Bröllopslån

Sortter hittar de bästa offerterna på bröllopslån åt dig, så att du kan koncentrera dig på att planera er stora dag och vara säker på att du finansierar bröllopet med de bästa lånevillkoren. Vi konkurrensutsätter lånet – du väljer alternativet som passar dig bäst.

Jämför låneofferter enkelt

Välj lånebelopp

5 000 €

Välj låneperiod

2 år
229 €
Månadsbetalning från
kunskap
Låneperiod kan vara mellan 1-15 år, lånebelopp 1 000–60 000 € och ränta mellan 4–20 %, ändå mx 10 % till 30.9.2021, som efter i egentligen med lån kontrakt. Exempel: när lånebelopp är 5 000 €, ränta är 7 % , tid att ersättning är 2 år, öppningsavgiften är 0 €, aviavgift är 5 €/mån, månadsmortering är 229 €, det beloppet som ska återbetalas är 5 493 € och den effektiva årsäntan är 9,59 %.
 • En rättvis lånejämförelse

  Sortter jämför lånen rättvist

 • objektiv lån jämförelse

  100 % objektiv lån jämförelse

 • utan överraskande utgifter

  100 % utan överraskande utgifter

 • Avainlippu

  100 % finländsk service

 • 4,6
  Baserat på 530 recensioner
  powered by

Bröllopslån

Bröllop är en av livets största fester som skapar minnen för livet. Med hjälp av ett bröllopslån kan ni ordna era drömmars fest utan att behöva kompromissa på gästlistan eller festlokalen. Bröllopslån är lån utan säkerhet som möjliggöra den bästa festen.

Sortter konkurrensutsätter bröllopslånet åt dig

Sortter hjälper dig hitta den bästa låneofferten för att finansiera ert bröllop. Vi samarbetar med olika banker och kreditinstitut och hjälper dig jämföra erbjudanden från olika långivare. Vi konkurrensutsätter bröllopslånet åt dig, du väljer alternativet som passar dig bäst.

Brölloplån är konsumptionkrediter som är lån utan säkerhet. Du kan söka lån upp till 60 000 €.

Hur snabbt får jag offerter på bröllopslån?

Det tar bara några minuter att ansöka om ett bröllopslån via Sortter och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar din låneansökan inom sex timmar under vardagar. För att hitta det bästa bröllopslånet lönar det sig att vänta tills alla banker och kreditinstitut har behandlat din ansökan om bröllopslån. När du loggar in i Sortters tjänst ser du snabbt och enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren för ditt bröllop.

Kostar det något att konkurrensutsätta bröllopslånet via Sortter?

Det kostar inget att konkurrensutsätta dina lån via Sortter, och ansökan förbinder dig inte heller att ta ett lån. Vår uppgift är att hjälpa dig hitta bra låneofferter, så att du kan välja alternativet som passar dig bäst. Ett eventuellt låneavtal uppstår alltid mellan dig och långivaren.

Lån jämfört

låneansökningar0 €

I den utsträckningen har vi anbudit våra kunders låneansökningar under de senaste 30 dagarna.