Sortter är Finlands rättvisaste lånejämförelse

Sortter är en finländsk lånejämförelsetjänst. Vi jämför erbjudanden från banker åt dig - precis som hotelljämförelsesidor jämför hotell åt dig. Genom att skicka in en ansökan till Sortter letar vi efter låneerbjudanden från olika långivare som bäst passar det lånebelopp och den låneperiod du vill ha. Vi ordnar alltid ditt låneerbjudande i förmånligaste ordning och visar alla lånevillkor rättvist, så att det är så enkelt som möjligt att välja det förmånligaste lånet. När ett lämpligt lån hittas är det enkelt att även lyfta det genom oss. 

Principer för rättvisa lånjämförelser

Vi följer principerna för rättvis lånejämförelse. Våra kunders intresse är verkligen det viktigaste för oss. Vi vill att du hittar det mest prisvärda alternativet i vår lånejämförelse.

Vi hjälper dig att spara

De priser som bankerna erbjuder och lånevillkoren skiljer sig från varandra och varierar också från kund till kund. Den billigaste banken för den ena kanske inte är den billigaste för den andra. Därför är en prisjämförelse av lån värdefull - oavsett om man ansöker om ett nytt lån eller konkurrensutsätter ett befintligt lån. 

Vi hjälper dig att spara

Omfattande jämförelse

Vi samarbetar med pålitliga banker och endast partners som vill erbjuda dig lån till rättvisa villkor kvalificeras hos oss. Vi håller bort liten text från vår tjänst och letar alltid efter det billigaste alternativet för dig från alla våra partner.

Omfattande jämförelse

Användningen av Sortter är avgiftsfritt för dig

Vi får våra löner från våra samarbetspartner mot att de får tävla om att bli din lånekund. Därför är det helt gratis att använda vår tjänst!

De bästa låneerbjudandena

De bästa låneerbjudandena

Lånejämförelserna har gjorts enkla för dig. Vi ordnar alltid lånerbjudanden i rätt förmånlighetsordning.

Snabb

Snabb

En ansökan - många rättvisa låneerbjudanden. Du kan få ett lånebeslut från alla våra partners med en ansökan.

Transparent

Transparent

Inget liten text - du ser alltid låneerbjudanden tydligt presenterade.

Säker

Säker

Vår tjänst är uppbyggd i enlighet med bästa säkerhetspraxis. Vi håller din information säker och arbetar bara med betrodda banker och finansieringsinstitut.

Avgiftsfri

Avgiftsfri

Att använda vår tjänst kostar dig inte en euro.

Vill du höra mer om vår tjänst?