Mökkilaina

Haaveiletko vapaa-ajan asunnosta tai kesämökistä? Lähetä ilmainen hakemus - etsimme sinulle edullisimman vakuudettoman mökkilainan

Mökkilaina

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Saat Sortterin avulla lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Vertaa tarjoukset helposti ja valitse edullisin laina mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

Mökkilaina parhaan koron takuulla

Lainatarjousten kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista. Suosittelemme palvelussamme aina edullisinta lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista hyväksyt.

Mökkilaina löytyy Sortterin avulla:

  • Turvallisesti - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
  • Maksuttomasti - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
  • Helposti - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainantarjoajia
  • Nopeasti - saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Sortterin kautta saat lainalle parhaan parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löydät saman tarjouksen myöhemmin muuta kautta halvemmalla.

Voit hakea lainaa vapaa-ajan asunnon hankintaan ilman vakuuksia

Vakuudeton mökkilaina sopii mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan, kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 50 000 € ja haluat saada lainan nopeasti käyttöösi.

  • Hae lainaa tarpeesi mukaan 50 000 € asti
  • Valitse laina-aika 1-15 vuoden väliltä
  • Korko alkaen 4%

Voit maksaa lainan takaisin koska vain kesken sovitun laina-ajan. Lainan ennenaikaisesta maksamisesta ei synny sinulle kustannuksia.

Edullinen laina mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan

Mökkilainassa, aivan kuten muissakin lainoissa pankit tekevät lainatarjoukset riskiarvioon perustuen. Tarjoukset tehdään hakemuksessa antamiesi tietojen sekä pankkien omista ja ulkoisista lähteistä hakemien tietojen perusteella.

Täytä lainahakemus huolellisesti, niin saat mökkilainan todennäköisesti pienemmällä korolla. Jos voit hakea mökkilainan yhdessä avio- tai avopuolison kanssa, parantaa tämä mahdollisuuksiasi saada laina edullisemmin.

Täytä ilmainen lainahakemus, katso saamasi lainatarjoukset ja valitse itsellesi edullisin rahoitus mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi