Remonttilaina 50 000 € asti

Kilpailuta remonttilainat ja valitse itsellesi edullisin vaihtoehto

Remonttilaina

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

Lue lisää
100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

100 % suomalainen palvelu

100 % suomalainen palvelu

Remonttilaina 1 000 € - 50 000 €

Olipa suunnitelmissasi suuri tai pieni remontti, voit hakea sille rahoituksen helposti Sortterin avulla.

Valitse haluamasi lainasumma, laina-aika ja lähetä hakemus. Etsimme sinulle edullisimman remonttilainan pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi.

 • Hae remonttilainaa jopa 50 000 €
 • Korko alkaen 4%
 • Valitse laina-aika 1 ja 15 vuoden väliltä
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Valitse haluamasi tarjous ja remonttilaina siirretään tilillesi jopa samana päivänä. Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille ja remonttilainan takaisinmaksu onnistuu kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit lyhentää lainaa myös sovittua suuremmissa erissä tai maksaa sen takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Saat kauttamme remonttilainalle parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti, mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla.

Vakuudeton remonttilaina

Remonttilainaa käytetään omistusasunnon, sijoitusasunnon tai vapaa-ajan asunnon remontoinnissa silloin, kun remontin teettäjänä on asunnon omistaja. Hakiessasi lainaa remonttiin Sortterin avulla sinun ei tarvitse laittaa asuntoa tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi.

Remonttilainalla rahoitat sekä materiaalihankinnat, että työn osuuden. Voit vähentää työn osuuden verotuksessa kotitalousvähennyksenä, kun remontti tehdään kotona tai vapaa-ajan asunnolla.  

Kun haet remonttilainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, saat lainalle todennäköisesti vieläkin paremmat ehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio -tai avopuoliso. Takaajaa lainalle et kuitenkaan tarvitse.

Remontin rahoitus kannattaa kilpailuttaa

Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästää lainakustannuksissa jopa tuhansia euroja. Pankkien tarjoamat hinnat sekä lainaehdot poikkeavat toisistaan ja vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti. Yhdelle hakijalle edullisinta remonttilainaa tarjoava pankki ei välttämättä tarjoa edullisinta remontin rahoitusta toiselle hakijalle. Tämän vuoksi lainojen hintavertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan nostamista.

Sortterin avulla remonttilainojen vertailu onnistuu

 • Turvallisesti - toimimme yhteistyössä luotettavien pankkien kanssa
 • Ilmaiseksi - lainatarjousten hakeminen on maksutonta
 • Helposti – tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainanmyöntäjiä

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua lainan ottamiseen, mikäli et löydä mieleistäsi tarjousta. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään remonttilaina parhain mahdollisin ehdoin, kun taas pankit ja rahoitusyhtiöt haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle.

Tärkeää tietoa remonttilainoista

Alla näet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin remonttilainan hakemiseen ja edullisimman lainan valintaan liittyen. Autamme sinua mielellämme asiakaspalvelussamme, mikäli et löydä alta vastausta sinua askarruttavaan asiaan.

Mistä pankista remonttilaina kannattaa valita?

avata

Remonttilainan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, mistä pankista laina löytyy edullisesti. Voit kilpailuttaa remonttilainat Sortterin avulla ilmaiseksi ja valita sen pankin, josta sinulle löytyy halvin remonttilaina. Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, tehdään lainasopimus sinun ja pankin välille.

Mikä on remonttilainan korko?

avata

Korko määräytyy haetun lainasumman, laina-ajan sekä pankin tekemän luottoarvion mukaan. Sortter etsii sinulle edullisimman remonttilainan kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista yhdellä hakemuksella. Lainan korko on alimmillaan 4% ja korkeimmillaan 20%. Usein korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet.

Mikä on remonttilainan maksuaika?

avata

Remonttilainan maksuaika voi olla 1-15 vuotta. Valitse lainalaskurilla sinulle sopiva kuukausierä ja mitoita maksuaika siten, että lainan lyhentäminen sujuu ongelmitta ja rahaa jää riittävästi käyttöön myös lainan lyhennyksen jälkeen.

Kuinka valita edullisin remonttilaina?

avata

Kiinnitä lainan valinnassa huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon myös mahdolliset lainan avaus -tai tilinhoitopalkkiot ja on vertailukelpoinen eri lainanmyöntäjien välillä. Kun kilpailutat remonttilainat Sortterin avulla, järjestämme pankkien antamat lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin edullinen remonttilaina löytyy sinulle helposti ja nopeasti.

Voiko remonttilainaa hakea ilman vakuuksia tai takaajaa?

avata

Voit hakea remonttilainaa Sortterin avulla ilman vakuuksia tai takaajaa aina 50 000 euroon asti.

Kuka voi hakea remonttilainaa?

avata

Voit hakea ja kilpailuttaa lainatarjoukset, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Olet yli 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti

Lähetä hakemus, vertaa tarjoukset ja valitse halvin remonttilaina!

Miten Sortter toimii?

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigBankKaarna lainaTFBank Credento-lainaBalanziaFellow FinanceEuroloanFixuraMyLenderGF MoneyLaina.fiLainaamoSurimoRisicum - KertalainaCredigoEasycreditCredit24Halino