Remonttilaina

Remonttilaina - kilpailuta pankit ja valitse halvin remonttilaina vertailusta

Hae vakuudetonta remonttilainaa jopa 60 000 €. Parhaan koron takuu - hyvitämme erotuksen, jos löydät valitsemasi remonttilainan myöhemmin muualta halvemmalla.

Remonttilainalaskuri - kilpailuta laina tästä

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
288€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Remonttilaina 1 000 € - 60 000 €

Olipa suunnitelmissasi suuri tai pieni remontti, voit hakea sille remonttilainaa helposti Sortterin avulla.

Valitse haluamasi lainasumma, laina-aika ja lähetä hakemus. Autamme sinua löytämään edullisimman remonttilainan pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi.

 • Hae remonttilainaa jopa 60 000 €
 • Korko alkaen 4%
 • Valitse laina-aika 1 ja 15 vuoden väliltä
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Täytä ilmainen lainahakemus, vertaa pankkien tarjoukset ja valitse haluamasi remonttilaina. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Remonttilainan takaisinmaksu onnistuu kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit lyhentää remonttilainaa sovittua nopeammin tai maksaa sen pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Saat kauttamme remonttilainalle parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löytäisit saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla.

Remonttilainan korko kannattaa kilpailuttaa

Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästää lainakustannuksissa jopa tuhansia euroja laina-aikana.

Pankkien tarjoamat hinnat sekä lainaehdot poikkeavat toisistaan ja vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti. Yhdelle henkilölle edullisinta remonttilainaa tarjoava pankki ei välttämättä ole halvin vaihtoehto toiselle remontoijalle. Suomessa toimii nykyään kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka kilpailevat uusista asiakkaista toinen toistaan edullisemmilla koroilla. Tämän vuoksi lainojen hintavertailu kannattaa tehdä ennen lainan nostamista.

Sortterin avulla remonttilainojen vertailu onnistuu

 • Turvallisesti - toimimme yhteistyössä luotettavien pankkien kanssa
 • Ilmaiseksi - remonttilainan kilpailuttaminen on maksutonta
 • Helposti - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainanmyöntäjiä

Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään remonttilaina parhain mahdollisin ehdoin. Pankit ja rahoitusyhtiöt maksavat toimintamme, sillä he haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle palvelussamme.

Remonttilainan kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua lainan ottamiseen, mikäli et löytäisi itsellesi mieleistä tarjousta.

Remonttilaina ilman vakuuksia

Remonttilainaa käytetään omistusasunnon, sijoitusasunnon tai vapaa-ajan asunnon remontoinnissa silloin, kun remontin teettäjänä on asunnon omistaja. Sinun ei tarvitse asettaa asuntoa tai muuta omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Vakuudettoman remonttilainan käyttökohde on sinun päätettävissäsi ja voit rahoittaa sillä sekä materiaalihankinnat, että työn osuuden.

Mahdollisuuksien mukaan remonttilaina kannattaa hakea yhdessä avio- tai avopuolison kanssa, jolloin pankit voivat tarjota rahoituksen edullisemmilla ehdoilla. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso. Takaajaa lainalle et kuitenkaan tarvitse. Sortterin avulla voit hakea remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajaa aina 60 000 euroon asti.

Sortter mediassa

IltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaito

Vakuudettomalla remonttilainalla pian alkuun - Rahat nopeasti tilille

Remontin aloitusta on turha pitkittää. Sortterin avulla pääset tuumasta toimeen nopeasti, sillä vakuudeton remonttilaina löytyy vertailustamme muutamassa minuutissa. Täytä remonttilainahakemus ja valitse sinulle paras lainatarjous helposti vertailusta. Saat rahat nopeasti käyttöösi - jopa samana päivänä.

Remonttilaina parhaalla korolla

Annamme remonttilainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit saman lainatarjouksen myöhemmin muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen. Näin varmistut siitä, että vertailusta valitsemasi remonttilaina on todella edullinen.

Remontin rahoitus kannattaa varmistaa hyvissä ajoin

Kun remonttisuunnitelmat ovat valmiina ja remontin hinta alkaa hahmottua, on oikea hetki varmistaa remontin rahoitus. Ennen urakan alkamista haettu rahoituspäätös takaa, ettei ikäviä yllätyksiä pääse syntymään maksun hetkellä.

Etukäteen haetulla remonttilainalla maksat kätevästi myös remontin aikaiset tarvike- tai kalustehankinnat ilman, että näihin ostoksiin tarvitsee käyttää luottokorttia tai muita remonttiin korvamerkkaamattomia varoja.

Tärkeää tietoa remonttilainoista

Alla näet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin remonttilainan hakemiseen ja edullisimman lainan valintaan liittyen. Jos et löydä alta vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, autamme sinua mielellämme asiakaspalvelussamme.

Mistä pankista remonttilaina kannattaa valita?

suljeavaa

Remonttilainan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, mistä pankista laina löytyy edullisesti. Voit kilpailuttaa remonttilainat Sortterin avulla ilmaiseksi ja valita sen pankin, josta sinulle löytyy halvin remonttilaina. Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, tehdään lainasopimus sinun ja pankin välille.

Mikä on remonttilainan korko?

suljeavaa

Korko määräytyy haetun lainasumman, laina-ajan sekä pankin tekemän luottoarvion mukaan. Sortter etsii sinulle edullisimman remonttilainan kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista yhdellä hakemuksella. Lainan korko on alimmillaan 4% ja korkeimmillaan 20%. Usein korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet.

Mikä on remonttilainan maksuaika?

suljeavaa

Remonttilainan maksuaika voi olla toiveesi mukaan 1-15 vuotta. Valitse lainalaskurilla sinulle sopiva kuukausierä ja mitoita maksuaika siten, että lainan lyhentäminen sujuu ongelmitta ja rahaa jää riittävästi käyttöön myös lainanlyhennyksen jälkeen.

Kuinka valita edullisin remonttilaina?

suljeavaa

Kiinnitä lainan valinnassa huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon myös mahdolliset lainan avaus -tai tilinhoitopalkkiot ja on vertailukelpoinen mittari eri lainanmyöntäjien välillä. Kun kilpailutat remonttilainat Sortterin avulla, järjestämme pankkien antamat lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin edullinen remonttilaina löytyy sinulle helposti ja nopeasti.

Kuka voi hakea remonttilainaa?

suljeavaa

Voit hakea remonttilainaa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Olet yli 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti

Näin remonttilainan kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Muista verovähennys

Vähennysten kautta saat osan remonttiin sijoittamistasi rahoista takaisin. Työn osuuden voi vähentää kotitalousvähennyksenä silloin, kun remontti tehdään kotona tai vapaa-ajan asunnolla. Myös vanhempien tai isovanhempien kodissa tehdyn remontin voi vähentää verotuksessa. Verovähennyksen saa myös kakkosasunnon tai kaupunkiasunnon remonttikustannuksista.

Vähennykseen oikeuttavia remontteja ovat kaikki kunnossapito- ja perusparannustyöt, kuten:

 • Kylpyhuone- tai saunaremontti
 • Keittiöremontti
 • Kattoremontti
 • Ikkunaremontti
 • Pintaremontit, kuten lattia- tai maalausurakat
 • Lukitus- tai valaistustyöt
 • Omakotitalon sähkö- tai putkityöt
 • Puutarha- tai pihatyöt

Verovähennysten saamiseksi asuntoa ei tarvitse omistaa. Riittää, että remontoitava kohde on omassa käytössä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi -sivulla.

Sinulle räätälöidyt rahoitustarjoukset

Kun käytät Sortteria, saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sinulle räätälöidyt tarjoukset remontin toteuttamiseksi.

Olemme suomalainen palvelu ja vertailemme pankkien sekä rahoituslaitosten korot, kulut sekä muut lainaehdot asiakkaidemme puolesta - vain yhdellä hakemuksella. Saamasi lainatarjoukset esitetään edullisuusjärjestyksessä ja tärkeimmät lainaehdot näkyvät jokaisessa tarjouksessa selkeästi eriteltyinä.

Lähetä ilmainen hakemus, tutustu tarjouksiin ja valitse itsellesi halvin remonttilaina vertailusta!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.