Vain luotettavia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Vakuudettomat lainat

Sortter etsii parhaat lainatarjoukset luotettavilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta kumppaneiltamme. Järjestämme saamasi lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Myös sopivan lainan löydyttyä sen nostaminen käy Sortterin kautta helposti. Lainojen kilpailutus on turvallista ja yksinkertaista, eikä lainalle tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Sortterin yhteistyökumppaneina olevat pankit ja luotonantajat

Kumppaneinamme toimii kymmeniä pankkeja ja luotonantajia. Kun tarvitset lainaa, voit kilpailuttaa lainanantajat kattavasti palvelussamme. Tällä hetkellä unelmiesi rahoittamista ovat mahdollistamassa alla luetellut lainanantajat, joilta saat henkilökohtaiset lainatarjoukset kätevästi Sortterin vertailupalvelun avulla.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kumppanimme yritysrahoituksessa

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoMomentum HelsinkiCertum logo

Rahoitusyhtiöt

Resurs - logoAlisa Pankki logoKasvurahoitus - logoCorona Capital - logoCertum logoUuva - logoVauraus

Vertaile lainatarjouksia helposti

Valitse lainasumma

16 000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
215 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 16 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 215 €, takaisinmaksettava summa 20 665 € sekä todellinen vuosikorko on 6,84 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
 • Sortter on Suomen luotettavin lainavertailupalvelu

  Suomen luotettavin lainavertailu

 • Sortter tarjoaa vakuutusedun

  100 % läpinäkyvä vertailu

 • Aina sinun puolellasi

  100 % asiakkaan puolella

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,6
  Perustuu 530 arvosteluun.
  powered by

Mistä lainaa heti ja turvallisesti?

Kun tarvitset lainaa heti, on helpointa hakea vakuudetonta lainaa, jonka käsittelyaika on erittäin lyhyt. Saat lainauspäätöksen nopeasti, ja rahat maksetaan tilillesi heti – jopa samana päivänä. Vakuudetonta lainaa on mahdollista saada aina 60 000 euroon asti. Lainan käyttökohteen päätät itse – voit rahoittaa lainalla esimerkiksi remontin, auton, häät, lomamatkan tai uusien huonekalujen ostamisen.

Sortterin kanssa yhteistyössä olevat pankit ja rahoituslaitokset ovat turvallisia luotonantajia. Valitsemme yhteistyökumppanimme huolella, joten voit kilpailuttaa lainat palvelumme kautta rauhallisin mielin ja aina ilmaiseksi. Saat siis lainaa turvallisesti ja nopeasti! Lainasopimus tehdään aina sinun ja valitsemasi pankin tai rahoitusyhtiön välille.

Yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia

Täysin maksuttoman palvelumme avulla saat lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä lainojen korot ja kulut vaihtelevat huomattavasti eri luotonantajilla, ja ne voivat myös muuttua nopeasti kuukauden sisällä.

Valitsemalla edullisen lainan voit säästää jopa tuhansia euroja. Asiakkaamme säästävät keskimäärin 1 822 € kilpailuttamalla lainan kauttamme vuonna 2024. Kilpailuttamisen kautta saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään. Laskennan perusteena on käytetty pankkien maaliskuun 2024 aikana tekemiä lainatarjouksia, joiden lainasummat olivat 8 000–10 000 euroa. Ilmoitettu säästö on asiakkaidemme saamien edullisimpien ja kalleimpien lainatarjousten kokonaiskustannusten keskimääräinen erotus.

Kun täytät yhden ainoan lainahakemuksen, saat kaikkien lainanantajien tarjoukset selkeästi hintajärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan. Kaikki hinnat on esitetty läpinäkyvästi, eikä piilokuluja ole. Voit vertailla lainojen hintoja ja valita joko sinulle mieluisimman luotonantajan tai edullisimman lainan.

Laita lainanantajat kilpailemaan sinusta

Sortterin palvelussa lainanantajat kilpailevat asiakkuudestasi tarjoamalla sinulle toinen toistaan edullisempia kuluja ja korkoja. Sinä päätät, mistä haluat ottaa lainaa ja kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat lainalle. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen kilpailuttaminen ei kuitenkaan sido sinua ottamaan lainaa. Voit allekirjoittaa haluamasi lainasopimuksen, mikäli löydät mieleisesi lainan.

Voit hakea Sortterin sivuston kautta lainaa, mikäli olet vähintään 20-vuotias, asut Suomessa, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Muita tietoja ei tarvita.

Lainojen kilpailutus Sortterin avulla – vertaile pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia

Sortterin kautta lainojen vertailu on helppoa. Saat aina edullisimman lainatarjouksen listan ensimmäisenä, ja lainojen korot ja kulut on esitetty erittäin selkeästi todellisen vuosikoron mukaan. Lainavertailu Sortterin kautta on myös reilua - kilpailutamme lainanantajat läpinäkyvästi, maksuttomasti ja asiakkaan etu edellä. Kun käytät palveluamme, voit olla varma, että toimimme vain luotettavien lainanmyöntäjien kanssa.

Täytä lainahakemus tarvitsemallesi lainasummalle, ja vertaile pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjouksia. Mikäli löydät sopivan vaihtoehdon, allekirjoita haluamasi lainasopimus. Saat rahat tilillesi heti – jopa samana päivänä!

 • Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Yhteistyökumppaninamme on lukuisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat palvelumme kautta edullista lainaa yksityishenkilöille. Lainatarjoukset eri luotonantajilta saat lähettämällä lainahakemuksen sivustollamme.

 • Sortterin palvelussa eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudetonta kulutusluottoa tai joustoluottoa. Lainaa voi hakea aina 60 000 euroon asti. Luoton käyttökohteen voit päättää vapaasti itse. Lainaa voivat hakea Suomessa asuvat vähintään 20-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

 • Lähetä maksuton lainahakemus Sortterin kautta. Saat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainahakemuksen lähettäminen kestää vain muutaman minuutin, ja näet sinulle tarkoitetut henkilökohtaiset lainatarjoukset helposti ja nopeasti.

 • Esitämme lainatarjoukset aina selkeästi hintajärjestyksessä, ja edullisin vaihtoehto on listassa ensimmäisenä. Voit tutustua lainatarjouksiin rauhassa ja miettiä, haluatko valita edullisimman lainan vai jonkin muun vaihtoehdon, esimerkiksi lainan omalta pankiltasi tai sinulle tutulta rahoitusyhtiöltä. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan saat päättää lainan ottamisesta itse tarjoukset nähtyäsi.

 • Allekirjoita lainasopimus kätevästi verkkopankissa. Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi pankin tai rahoitusyhtiön välille. Lainarahojen saapuminen tilille vie luotonantajasta riippuen korkeintaan pari arkipäivää, mutta usein saat rahat jo samana päivänä.

Aiemmin mukana olleita kumppaneita

Vertailussamme on ollut aiemmin mukana muun muassa MyLender, Risicum, Lainaaja.fi, Euroloan, Credit24 ja Laina.fi.