Låna enligt ditt behov — konkurrenssätt bankerna och välj ett förmånligt lån från jämförelsen

Sök om lån från Sortter. Du hittar lån enkelt genom en ansökan där du kan jämföra banker och finansieringsinstitut. När du hittat en lämplig låneoffert, är det enkelt att godkänna och lyfta lånet. Låna enligt ditt behov – ända upp till 60 000 €.

Lån

Låneräknare – kontrollera månadsraten och skicka låneansökan

Välj lånebelopp

15 000 €

Välj låneperiod

8 år
202 €
Månadsbetalning från
kunskap
Låneperiod kan vara mellan 1-15 år, lånebelopp 1 000–60 000 € och ränta mellan 4–20 %, ändå mx 10 % till 30.9.2021, som efter i egentligen med lån kontrakt. Exempel: när lånebelopp är 15 000 €, ränta är 6 % , tid att ersättning är 8 år, öppningsavgiften är 0 €, aviavgift är 5 €/mån, månadsmortering är 202 €, det beloppet som ska återbetalas är 4 404 € och den effektiva årsäntan är 6,89 %.
 • En rättvis lånejämförelse

  Sortter jämför lånen rättvist

 • objektiv lån jämförelse

  100 % objektiv lån jämförelse

 • utan överraskande utgifter

  100 % utan överraskande utgifter

 • Avainlippu

  100 % finländsk service

 • 4,6
  Baserat på 523 recensioner
  powered by
Billån

Bil

Att ta ett lån kan vara ett förmånligare sätt att finansiera ett bilinköp än att göra ett finansieringsavtal med bilaffären eller den egna banken. Tack vare billånet är du en kontantkund, som är faktiskt det bästa möjliga läget att vara i då man skaffar sig en bil.
Sammanslagning av lån

Sammanslagning av lån

Slå samman alla lån, kreditkortsskulder eller delbetalningsavtal till ett enhetligt lån. Genom att slå samman olika lån kan lånekostnaderna minska och serviceavgifterna bli färre. På det här viset lämnar det över mer pengar för användning per månad.
Renovering

Renovering

En renovering av hemmet tillför bekvämlighet för boendet och ökar samtidigt bostadens värde. Ett renoveringslån passar för tillfällen där du är renoveringens beställare eller du gör renoveringen själv.
Båt

Båt

Båtliv är en investering i den egna fritiden. Tack vare båtlånet är du en kontantkund, som är faktiskt det bästa möjliga läget att vara i då man skaffar sig en båt, vare sig man köper båten från en privatperson eller en båtaffär.
Bröllop

Bröllop

Bröllop är som känt den bästa festen, som skapar livslånga minnen. Med ett bröllopslån kan ni ordna er drömfest, utan att behöva korta gästlistan eller pruta på val av festplats.
Semester

Semester

Det lönar sig först och främst att satsa på sig själv. Ett piggt sinne förbättrar vardagsorken och man kan njuta under semestern. Med ett semesterlån får du fler alternativ för själva resmålet, som hotell -och flygalternativ.
Motorcykel

Motorcykel

Har du hittat en motorcykel, men finansiering fattas? Tack vare ett lån utan säkerhet kan du registrera motorcykeln i ditt eget namn och du är en kontantkund, som oftast är den bästa situationen att vara i med tanke på prisförhandlingar.

Låna förmånligt med räntegaranti

Oavsett vad ditt lånebehov gäller, är vårt jobb att hitta ett förmånligt lån och bästa finansieringsoffert från de banker och lånebeviljare som jämförs.

Vi vet att låneräntor -och kostnader varierar och det kan vara tidskrävande att jämföra offerter. Som en av Finlands mest heltäckande lånejämförelsetjänster arbetar vi kontinuerligt med att hitta det förmånligaste lånet bland de finansieringserbjudanden som tiotals banker och kreditbeviljare ger.

Ansök om lån upp till 60 000 € med en lämplig månadsrat

Du kan ansöka om lånenligt behov för 1 000 - 60 000 euro. Låneansökan görs enligt dina villkor för den lånesumma och återbetalningstid som du önskar. Du kan välja enligt ditt återbetalningsbehov mellan 1-15 år.

I Sortters lånetjänst bestämmer du själv vad du använder pengarna till och hur mycket du vill korta av lånet per månad.

Välj en lämplig månadsrat som passar din ekonomi genom att ändra lånetidens längd i låneräknaren. En lång lånetid minskar de månatliga avkortningsraterna, men ackumulerar samtidigt räntekostnader för en längre period, även om lånet har låg ränta.

En lämplig månadsrat är uträknad enligt privatekonomin så att det är enkelt att betala tillbaka, trots att man har oanade utgifter någon månad. Ifall du vill kan du alltid korta av lånet i större överenskomna betalningsrater, så att de räntekostnader man betalar till banken hålls lägre.

Konkurrenssätt låneofferter i Sortters nättjänst

Låneansökan via Sortter är:

 • Gratis – ansökan om låneoffert är alltid kostnadsfritt för dig.
 • Snabb – du får de första låneofferterna direkt
 • Enkelt  ansök via nätet och du får genast ett tiotal kreditbeviljare med en ansökan.
 • Tryggt – vi samarbetar endast med pålitliga banker och finansieringsinstitut.

Via Sortter får du en garanti om bästa ränta för ditt lån. Ifall du skulle hitta ett förmånligare lån någon annanstans senare, gottgör vi lånens prisdifferens enligt bästa räntegaranti.

Det bästa lånet hittas snabbt från jämförelsen

Låneansökan och jämförelse av låneofferter sker snabbt och tryggt med hjälp av Sortter. Du får ett personligt kreditbeslut av oss och en ränteoffert från ett tiotal banker och finansieringsinstitut direkt efter att du sänt din ansökan.

Det bästa lånet hittas snabbt från jämförelsen, eftersom vi placerar lånen färdigt i prisordningsstorlek enligt den effektiva årsräntan, från billigaste till dyraste. Vi rekommenderar alltid ett så förmånligt lån som möjligt åt dig, men det är du som tar beslutet. Då du jämför lånen i vår tjänst, ser du varje låneofferts räntor och sammanlagda kostnader tydligt listade.

På så vis hittar du ett förmånligt lån bland ett tiotal långivare snabbt och utan att fylla i flera ansökningar.

Vi är säkra på att du hittar ett förmånligt lån via vår tjänst - dessutom garanterar vi det. Ifall du hittar en likadan låneoffert senare från någon annan, gottgör vi skillnaden mellan räntorna och kostnaderna enligt bästa räntegaranti.

Lån beviljas utan säkerheter eller borgenärer

De banker som är med i jämförelsen beviljar lån utan säkerheter och borgenärer. Ett lån utan säkerhet kan beviljas snabbare än ett lån med säkerhet, oftast direkt efter att man skickat låneansökan. Du behöver inte ordna familjemedlemmar eller släktingar att stå i borgen för lånet, utan banken beviljar direkt pengarna för din användning, förutsatt att lånet betalas tillbaka utan borgensarrangemang. 

När man söker om ett lån utan säkerhet grundar sig bankens kreditbeslut på den sökandes återbetalningsförmåga, så bostadens, investeringens eller besparingarnas värde behöver inte värderas innan man fått låneofferten.

Låneofferten är personlig för varje kund

Vår uppgift är att söka efter ett så förmånligt lån som möjligt för varje kund. Du får låneofferter som passar för just din situation.

Ett förmånligt lån och en låg ränteprocent hittas säkrare från vår tjänst, då du fyller i ansökan omsorgsfullt och meddelar så noggranna uppgifter som möjligt i alla fält.

Om det är möjligt rekommenderar vi att du söker om lån tillsammans med en gemensam ansökare . Det är inte obligatoriskt med en gemensam ansökare men bankerna kan bevilja lån med en förmånligare ränta, om lånet har två återbetalare. 

En lägre ränta innebär lägre lånekostnader, så pengarna räcker för andra utgifter eller till att spara mer.

En skräddarsydd ränteoffert garanterar de bästa lånevillkoren och lämnar inte någon risk för slumpen, att det hittas ett förmånligare lån någon annanstans.

Låna tryggt – pålitliga banker och finansieringsinstitut med i jämförelsen

Du ansöker om lån i vår lånetjänst lika tryggt som direkt från banken. Vårt system är byggt på att följa de bästa säkerhetsföreskrifterna, och vi ger aldrig ut din information för någon annan användning, än det som är nödvändigt för att göra en låneoffert. Alla dina uppgifter hanteras i en säker miljö och ett lånelyft kräver alltid stark autentisering med bankkoder eller mobil-ID.

Vi samarbetar med pålitliga banker och finansieringsinstitut, vars verksamhet övervakas av Finansinspektionen eller Regionförvaltningsverket. Banker kan erbjuda våra kunder lån till bättre villkor än vad som finns tillgängligt någon annanstans, eftersom de konkurrerar om ditt kundförhållande mot varandra med bättre låneofferter.

Du ser räntor, kostnader, återbetalningstid samt andra viktiga finansieringsvillkor tydligt uppdelade för dina låneofferter. En låneoffert presenteras alltid utan finstilt text eller svåra finanstermer. Därför är det lätt att jämföra lånen sinsemellan och du kan söka lån tryggt och utan överraskningar.

Lånebeslut på nolltid

Våra samarbetspartners utför lånebeslut nästan alltid direkt efter att du skickat din ansökan. Lånebeslutet görs enligt den information som getts i ansökan och som finns i externa register. 

Bankerna kontrollerar bl.a. adress- och kredituppgifter, samt eventuella betalningsförseningar eller obehandlade låneamorteringar då de tar lånebeslutet. Förutom detta kan uppgifter även inhämtas från andra källor, som bankernas egna kundregister.

Automatiskt beslutsfattande möjliggör att man snabbt får ett lån, men det innebär att det är särskilt viktigt att fylla i låneansökan med omsorg. En noggrant ifylld låneansökan garanterar att bankerna kan ge dig sin bästa låneoffert och erbjuda lån så förmånligt som möjligt.

Låneofferten visas för dig direkt, då vi har fått svar från bankerna. Oftast kommer svar snabbt och du kan se låneofferterna redan inom några minuter.

Vi organiserar lånen färdigt i prisstorleksordning enligt den effektiva årsräntan så att det är enkelt och snabbt att välja det bästa alternativet.

Välj bästa låneform enligt behov

Termerna som används om lån är många och bankerna kan kalla samma typer av lån med olika benämningar. Lånekategorierna kan dock delas upp i några huvudkategorier, som är:

 • Konsumentkredit: Konsumentkredit innebär ett lån, som överförs till konsumentens bankkonto. Lånet kan användas på det sätt man önskar till exempel för införskaffningar, renovering eller fördonsköp. Återbetalningstiden för konsumentkrediten är avtalad om på förhand, och den är oftast 1-15 år. Konsumentkrediter beviljas både med och utan säkerhet. Man kan även använda andra benämningar för konsumentkrediret, såsom brukslån, engångslån eller privatlån.
  Konsumentkredit utan säkerhet kan man få på kontot redan samma dag, medan behandlingstiden för konsumentkredit som kräver säkerhet är oftast betydligt längre än detta.
 • Flexibel kredit: Flexibel kredit innebär en kreditgräns, som en bank eller ett finansieringsbolag beviljat, som konsumenten kan lyfta lån enligt sitt behov. Det är alltså fråga om ett kontinuerligt kreditavtal, då konsumentkredit är så att säga ett engångslån.

  Den flexibla kreditens amorteringsrat är vanligtvis bunden till en beviljad kreditgräns eller tillgänglig kredit. Flexibel kredit används liksom konsumentkredit vanligtvis för större införskaffningar, men oftast kan man lyfta mindre lån till sitt bankkonto med flexibel kredit. De amorteringar man gör för krediten befriar ytterligare lånelyft till en viss överenskommen kreditgräns. Flexibel kredit är oftast en kreditprodukt utan säkerhet, som man kan även använda andra namn för såsom flexibelt lån,  kontokredit eller kreditgräns.
 • Samlat lån: Ett samlat lån är en kreditprodukt som består av ihopsamlade mindre lån, konsumentkrediter, delbetalningsavtal eller kreditkort. Beroende på bank, överförs det samlade lånet till kundens konto, eller så kan banken betala bort kundens gamla lån. 

  Återbetalningstiden för ett samlat lån är oftast 1-15 år, och dess återbetalningsrater är överenskomna på förhand. Ett samlat lån kan också gå under andra termer, som arrangering av lån. Det är möjligt att samla lån också då det finns ett behov att skaffa ett nytt lån till exempel för en större införskaffning eller köp. Då söker man om lån för att göra ett nytt låneavtal både för en planerad investering av en införskaffning och insamling av gamla lån.

Du kan söka lån direkt, även på kvällar eller veckoslut

Du kan ansöka om lån då det passar dig bäst, även på kvällarna efter kontorstid eller på veckosluten. Du får lånebeslutet oftast direkt efter att du skickat ansökan och kan jämföra bankernas låneofferter.

Då du valt det lån som passar dig bäst, kan du smidigt underteckna enligt din egen tidtabell – direkt eller efter att du funderat en längre tid.

Om du behöver pengarna snabbt på kontot, lönar det sig att ta i beaktande att många banker och finansieringsinstitut överför pengar till kundernas konto endast vardagar efter att låneavtalet undertecknats. Du ser även uppgifter i jämförelsen om de långivare, som överför lån till kontot undantagsvis snabbt, en del även på kvällar eller under veckoslut.

Välj ditt lån med låg ränta och förmånliga kostnader

Ett lån med låg ränta är din banks sätt att visa att den litar på dig. Lånets pris består till största delen av räntor och ju starkare bankerna tror att de får tillbaka sitt utlånade belopp, desto lägre ränta kan lånet beviljas med – vare sig det är fråga om lån med eller utan säkerhet. 

En låg ränta garanterar dock inte det förmånligaste helhetspriset för ett lån. Förutom räntan kan man även binda öppnings- och hanteringsavgifter, till lån och kreditavtal, som bör beaktas då man söker lämplig finansiering för sin ekonomi. 

Den effektiva årsräntan beaktar alla lånekostnader

Lånegivarna kan förutom räntan kräva andra kostnader eller avgifter för lånet de beviljat. Förutom räntan lönar det sig att fästa uppmärksamhet vid den effektiva årsräntan, då man har som mål att hitta det bästa lånet och förmånligaste helhetskostnader.

Den effektiva årsräntan tar i beaktande alla lånekostnader, dvs förutom räntan även andra avgifter eller betalningar som krävs. Bankerna kan förutom räntan högst kräva andra avgifter för max 150 euro i året. Dylika betalningar kan vara öppningskostnader för lånet eller månatliga kontobehandlingsavgifter.

Då du jämför flera olika bankers låneofferter och deras villkor, kommer du att märka att det är stor skillnad i bankernas prissättning. En del av bankerna erbjuder lån med lägre ränta, men andra utgifter för lånet kan därför vara större.

Den effektiva årsräntan underlättar jämförelsen mellan lånen och är en duglig mätare mellan olika banker. Välj ditt eget lån baserat på den effektiva årsräntan och du kan vara säker på att du inte betalar onödiga räntor eller behandlingsavgifter och väljer den bank som erbjuder det förmånligaste lånet.

En lång återbetalningstid möjliggör lån till mindre månadsrater, men ökar helhetsutgifterna

Ett lån med en lång återbetalningstid kan locka på grund av en mindre månadsrat, men det lönar sig att beakta de helhetskostnader som ackumuleras för lånet.

Då man ansöker om lån är en av de viktigaste sakerna att besluta om en lämplig återbetalningstid. Även ett lån med låg ränta ackumulerar mer att betala, om återbetalningstiden förlängs.

Det lönar sig att välja lånets återbetalningstid så att lånet minskar så snabbt som möjligt, men det lämnar över pengar till annat och det går att spara. Till exempel på grund av små oväntade penningbehov eller en semesterresa ska man inte behöva ta ett nytt lån, utan dylika utgifter ska gå att finansiera med besparingar.

Då man väljer lånetid, lönar det sig också att tänka på att man kan alltid betala tillbaka lånet snabbare eller det kan avkortas i större rater. På så vis blir utgifterna man betalar för lånet förmånligare, eftersom lånets ränte- och behandlingsavgifter betalas bara för den genomförda lånetiden.

 • Till exempel ett lån på 5 000 euro ackumulerar ungefär 492 euro av räntor och utgifter på två år om räntan är 7 % och man kräver en behandlingsavgift på fem euro per månad. Ett dylikt låns månadsrat blir 228,86 euro.
 • Samma 5 000 euro för en längre, tre års återbetalningstid ackumulerar räntor och kostnader sammanlagt för 783 euro. Motsvarande skulle lånets månadsrater med ett års längre återbetalningstid vara 159,93 euro – nästan 70 euro lägre, än det skulle vara under en lånetid på två år.

Som ovanstående exempel visar, är det förutom den effektiva årsräntan viktigt att även jämföra lånets helhetskostnader innan man ingår ett kreditavtal.

Då du jämför lån via Sortter, ser du tydligt varje låneofferts effektiva årsränta och lånets helhetskostnader. De helhetskostnader som uppges innehåller alla ackumulerande avgifter för lånet, dvs lånekapitalets återbetalning, räntekostnader och eventuella öppnings- eller kontohanteringsutgifter.

Lånets amorteringsfria månader syns enkelt i jämförelsen

Många banker beviljar betalningsfria eller amorteringsfria månader för lån. Lånets amorteringsfria månader ger flexibilitet i återbetalningen av lånet, och man behöver inte förhandla om dem separat, ifall amorteringsfria månader hör till lånegivarens tjänsteutbud.

Oftast råder särskilda viktiga villkor till de amorteringsfria månaderna, som måste fyllas:

 • Lånet måste vara avkortat åtminstone några månader innan man kan bevilja amorteringsfrihet
 • Lånets tidigare betalningsrater måste vara betalda i tid. Om låneamorteringarna är försenade, kan det vara svårt att få amorteringsfrihet.
 • Man beviljar oftast inte amorteringsfrihet för en lånerat som löpt ut. Om du behöver en amorteringsfri månad för ett lån, lönar det sig att vara i kontakt med lånebeviljaren som fort som möjligt.

Då du ansöker om låneofferter via Sortters tjänst, ser du bankernas möjligheter om amorterings- eller betalningsfria månader i samband med de låneofferter du får.

Underskrift av låneavtalet tryggt med bankkoder

Godkännande av låneoffert och undertecknande av avtal sker smidigt och tryggt med bankkoder i vår tjänst.

Låneavtalet görs mellan dig och den bank eller det finansieringsbolag du valt, därefter överförs pengarna till ditt konto. Lånet amorteras i tidigare överenskomna månadsrater till banken eller finansieringsinstitutet du valt.

Pengarna betalas snabbt till kontot

Även lån för akuta behov lönar sig att konkurrenssätta där man tänkt sig längre kredit. Då du jämför lån i Sortters tjänst, överförs pengarna snabbt till ditt konto – redan samma dag.

Innan pengarna överförs behöver bankerna ibland ett intyg över de lön- eller pensionsinkomster du uppgett. För att få lånet snabbt på kontot lönar det sig att söka efter dessa intyg redan då du gör låneansökan. Du kan leverera bilagorna elektroniskt i bankens egen tjänst efter att låneofferten godkänts.

Vissa banker kan bevilja lån utan bilagor, dessa ser du listade tillsammans bland andra lånevillkor.

Återbetalningstidtabellen varierar mellan bankerna, men varje samarbetspartner överför lånet för din användning senast inom två vardagar. Du ser information i jämförelsen om de banker som betalar lånet till kontot undantagsvis snabbt – oftast redan inom några timmar.

Flexibel återbetalning av lånet

Du kan ansöka om lån enligt dina behov upp till 60 000 euro och välja återbetalningstiden flexibelt mellan 1 och 15 år.

Återbetalningen av lånet fungerar smidigt i enkelt förutsägbara månadsrater, som innehåller amorteringen, räntan och eventuella behandlingsavgifter. Amorteringen av lånet sker direkt till banken eller finansieringsinstitutet som beviljar lånet.

Om du vill kan du amortera lånet i större överenskomna månadsrater eller betala av det i förtid, så att lånekostnaderna förblir mindre.

Välj en lämplig månadsrat, skicka ansökan och välj ett förmånligt lån åt dig bland flera offerter!

Frågor om lån och låneansökan

Ett lån är ett kredit- eller skuldavtal mellan två parter, där en bank eller ett finansieringsinstitut ger en tidigare överenskommen pengasumma till en låntagares användning. Låntagaren betalar tillbaka lånet till banken eller finansieringsinstitutet enligt de villkor som avtalet bestämmer.

Det centrala innehållet i ett låneavtal kan se ut som följande:

 • Lånesumma 10 000 euro
 • lånetid 36 månader
 • Lånets månadsrat 313,77 euro
 • Lånets ränta 7 %
 • Kontobehandlingsavgift 5 euro i månaden
 • Lånets helhetskostnader 1295,72 euro
 • Effektiv årsränta 8,39 %

Exemplets lån är vanligtvis utan säkerhet, samt kräver inte en borgenär som säkerhet för lånets återbetalning.

Andra vardagliga låne- eller kreditformer är till exempel: kreditkort, delbetalningsavtal, bostadslån och bilfinansiering.

Innan man ansöker om lån rekommenderar vi att man går igenom sin ekonomiska situation. Då du känner till dina egna regelbundna inkomster och utgifter, är det lättare att anpassa det lån man söker till sin egen ekonomi. Innan du skickar ansökan, räkna ut hur mycket du vill använda av dina aktuella besparingar för att finansiera din planerade införskaffning, samt vad det externa finansieringsbehovet är. Ta med eventuella kommande utgifter i beräkningarna, som bilbyte, renovering eller semesterresor. 

Det lån man ansöker om bör mätas i enlighet med den egna ekonomin så att amorteringen sker inom överenskommen tidtabell och det blir över pengar för levnadskostnader, hobbyer, mindre oväntade införskaffningar och besparingar.

En realistisk uppskattning av inkomster och utgifter hjälper dig att hitta en lämplig lånesumma och lånetid. Beräkna din egen ekonomis skuldskötselförmåga realistiskt och beakta åtminstone följande utgifter i beräkningarna:

 • Regelbundna månadsinkomster
 • Boendekostnader, alltså hyres- eller låneavkortningar och eventuella vederlag
 • Andra löpande utgifter, som el-, vatten, försäkrings- och kommunikationsutgifter
 • Rörelseutgifter, som biljetter eller kostnader som rör bil
 • Familjens mat- och klädutgifter
 • Hobbyer och dagvårdsavgifter
 • Kostnader som rör hälsovård

Då man känner till det nödvändiga lånebeloppet och önskad amorteringsrat, är det dags att konkurrenssätta lånen. Vi hjälper dig att få låneofferter från ett tiotal banker och finansieringsinstitut gratis och utan förpliktelser.

I varje offert ser man lånets ränta, effektiva årsränta samt eventuella öppnings- eller behandlingsavgifter. Det förmånligaste lånet får vår rekommendation, men vi låter dig göra valet. Som användare av vår tjänst är det du som besluter, vilken låneoffert du vill godkänna.

Du kan ansöka om lån i vår tjänst utan säkerheter, inte ens borgenärer behövs. Större lån utan säkerheter som överstiger 25 000 euro rekommenderar vi att man ansöker om tillsammans med en parallell sökare, så att bankerna kan erbjuda lånet förmånligare. En parallell sökare kan vara till exempel en myndig familjemedlem eller partner.

Fäst uppmärksamhet vid bankernas lånesumma, lånetid och den effektiva årsräntan i jämförelsen. Vi ordnar låneofferterna enligt den effektiva årsräntan, så att det är så lätt och snabbt som möjligt att välja lån i vår tjänst.

Du ser även tydligt varje låneofferts summa i sin helhet som ska betalas tillbaka. Denna summa innehåller lånets alla ränte- eller behandlingsavgifter, samt lånekapitalets återbetalning.

En del banker och finansieringsinstitut vill se ett intyg över anmälda inkomster innan de för över pengar till ditt konto. Detta lönar sig att beakta redan vid ansökningstillfället och fylla i de efterfrågade brutto- och nettoinkomsterna så som de är meddelade i det senaste löne- eller pensionsutdraget. Om dina inkomster varierar, kan du meddela dina inkomster enligt ett månatligt medeltal.

Efter att du levererat intygen och undertecknat låneavtalet överförs pengarna till ditt konto redan samma dag. I samband med de låneofferter du får ser du information om vilka långivare som överför pengar till ditt konto undantagsvist snabbt. Du ser även uppgifter om vilka lån som du får på kontot utan att behöva leverera bilagor.

Vi verkar tillsammans med pålitliga banker och finansieringsinstitut som har gott anseende.

Våra samarbetspartners är bl.a POP Pankki, ResursBank, Avida, Nordax Bank, Fellow Finance, Kaarna laina, Balanzia, Instabank, Bigbank och TF Bank. Du ser även andra uppskattade räntenivåer för andra banker som Andelsbanken, S-Banken, Bank Norwegian och Danske Bank.

Alla våra samarbetspartners övervakas av antingen Finansinspektionen eller Regionförvaltningsverket.