Tonttilaina - lainaa tontin ostoon jopa 60 000 €

Onko mielessäsi tontin hankinta? Kilpailuta tonttilainasi Sortterilla. Etsimme sinulle edullisen lainan tontin tai kiinteistön hankintaan. Tee ilmainen lainahakemus ja saa tarjouksia jo saman päivän aikana

Valitse lainasumma

40 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
570 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 40 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 570 €, takaisinmaksettava summa 47 910 € sekä todellinen vuosikorko on 5,39 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 40 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 570 €, takaisinmaksettava summa 47 910 € sekä todellinen vuosikorko on 5,39 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Onko mielessäsi tontin hankinta? Kilpailuta tonttilainasi Sortterilla. Etsimme sinulle edullisen lainan tontin tai kiinteistön hankintaan. Tee ilmainen lainahakemus ja saa tarjouksia jo saman päivän aikana

Tonttilainaa jopa 60 000 € sinulle sopivalla kuukausierällä

Hae tonttilainaa tarpeesi mukaan jopa 60 000 €. Valitse itsellesi sopiva kuukausierä ja haluamasi laina-aika 1-15 vuoden väliltä. Voit saada lainaa tontin ostoon ilman vakuuksia.

Sortterin palvelussa kilpailutat lainatarjoukset tontin, maapalstan tai kiinteistön hankintaa varten ilmaiseksi. Järjestämme pankkien tekemät lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen, jotta sinun on helppo valita saamistasi tarjouksista edullisin.

Tonttilainan hakeminen Sortterin kautta on:

 • Turvallista - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
 • Helppoa - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia

Sortter on läpinäkyvä ja reilu lainavertailupalvelu. Me Sortterilla haluamme tehdä lainojen vertaamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Meille on tärkeintä asiakkaidemme etu, emmekä tingi siitä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 523 arvosteluun.
powered by

Tonttilaina ilman vakuuksia

Tonttilainan voi saada palvelustamme ilman vakuuksia. Vakuudeton tonttilaina sopii tontin tai kiinteistön hankintaan kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 60 000€, etkä halua sitoa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai hankkia lainalle takaajaa.

Voit maksaa lainan takaisin etukäteen sovituissa kuukausierissä tai lyhentää sitä sovittua nopeammin. Halutessasi voit maksaa vakuudettoman tonttilainan kokonaisuudessaan pois kesken laina-ajan. Ennenaikaisesta lainan takaisinmaksamisesta ei synny sinulle ylimääräisiä kustannuksia.

Tonttilaina löytyy nopeasti Sortterin avulla

Hakiessasi tonttilainaa Sortterin kautta saat lainatarjoukset usein heti hakemuksen lähetettyäsi. Joskus pankit haluavat tarkistaa lainahakemuksella annetut tiedot ennen lainapäätöksen antamista. Tällöin saat tarjoukset tontin rahoitusehdoista viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Näet palvelussamme aina reaaliajassa tiedon siitä, kuinka moni pankki käsittelee lainahakemustasi ja mitkä ovat saamiesi lainatarjousten ehdot ja korkoprosentit.

Tonttilainan hakeminen ja kilpailutus tapahtuu näin

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Edullinen laina tontin tai kiinteistön hankintaa varten

Tonttilainassa, aivan kuten muissakin lainoissa pankit tekevät asiakaskohtaisen riskiarvion, jonka perusteella lainatarjous annetaan. Arvio tehdään hakemuksessa antamiesi tietojen sekä pankkien omista ja ulkoisista lähteistä hankkimien tietojen perusteella.

Mitä paremmaksi pankki arvioi kykysi maksaa laina takaisin sovitussa aikataulussa, sitä edullisemman tonttilainan voit saada. Usein tontin rahoittamiseksi tarjottu korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet. Edullisimmillaan tonttilainan voi saada hieman yli 4 % korolla. Täytä lainahakemus huolella saadaksesi itsellesi mahdollisimman edullisen rahoituksen.

