Mökkilaina - kilpailuta vapaa-ajan asunnon rahoitus ja säästä

Haaveiletko vapaa-ajan asunnosta tai kesämökistä? Onko ajatuksissasi rakentaa vierasmaja tai kunnostaa mökkiä? Lähetä ilmainen hakemus – etsimme sinulle edullisen rahoituksen mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa varten.

Lainalaskuri - kilpailuta mökkilaina tästä

Valitse lainasumma

40 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
570 €
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 40 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 570 €, takaisinmaksettava summa 47 910 € sekä todellinen vuosikorko on 5,39 %.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 40 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 570 €, takaisinmaksettava summa 47 910 € sekä todellinen vuosikorko on 5,39 %.
Parhaan koron takuu | Sortter
 • usp item

  Parhaan koron takuu Lue lisää

 • usp item

  100 % asiakkaan puolella

 • usp item

  100 % ilman piilokuluja

 • usp item

  100 % suomalainen palvelu

4,4
Perustuu 89 arvosteluun.
powered by

Saat Sortterin avulla lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Vertaa tarjoukset helposti ja valitse edullisin laina vertailusta mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

Etsitkö lainaa mökkiin tai vapaa-ajan asuntoon? Tai kenties lainaa käsirahaan tai omarahoitusosuutta varten? Ehkä mielessäsi on laajentaa mökkiä, jotta koko suku mahtuu kerralla saman katon alle tai omaan vierasmajaan.

Mikäli kohteesi tarveesi vain pientä pintaremonttia, voit kilpailuttaa kauttamme myös remonttilainan mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa varten.

Näin kilpailutat mökkilainat

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Edullisin mökkilaina parhaan koron takuulla

Lainatarjousten kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista. Suosittelemme palvelussamme aina edullisinta lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle.

Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista hyväksyt. Et myöskään ole velvollinen hyväksymään saamiasi lainatarjouksia – saat täysin itse päättää hyväksyt vai hylkäätkö lainanantajien tekemät tarjoukset.

Järjestämme lainatarjoukset sinulle edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan, joten pystyt selkeästi vertailemaan lainanantajien sinulle tekemiä lainatarjouksia.

Mökkilaina löytyy Sortterin avulla:

 • Turvallisesti – toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Maksuttomasti – lainatarjousten hakeminen on ilmaista
 • Helposti – tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainantarjoajia
 • Nopeasti saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Sortterin kautta saat lainalle parhaan parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löydät saman tarjouksen myöhemmin muuta kautta halvemmalla.

Lainaa loma-asunnon hankintaan ilman vakuuksia

Vakuudeton mökkilaina sopii mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan, kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 60 000 € ja haluat saada lainan nopeasti käyttöösi.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Valitse laina-aika 1-15 vuoden väliltä
 • Korko alkaen 4%

Voit maksaa lainan takaisin koska vain, myös kesken sovitun laina-ajan. Lainan ennenaikaisesta maksamisesta ei synny sinulle kustannuksia, vaan päinvastoin voit ennenaikaisella maksamisella laskea lainan kustannuksia.

Kannataa silti muistaa, että ideaalitilanne lainanmaksuun on sinulle sopiva aika, kuukausittainen summa, sekä korko. Ennenaikaista lainanmaksua kannatta harkita, mikäli sinulla on ylimääräistä rahaa ja haluat käyttää sen helpottamaan tulevaa arkea ja vähentämään lainan kustannuksia.

Mökkilaina soveltuu myös mökin käsirahaa tai omarahoitusosuutta varten.

Mökkilainaa ilman säästöjä tai käsirahaa

Vapaa-ajan asunnon tai kesämökin rahoitus onnistuu myös ilman aikaisempia säästöjä tai käsirahaa. Voit käyttää mökkilainaa koko mökin rahoittamiseen tai ainoastaan käsirahaa tai omarahoitusosuutta varten.

Kun olet vertaillut lainatarjoukset palvelussamme ja päätynyt sinulle sopivaan lainaan, siirretään rahat suoraan tilillesi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Voit käyttää rahan tarpeesi mukaan paitsi mökin hankintaan, myös sen kunnostukseen tai remontointiin.

Mökkilaina on vakuudetonta lainaa, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia uuden mökin ostamiseen. Kesämökin omistajuus siirtyy suoraan nimiisi ilman, että mökkiä tai kiinteistöä tarvitsee pantata lainan vakuudeksi.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Vakuudetonta lainaa kesämökin omarahoitusosuuteen

Usein kesämökin omarahoitusosuus eli summa, joka sinulla tulee olla vakuudellista lainaa hakiessa, kattaa monta kymmentä prosenttia mökin hinnasta, yleensä noin 20–50 %.

Harvalla on kertynyt niin paljon varallisuutta, että omat säästöt riittäisivät kattamaan vakuudelliseen lainaan tarvittavan omarahoitusosuuden. Omasta kesämökkihaaveesta ei kuitenkaan tarvitse luopua, sillä kesämökkilainaa voi hakea omarahoitusosuuden verran. Näin voit huoletta hakea vakuudellista lainaa vapaa-ajan asuntoa varten, jolloin pääset viettämään kesää mökilläsi jo tänä kesänä.

Lainaa vierasmajan tai aitan rakentamiseen

Kun suku laajenee, myös nukkumapaikkoja tarvitaan mökille enemmän. Mikäli itse mökkiä ei ole mahdollista laajentaa, oiva ratkaisu on rakentaa mökkipihaan vierasmaja tai aitta.

Vierasmajan tai aitan rakentaminen tuo yksityisyyttä perheille, mutta on myös edullinen ratkaisu. Valmiita rakennuspaketteja saa edullisimmillaan jo noin 3 000 eurolla.

Voit rahoittaa vierasmajan rakentamisen myös mökkilainalla. Hyvin harkittu mökkilaina voi tuoda paljon iloa koko perheelle, mutta mikä tärkeintä, se voi tuoda lainanottajalle edullisen lainan ja vaivattoman lainanmaksuprosessin.

Kilpailuta mökkirahoitus ja valitse edullisin mökkilaina vertailusta

Edullinen laina mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan

Mökkilainassa, aivan kuten muissakin lainoissa pankit tekevät lainatarjoukset riskiarvioon perustuen. Tarjoukset tehdään hakemuksessa antamiesi tietojen sekä pankkien omista ja ulkoisista lähteistä hakemien tietojen perusteella.

Täytä lainahakemus huolellisesti, niin saat mökkilainan pienemmällä korolla. Jos voit hakea mökkilainan yhdessä avio- tai avopuolison kanssa, parantaa tämä mahdollisuuksiasi saada laina edullisemmin. Tälläisen rinnakkaishakijan kanssa lainan hakeminen pienentää lainanantajan riskiä takaisinmaksusta ja voi pienentää saamaasi korkoprosenttia.

Täytä ilmainen hakemus, katso saamasi lainatarjoukset ja valitse itsellesi edullinen rahoitus mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

Kuinka paljon tarvitsen käsirahaa mökin ostoon?

Voit hakea mökkilainaa tarpeesi mukaan 60 000 euroon saakka. Sortterin kilpailuttamissa lainoissa ei ole vaateita omarahoitusosuudelle ja voit ostaa mökin tai vapaa-ajan asunnon jopa kokonaan ilman käsirahaa.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiAktiaResurs BankAvidaBigbankNordax BankKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBraBankInstabankFixuraKomplett BankmyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoHalino

Miten mökkilainojen vertailu toimii?

Täytä ilmainen hakemus, jonka jälkeen haemme sinulle henkilökohtaisen lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman vaihtoehdon valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Lainavertailu on edullisuusjärjestyksessä, mutta voit valita vapaasti minkä tahansa saamistasi lainatarjouksista. Voit tietenkin myös olla ottamatta mitään saamistasi lainatrjouksista. Et siis ole velvoitettu hyväksymään lainatarjousta, vaikka olisit sellaisia saanut.

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat