Lainavertailu Sortter

Lähetä ilmainen hakemus - autamme sinua löytämään edullisen lainan

Vain Sortter antaa lainallesi parhaan koron takuun

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Maksamme kuukauden korot puolestasi

Lue kampanjasta
Lue kampanjasta
  • 100 % puolueeton lainavertailu

    100 % puolueeton lainavertailu

  • 100 % ilman piilokuluja

    100 % ilman piilokuluja

  • 100 % suomalainen palvelu

    100 % suomalainen palvelu

Toteutetaan unelmasi

Hae lainaa tarpeesi mukaan

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Tarvitsetko lainaa tai haluatko alentaa lainanhoitomenojasi kilpailuttamalla nykyiset lainat tai luotot? Etsimme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta vertailtavaksesi helposti yhdellä hakemuksella.

Lainavertailun tekeminen ja tarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista. Suosittelemme aina halvinta mahdollista lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista valitset. Löydettyäsi sopivan lainan, myös sen nostaminen onnistuu palvelussamme helposti.

Toivottavasti pidät lainavertailustamme ja saamme auttaa myös sinua löytämään edullisimman lainan!

Hae lainatarjoukset

Sortterin blogi

Sortter on 100 % suomalainen lainavertailu

Sortter on suomalainen lainavertailu, jonka käyttäminen on aina maksutonta. Me haluamme tehdä edullisen lainan löytämisestä mahdollisimman helppoa ja turvallista. Lainavertailu onnistuu avullamme nopeasti ilman pikkuprinttiä tai muita ikäviä yllätyksiä. Toimimme täysin puolueettomasti emmekä suosi ketään yhteistyökumppaniamme, vaan ajattelemme sinun etuasi. Palvelumme on rakennettu parhaita tietoturvakäytäntöjä noudattaen ja toimii täysin salatussa ympäristössä. Avullamme vertaat pankkien lainoille tarjoamat ehdot nopeasti ja ilmaiseksi.

Edullinen laina tai kulutusluotto löytyy nopeasti lainavertailun avulla

Lainojen kilpailutus ja vertaaminen säästää aikaa sekä rahaa. Tee kattava lainojen vertailu Sortterin avulla ja tavoitat kymmeniä pankkeja sekä rahoituslaitoksia muutamassa minuutissa. Järjestämme saamasi tarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen ja näet vertailussa lainojen kuukausierän, korot ja muut tärkeät ehdot selkeästi eriteltyinä. Suosittelemme sinulle aina halvinta mahdollista lainaa tai kulutusluottoa.

Kulutusluotto tai vakuudeton laina tarpeesi mukaan

Lainojen yhdistäminen, remontti sekä auton tai veneen hankinta ovat suosituimpia vakuudettoman lainan käyttökohteita. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään tarvitsemasi rahoitus mahdollisimman edullisesti, mikä ikinä lainan tarpeesi onkaan. Sortterin avulla vertaat vakuudettomat lainat tai kulutusluotot käden käänteessä. Valitse haluamasi lainasumma, laina-aika ja lähetä hakemus. Saat lainapäätöksen heti, jonka jälkeen tehtäväksesi jää ainoastaan valita itsellesi edullinen lainan ilman vakuuksia.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa

Nykyiset lainat tai luotot voi korvata edullisella yhdistelylainalla. Jos sinulla yksi tai useampi kulutusluotto, laina tai luottokortti, jonka haluat korvata paremmilla ehdoilla, voit kilpailuttaa avullamme pankkien tarjoukset myös lainojen yhdistämistä varten. Laita nykyisten lainojen kulut kuriin ja säästä satoja tai jopa tuhansia euroja.

Lainat
Lainasummat
adform tracking pixel