Remonttilaina ilman vakuuksia

Lähetä ilmainen hakemus - etsimme sinulle edullisimman remonttilainan

Remonttilaina

Suunnitteletko pientä pintaremonttia tai koko asunnon laittamista uuteen uskoon? Lähetä ilmainen hakemus ja etsimme sinulle edullisimman lainan suunnitelmiesi toteuttamiseen. Tavoitat avullamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia muutamassa minuutissa.

Remonttilainan hakeminen ja tarjousten vertaaminen Sortterin avulla on helppoa ja ilmaista. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisen remonttilainan valinta on sinulle mahdollisimman yksinkertaista.

Remonttilaina 1 000 €-50 000 €

Olipa suunnitelmissasi suuri tai pieni remontti, voit hakea sille rahoituksen helposti Sortterin avulla.

  • Hae remonttilainaa jopa 50 000 €
  • Valitse laina-aika 1 ja 15 vuoden väliltä
  • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
  • Saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Saat kauttamme remonttilainalle parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti, mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla.

Lähetä hakemus, valitse haluamasi lainatarjous ja remonttilaina siirretään tilillesi jopa samana päivänä. Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Remonttilainan takaisinmaksu onnistuu kuukausittain tasaerissä.

Halutessasi voit lyhentää lainaa myös sovittua suuremmissa erissä tai maksaa sen takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Edullinen remonttilaina löytyy Sortterin avulla

Edullinen remonttilaina löytyy Sortterin vertailun avulla helposti. Valitse haluamasi lainasumma, laina-aika ja lähetä hakemus. Etsimme sinulle lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi. Edullisimman remonttilainan valinta on palvelussamme helppoa, sillä järjestämme pankkien antamat tarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen.

Suosittelemme sinulle aina edullisinta remonttilainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät minkä remonttilainan valitset.

Vakuudeton remonttilaina

Remonttilainaa käytetään omistusasunnon, sijoitusasunnon tai vapaa-ajan asunnon remontoinnissa silloin, kun remontin teettäjänä on asunnon omistaja. Hakiessasi lainaa Sortterin kautta sinun ei tarvitse laittaa asuntoa tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi.

Remonttilainalla rahoitat niin materiaalihankinnat, kuin työn osuudenkin. Voit hakea työn osuudesta verovähennyksen kotitalousvähennyksen kautta, kun remontti tehdään kotona tai vapaa-ajan asunnolla.  

Hae remonttilainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Mahdollisuuksien mukaan laina kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin saat lainalle todennäköisesti vieläkin paremmat ehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio -tai avopuoliso. Takaajaa lainalle et kuitenkaan tarvitse.

Kattava vertailu

Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästää lainakustannuksissa satoja tai jopa tuhansia euroja. Remonttilainojen hinnat sekä lainaehdot poikkeavat toisistaan ja vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti. Yhdelle hakijalle edullisinta remonttilainaa tarjoava pankki ei välttämättä ole edullisin toiselle hakijalle. Tämän vuoksi lainojen hintavertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan nostamista.

Sortterin avulla remonttilainan vertailu onnistuu

  • Turvallisesti - toimimme yhteistyössä luotettavien pankkien kanssa
  • Ilmaiseksi - lainatarjousten hakeminen on maksutonta
  • Helposti – tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainanmyöntäjiä

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin avulla on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua lainan ottamiseen, mikäli et löydä mieleistäsi tarjousta. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään remonttilaina parhain mahdollisin ehdoin, kun taas pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle.

Lainasopimus valitsemastasi remonttilainasta syntyy aina sinun ja lainan myöntävän pankin välille.

Voit vertailla remonttilainat kauttamme, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet yli 20 -vuotias
  • Sinulla on säännölliset kuukausitulot
  • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti

Valitse itsellesi sopiva kuukausierä, lähetä maksuton hakemus ja valitse haluamasi remonttilaina!

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme