Sortter

Instabank

Instabank on Norjassa vuonna 2016 perustettu digitaalinen pankki, jonka palvelut löytyvät näppärästi verkosta. Näin kulut pysyvät alhaisina ja palveluiden hinnoittelu kilpailukykyisenä. Kokonaan verkkopalvelun varaan rakennettu konsepti mahdollistaa myös palvelun nopeuden ja vaivattomuuden.

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
350€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Instabankilta voi hakea lainaa 500 - 25 000 euroa. Valikoimasta löytyy sekä kulutusluotto, että yhdistelylaina. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät hakijan tilille yleensä heti 1-2 pankkipäivässä.

Vertaa ja hae Instabankin lainaa Sortterin kautta

Saat kauttamme lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös Instabankilta!

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näytämme lainatarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta parhaan lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Sopivan lainan löytyessä, myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Millaisia kokemuksia Instabankin asiakkailla on?

suljeavaa

Puolueettomalla asiakaspalautealusta Trustpilotilla Instabankin saamien palautteiden keskiarvo on 4,5 tähteä viidestä yli 1 300 arvostelun otannalla. Instabankin asiakkaat ovat siis arvioineet tämän norjalaisen pankin todella hyväksi toimijaksi.

Kuinka korkea on Instabankin lainan korko?

suljeavaa

Lainan korko riippuu monista asioista, kuten tuloistasi ja hakemastasi lainasummasta. Instabankin tarjoman lainan nimelliskorko on normaalisti välillä 7,99 % – 19,99 %.

Kuinka saan yhteyden Instabankin asiakaspalveluun?

suljeavaa

Instabankin asiakaspalvelu palvelee arkisin puhelimitse numerossa +358 75 3266 170 ja osoitteessa asiakaspalvelu@instabank.fi. Sähköisen yhteydenottopyynnön voi jättää osoitteessa https://instabank.fi/asiakaspalvelu.

Toimiiko Instabank Suomessa?

suljeavaa

Kyllä, Suomi on ensimmäinen markkina mihin Instabank laajeni kotimaansa Norjan jälkeen.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.