Mikäli voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, saat lainalle todennäköisesti pienemmän koron ja joustavammat lainaehdot, kun mitä saisit, jos hakisit lainaa yksin. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso. Yhdessä rinnakkaishakijan kanssa haetussa lainassa sekä päävelallinen, että rinnakkaishakija vastaavat lainan takaisinmaksusta pankin suuntaan yhteisvelallisesti.

Mitkä asiat vaikuttavat tontin hintaan?

Tontin kustannukset

Tontin hinta voi olla kaikkea yhdestä eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin. Tonttien hintoihin pätevät aika pitkälti vuokra-asuntomarkkinan lainalaisuudet. Toisin sanoen kasvukeskuksissa hinnat nousevat ja maaseudulla on halvempaa. Jos olet ostamassa tonttia sillä ajatuksella, että rakennutat itse talon tontille, kannattaa jo aikaisessa vaiheessa huomioida tontin hinta budjetissasi. Tontti ja sitä edeltävä pohjatyö voivat pahimmassa tapauksessa tulla kalliimmaksi kuin siihen rakennettava talo itsessään.

null

Paras tonttilaina löytyy kilpailuttamalla

Parhaan lainavaihtoehdon etsimiseen kannattaa panostaa, sillä lainojen kilpailutuksen avulla voit säästää rahaa merkittävästi. Kun tonttilaina on kilpailutettu huolellisesti, on parhaan rahoitustarjouksen valitseminen helppoa.

Sortterin palvelun avulla saat tarjouksen tonttilainasta jopa kymmeniltä pankeilta. Näin sinun ei tarvitse olla jokaiseen luotonmyöntäjään yhteydessä erikseen, vaan voit valita parhaan vaihtoehdon itsellesi suoraan vertailustamme.

Tarjousten pyytäminen on palvelussamme maksutonta, eikä sinun tarvitse sitoutua lainan nostamiseen. Voit vertailla saamasi tarjoukset kaikessa rauhassa ja hyväksyä tai hylätä pankkien tekemät tarjoukset oman mielesi mukaan.

Lähetä maksuton hakemus, vertaa saamiasi lainatarjouksia keskenään ja valitse itsellesi edullinen tonttilaina Sortterin avulla!

Tavoitat nämä lainanantajat yhdellä hakemuksella

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Tontin rahoituksesta kysyttyä

 • Voit hakea lainaa tontin, kiinteistön tai maapalstan ostamiseen Sortterin palvelussa. Lainahakemus täytetään sivuillamme, jonka jälkeen saat pankkien tekemät lainatarjoukset koottuun tarjousnäkymään. Voit valita itsellesi parhaan tarjouksen palvelussamme sekä allekirjoittaa lainasopimuksen turvallisesti pankkitunnuksilla. Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen rahat siirretään ilmoittamallesi pankkitilille.

 • Lainan hakemiseksi sinulla tulee olla vakituiset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Jokainen vertailussa mukana oleva pankki arvioi lainahakemuksen erikseen ja tekee sinulle suunnatun lainapäätöksen. Tarjous tehdään hakemuksella annettujen tietojen, sekä pankkien omista tai ulkoisista rekistereistä keräämien tietojen perusteella.

 • Voit valita tonttilainan maksuajan 1-15 vuoden väliltä. Pidempi laina-aika pienentää kuukausierää, mutta kasvattaa samalla lainakustannuksia. Halutessasi voit lyhentää nostamaasi lainaa sovittua nopeammin tai maksaa sen kerralla pois. Jos maksat lainan takaisin ennenaikaisesti, jäävät pankin perimät lainakustannukset pienemmiksi.

 • Voit käyttää nostamasi tonttilainan kiinteistön, maapalstan tai tontin ostamiseen. Tonttilainalla voi myös rahoittaa vapaa-ajan asunnon hankinnan tai sen rakentamiseen liittyviä materiaali- ja työkustannuksia.