Kombinera lån

Kombinera dina lån och spara i lånekostnader genom att betala av alla dyra lån på samma gång. Om du vill kombinera dina befintliga lån kan vi på Sortter hjälpa dig hitta de bästa offerterna på samlingslån snabbt och kostnadsfritt.

Jämför låneofferter enkelt

Välj lånebelopp

10 000 €

Välj låneperiod

3 år
311 €
Månadsbetalning från
kunskap
Låneperiod kan vara mellan 1-15 år, lånebelopp 1 000–60 000 € och ränta mellan 4–20 %, ändå mx 10 % till 30.9.2021, som efter i egentligen med lån kontrakt. Exempel: när lånebelopp är 10 000 €, ränta är 6,5 % , tid att ersättning är 3 år, öppningsavgiften är 0 €, aviavgift är 5 €/mån, månadsmortering är 311 €, det beloppet som ska återbetalas är 11 214 € och den effektiva årsäntan är 7,86 %.
 • En rättvis lånejämförelse

  Sortter jämför lånen rättvist

 • objektiv lån jämförelse

  100 % objektiv lån jämförelse

 • utan överraskande utgifter

  100 % utan överraskande utgifter

 • Avainlippu

  100 % finländsk service

 • 4,6
  Baserat på 470 recensioner
  powered by

Slå ihop lån

Med ett samlingslån kan du slå ihop många små lån till ett större. Det betyder att du får lägre lånekostnader och slipper betala av på flera olika lån. Besparingen består oftast av lägre serviceavgifter och en billigare ränta.

En del långivare betalar in lånebeloppet på ditt konto så att du själv kan betala av dina lån, medan andra betalar av de gamla lånen åt dig.

Hur mycket kan jag spara genom att kombinera mina lån?

Hur mycket du kan spara genom att kombinera dina lån beror på räntorna på dina befintliga lån, räntan på det nya lånet och eventuella konto- och serviceavgifter.

Exempel 1

Om du exempelvis har fyra lån på 5000 € med en ränta på 20 % vardera, en månatlig kontoavgift på 5 € och en återbetalningstid på fem år är den totala månadsbetalningen cirka 550 €.

Om du slår ihop lånen till ett nytt lån på 20 000 € med samma återbetalningstid, en ränta på 8 % och en månatlig kontoavgift på 5 €, minskar månadsbetalningen till cirka 410 €.

I det här exemplet sparar du 140 € per månad, det vill säga 1700 € per år.

Exempel 2

Om du har fyra lån på 10 000 € med en ränta på 20 %, en månatlig kontoavgift på 5 € och en återbetalningstid på fem år är den totala månadsbetalningen cirka 1079 €.

Om du slår ihop lånen till ett lån på 40 000 € med samma återbetalningstid, en ränta på 7 % och en månatlig kontoavgift på 5 €, minskar månadsbetalningen till cirka 797 €.

I det här exemplet sparar du 282 € per månad, det vill säga nästan 3400 € per år.

Kombinera dina lån med Sortter

När du vill spara i lånekostnader hjälper vi på Sortter dig hitta de billigaste samlingslånen hos våra partner. Det kostar inget att ansöka om och konkurrensutsätta lån hos oss – och du bestämmer själv, vilken av offerterna du väljer!

Hur snabbt kan jag kombinera mina lån?

Det tar bara någon minut att ansöka om ett samlingslån och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar låneansökningarna senast sex timmar efter att du skickat in ansökan under vardagar. För att hitta det bästa erbjudandet för att betala av dina befintliga lån lönar det sig att vänta tills alla banker och finansbolag har behandlat din ansökan. När du loggar in i Sortters tjänst ser du enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren och den största möjliga besparingen genom att kombinera dina lån.

Jämför lån med Sortter

Lån jämfört

låneansökningar0 €

I den utsträckningen har vi anbudit våra kunders låneansökningar under de senaste 30 dagarna.