Remonttilaina – valitse edullinen rahoitus remonttiin

Hae remonttilainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Sortter kilpailuttaa edullisen rahoituksen remonttiin reilusti ja vastuullisesti.

Remonttilainalaskuri

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
295 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Hae remonttilainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Sortter kilpailuttaa edullisen rahoituksen remonttiin reilusti ja vastuullisesti.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Remonttilainaa tarpeidesi mukaan 1 000–60 000 € juuri sopivalla kuukausierällä

Oli suunnitelmissasi suuri tai pieni remontti, voit kilpailuttaa remonttilainan helposti Sortterin avulla. Kilpailuttamisen kautta saatujen säästöjen ansiosta sinulle jää enemmän rahaa remontointiin.

Valitse haluamasi lainasumma sekä laina-aika ja lähetä hakemus – autamme sinua löytämään edullisen remonttilainan pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilmaiseksi.

 • Hae remonttilainaa jopa 60 000 €
 • Henkilökohtainen korko 4–15 % lisättynä viitekorolla.
 • Valitse laina-aika 1 ja 20 vuoden väliltä
 • Voit hakea lainaa remontointia varten ilman vakuuksia tai takaajia
 • Saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa
 • Vakuudettoman remonttilainan käsittely on nopeaa – pankki maksaa lainan tilille usein jo samana päivänä
 • Tavoitat asiakaspalvelumme myös viikonloppuisin

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Voit hakea remonttilainaa, kun olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot sekä moitteeton maksuhistoria. Voit saada lainaa edullisemmin, kun olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja haettavan lainan kuukausierä sekä lainasumma ovat sopusuhdassa taloutesi maksuvaran kanssa.

Halvin remonttilaina löytyy kilpailuttamalla pankit

Halvin remonttilaina löytyy kilpailuttamalla pankit eli pyytämällä henkilökohtaiset lainapäätökset usealta eri lainanantajalta. Vertailemalla pankkien tekemiä lainatarjouksia keskenään voit saada lainan edullisemmin sekä säästää korko- ja käsittelykuluissa. Kun haet remonttilainaa Sortterilta, saat lainapäätöksen kaikilta palvelussamme mukana olevilta pankeilta yhdellä lainahakemuksella.

Lainasopimus tehdään sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Remonttilainan takaisinmaksu onnistuu kuukausittain tasaerissä. Halutessasi voit lyhentää remonttilainaa sovittua nopeammin tai maksaa sen pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Jos remontin rahoitus on mahdollista hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, kannattaa mahdollisuus hyödyntää. Tällöin voit saada lainallesi pienemmän koron ja paremmat lainaehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 516 arvosteluun.
powered by

Kilpailuta remonttilainan korko – voit säästää jopa tuhansia

Kilpailuttamalla remonttilainan voit säästää lainakustannuksissa jopa tuhansia euroja laina-aikana. Lainanmyöntökriteereissä ja lainojen hinnoittelussa on eroja: Suomessa toimii kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka kilpailevat uusista asiakkaista toinen toistaan edullisemmilla koroilla. Tämän vuoksi lainojen hintavertailu kannattaa tehdä ennen lainan nostamista.

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter on reilu, läpinäkyvä ja ilmainen: järjestämme lainat todellisen vuosikoron mukaan, jotta löydät aidosti edullisen vaihtoehdon.

Sortterin kautta:

 1. Voit saada remonttilainan paremmilla ehdoilla ja pienemmillä lainakustannuksilla.
 2. Rahoituksen hakeminen on turvallista. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.
 3. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen, jotta niiden vertailu on helppoa.
 4. Saat lainapäätöksen nopeasti, eikä remonttilainan kilpailutus sido lainan nostamiseen.
 5. Olemme vastuullinen suomalainen toimija.

Näin remonttilainan kilpailutus toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kohde vaikuttaa remonttilainan määrään

Remonttilainan suuruus riippuu paljon käyttökohteesta. Keittiö- tai kylpyhuoneremontin hinta liikkuu usein noin 5 000–20 000 euron välillä riippuen siitä, uusitaanko ainoastaan kalusteita vai myös kodinkoneita. Olo- tai makuuhuoneen remontointi on puolestaan edullisempaa, sillä tavallisesti kyseessä on vain pintojen ehostus.

Sortterin kautta kilpailutettu tyypillinen remonttilaina on suuruudeltaan noin 8 000–10 000 euroa ja sillä rahoitetaan sekä materiaalihankintoja että remonttityön osuutta.

Remonttilainaa erilaisiin tarpeisiin

Lue lisää keittiöremontista

Keittiöremontti

Keittiöremonttiin liittyy useita huomiota vaativia kysymyksiä ennen varsinaista työn toteutusta: tarvitaanko lupia tai pitääkö remontista tehdä ilmoituksia? Teetetäänkö työ ammattilaisella? Entä mitä suunnittelussa tulisi ottaa huomioon ja miten laatia remonttibudjetti? 
Lue lisää kylpyhuoneremontista

Kylpyhuoneremontti

Koska kyseessä on suhteellisen laaja remontti, kylpyhuoneremontin suunnittelussa on otettava huomioon useita asioita. Remontteihin liittyy epävarmuutta niin projektin etenemisen kuin budjetinkin suhteen, joten huolellinen suunnittelu on tärkeää.
Tutustu tarkemmin saunaremonttiin

Saunaremontti

Sauna on monille arjen pakopaikka, jonka kunnosta ja viihtyisyydestä kannattaa pitää huolta. Saunaremontti voi vaatia toteutuakseen ulkopuolista rahoitusta.
Lue lisää kattoremontista

Kattoremontti

Katto on yksi kotisi tärkeimpiä rakenteita, joten siitä on tärkeää pitää hyvää huolta. Kattoremontti on ajankohtainen silloin, kun katon kunto on päässyt sellaiseksi, että pelkät huoltotoimenpiteet eivät enää riitä. 
Lue lisää putkiremontista

Putkiremontti

Putkiremontti on osa rakennuksen luonnollista elinkaarta ja sen tekeminen ajallaan on tärkeää. Vuosien saatossa putket kuluvat sekä syöpyvät ja tulevat lopulta käyttöikänsä päähän. Putkiremontti on sijoitus tulevaisuuteen, sillä se nostaa asunnon arvoa ja parantaa asunnon peruskuntoa.
icon

Julkisivuremontti

Hyvin toteutettu julkisivuremontti varmistaa, että kotisi on suojattu sateelta, lumelta, tuulelta ja muiltakin vaativilta sääolosuhteilta.
icon

Salaojaremontti

Salaojaremontti on iso investointi ja on tavallista, että siihen ryhtymistä herkästi lykätään. Toimiva salaojitus on kuitenkin hyvinvoivan talon edellytys. Kun talon katto ja perustukset pysyvät kuivana, säilyttää asunto arvonsa.
icon

Energiaremontti

Energiaremontti vaikuttaa positiivisesti omakotitalon energiatehokkuuteen, asumismukavuuteen sekä asumisen ympäristövaikutuksiin. Energiaremontti on ajankohtainen etenkin uusien EU-direktiivien vuoksi.

Remontoija – muista hyödyntää kotitalousvähennys

Vuonna 2024 asunnon perusparannus- ja kunnostustyöstä saa kotitalousvähennystä 2 250 €. Puolisoiden yhteenlaskettu enimmäisvähennys on 4 500 €.

Oheisessa kuviossa on esitetty esimerkkitapaus 12 000 € remontista ja kotitalousvähennyksestä.

null

Kilpailuta remonttilaina ilmaiseksi

Sinulle räätälöidyt rahoitustarjoukset

Sortterin kautta saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sinulle räätälöidyt tarjoukset remonttiin tai kodin perusparannustarpeisiin. Mikäli suunnittelet kokonaan uuden rakentamista, voit myös kilpailuttaa rakennuslainan avullamme.

Olemme suomalainen palvelu ja vertailemme pankkien sekä rahoituslaitosten korot, kulut sekä muut lainaehdot asiakkaidemme puolesta – vain yhdellä hakemuksella. Saamasi lainatarjoukset esitetään edullisuusjärjestyksessä ja tärkeimmät lainaehdot näkyvät jokaisessa tarjouksessa selkeästi eriteltyinä.

Lähetä ilmainen hakemus, tutustu tarjouksiin ja valitse itsellesi sopivin remonttilaina vertailusta!

Lainanantajat, jotka luottavat meihin:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Usein kysyttyä remonttilainoista

 • Remonttilainan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea siihen, mistä pankista remontin rahoitus löytyy edullisesti. Voit kilpailuttaa remonttilainat Sortterin avulla ilmaiseksi ja valita sen pankin, josta sinulle löytyy halvin remonttilaina. Valittuasi haluamasi lainatarjouksen tehdään lainasopimus sinun ja pankin välille.

 • Korko määräytyy haetun lainasumman, laina-ajan ja pankin tekemän luottoarvion mukaan. Sortter etsii sinulle edullisimman remonttilainan kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista yhdellä hakemuksella. Lainan korko asettuu noin 4–15 % lisättynä viitekorolla. Usein korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet ja mitä paremmaksi pankki arvioi kykysi maksaa remonttilaina takaisin.

  Jos remontin rahoitus on mahdollista hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, kannattaa mahdollisuus hyödyntää: tällöin voit saada lainallesi pienemmän koron ja paremmat lainaehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

 • Remonttilainan maksuaika voi olla toiveesi mukaan 1–20 vuotta. Valitse lainalaskurilla sinulle sopiva kuukausierä ja mitoita maksuaika siten, että lainan lyhentäminen sujuu ongelmitta ja rahaa jää riittävästi käyttöön myös lainanlyhennyksen jälkeen. Halutessasi voit maksaa remonttilainan takaisin etuajassa tai sovittua suuremmissa erissä.

 • Kiinnitä lainan valinnassa huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon korkoprosentin lisäksi myös mahdolliset lainan avaus- tai tilinhoitopalkkiot ja on vertailukelpoinen luku eri lainanmyöntäjien välillä. Kun kilpailutat remonttilainat Sortterin avulla, järjestämme pankkien antamat lainatarjoukset valmiiksi edullisuusjärjestykseen. Näin edullinen remonttilaina löytyy sinulle helposti ja nopeasti. 

 • Voit käyttää remonttilainan tarpeesi mukaan työn tai rakennustarvikkeiden maksamiseen – oli kyseessä sitten pieni pintaremontti tai kattava peruskorjaus. Remonttilainalla rahoitat myös suuremmat kalustehankinnat esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremontin yhteydessä.

Löysitkö sivustolta vastauksen kysymykseesi?

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.