Tonttilaina

Haaveiletko tontin tai muun kiinteistön hankinnasta? Voit hakea Sortterin kautta tonttilainaa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti aina 50 000€ asti. Me kilpailutamme sinulle lainatarjoukset tontin tai kiinteistön hankintaa varten ja sinä voit valita saamistasi tarjouksista edullisimman.

Tonttilaina

Valitse lainasumma

€2000
€40000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
10 vuotta
15 vuotta
429

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-20% ja lainasumma 2 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 8%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 150€, kuukausierä on 202,76€, takaisinmaksettava summa 12315,6€ ja todellinen vuosikorko 8,99%.

Tonttilaina ilman vakuuksia

Tonttilaina ilman vakuuksia sopii tontin tai kiinteistön hankintaan, kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 50 000€, haluat saada lainan nopeasti käyttöösi, etkä halua sitoa omaisuuttasi vakuutena tontin hankintaan.

Tonttilaina löytyy nopeasti Sortterin avulla

Hakiessasi tonttilainaa Sortterin kautta saat lainatarjoukset useimmiten heti, mutta viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Pankit ja rahoitusyhtiöt, joiden kanssa teemme yhteistyötä tekevät lainapäätöksen useimmissa tapauksissa automaattisesti, joten hakemalla tarjouksen tonttilainalle Sortterin kautta sinun ei tarvitse turhaan odottaa lainatarjouksen saamista. Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka moni pankki käsittelee vielä tonttilaina -hakemustasi. Kannattaakin odottaa, että kaikki pankit ovat käsitelleet tonttilaina -hakemuksesi. Näin varmistat, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen lainan tontin tai kiinteistön hankintaan. 

Kuinka saan tonttilainan edullisesti

Tonttilainassa, aivan kuten muissakin lainoissa pankit tekevät riskiarvion hakemuksessa antamiesi tietojen, omista asiakasrekistereistä ja ulkoisista lähteistä hakemiensa tietojen perusteella, jonka pohjalta he antavat sinulle lainatarjouksensa. Saadaksesi mahdollisimman edullisen tonttilainan, täytäthän lainahakemuksen huolella - ja mikäli voit hakea tonttilainaa yhdessä esimerkiksi aviopuolison kanssa, parantaa tämä mahdollisuuksiasi saada edullinen tonttilaina. Nähdäksesi millä korolla yhteistyökumppanimme myöntävät sinulle tonttilainaa, täytäthän tonttilaina -hakemuksen, jonka jälkeen pääset vertaamaan saamiasi tonttilaina -tarjouksia.

Hae tonttilaina -tarjoukset

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme