TF Bank lainat mukana Sortterin vertailussa

TF Bank on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja sekä säästämisen palveluita. TF Bankin lainan voi hakea ja vertailla Sortterilla.

Valitse lainasumma

8 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
163 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 8 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 163 €, takaisinmaksettava summa 9 805 € sekä todellinen vuosikorko on 8,64 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

TF Bank on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja sekä säästämisen palveluita. TF Bankin lainan voi hakea ja vertailla Sortterilla.

TF Bank on ruotsalainen pankki, joka myöntää yksityishenkilöille vakuudettomia lainoja, kulutusluottoja sekä tarjoaa säästämisen palveluita. TF Bankista saa lainaa hankintoja tai nykyisten lainojen uudelleen rahoittamista varten. Lainaa voi hakea 2 500 eurosta alkaen, eikä sen saaminen edellytä vakuuksien tai takaajien järjestämistä. 

TF Bank on ruotsalainen, vuodesta 1987 lähtien toiminut pankki

TF Bank on perustettu Ruotsissa vuonna 1987. Suomessa pankin toiminta alkoi vuonna 1999, Norjassa ja Tanskassa vuonna 2004. Myöhemmin toiminta on laajentunut myös Viroon, Latviaan, Liettuaan, Puolaan, Saksaan, Itävaltaan ja Espanjaan.

Pankkitoimiluvan TF Bank sai vuonna 2012, josta neljä vuotta myöhemmin se listautui Tukholman pörssiin.

Alkujaan TF Bank on perustettu postimyyntiyritysten asiakkaiden rahoitustarpeita varten. Vuosien saatossa pankin palvelut ovat laajentuneet ja nykyään se tarjoaa paitsi tilille siirrettäviä rahaluottoja myös säästötilejä sekä maksuratkaisuja verkkokaupoissa. 

Pankin palvelut ovat helposti verkossa saatavilla ja TB Bank tunnetaan nopeasta ja tehokkaasta toiminnastaan, sekä kilpailukykyisistä luottoehdoistaan. 

TF Bank lyhyesti:

 • Perustettu 1987
 • Toimii useassa Euroopan maassa
 • Tarjoaa vakuudetonta lainaa, verkkokaupan rahoitusta sekä säästämisen palveluita
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

TF Bankin lainat ja säästötilit yksityishenkilöille

TF Bankilla on laina- ja säästötiliasiakkaita ympäri Eurooppaa. Suomessa pankki tarjoaa asiakkailleen sekä lainaamisen, että säästämisen palveluita. 

TF Bank laina on kulutusluotto, johon on mahdollista liittää myös lainaturvavakuutus. Lainaturva suojaa taloutta esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai kuoleman kohdatessa. On hyvä huomioida, että lainaturvan sisältö on eri 18–64-vuotiaille ja 65–75-vuotiaille.

TF Bankin asiakaspalvelu auttaa kuluttajia laina- ja säästöasioissa sekä puhelimitse, sähköpostitse että yhteydenottolomakkeen kautta.

TF Bank Kulutusluotto

TF Bankin lainatuote on kulutusluotto, eli ilman vakuuksia ja takaajia myönnettävä laina.

Lainaa on mahdollista hakea 2 500 eurosta alkaen 2-12 vuoden maksuajalle. Lainaa voi lyhentää sovittua suuremmissa erissä takaisin, jolloin ylimääräiset lyhennykset kohdistuvat automaattisesti lainan pääomalle.

TF Bankin lainan korko on henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaasta tehtävän luottoarvion perusteella. Hakemalla TF Bank lainan Sortterilta, saat tietoosi henkilökohtaisen korkosi sekä TF Bankilta, että kaikilta muilta vertailussamme mukana olevilta luotonantajilta. 

TF Bankin lainaan on mahdollista ottaa maksuvapaita kuukausia kaksi kertaa vuodessa, vähintään neljän kuukauden välein.

Lainaa voivat hakea vähintään 22-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä pysyvä osoite Suomessa. Mahdolliset maksuhäiriöt estävät lainan saamisen TF Bankista.

TF Bank Säästötili

TF Bankin säästötili tarjoaa turvallisen tavan säästää ja saada rahoille tuottoa. Säästötilissä ei ole hallinnointipalkkiota ja tililtä voi tehdä maksutta kaksi rahanostoa vuoden aikana. TF Bankin säästötileillä on Ruotsin valtiollinen talletussuoja. 

TF Bankin säästötilin voi avata netissä. Tilin avaaminen ja lopettaminen on maksutonta. 

Kilpailuttamalla ja vertailemalla löydät sinulle edullisen lainan

Hae ja kilpailuta TF Bank laina Sortterilla

Lainojen kilpailutus kannattaa tehdä aina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Näin saat itsellesi parhaan lainatarjouksen ja edulliset lainaehdot.

Lainojen vertailu kannattaa suorittaa todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut. Sortter vertailee lainat juuri tällä tavalla - näin lainatarjoukset ovat keskenään täysin vertailukelpoisia. Myös TF Bankin laina on mukana kilpailutuksessamme.

Usein kysyttyä

 • TF Bankin lainan korko on henkilökohtainen ja perustuu pankin tekemään luottoarvioon. Saat korkotason helposti tietoosi jättämällä lainahakemuksen Sortterilla. 

  • Olet vähintään 22-vuotias
  • Sinulla on vakituiset palkka-tai eläketulot
  • Olet huolehtinut raha-asioistasi, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Vakituinen osoitteesi on Suomessa
 • Kyllä, TF Bank myöntää maksuvapaita kuukausia korkeintaan kaksi kappaletta vuodessa. Maksuvapaalta kuukaudelta kertyneet korot ja kulut maksetaan seuraavana kuukautena. 

 • TF Bankin asiakaspalvelun tavoittaa yhteydenottolomakkeen kautta, sekä puhelinnumerolla 020690681. Sähköpostin välityksellä TF Bankin tavoittaa osoitteesta info@tfbank.fi. Asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / klo 8.00-16.00.


  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta TF Bankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta.

Kuka voi hakea lainaa Sortterin palvelun kautta?

Voit hakea ja kilpailuttaa lainat palvelussamme, kun;

 • Olet täyttänyt 20 vuotta 
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä

Lainan hakeminen ja pankkien vertailu Sortterin palvelussa onnistuu helposti, yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Kilpailutuksessa ovat mukana kymmenet kumppaneinamme toimivat lainanantajat.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmaista, eikä se sido ottamaan lainaa. Voit valita vapaasti, haluatko tarttua johonkin saamistasi lainatarjouksista. Jos hyväksyt saamasi tarjouksen,  muodostetaan lainasopimus sinun ja valitsemasi pankin välille. 

Saat rahat tilillesi heti jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Täytä lainahakemus, ja aloita lainojen kilpailutus.