Remonttilaina - kilpailuta pankit ja valitse halvin remonttilaina vertailusta

Hae vakuudetonta remonttilainaa jopa 60 000 €. Parhaan koron takuu – hyvitämme erotuksen, jos löydät valitsemasi remonttilainan myöhemmin muualta halvemmalla.

Remonttilainalaskuri

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
295 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %.

Hae vakuudetonta remonttilainaa jopa 60 000 €. Parhaan koron takuu – hyvitämme erotuksen, jos löydät valitsemasi remonttilainan myöhemmin muualta halvemmalla.

Remontin rahoitus joustavasti

Remonttilaina on vakuudeton laina, jota on mahdollista hakea tarvitsemallesi summalle 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä. Remonttilainalla rahoitat pienet korjaustyöt tai suuremmat remontit paitsi kotona, myös vapaa-ajan asunnolla. Voit valita lainallesi sopivan kuukausierän ja takaisinmaksuajan joustavasti 1-15 vuoden väliltä.

Remonttilaina 1 000 € – 60 000 €

Oli suunnitelmissasi suuri tai pieni remontti, voit kilpailuttaa ja hakea remonttilainaa helposti Sortterin avulla kodin tai mökin kunnostamiseen.

Valitse haluamasi lainasumma, laina-aika ja lähetä hakemus. Autamme sinua löytämään edullisen remonttilainan pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi.

 • Hae remonttilainaa jopa 60 000 €
 • Korko alkaen 4 %
 • Valitse laina-aika 1 ja 15 vuoden väliltä
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa
 • Pankki maksaa lainan tilille usein jo samana päivänä

Täytä ilmainen lainahakemus, vertaa pankkien tarjoukset ja valitse haluamasi remonttilaina. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Remonttilainan takaisinmaksu onnistuu kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit lyhentää remonttilainaa sovittua nopeammin tai maksaa sen pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Saat kauttamme remonttilainalle parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löytäisit saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 218 arvosteluun.
powered by

Remonttilainan korko kannattaa kilpailuttaa

Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästää lainakustannuksissa jopa tuhansia euroja laina-aikana, sillä lainanmyöntökriteereissä ja lainojen hinnoittelussa on eroja.

Pankkien tarjoamat hinnat sekä lainaehdot poikkeavat usein toisistaan ja vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti. Yhdelle henkilölle edullisinta remonttilainaa tarjoava pankki ei välttämättä ole halvin vaihtoehto toiselle remontoijalle. Suomessa toimii nykyään kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka kilpailevat uusista asiakkaista toinen toistaan edullisemmilla koroilla. Tämän vuoksi lainojen hintavertailu kannattaa tehdä ennen lainan nostamista.

Vertaile remonttilainoja Sortterin avulla

 • Turvallisesti - toimimme yhteistyössä luotettavien pankkien kanssa
 • Ilmaiseksi - remonttilainan kilpailuttaminen on maksutonta
 • Helposti - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainanmyöntäjiä

Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään remonttilaina parhain mahdollisin ehdoin. Pankit ja rahoitusyhtiöt maksavat toimintamme, sillä he haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle palvelussamme.

Rahoituksen hakeminen remonttia varten ja lainan kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua lainan ottamiseen, mikäli et löytäisi itsellesi mieleistä tarjousta.

Näin remonttilainan kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Vakuudeton remonttilaina nopeasti tilille

Sortterin avulla pääset tuumasta toimeen nopeasti, sillä vakuudeton remonttilaina löytyy vertailustamme muutamassa minuutissa. Täytä remonttilainahakemus ja valitse sinulle paras lainatarjous helposti vertailusta. Saat rahat nopeasti käyttöösi – jopa samana päivänä.

Remonttilaina parhaalla korolla

Annamme remonttilainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit saman lainatarjouksen myöhemmin muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen. Näin varmistut siitä, että vertailusta valitsemasi remonttilaina on todella edullinen. 

