Kombinera lån

Kombinera dina lån och spara i lånekostnader genom att betala av alla dyra lån på samma gång. Om du vill kombinera dina befintliga lån kan vi på Sortter hjälpa dig hitta de bästa offerterna på samlingslån snabbt och kostnadsfritt.

Jämför låneofferter enkelt

Välj lånebelopp

10 000 €

Välj låneperiod

3 år
311 €
Månadsbetalning från
kunskap
Låneperiod kan vara mellan 1-15 år, lånebelopp 1 000–60 000 € och ränta mellan 4–20 %, ändå mx 10 % till 30.9.2021, som efter i egentligen med lån kontrakt. Exempel: när lånebelopp är 10 000 €, ränta är 6,5 % , tid att ersättning är 3 år, öppningsavgiften är 0 €, aviavgift är 5 €/mån, månadsmortering är 311 €, det beloppet som ska återbetalas är 11 214 € och den effektiva årsäntan är 7,86 %.
 • En rättvis lånejämförelse

  Sortter jämför lånen rättvist

 • objektiv lån jämförelse

  100 % objektiv lån jämförelse

 • utan överraskande utgifter

  100 % utan överraskande utgifter

 • Avainlippu

  100 % finländsk service

 • 4,6
  Baserat på 530 recensioner
  powered by

Slå ihop lån

Med ett samlingslån kan du slå ihop många små lån till ett större. Det betyder att du får lägre lånekostnader och slipper betala av på flera olika lån. Besparingen består oftast av lägre serviceavgifter och en billigare ränta.

En del långivare betalar in lånebeloppet på ditt konto så att du själv kan betala av dina lån, medan andra betalar av de gamla lånen åt dig.

Med en sammanslagen lån minskar de månatliga kostnaderna

Ibland är det klokt att stanna upp och fundera om de betalningsavtal som ackumulerats över tid fortfarande har konkurrenskraftiga villkor. I detta exempel visar vi hur skuldmängden kan se ut före sammanslagning av lån och hur den ser ut när nuvarande skulder har betalats med ett konsolideringslån.

 1. Du har varit på semesterresa och köpt flygbiljetter med ditt kreditkort. Cirka 800 euro av resans pris är ouppgjort, som du amorterar månatligen med 60 euro i månadsbetalning.
 2. Dessutom har du köpt en ny cykel på delbetalning som erbjudits av affären. Priset på den nya cykeln, som är ouppgjort, är 800 euro. Den månatliga amorteringen för den återstående skulden på cykeln är 100 euro.
 3. Du har också kläder köpta från tre olika klädaffärer till ett värde av totalt 1000 euro och du amorterar dessa inköp med totalt 150 euro per månad.
 4. Du tog ett flexibelt lån på 5 000 euro för att köpa en bil för några år sedan, varav 2 000 euro återstår. Du amorterar lånet med 150 euro per månad.
 5. Dessutom har du en liten delbetalning på 300 euro för bilservice, som du amorterar med 30 euro per månad.

I exemplet bildar sju separata krediter totalt en månadsbetalning på 490 euro. Kostnader och räntor blir avsevärt, så du bestämmer dig för att tävla ut dina lån.

Den totala summan av återstående krediter är 4 900 €, så du tävlar ut ett lån på 5 000 € för dig själv med en betalningsperiod på två år.

Eftersom du har skött dina finanser väl, kan du få månadskostnaden för lånet sänkt till 230 euro¹.

Genom att konsolidera dina lån kan du betala av alla dina nuvarande skulder och samtidigt kan din månadsbetalning minska med upp till 260 euro per månad.

¹) Erbjudandet kan variera beroende på sökande, lånetid och andra faktorer. Du får ett personligt lånerbjudande enkelt genom att fylla i låneansökan.

Kombinera dina lån med Sortter

När du vill spara i lånekostnader hjälper vi på Sortter dig hitta de billigaste samlingslånen hos våra partner. Det kostar inget att ansöka om och konkurrensutsätta lån hos oss – och du bestämmer själv, vilken av offerterna du väljer!

Hur snabbt kan jag kombinera mina lån?

Det tar bara någon minut att ansöka om ett samlingslån och du får de första offerterna genast. Alla våra samarbetspartner behandlar låneansökningarna senast sex timmar efter att du skickat in ansökan under vardagar. För att hitta det bästa erbjudandet för att betala av dina befintliga lån lönar det sig att vänta tills alla banker och finansbolag har behandlat din ansökan. När du loggar in i Sortters tjänst ser du enkelt hur många långivare som fortfarande behandlar din ansökan. Då kan du vara säker på att du får de bästa lånevillkoren och den största möjliga besparingen genom att kombinera dina lån.

Jämför lån med Sortter

Lån jämfört

låneansökningar0 €

I den utsträckningen har vi anbudit våra kunders låneansökningar under de senaste 30 dagarna.