autolainat ilmaiseksi

Kilpailuta autorahoitus Sortterin avulla ilmaiseksi. Täytä lainahakemus Sortterin verkkopalvelussa ja saat pian lainatarjoukset kymmeniltä lainanmyöntäjiltä.

Järjestämme lainatarjoukset sinulle valmiiksi edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten palvelumaksut, kuukausimaksut sekä tilinhoitokustannukset.

Näin voit varmistua siitä, että sinulle tarjottu lainatarjous on todella tarjouksista edullisin. Lainojen vertailu ja edullisen autorahoituksen löytäminen on helppoa ja nopeaa Sortterin verkkopalvelussa.

Autolainaa kätevästi netistä – Sortterin avulla

Autolainan hakeminen netissä on helppoa.

 1. Kartoita sopiva kuukausilyhennyserä lainalaskurillamme.
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja paina "lähetä".
 3. Vertaile lainavaihtoehtoja.
 4. Valitse sinulle edullisin autolaina.
 5. Hyväksy lainasopimus.
 6. Toimita pankille vaadittavat liitteet ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.
 7. Pankki maksaa rahaa pankkitilille heti – jopa samana päivänä.

Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu turvallisesti pankkitunnuksilla, jonka jälkeen saat rahat autoa varten heti tilillesi – jopa samana päivänä.

Hae autolainaa - Saat rahat auton ostoon nopeasti tilille

Autolaina siirretään heti tilillesi nopeasti – heti jopa samana päivänä. Saat rahat usein heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sekä toimittanut tarvittaessa liitteet, joista ilmenee lainahakemuksessa ilmoittamasi palkka- tai eläketulot.

Osa pankeista vaatii tulojen varmentamista liitteillä, joten on tärkeää, että syötät tulosi oikein hakemuslomakkeessa. Muussa tapauksessa pankki voi hylätä tekemänsä lainatarjouksen.

Sortter mediassa

IltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaito

Mikä on edullisin autorahoitus?

Edullisin autorahoitus löytyy vain kilpailuttamalla pankit ja luotonmyöntäjät.

Halvinta autolainaa etsittäessä on tärkeää vertailla pankkien ja luotonmyöntäjien tekemät lainatarjoukset. Lähettämällä autolainahakemuksen Sortterin verkkopalvelun kautta tavoitat kymmeniä lainantarjoajia ja näet edullisimmat vaihtoehdot helposti vertailussa.

Meillä Sortterilla on myös parhaan koron takuu. Jos löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle hintaerotuksen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä autolainasta

Kuinka kattava autolainan kilpailutus on?

suljeavaa

Autorahoituksen vertailu ja autolainan kilpailutus onnistuu Sortterin avulla kattavasti. Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät lainaa auton hankintaan.

Kuinka saan autolainan mahdollisimman edullisesti?

suljeavaa

Saadaksesi autolainan mahdollisimman edullisesti, täytä hakemus huolellisesti ja hae autolainaa mahdollisuuksien mukaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

Etsimme sinulle halvimman lainan auton hankintaan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Mitkä ovat lainan saamisen edellytykset?

suljeavaa

Voit hakea lainaa, kun olet yli 20 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Myönnetäänkö autolainaa eläkeläiselle?

suljeavaa

Kyllä, voit hakea autolainaa, jos olet eläkkeellä.

Voinko hakea lainapäätöksen etukäteen?

suljeavaa

Voit ja lainapäätös kannattaakin hakea etukäteen. Kun kilpailutat autolainan Sortterin avulla, saamasi rahoitustarjoukset ovat voimassa aina vähintään seitsemän päivää.

Voinko ostaa auton ilman käsirahaa?

suljeavaa

Kyllä, voit hakea lainaa koko kauppasummalle ja ostaa auton ilman käsirahaa.

Voinko käyttää lainan tuontiautoon tai auton ostamiseen yksityiseltä?

suljeavaa

Kyllä. Voit käyttää lainan tarpeesi mukaan ja ostaa auton yksityiseltä, liikkeestä tai tuoda sen ulkomailta.

Onko autolainassa suurempi jäännöserä?

suljeavaa

Ei. Autolainan lyhennys tapahtuu helposti tasaerissä, eikä siinä ole viimeistä suurempaa jäännöserää.

Voinko hakea autolainaa ilman takaajia?

suljeavaa

Kyllä. Voit hakea autolainaa ilman takaajia. Mahdollisuuksien mukaan autolaina kannattaa kuitenkin hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin tarjottu korko on todennäköisesti edullisempi. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

Täytyykö autolle ottaa kaskovakuutus?

suljeavaa

Ei. Voit vakuuttaa auton haluamallasi tavalla, eikä kaskovakuutuksen ottaminen ole pakollista.

Kuinka pitkä autolainan maksuaika voi olla?

suljeavaa

Voit valita maksuajan tarpeesi mukaan aina 1-15 vuoden väliltä. Halutessasi voit myös maksaa autolainan takaisin ennenaikaisesti tai lyhentää sitä sovittua suuremmissa erissä.

Lainapäätös samana päivänä

Hae autolaina Sortterin avulla - saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi.

Vertaa lainatarjoukset, valitse niistä sopivin ja laina siirretään heti tilillesi heti – jopa samana päivänä.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.