Autorahoituslaskuri - kilpailuta autolaina tästä

Valitse lainasumma

20000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
382€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Halvin autolaina parhaan koron takuulla

Etsimme sinulle edullisimman autolainan kymmenien pankkien valikoimista ilmaiseksi. Saat lainatarjoukset helposti yhdellä hakemuksella ja voit valita haluamasi lainan auton hankintaan.

Autolainan hakeminen Sortterin avulla on:

 • Turvallista - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Maksutonta - rahoituksen kilpailuttaminen on ilmaista
 • Helppoa - saat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella

Sortterin kautta saat autolainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Edullinen autorahoitus 60 000 € asti

Auton ostaminen on suuri hankinta, joka vaatii usein lainarahaa omien säästöjen lisäksi. Voit hakea lainaa Sortterin kautta myös koko kauppasummalle ja ostaa auton täysin ilman käsirahaa.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Edullinen korko, alkaen 4%
 • Laina-aika 1-15 vuotta

Autolaina ilman vakuuksia ja käsirahaa

Voit rekisteröidä auton suoraan omiin nimiisi, eikä sinun tarvitse asettaa autoa tai muuta omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Voit hakea autolainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euroon saakka.

 • Voit ostaa auton joko liikkeestä tai yksityiseltä
 • Päätä itse kuinka vakuutat autosi - ei kaskopakkoa
 • Voit ostaa auton ilman erikseen tarvittavaa käsirahaa
 • Voit tuoda auton ulkomailta, esimerkiksi Saksasta tai Ruotsista

Voit hakea autolainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Mahdollisuuksien mukaan hakemus kannattaa täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin saat lainallesi todennäköisesti vieläkin paremmat ehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Takaajaa lainalle et kuitenkaan tarvitse.

Sortter mediassa

IltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaito

Rahoitus uuteen tai käytettyyn autoon

Sortterin kautta valitsemasi autolaina siirretään suoraan tilillesi ja voit käyttää sen joko uuden tai käytetyn auton hankintaan. Näin olet autokaupoilla käteisostajan asemassa, joka mahdollistaa usein auton hinnan neuvottelemisen alaspäin.

Autorahoitus sopivalla kuukausierällä

Voit sovittaa autolainan kuukausierän omaan talouteesi sopivaksi lainalaskurillamme. Autorahoitus maksetaan takaisin tasaerissä, jotka sisältävät lyhennyksen lisäksi sekä koron, että muut mahdolliset maksut. Kuukausierät ovat helposti ennakoitavissa, eikä autorahoituksessa ole viimeistä poikkeavaa lyhennystä.

Näin autolainan kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Vertaa autolainat ilmaiseksi

Kilpailuta autorahoitus Sortterin avulla ilmaiseksi. Saat lainatarjoukset kymmeniltä lainanmyöntäjiltä yhdellä hakemuksella, jotka järjestämme valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin autolainojen vertailu ja edullisen autorahoituksen löytäminen on helppoa ja nopeaa.

Autolainaa kätevästi netistä

Autolainan hakeminen netissä on helppoa. Lähetä hakemus, vertaile lainavaihtoehtoja ja valitse sinulle edullisin autolaina. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu turvallisesti pankkitunnuksilla, jonka jälkeen saat rahat autoa varten tilillesi.

Hae autolainaa - Saat rahat auton ostoon nopeasti tilille

Autolaina siirretään tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana. Saat rahat usein heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sekä toimittanut tarvittaessa liitteet, joista ilmenee lainahakemuksessa ilmoittamasi palkka- tai eläketulot.

Halvin autolaina löytyy vertailemalla pankkien tarjoukset

Halvinta autolainaa etsittäessä on tärkeää vertailla pankkien ja luotonmyöntäjien tekemät lainatarjoukset. Lähettämällä autolainahakemuksen tavoitat kymmeniä lainantarjoajia ja näet edullisimmat vaihtoehdot helposti vertailussa. Meillä on myös parhaan koron takuu. Jos löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle hintaerotuksen.

Kuinka kattava autolainan kilpailutus on?

suljeavaa

Autorahoituksen vertailu ja autolainan kilpailutus onnistuu Sortterin avulla kattavasti. Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät lainaa auton hankintaan.

Kuinka saan autolainan mahdollisimman edullisesti?

suljeavaa

Saadaksesi autolainan mahdollisimman edullisesti, täytä hakemus huolellisesti ja hae autolainaa mahdollisuuksien mukaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso. Etsimme sinulle halvimman lainan auton hankintaan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Mitkä ovat lainan saamisen edellytykset?

suljeavaa

Voit hakea lainaa, kun olet yli 20 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Myönnetäänkö autolainaa eläkeläiselle?

suljeavaa

Kyllä, voit hakea autolainaa, jos olet eläkkeellä.

Voinko hakea lainapäätöksen etukäteen?

suljeavaa

Voit ja lainapäätös kannattaakin hakea etukäteen. Kun kilpailutat autolainan Sortterin avulla, saamasi rahoitustarjoukset ovat voimassa aina vähintään seitsemän päivää.

Voinko ostaa auton ilman käsirahaa?

suljeavaa

Kyllä, voit hakea lainaa koko kauppasummalle ja ostaa auton ilman käsirahaa.

Voinko käyttää lainan tuontiautoon tai auton ostamiseen yksityiseltä?

suljeavaa

Voit käyttää lainan tarpeesi mukaan ja ostaa auton yksityiseltä, liikkeestä tai tuoda sen ulkomailta.

Onko autolainassa suurempi jäännöserä?

suljeavaa

Autolainan lyhennys tapahtuu helposti tasaerissä, eikä siinä ole viimeistä suurempaa jäännöserää.

Voinko hakea autolainaa ilman takaajia?

suljeavaa

Voit hakea autolainaa ilman takaajia. Mahdollisuuksien mukaan autolaina kannattaa kuitenkin hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin tarjottu korko on todennäköisesti edullisempi. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

Täytyykö autolle ottaa kaskovakuutus?

suljeavaa

Voit vakuuttaa auton haluamallasi tavalla, eikä kaskovakuutuksen ottaminen ole pakollista.

Kuinka pitkä autolainan maksuaika voi olla?

suljeavaa

Voit valita maksuajan tarpeesi mukaan aina 1-15 vuoden väliltä. Halutessasi voit myös maksaa autolainan takaisin ennenaikaisesti tai lyhentää sitä sovittua suuremmissa erissä.

Lainapäätös samana päivänä

Hae autolaina Sortterin avulla - saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jätettyäsi. Vertaa lainatarjoukset, valitse niistä sopivin ja laina siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.