Remonttilaina - kilpailuta pankit ja valitse vertailumme halvin remonttilaina

Hae vakuudetonta remonttilainaa jopa 60 000 €. Sortter kilpailuttaa edullisen rahoituksen remonttiin reilusti ja vastuullisesti.

Remonttilainalaskuri

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
309 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 8 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 309 €, takaisinmaksettava summa 18 549 € sekä todellinen vuosikorko on 9,05 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 8 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 309 €, takaisinmaksettava summa 18 549 € sekä todellinen vuosikorko on 9,05 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae vakuudetonta remonttilainaa jopa 60 000 €. Sortter kilpailuttaa edullisen rahoituksen remonttiin reilusti ja vastuullisesti.

Päivitetty:

Kirjoittaja:

Sortter
Laatuvarmistettu

Remonttilainaa 1 000 – 60 000 €

Oli suunnitelmissasi suuri tai pieni remontti, voit kilpailuttaa ja hakea remonttilainaa helposti Sortterin avulla kodin tai mökin kunnostamiseen.

Valitse haluamasi lainasumma, laina-aika ja lähetä hakemus. Autamme sinua löytämään edullisen remonttilainan pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi.

 • Hae remonttilainaa jopa 60 000 €
 • Korko alkaen 4 %
 • Valitse laina-aika 1 ja 20 vuoden väliltä
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa
 • Pankki maksaa lainan tilille usein jo samana päivänä

Täytä ilmainen lainahakemus, vertaa pankkien tarjoukset ja valitse haluamasi remonttilaina. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Remonttilainan takaisinmaksu onnistuu kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit lyhentää remonttilainaa sovittua nopeammin tai maksaa sen pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter on reilu, läpinäkyvä ja edullinen: järjestelemme lainat todellisen vuosikoron mukaan, jotta löydät aidosti edullisen vaihtoehdon.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 386 arvosteluun.
powered by

Remonttilainan korko kannattaa kilpailuttaa

Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästää lainakustannuksissa jopa tuhansia euroja laina-aikana, sillä lainanmyöntökriteereissä ja lainojen hinnoittelussa on eroja.

Pankkien tarjoamat hinnat sekä lainaehdot poikkeavat usein toisistaan ja vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti. Yhdelle henkilölle edullisinta remonttilainaa tarjoava pankki ei välttämättä ole halvin vaihtoehto toiselle remontoijalle. Suomessa toimii nykyään kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka kilpailevat uusista asiakkaista toinen toistaan edullisemmilla koroilla. Tämän vuoksi lainojen hintavertailu kannattaa tehdä ennen lainan nostamista.

Vertaile remonttilainoja Sortterin avulla

 • Turvallisesti - toimimme yhteistyössä luotettavien pankkien kanssa
 • Ilmaiseksi - remonttilainan kilpailuttaminen on maksutonta
 • Helposti - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainanmyöntäjiä

Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään remonttilaina parhain mahdollisin ehdoin. Pankit ja rahoitusyhtiöt maksavat toimintamme, sillä he haluavat saada tarjouksena listatuksi sinulle palvelussamme.

Rahoituksen hakeminen remonttia varten ja lainan kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua lainan ottamiseen, mikäli et löytäisi itsellesi mieleistä tarjousta.

Play button

Näin remonttilainan kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Vakuudeton remonttilaina nopeasti tilille

Sortterin avulla pääset tuumasta toimeen nopeasti, sillä vakuudeton remonttilaina löytyy vertailustamme muutamassa minuutissa. Täytä remonttilainahakemus ja valitse sinulle paras lainatarjous helposti vertailusta. Saat rahat nopeasti käyttöösi – jopa samana päivänä.

Remonttilaina reilusti ja edullisesti

Sortter järjestelee lainat edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Palvelumme on reilu, läpinökyvä ja edullinen: asiakkaan etu on meille tärkein ja haluammekin, että vertailusta valitsemasi remonttilaina on todella edullinen. 

5 syytä hakea ja vertailla remontin rahoitus Sortterin avulla

Kilpailutamme kuukausittain tuhansia lainahakemuksia asiakkaidemme eduksi. Yhtenä asiakkaidemme tärkeimmistä rahoituskohteista kuukaudesta toiseen on kodin tai vapaa-ajan asunnon remontointi ja kunnostaminen. Palvelussamme voit kilpailuttaa remonttilainan nopeasti ja turvallisesti.

 1. Voit saada remonttilainan paremmilla ehdoilla ja pienemmillä lainakustannuksilla.
 2. Rahoituksen hakeminen on turvallista. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.
 3. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin remonttilainojen vertailu on helppoa, läpinäkyvää ja reilua.
 4. Saat lainapäätöksen nopeasti, eikä remonttilainan kilpailutus sido lainan nostamiseen.
 5. Olemme vastuullinen toimija.

Asiakkaidemme kokemuksia lainan kilpailuttamisesta

 • profile image
  Stina Söder
  28.9.2023 7.36.03

  Erinomainen palvelu!

 • profile image
  Janne-Pekka Huuhtanen
  27.9.2023 7.23.18

  Nopeaa ja helppoa.

 • profile image
  Blaster oque
  20.9.2023 8.25.48

  Moi nopea päätös tulot 👍🏽

 • profile image
  Kancharin Kauhio
  19.9.2023 5.27.37

  Kiitos paljon avusta

 • profile image
  Teuvo Multanen
  16.9.2023 21.13.10

  Sain kauttanne maksettua yhden lainan

Tyypillinen remonttilaina – kohde vaikuttaa kustannuksiin

Tyypillisen remonttilainan suuruus riippuu hyvin paljon käyttökohteesta. Keittiö- tai kylpyhuoneremontin hinta liikkuu usein noin 5 000–20 000 euron välillä riippuen siitä, uusitaanko vain kalusteita vai myös kodinkoneita. Olo- tai makuuhuoneen remontointi on puolestaan tyypillisesti edullisempaa, sillä tavallisesti kyseessä on vain pintojen ehostus.

Sortterin kautta kilpailutettu tyypillinen remonttilaina on suuruudeltaan noin 8 000–10 000 euroa ja sillä rahoitetaan sekä materiaalihankintoja että remonttityön osuutta.

Kannattako remontoida itse vai palkata ammattilainen?

Moni saattaa pohtia säästävänsä remonttikustannuksissa tekemällä remontin itse. Jos osaamista ja aikaa löytyy, voi remontti olla järkevää tehdä itse.

Vaativammat remontit kannattaa kuitenkin teettää ammattilaisilla. Etenkin remontit, jotka tarvitsevat erityisosaamista esimerkiksi märkätiloissa, on syytä jättää kokeneille ammattilaisille. Näin lopputulos on laadukas ja vältät remonttimokat.

Ammattilaisen tekemän työn osuuden voi myös vähentää kotitalousvähennyksenä.

Remontoija - muista hyödyntää kotitalousvähennys

Vuonna 2023 asunnon perusparannus- ja kunnostustyöstä saa kotitalousvähennystä 2 250 €. Puolisoiden yhteenlaskettu enimmäisvähennys on 4 500 €. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin täältä.

Oheisessa kuviossa on esitetty esimerkkitapaus 12 000 € remontista.

Kotitalousvähennys 12 000 € remontista

Kilpailuta remonttilaina ilmaiseksi

Remontin rahoitus kannattaa varmistaa hyvissä ajoin

Kun remonttisuunnitelmat ovat valmiina ja remontin hinta alkaa hahmottua, on oikea hetki varmistaa remontin rahoitus. Remonttia varten on myös hyvä laatia alustava budjetti, jotta tiedät, kuinka paljon remontti tulee maksamaan. Ennen urakan alkamista haettu rahoituspäätös takaa, ettei ikäviä yllätyksiä pääse syntymään maksun hetkellä.

Toisinaan ulkopuolinen rahoitus on tarpeen, jolloin yksi vaihtoehto on hakea lainaa. Etukäteen haetulla remonttilainalla maksat kätevästi myös remontin aikaiset tarvike- tai kalustehankinnat ilman, että näihin ostoksiin tarvitsee käyttää luottokorttia tai muita remonttiin korvamerkkaamattomia varoja.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktiaBank Norwegian – a part of NOBA Bank GroupNordax BankBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBroccFellow FinanceLea bankInstabankSweepBankFixuraMorrowBondoraCredigoHalinoSvea

Usein kysyttyä remonttilainoista

 • Remonttilainan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, mistä pankista remontin rahoitus löytyy edullisesti. Voit kilpailuttaa remonttilainat Sortterin avulla ilmaiseksi ja valita sen pankin, josta sinulle löytyy halvin remonttilaina. Valittuasi haluamasi lainatarjouksen tehdään lainasopimus sinun ja pankin välille.

 • Korko määräytyy haetun lainasumman, laina-ajan sekä pankin tekemän luottoarvion mukaan. Sortter etsii sinulle edullisimman remonttilainan kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista yhdellä hakemuksella. Lainan korko on alimmillaan 4 % ja korkeimmillaan 20 %. Usein korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet.

  Jos remontin rahoitus on mahdollista hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, kannattaa mahdollisuus hyödyntää: tällöin voit saada lainallesi pienemmän koron ja paremmat lainaehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

 • Remonttilainan maksuaika voi olla toiveesi mukaan 1–20 vuotta. Valitse lainalaskurilla sinulle sopiva kuukausierä ja mitoita maksuaika siten, että lainan lyhentäminen sujuu ongelmitta ja rahaa jää riittävästi käyttöön myös lainanlyhennyksen jälkeen.

 • Kiinnitä lainan valinnassa huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon korkoprosentin lisäksi myös mahdolliset lainan avaus- tai tilinhoitopalkkiot ja on vertailukelpoinen mittari eri lainanmyöntäjien välillä. Kun kilpailutat remonttilainat Sortterin avulla, järjestämme pankkien antamat lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin edullinen remonttilaina löytyy sinulle helposti ja nopeasti. 

 • Voit käyttää remonttilainan tarpeesi mukaan työn tai rakennustarvikkeiden maksamiseen, oli kyseessä sitten pieni pintaremontti tai kattava peruskorjaus. Remonttilainalla rahoitat myös suuremmat kalustehankinnat esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremontin yhteydessä.

 • Voit hakea remonttilainaa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet yli 20-vuotias.
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Hyviä kokemuksia remonttilainasta

Asiakkaillamme on hyviä kokemuksia remonttilainasta, sillä lainan haku Sortterin kautta on nopeaa. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja lainatarjouksia voi tarkastella suoraan mobiilissa.

Lisäksi asiakkaat antavat hyvän arvosanan Sortterin vertailupalvelusta: Sortter sai asiakastyytyväisyyskyselyssä yleisarvosanaksi 4,1 asteikolla 1–5. Kun asiakkailta kysyttiin, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Sortteria ystävilleen asteikolla 0–10, Sortter sai arvosanan 7,8.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Sinulle räätälöidyt rahoitustarjoukset remonttia, perusparannusta tai rakentamista varten

Kun käytät Sortteria, saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sinulle räätälöidyt tarjoukset remontin toteuttamiseksi tai kodin perusparannustarpeisiin. Mikäli suunnittelet kokonaan uuden rakentamista, voit myös hakea ja kilpailuttaa rakennuslainan avullamme.

Olemme suomalainen palvelu ja vertailemme pankkien sekä rahoituslaitosten korot, kulut sekä muut lainaehdot asiakkaidemme puolesta – vain yhdellä hakemuksella. Saamasi lainatarjoukset esitetään edullisuusjärjestyksessä ja tärkeimmät lainaehdot näkyvät jokaisessa tarjouksessa selkeästi eriteltyinä.

Lähetä ilmainen hakemus, tutustu tarjouksiin ja valitse itsellesi halvin remonttilaina vertailusta!

Mistä pankista remonttilaina kannattaa valita?

Remonttilainan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, mistä pankista laina löytyy edullisesti. Voit kilpailuttaa remonttilainat Sortterin avulla ilmaiseksi ja valita sen pankin, josta sinulle löytyy halvin remonttilaina. Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, tehdään lainasopimus sinun ja pankin välille. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla.

Löysitkö sivustolta vastauksen kysymykseesi?

author image

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.