Mökkilaina

Haaveiletko vapaa-ajan asunnosta tai kesämökin hankinnasta? Voit hakea Sortterin kautta mökkilainaa ilman vakuuksia helposti aina 50 000€ asti.

Mökkilaina

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä helposti yhdellä hakemuksella ja voit valita niistä edullisimman.

Mökkilaina parhaan koron takuulla

Kilpailuta lainatarjoukset mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaa varten ilmaiseksi ja valitse saamistasi henkilökohtaisista lainatarjouksista edullisin.

Mökkilainan hakeminen Sortterin kautta on:

  • Turvallista - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
  • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
  • Helppoa - saat yhdellä hakemuksella monta reilua tarjousta ja myös lainan nostaminen onnistuu kauttamme helposti

Saat Sortterin kautta mökkilainalle parhaan koron takuun. Mikäli löydät saman lainatarjouksen myöhemmin muualta halvemmalla, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Mökkilaina ilman vakuuksia

Vakuudeton mökkilaina sopii mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan, kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 50 000€ ja haluat saada lainan nopeasti käyttöösi.

Voit halutessasi maksaa lainan pois milloin vain kesken sovitun laina-ajan, eikä siitä synny sinulle lisäkustannuksia.

Laina vapaa-ajan asuntoa varten löytyy nopeasti Sortterin avulla

Hakiessasi lainaa vapaa-ajan asuntoa varten Sortterin kautta saat lainatarjoukset useimmiten heti, mutta kuitenkin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Pankit ja rahoitusyhtiöt joiden kanssa teemme yhteistyötä tekevät lainapäätöksen useimmissa tapauksissa automaattisesti. Hakemalla mökkilainan Sortterin kautta sinun ei tarvitse turhaan odottaa lainatarjouksen saamista.

Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka moni pankki käsittelee vielä lainahakemustasi. Löytääksesi edullisimman lainan kannattaa odottaa, että kaikki pankit ovat käsitelleet hakemuksesi. Näin varmistat, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen lainan mökin hankintaan. 

Edullinen laina mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan

Mökkilainassa, aivan kuten muissakin lainoissa pankit tekevät riskiarvion hakemuksessa antamiesi tietojen sekä omista ja ulkoisista lähteistä hakemiensa tietojen perusteella. Täytä lainahakemus huolellisesti, niin saat mökkilainan todennäköisesti pienemmällä korolla. Jos voit hakea mökkilainaa yhdessä esimerkiksi avo- tai aviopuolison kanssa, parantaa tämä mahdollisuuksiasi saada edullinen mökkilaina.

Täytä ilmainen lainahakemus nähdäksesi millä korolla pankit ja rahoituslaitokset myöntävät sinulle mökkilainaa. Voit verrata saamiasi lainatarjouksia Sortterin palvelussa, jossa näet niiden erot selkeästi. Halutessasi voit lukea lisää lainojen vertaamisesta täältä.

  • Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 50 000 € asti
  • Korko alkaen 4,5%
  • Voit valita laina-ajan 1-15 vuoden väliltä

Saat Sortterin kautta yhdellä hakemuksella monta reilua lainatarjousta, joista voit valita edullisimman!

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

seuraava
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

seuraava
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

seuraava
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi