Remonttilaina - kilpailuta pankit ja valitse vertailumme halvin remonttilaina

Hae vakuudetonta remonttilainaa jopa 60 000 €. Sortter kilpailuttaa edullisen rahoituksen remonttiin reilusti ja vastuullisesti.

Remonttilainalaskuri

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
295 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae vakuudetonta remonttilainaa jopa 60 000 €. Sortter kilpailuttaa edullisen rahoituksen remonttiin reilusti ja vastuullisesti.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortter
Laatuvarmistettu

Remonttilainaa 1 000–60 000 €

Oli suunnitelmissasi suuri tai pieni remontti, voit kilpailuttaa remonttilainan helposti Sortterin avulla. Kun kilpailutat remonttilainan, jää sinulle enemmän rahaa remontointiin. 

Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika ja lähetä hakemus – autamme sinua löytämään edullisen remonttilainan pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi.

 • Hae remonttilainaa jopa 60 000 €
 • Korko alkaen 4 %
 • Valitse laina-aika 1 ja 20 vuoden väliltä
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa
 • Pankki maksaa lainan tilille usein jo samana päivänä

Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Remonttilainan takaisinmaksu onnistuu kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit lyhentää remonttilainaa sovittua nopeammin tai maksaa sen pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Jos remontin rahoitus on mahdollista hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, kannattaa mahdollisuus hyödyntää: tällöin voit saada lainallesi pienemmän koron ja paremmat lainaehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 449 arvosteluun.
powered by

Kilpailuta remonttilainan korko

Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästää lainakustannuksissa jopa tuhansia euroja laina-aikana. Lainanmyöntökriteereissä ja lainojen hinnoittelussa on eroja: Suomessa toimii nykyään kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka kilpailevat uusista asiakkaista toinen toistaan edullisemmilla koroilla. Tämän vuoksi lainojen hintavertailu kannattaa tehdä ennen lainan nostamista.

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter on reilu, läpinäkyvä ja ilmainen: järjestelemme lainat todellisen vuosikoron mukaan, jotta löydät aidosti edullisen vaihtoehdon.

Sortterin kautta:

 1. Voit saada remonttilainan paremmilla ehdoilla ja pienemmillä lainakustannuksilla.
 2. Rahoituksen hakeminen on turvallista. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.
 3. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen, jotta vertailu on helppoa.
 4. Saat lainapäätöksen nopeasti, eikä remonttilainan kilpailutus sido lainan nostamiseen.
 5. Olemme vastuullinen toimija.

Näin remonttilainan kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kohde vaikuttaa remonttilainan kustannuksiin

Remonttilainan suuruus riippuu paljon käyttökohteesta. Keittiö- tai kylpyhuoneremontin hinta liikkuu usein noin 5 000–20 000 euron välillä riippuen siitä, uusitaanko vain kalusteita vai myös kodinkoneita. Olo- tai makuuhuoneen remontointi on puolestaan edullisempaa, sillä tavallisesti kyseessä on vain pintojen ehostus.

Sortterin kautta kilpailutettu tyypillinen remonttilaina on suuruudeltaan noin 8 000–10 000 euroa ja sillä rahoitetaan sekä materiaalihankintoja että remonttityön osuutta.

Kannattako remontoida itse vai palkata ammattilainen?

Remonttikustannuksissa voi säästää tekemällä remontin itse, mutta se vaatii osaamista ja aikaa. Etenkin vaativammat remontit, jotka tarvitsevat erityisosaamista esimerkiksi märkätiloissa, on syytä jättää ammattilaisille. Näin lopputulos on laadukas ja vältät remonttimokat.

Ammattilaisen tekemän työn osuuden voi myös vähentää kotitalousvähennyksenä.

Remontoija – muista hyödyntää kotitalousvähennys

Oheisessa kuviossa on esitetty esimerkkitapaus 12 000 € remontista ja kotitalousvähennyksestä.

Kotitalousvähennys 12 000 € remontista

Kilpailuta remonttilaina ilmaiseksi

Sinulle räätälöidyt rahoitustarjoukset

Sortterin kautta saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sinulle räätälöidyt tarjoukset remonttiin tai kodin perusparannustarpeisiin. Mikäli suunnittelet kokonaan uuden rakentamista, voit myös kilpailuttaa rakennuslainan avullamme.

