Endast pålitliga banker och finansinstitut

Bostadslån

Om du vill konkurrensutsätta räntemarginalen för ditt nuvarande bostadslån, kan du läsa mer om konkurrensutsättningen av bostadslånet på sidan bostadslån.

Lån utan säkerhet

Sortter söker de bästa låneofferterna hos pålitliga banker och finansinstitut. Du får ett lånebeslut med en enda ansökan av alla våra partner. Vi ordnar låneofferterna färdigt i förmånlighetsordning enligt den effektiva räntan. Också efter att du hittat ett lämpligt lån går det lätt att lyfta lånet via Sortter. Konkurrensutsättningen av lån är trygg och enkel, och det behövs inga säkerheter eller borgensmän för lånet.

Banker och kreditgivare som är Sortters samarbetspartner

Upp till 20 banker och långivare var våra partner. När du behöver lån kan du konkurrensutsätta långivarna på ett heltäckande sätt i vår tjänst. För närvarande möjliggörs finansieringen av dina drömmar av de långivare som räknas upp nedan. Av långivarna får du personliga låneofferter på ett behändigt sätt med hjälp av Sortters jämförelsetjänst.

Jämför låneofferter enkelt

Välj lånebelopp

14 000 €

Välj låneperiod

8 år
189 €
Månadsbetalning från
kunskap
Låneperiod kan vara mellan 1-15 år, lånebelopp 1 000–60 000 € och ränta mellan 4–20 %, ändå mx 10 % till 30.9.2021, som efter i egentligen med lån kontrakt. Exempel: när lånebelopp är 14 000 €, ränta är 6 % , tid att ersättning är 8 år, öppningsavgiften är 0 €, aviavgift är 5 €/mån, månadsmortering är 189 €, det beloppet som ska återbetalas är 18 142 € och den effektiva årsäntan är 6,94 %.
 • En rättvis lånejämförelse

  Sortter jämför lånen rättvist

 • objektiv lån jämförelse

  100 % objektiv lån jämförelse

 • utan överraskande utgifter

  100 % utan överraskande utgifter

 • Avainlippu

  100 % finländsk service

 • 4,6
  Baserat på 516 recensioner
  powered by

Var kan jag få lån direkt och säkert?

När du behöver lån genast är det lättast att ansöka om lån utan säkerhet och behandlingstiden är mycket kort. Du får ett lånebeslut snabbt och pengarna betalas till ditt konto genast – till och med samma dag. Det är möjligt att få lån utan säkerhet upp till 60 000 euro. Du bestämmer själv syftet med lånet – du kan finansiera t.ex. en renovering, en bil, ett bröllop, en semesterresa eller köp av nya möbler med lånet.

Banker och finansinstitut som samarbetar med Sortter är säkra kreditgivare. Vi väljer omsorgsfullt våra samarbetspartner, så du kan konkurrensutsätta lånen via vår tjänst bekymmerslöst och alltid gratis. Du får alltså lån säkert och snabbt! Låneavtalet ingås alltid mellan dig och den bank eller det finansieringsbolag du valt.

Flera låneofferter med en enda gratis ansökan

Med hjälp av vår helt avgiftsfria tjänst får du låneofferter från tiotals banker och finansieringsbolag. Det lönar sig alltid att konkurrensutsätta lån, eftersom lånens räntor och kostnader varierar avsevärt mellan olika långivare och de kan också förändras snabbt inom en månad.

Genom att välja ett förmånligt lån kan du spara upp till tusentals euro. Våra kunder sparar i genomsnitt 1 038 € genom att konkurrensutsätta lån genom oss år 2021. Beräkningen har gjorts genom att jämföra den förmånligaste och dyraste låneofferten när det jämförda lånebeloppet är 8 000–10 000 euro.

När du fyller i en enda låneansökan får du alla långivares offerter i prisordning enligt den effektiva räntan. Alla priser presenteras på ett transparent sätt och det finns inga dolda kostnader. Du kan jämföra lånepriserna och välja antingen den långivare som känns bäst för dig eller det förmånligaste lånet.

Få långivarna att tävla om dig

I Sortters tjänst konkurrerar långivarna om din kundrelation genom att erbjuda dig den ena förmånligare kostnaden och räntan efter den andra. Du bestämmer var du vill låna och hur lång återbetalningstid du vill ha för lånet. Ifyllandet av låneansökan och konkurrensutsättningen av lånen binder dock inte dig att ta lån. Du kan underteckna det låneavtal du vill ha om du hittar ett lämpligt lån.

Du kan via Sortters webbplats ansöka om lån om du är minst 20 år, bor i Finland och inte har anteckningar om betalningsstörning. Dessutom ska du ha regelbundna löne- eller pensionsinkomster. Inga ytterligare uppgifter behövs.

Konkurrensutsättning av lån med hjälp av Sortter – jämför bankernas och finansieringsbolagens låneofferter

Via Sortter är det lätt att jämföra lån. Den förmånligaste låneofferten står alltid först på listan, och räntorna och kostnaderna för lånen visas mycket tydligt enligt den effektiva räntan.

Fyll i låneansökan för det lånebelopp du behöver och jämför bankernas och finansieringsbolagens offerter. Om du hittar ett lämpligt alternativ undertecknar du det låneavtal du vill ha. Du får pengarna på ditt konto genast – till och med samma dag!

 • Sortter är en finländsk jämförelsetjänst för lån. Våra samarbetspartner utgörs av ett stort antal banker och finansieringsbolag som via vår tjänst erbjuder privatpersoner förmånliga lån. Du får låneofferter från olika långivare genom att skicka en låneansökan på vår webbplats.

 • I Sortter erbjuder olika banker och finansinstitut konsumtionskrediter utan säkerhet eller flexkrediter. Lån kan sökas upp till 60 000 euro. Du kan fritt bestämma objektet för lånet själv. Lån kan sökas av personer som är minst 20 år och bor i Finland och som har regelbundna löne- eller pensionsinkomster.

 • Skicka en avgiftsfri låneansökan via Sortter. Genom en enda ansökan får du tiotals låneofferter från olika banker och finansieringsbolag. Det tar bara några minuter att skicka en låneansökan, och du kan lätt och snabbt se personliga låneofferter som är avsedda för dig.

 • Vi visar alltid låneofferterna i en tydlig prisordning, och det förmånligaste alternativet står först på listan. Du kan bekanta dig med låneofferterna i lugn och ro och fundera på om du vill välja det förmånligaste lånet eller något annat alternativ, t.ex. lån från din egen bank eller från ett finansieringsbolag som du känner till. Konkurrensutsättningen av lån binder inte dig att ta lån, utan du får själv besluta om att ta lån efter att ha sett offerterna.

 • Underteckna låneavtalet behändigt i nätbanken. Låneavtalet ingås mellan dig och den bank eller det finansieringsbolag du valt. Beroende på långivaren tar insättningen av lånebeloppet på kontot högst några vardagar, men ofta får du pengarna redan samma dag.