Tonttilaina

Tonttilaina parhaan koron takuulla

Lähetä ilmainen hakemus - etsimme sinulle edullisimman vakuudettoman lainan tontin tai kiinteistön hankintaan

Valitse lainasumma

40000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
570€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Edullinen tonttilaina parhaan koron takuulla

Kilpailuta lainatarjoukset tontin tai kiinteistön hankintaa varten ilmaiseksi ja valitse saamistasi lainatarjouksista edullisin.

Tonttilainan hakeminen Sortterin kautta on:

 • Turvallista - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
 • Helppoa - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia

Saat Sortterin kautta tonttilainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Tonttilaina ilman vakuuksia

Vakuudeton tonttilaina sopii tontin tai kiinteistön hankintaan kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 60 000€, etkä halua sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Voit valita laina-ajan toiveesi mukaan 1-15 vuoden väliltä.

Voit maksaa lainan takaisin koska vain kesken sovitun laina-ajan. Lainan ennenaikaisesta maksamisesta ei synny sinulle kustannuksia.

Tonttilaina löytyy nopeasti Sortterin avulla

Hakiessasi tonttilainaa Sortterin kautta saat lainatarjoukset useimmiten heti, kuitenkin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät lainapäätöksen useimmiten automaattisesti. Hakiessasi tonttilainan Sortterin kautta sinun ei tarvitse turhaan odottaa lainapäätöksen saamista. Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka moni pankki käsittelee vielä lainahakemustasi.

Edullinen laina tonttia varten

Tonttilainassa, aivan kuten muissakin lainoissa pankit tekevät asiakaskohtaisen riskiarvion, jonka perusteella lainatarjous annetaan. Arvio tehdään hakemuksessa antamiesi tietojen sekä pankkien omista ja ulkoisista lähteistä hankkimien tietojen perusteella.

Täytä lainahakemus huolella saadaksesi mahdollisimman edullisen tonttilainan. Mikäli voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, saat lainalle todennäköisesti pienemmän koron. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

Vertaa saamiasi lainatarjouksia keskenään ja valitse itsellesi edullinen tonttilaina Sortterin avulla!

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankInstabankFixuraKomplett BankMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.