BusinessCredit – suomalaisen yrittäjän luonnollinen valinta

BusinessCredit on pk-yrityksen arjen tarpeisiin suunniteltu vakuudeton yritysrahoitus 100 000 euroon asti. BusinessCredit -yrityslainapalvelun tarjoaa lahtelainen WS Finance Oy.

Lainasumma

25 000 €

Laina-aika

6 kuukautta
4 306 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

BusinessCredit on pk-yrityksen arjen tarpeisiin suunniteltu vakuudeton yritysrahoitus 100 000 euroon asti. BusinessCredit -yrityslainapalvelun tarjoaa lahtelainen WS Finance Oy.

WS Finance Oy on täysin suomalaisomisteinen, vakavarainen rahoitusyhtiö, joka tekee rahoitukset omasta taseesta. Siksi yhtiö voi toimia nopeasti ja joustavasti ja pystyy takaamaan rahoituksiin kilpailukykyisen hinnan. BusinessCredit-yrityslainan lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös yrityslimiitti sekä suuremmat räätälöidyt rahoitusratkaisut jopa 5 000 000 euroon asti.

BusinessCreditin asiakaspalvelu on apuna kaikissa rahoitustarpeissa ja pystyy varmistamaan rahoituksen yrityksen tilanteeseen sopivaksi. Yhtiö panostaa nopeaan ja joustavaan palveluun ja pyrkii välttämään turhaa byrokratiaa ja paperisotaa.

Yhtiön mukaan vastuullisen luotonannon tulee näkyä jokaisen rahoitusalan yrityksen kaikessa toiminnassa aina markkinoinnista lainan takaisinmaksuun saakka. BusinessCreditin asiantuntijat tekevät jokaiselle yritykselle lainahakemuksen yhteydessä luottoarvion, jonka avulla varmistetaan lainan soveltuvan yrityksen talouteen. Lisäksi he määrittelevät lainan toimituspalkkion. Vastuullinen luotonanto tarkoittaa BusinessCredit lainassa sitä, että yhtiö toimii aina lakia ja asiakasta kunnioittaen.

Näin haet yrityslainaa

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

BusinessCredit-yrityslaina

BusinessCredit on yrityksen arjen tarpeisiin suunniteltu yritysrahoitus. Yrityslainahakemuksen voi täyttää muutamassa minuutissa ja lainatarjouksen saa vielä saman päivän aikana. Vakuudeton laina sopii monenlaisille yrityksille, sillä se ei vaadi reaalivakuuksien selvittämistä. Yrityslainalla voi rahoittaa esimerkiksi yrityksen laite- tai konehankinnat, tasata kausivaihteluista johtuvan kassavajeen tai auttaa kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa.

BusinessCredit yrityslainaa voi hakea 1 000–100 000 euroa, 3–24 kuukauden laina-ajalla. Lainan hakeminen ei sido vielä mihinkään. Lainatarjoukseen voi tutustua rauhassa ja tehdä päätöksen sitten, kun se sopii.

Pankit ja lainanantajat

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoEstateguru logoMomentum HelsinkiCertum logo

Millaiselle yritykselle lainaa voidaan myöntää?

BusinessCredit-yrityslainan hinnoittelu on läpinäkyvä ja selkeä: kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki yrityslainaan liittyvät kulut. Lainalla ei ole mitään muita kustannuksia.

Toimituspalkkio on yrityskohtainen ja se on osana lainatarjousta. Luottokelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella.

Yrityksen on sen lisäksi täytettävä seuraavat kriteerit, jotta BusinessCard voi myöntää lainan:

 • yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei ole tuoreita maksuhäiriöitä
 • yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
 • yritys sekä sen johto toimii Suomessa
 • takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä.

Miksi valita BusinessCredit laina?

On runsaasti syitä, miksi valita juuri BusinessCredit-yrityslaina. BusinessCredit-yrityslaina maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä, joten lainan maksuerät ovat tarkalleen tiedossa etukäteen. Ensimmäisen maksuerän eräpäivä on kuukauden kuluttua lainan nostamisesta.

Muita hyviä syitä ovat muun muassa seuraavat:

 • Lainasta veloitetaan vain toimituspalkkio – ei muita kuluja.
 • Laina myönnetään ilman reaalivakuuksia.
 • Lainatarjous jopa tunnissa, rahat tilille jo saman päivän aikana.
 • Joustava takaisinmaksu – maksu- ja lyhennysvapaat käytössäsi.
 • Täysin suomalainen, luotettava yritysrahoitus.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Usein kysyttyä BusinessCredit-yrityslainasta

 • BusinessCredit haluaa auttaa mahdollisimman monia yrityksiä rahoitustarpeessa, joten se myöntää yrityslainaa kaiken kokoisille yrityksille eri toimialoilla. Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys, jolla ei ole tuoreita maksuhäiriömerkintöjä.

 • Luottokelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan yrityksen liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Mikäli BusinessCard ei voi tarjota haettua lainasummaa toivotulla lainasummalla, teemme yleensä lainatarjouksen yrityslainasta, joka sopii arviomme mukaan yritykselle.

 • BusinessCredit käsittelee yrityslainahakemukset arkipäivisin tunnissa. Yrityslaina maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille saman arkipäivän aikana, kun luotto- ja takaussopimus on allekirjoitettu sähköisesti kello 16 mennessä.

 • Lainasta veloitetaan vain toimituspalkkio ilman muita kuluja. Myös takaisinmaksu on joustava ja asiakkaalla on maksu- ja lyhennysvapaat käytössään.

Yrityslainojen ehdoissa on eroja – kilpailuta lainat ilmaiseksi

Business Credit mukana Sortterin yrityslainavertailussa

Business Credit on mukana kotimaisessa Sortterin yrityslainavertailussa, jossa yrittäjä voi kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti. Yhden lomakkeen täyttämisellä saa usealta luotonantajalta lainatarjoukset samalla kertaa ja selkeästi esitetyssä muodossa, jotta sinun on helppo valita omiin tarpeisiisi paras vaihtoehto.

Miten Sortter lainavertailu toimii?

Sortter on halunnut pitää yrityslainojen kilpailuttamisen mahdollisimman yksinkertaisena yrittäjille.

Näin kilpailutat yrityslainan:

 1. Täytä lomake huolellisesti
 2. Lähetä hakemus
 3. Odota, että lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi
 4. Vertaa ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva lainatarjous
 5. Vahvista yrityksen tiedot luotonantajan ohjeiden mukaisesti

Kotimainen Sortter tarjoaa nopean tavan kilpailuttaa yrityslainat. Kilpailutus on yrittäjälle maksuton ja se hoituu yhdellä lomakkeella. Luotonantajien lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiin jopa saman työpäivän aikana ja ne esitetään yhdenmukaisesti selkeässä muodossa, jolloin tarjousten vertailu on helppoa. 

Itselleen paras lainatarjous vahvistetaan luotonantajan ohjeiden mukaisesti heidän omilla sivuillaan. Jos luotonantaja tarvitsee liitteitä lainan vahvistamiseksi, ne toimitetaan vasta luotonantajalle vahvistuksen yhteydessä.

Lomakkeen täyttäminen

Yrityslainahakemuksen täyttäminen on nopeaa, ilmaista ja helppoa. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja täytät siihen seuraavat tiedot:

 • yrityksen nimi
 • yrityksen y-tunnus
 • hakijan yhteystiedot
 • hakijan henkilötunnus
 • toivottu lainasumma
 • toivottu laina-aika.

Näitä tietoja tarvitaan, sillä usein yrityslainoja tarjoavat yhtiöt tarkistavat niin yrityksen luottokelpoisuuden kuin vastuuhenkilön luottotiedot ja nämä vaikuttavat olennaisesti lainatarjoukseen. Yrityslainoissa voidaan vaatia myös hakijalta henkilökohtainen takaus lainalle, joten silloin myös hakijan tiedot tarvitaan.

Laina-aikaa ja toivottua lainasummaa voi itse esittää, mutta luottoyhtiö voi tehdä tarjouksen pienemmästä lainasummasta, joka on mitoitettu realistisesti yrityksen maksukykyyn nähden. Täydennysrahoituksissa hanketukirahoitus tai oman pankin myöntämä laina kattaa pääosan rahoitustarpeesta ja loppua tarvittavaa rahoitusta voi hakea kilpailuttamalla yrityslainat.

Lainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin vain

Yrityslainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin tahansa. Lainatarjouksen pyytäminen ei velvoita vielä hyväksymään yhtäkään saatua lainatarjousta ja kilpailutus on aina kilpailuttajalle maksuton. Vasta, kun itselleen paras lainatarjous on hyväksytty luotonantajan ohjeiden mukaisesti, astuu lainasopimus voimaan.