Olemme suomalainen palvelu ja vertailemme pankkien sekä rahoituslaitosten korot, kulut sekä muut lainaehdot asiakkaidemme puolesta – vain yhdellä hakemuksella. Saamasi lainatarjoukset esitetään edullisuusjärjestyksessä ja tärkeimmät lainaehdot näkyvät jokaisessa tarjouksessa selkeästi eriteltyinä.

Lähetä ilmainen hakemus, tutustu tarjouksiin ja valitse itsellesi sopivin remonttilaina vertailusta!

Mistä pankista valita remonttilaina?

Kun remonttisuunnitelmat ovat valmiina ja remontin hinta alkaa hahmottua, on oikea hetki varmistaa remontin rahoitus ja harkita lainaa. Ennen urakan alkamista haettu rahoituspäätös takaa, ettei ikäviä yllätyksiä pääse syntymään maksun hetkellä.

Etukäteen haetun remonttilainan avulla maksat kätevästi myös remontin aikaiset tarvike- tai kalustehankinnat ilman, että ostoksiin tarvitsee käyttää luottokorttia tai muita varoja.

Kilpailuttamalla remonttilainat Sortterin avulla ilmaiseksi voit löytää talouteesi sopivan remonttilainan. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla.

Lainanantajat, jotka luottavat meihin:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Usein kysyttyä remonttilainoista

 • Remonttilainan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, mistä pankista remontin rahoitus löytyy edullisesti. Voit kilpailuttaa remonttilainat Sortterin avulla ilmaiseksi ja valita sen pankin, josta sinulle löytyy halvin remonttilaina. Valittuasi haluamasi lainatarjouksen tehdään lainasopimus sinun ja pankin välille.

 • Korko määräytyy haetun lainasumman, laina-ajan ja pankin tekemän luottoarvion mukaan. Sortter etsii sinulle edullisimman remonttilainan kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista yhdellä hakemuksella. Lainan korko on alimmillaan 4 % ja korkeimmillaan 20 %. Usein korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet.

  Jos remontin rahoitus on mahdollista hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, kannattaa mahdollisuus hyödyntää: tällöin voit saada lainallesi pienemmän koron ja paremmat lainaehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

 • Remonttilainan maksuaika voi olla toiveesi mukaan 1–20 vuotta. Valitse lainalaskurilla sinulle sopiva kuukausierä ja mitoita maksuaika siten, että lainan lyhentäminen sujuu ongelmitta ja rahaa jää riittävästi käyttöön myös lainanlyhennyksen jälkeen.

 • Kiinnitä lainan valinnassa huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon korkoprosentin lisäksi myös mahdolliset lainan avaus- tai tilinhoitopalkkiot ja on vertailukelpoinen mittari eri lainanmyöntäjien välillä. Kun kilpailutat remonttilainat Sortterin avulla, järjestämme pankkien antamat lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin edullinen remonttilaina löytyy sinulle helposti ja nopeasti. 

 • Voit käyttää remonttilainan tarpeesi mukaan työn tai rakennustarvikkeiden maksamiseen, oli kyseessä sitten pieni pintaremontti tai kattava peruskorjaus. Remonttilainalla rahoitat myös suuremmat kalustehankinnat esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremontin yhteydessä.

 • Voit hakea remonttilainaa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet yli 20-vuotias.
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Asiakkaidemme kokemuksia lainan kilpailuttamisesta

 • profile image
  liisa jaho
  14.2.2024 13.07.46

  Todella nopeaa toimintaa, kiitos siitä.

 • profile image
  Tero Moilanen
  14.2.2024 10.41.50

  Palvelu on selkeä ja toimii nopeasti sekä luotettavasti.

 • profile image
  T B.
  11.2.2024 15.52.21

  Nopea lainan saanti ja hyvä asiakaspalvelu

 • profile image
  Taina Väänänen
  9.2.2024 13.01.42

  Sortter oli helppo, nopea ja luotettava! Mukana myös pankkeja.

 • profile image
  Lea Helttunen
  7.2.2024 12.03.46

  Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua

Kilpailutettuja lainoja:

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Löysitkö sivustolta vastauksen kysymykseesi?

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.