5 syytä hakea ja vertailla remontin rahoitus Sortterin avulla

Kilpailutamme kuukausittain tuhansia lainahakemuksia asiakkaidemme eduksi. Yhtenä asiakkaidemme tärkeimmistä rahoituskohteista kuukaudesta toiseen on kodin tai vapaa-ajan asunnon remontointi ja kunnostaminen. Palvelussamme voit kilpailuttaa remonttilainan nopeasti ja turvallisesti.

 1. Voit saada remonttilainan paremmilla ehdoilla ja pienemmillä lainakustannuksilla
 2. Rahoituksen hakeminen on turvallista. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa
 3. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin remonttilainojen vertailu on helppoa, läpinäkyvää ja reilua
 4. Saat lainapäätöksen nopeasti, eikä remonttilainan kilpailutus sido lainan nostamiseen
 5. Saat remonttilainalle parhaan koron takuun

Asiakkaidemme kokemuksia lainan kilpailuttamisesta

 • profile image
  Merja Martin
  26.9.2022 klo 9.41.47

  Asiantuntevasti, selkeästi ja nopeasti Sortter toi esille sopivat rahoituslaitokset.

 • profile image
  Timo K Salminen
  21.9.2022 klo 7.50.39

  Kyllä oli tosi helppo saada lainaa, ei mennyt kauaa. Ei ollut vaikeaa kysymyksiä. Ja minun sopimus on niinkun haluaisin. Kiitos Sortter

 • profile image
  Antero Näyskä
  19.9.2022 klo 9.03.08

  Selkein ja toimivin lainapalvelun kilpailuttajasivusto, mitä olen koskaan ennen nähnyt. Kiitos!

 • profile image
  Markku Hannisto
  16.9.2022 klo 11.56.00

  Ammattimaista toimintaa👌👍

 • profile image
  Monika Kärkkäinen
  13.9.2022 klo 14.59.00

  Löysin edullisemman lainan kuin mitä pankista. Tämä oli positiivinen yllätys.

Tyypillinen remonttilaina – kohde vaikuttaa kustannuksiin

Tyypillisen remonttilainan suuruus riippuu hyvin paljon käyttökohteesta. Keittiö- tai kylpyhuoneremontin hinta liikkuu usein noin 5 000–20 000 euron välillä riippuen siitä, että uusitaanko vain kalusteita vai myös kodinkoneita. Olo- tai makuuhuoneen remontointi on puolestaan tyypillisesti edullisempaa, sillä tavallisesti kyseessä on vain pintojen ehostus.

Sortterin kautta kilpailutettu tyypillinen remonttilaina on suuruudeltaan noin 8 000–10 000 euroa ja sillä rahoitetaan sekä materiaalihankintoja, että remonttityön osuutta.

Kannattako remontoida itse vai palkata ammattilainen?

Moni saattaa pohtia säästävänsä remonttikustannuksissa tekemällä remontin itse. Jos osaamista löytyy, voi remontti olla järkevää tehdä itse – mikäli aikaa riittää.

Vaativammat remontit kannattaa kuitenkin teettää ammattilaisilla. Etenkin sellaiset remontit on syytä jättää kokeneille ammattilaisille, jotka tarvitsevat erityisosaamista, esimerkiksi märkätiloissa. Näin lopputulos on laadukas ja vältät remonttimokat.

Ammattilaisen tekemän työn osuuden voi myös vähentää kotitalousvähennyksenä.

Kilpailuta remonttilaina ilmaiseksi

Remontin rahoitus kannattaa varmistaa hyvissä ajoin

Kun remonttisuunnitelmat ovat valmiina ja remontin hinta alkaa hahmottua, on oikea hetki varmistaa remontin rahoitus. Remonttia varten on myös hyvä laatia alustava budjetti, jotta tiedät kuinka paljon remontti tulee maksamaan. Ennen urakan alkamista haettu rahoituspäätös takaa, ettei ikäviä yllätyksiä pääse syntymään maksun hetkellä.

Etukäteen haetulla remonttilainalla maksat kätevästi myös remontin aikaiset tarvike- tai kalustehankinnat ilman, että näihin ostoksiin tarvitsee käyttää luottokorttia tai muita remonttiin korvamerkkaamattomia varoja.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiAktiaResurs BankBank NorwegianNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow PankkiLea bankInstabankFerratumFixuraKomplett bankmyLenderLaina.fi - KertalainaCredigoHalino

Usein kysyttyä remonttilainoista

 • Remonttilainan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, mistä pankista remontin rahoitus löytyy edullisesti. Voit kilpailuttaa remonttilainat Sortterin avulla ilmaiseksi ja valita sen pankin, josta sinulle löytyy halvin remonttilaina. Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, tehdään lainasopimus sinun ja pankin välille.

 • Korko määräytyy haetun lainasumman, laina-ajan sekä pankin tekemän luottoarvion mukaan. Sortter etsii sinulle edullisimman remonttilainan kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista yhdellä hakemuksella. Lainan korko on alimmillaan 4% ja korkeimmillaan 20%. Usein korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet. Jos remontin rahoitus on mahdollista hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, voit saada lainallesi pienemmän koron ja paremmat lainaehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

 • Remonttilainan maksuaika voi olla toiveesi mukaan 1-15 vuotta. Valitse lainalaskurilla sinulle sopiva kuukausierä ja mitoita maksuaika siten, että lainan lyhentäminen sujuu ongelmitta ja rahaa jää riittävästi käyttöön myös lainanlyhennyksen jälkeen.

 • Kiinnitä lainan valinnassa huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon korkoprosentin lisäksi myös mahdolliset lainan avaus -tai tilinhoitopalkkiot ja on vertailukelpoinen mittari eri lainanmyöntäjien välillä. Kun kilpailutat remonttilainat Sortterin avulla, järjestämme pankkien antamat lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin edullinen remonttilaina löytyy sinulle helposti ja nopeasti. 

 • Voit käyttää remonttilainan tarpeesi mukaan työn tai rakennustarvikkeiden maksamiseen, oli kyseessä sitten pieni pintaremontti tai kattava peruskorjaus. Remonttilainalla rahoitat myös suuremmat kalustehankinnat esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremontin yhteydessä.

 • Voit hakea remonttilainaa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet yli 20 -vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Hyviä kokemuksia remonttilainasta

Asiakkaillamme on hyviä kokemuksia remonttilainasta, sillä lainan haku Sortterin kautta on nopeaa. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja lainatarjouksia voi tarkastella suoraan mobiilissa.

Lisäksi asiakkaat antavat hyvän arvosanan Sortterin vertailupalvelusta: Sortter sai asiakastyytyväisyyskyselyssä yleisarvosanaksi 4,1 asteikolla 1–5. Kun asiakkailta kysyttiin, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Sortteria ystävilleen asteikolla 0–10, Sortter sai arvosanan 7,8.

Lue asiakkaamme kokemuksia remonttilainasta sekä tutustu muihin hyviin kokemuksiin Sortterista.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Sinulle räätälöidyt rahoitustarjoukset remonttia tai perusparannusta varten

Kun käytät Sortteria, saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sinulle räätälöidyt tarjoukset remontin toteuttamiseksi tai kodin perusparannusta varten. 

Olemme suomalainen palvelu ja vertailemme pankkien sekä rahoituslaitosten korot, kulut sekä muut lainaehdot asiakkaidemme puolesta – vain yhdellä hakemuksella. Saamasi lainatarjoukset esitetään edullisuusjärjestyksessä ja tärkeimmät lainaehdot näkyvät jokaisessa tarjouksessa selkeästi eriteltyinä.

Lähetä ilmainen hakemus, tutustu tarjouksiin ja valitse itsellesi halvin remonttilaina vertailusta!

Mistä pankista remonttilaina kannattaa valita?

Remonttilainan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, mistä pankista laina löytyy edullisesti. Voit kilpailuttaa remonttilainat Sortterin avulla ilmaiseksi ja valita sen pankin, josta sinulle löytyy halvin remonttilaina. Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, tehdään lainasopimus sinun ja pankin välille. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla.

Löysitkö sivustolta vastauksen kysymykseesi?