Skicka in en ansökan gratis - vi hjälper dig att hitta ett billigt lån

Sortter har åtagit sig att följa principerna för rättvisa lånejämförelser

Jämför låneofferter enkelt

Välj lånebelopp

20 000 €

Välj låneperiod

4 år
475 €
Månadsbetalning från
kunskap
Låneperiod kan vara mellan 1-15 år, lånebelopp 1 000–60 000 € och ränta mellan 4–20 %, ändå mx 10 % till 30.9.2021, som efter i egentligen med lån kontrakt. Exempel: när lånebelopp är 20 000 €, ränta är 6 % , tid att ersättning är 4 år, öppningsavgiften är 0 €, aviavgift är 5 €/mån, månadsmortering är 475 €, det beloppet som ska återbetalas är 22 786 € och den effektiva årsäntan är 6,74 %.
En rättvis lånejämförelse
 • objektiv lån jämförelse

  100 % objektiv lån jämförelse

 • utan överraskande utgifter

  100 % utan överraskande utgifter

 • Avainlippu

  100 % finländsk service

 • 4,6
  Baserat på 530 recensioner
  powered by

Lån jämfört

Lån0 €

I den utsträckningen har vi anbudit våra kunders låneansökningar under de senaste 30 dagarna.

Jämför lån gratis

Behöver du ett lån eller vill du sänka dina låneskötselkostnader genom att konkurrenssätta befintliga lån eller krediter? Vi söker efter personliga låneofferter från banker och finansinstitut så du lätt kan jämföra lätt med en ansökan. 

Att göra en jämförelse av lån och konkurrenssätta offerter är helt gratis för dig. Vi rekommenderar alltid det billigaste lånet som finns, men vi lämnar valet åt dig. Som användare av vår tjänst bestämmer du vilken offert du väljer. När du väl har hittat ett lämpligt lån är det också enkelt att lyfta det. 

Vi hoppas att du gillar vår jämförelse av lån och att vi även får hjälpa dig att hitta det billigaste lånet!

Sök lån erbjunade

Läs mer om lånejämförelse

En jämförelse av lånen avslöjar skillnaderna mellan bankernaLåneofferten är alltid personligFörmånliga lån eller konsumentkrediter kan lätt hittas genom en lånejämförelse.Att kombinera lån sparar pengarDet bästa lånet hittas enkelt och säkert genom en jämförelse

En jämförelse av lånen avslöjar skillnaderna mellan bankerna

Räntorna på lån fluktuerar ständigt och det kan finnas stora skillnader mellan bankerna. Av denna anledning är det vettigt att jämföra lån regelbundet så att du inte behöver betala mer för den finansiering du använder än vad som skulle vara nödvändigt.

Att jämföra lån är helt gratis, och att be om offerter binder dig inte till någonting. Du kan även kontrollera räntorna och lånevillkoren som erbjuds av banker och finansinstitut fast direkt och i lugn och ta beslutet om att lyfta lånet. 

I jämförelsen ser du alla lånekostnader tydligt fördelade. Vi rekommenderar alltid det billigaste lånet till våra kunder enligt den effektiva årsräntan, dvs. den räntesats som tar hänsyn till alla lånekostnader. Om du vill kan du också ordna de låneofferter du får enligt andra lånevillkor, till exempel den lägsta månadsraten eller den lägsta nominella räntan. 

Låneofferten är alltid personlig

Banker prissätter nästan alltid lån kund för kund. Jämförelse av lån sinsemellan kan göras pålitligt endast genom att begära personliga offerter från långivarna. Ju bättre banken uppskattar lånets återbetalningskapacitet, desto billigare låneoffert kan du få. 

Sortter gör en tidskrävande bankjämförelse åt dig. Genom att konkurrera om lån i vår tjänst får du alltid lånerofferter som är skräddarsydda enligt din situation från dussintals långivare. Som användare av vår tjänst är din uppgift att välja den bästa låneofferten för dina egna behov.

Förmånliga lån eller konsumentkrediter kan lätt hittas genom en lånejämförelse.

Att konkurrera och jämföra lån sparar både tid och pengar. I vår jämförelse når du dussintals banker och finansinstitut på några minuter och du kan jämföra lån på ett helt transparent sätt. 

Kombinering av lån, renoveringsfinansiering och köp av bil eller båt är de mest populära tillämpningsområdena för ett lån utan säkerhet. Vårt jobb är att hjälpa dig att hitta finansiering med så förmånliga villkor som möjligt, oavsett ditt tillämpningsobjekt för lånet. I vår tjänst asnöker du om lånoch jämför lån utan säkerheter ochkonsumentkrediter på ett ögonblick. 

Välj önskat lånebelopp, låneperiod och skicka ansökan. Du får lånebeslut från alla banker som är med i jämförelsen på bara några minuter och du kan bekanta dig med låneofferterna och lånevillkoren som bankerna erbjuder i lugn och ro. Välj de bästa lånevillkoren för dig från jämförelsen och underteckna låneavtalet tryggt med bankkoder. 

Ett låneavtal görs mellan dig och den långivare du väljer, varefter långivaren överför pengarna till ditt konto. Amorteringen av lånet sker genom förhandsbestämda månadsrater till banken eller finansinstitutet som beviljat lånet. 

Att kombinera lån sparar pengar

Befintliga lån, krediter eller avbetalningar kan ersättas med ett konsolideringslån och betalas bort i förtid. Om du har ett eller flera lån att amortera och du vill ersätta dem med bättre villkor hjälper vi dig att konkurrenssätta bankernas offerter också för att förena lån. 

Med hjälp av en lånejämförelse kan du spara hundratals eller till och med tusentals euro när du återfinansierar gamla låneavtal med bättre lånevillkor. Sätt lånekostnaderna i skick och kombinera dina lån till ett billigare betalningsavtal.

Det bästa lånet hittas enkelt och säkert genom en jämförelse

Sortter är en finländsk lånejämförelse, vars användning alltid är gratis. Vi vill göra det enkelt och säkert att hitta ett förmånligt lån. Med vår hjälp kan jämförelser göras snabbt och vi visar alltid låneofferterna rättvist utan finstilt text. 

Det bästa lånet hittas enkelt i jämförelsen, eftersom du ser följande information för varje låneoffert:

 • Lånesumma dvs. lånebeloppet som banken erbjuder
 • Låneperiod, dvs. tidtabell för lånets avbetalning
 • Lånets månadsrat, dvs. lånets avkortningsrat
 • Årlig ränta, dvs den nominella räntan på lånet
 • Lånets öppningsavgift, dvs. arrangemangsavgiften relaterad till lånet
 • Kontohanteringsavgift, det vill säga den månatliga faktureringsavgiften som banken tar ut
 • Den effektiva årsräntan, dvs. räntan med hänsyn till alla lånekostnader 
 • Belopp som ska återbetalas, dvs. lånekapital och totala lånekostnader.

Vi rekommenderar våra kunder ett lån med förmånligaste effektiva årsräntan. Vi agerar helt opartiskt och favoriserar inte någon av våra partners, utan tänker på vad som är bäst för dig och vi vill att du hittar det bästa lånet enkelt i vår tjänst. 

Vår tjänst är byggd i enlighet med bästa säkerhetspraxis och fungerar i en helt krypterad miljö. Med vår hjälp kan du jämföra de villkor som bankerna erbjuder för lån snabbt och gratis.

Frågor och svar om hur lånejämförelse fungerar

Det finns stora skillnader mellan bankerna i priserna på lån, dvs. räntor och hanteringskostnader. Du kan spara upp till hundratals eller tusentals euro under låneperioden genom att jämföra lånen noggrant innan du ingår ett avtal.

Innan du gör en lånejämförelse är det en bra idé att bekanta dig med hur man gör jämförelsen. Jämförelsen är användbar när den är tillräckligt omfattande och man söker om personliga lånebeslut åt kunden från banker och kreditgivare. Den bästa lånejämförelsen driver kundens intresse och rekommenderar det billigaste lånet de kan hitta. När du jämför lån med Sortter ser du alla villkor som banken ställer för lånet i en tydlig uppdelning och jämförelsen görs alltid baserat på de personliga låneofferterna. Som användare av vår tjänst kan du vara säker på att vår rekommendation gäller det billigaste lånerbjudandet vi har hittat.

Lånen lönar sig att jämföra enligt den effektiva årsräntan. Den effektiva årsräntan tar hänsyn till alla kostnader relaterade till lånet och är en jämförbar siffra mellan olika banker. När du väljer en låneoffert baserad på den effektiva årsräntan kan du vara säker på att det lån du väljer är billigare än andra alternativ.

Du kan jämföra lån på några minuter. Du måste fylla i en låneansökan, varefter du kommer att få låneofferter från banker och finansinstitut och du kan själv välja den förmånligaste. Att jämföra lån med Sortter är snabbt och enkelt.

I en låneansökan frågar man saker som rör lånet och din ekonomi, som: • Lånebelopp som behövs • Önskad låneperiod • Låntagarens personuppgifter • Sökandens regelbundna inkomster och utgifter • Bostadsform och arbetssituation • Sökandens befintliga skulder och kreditkort Ansökan bör göras noggrant så att bankerna kan ge den bästa offerten åt dig.

Det lönar sig att jämföra gamla låneavtal och konkurrenssätta regelbundet. Som konsument kan du betala tillbaka ditt nuvarande lån tidigare än avtalat och ersätta det med gynnsammare villkor. På så vis kan du spara i lånets ränte- eller hanteringsavgifter och det lämnar över mer pengar.