Mökkilaina - kilpailuta vapaa-ajan asunnon rahoitus ja säästä

Haaveiletko vapaa-ajan asunnosta tai kesämökistä? Onko ajatuksissasi rakentaa vierasmaja tai kunnostaa mökkiä? Lähetä ilmainen hakemus – etsimme sinulle edullisen rahoituksen mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa varten

Lainalaskuri - kilpailuta mökkilaina tästä

Valitse lainasumma

40 000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta

Yleistiedot

570 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot

Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5€/kk, kuukausierä on 198,01 €, takaisinmaksettava summa 11880,6 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %, kuitenkin korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen lainasopimuksen mukainen. Esimerkki: Kun lainasumma on 40 000 €, korko 5 %, takaisinmaksuaika 7 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 570 €, takaisinmaksettava summa 47 910 € sekä todellinen vuosikorko on 5,39 %.
 • Parhaan koron takuu | Sortter

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

 • 4,3
  Perustuu 76 arvosteluun.
  powered by

Saat Sortterin avulla lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Vertaa tarjoukset helposti ja valitse edullisin laina mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

Etsitkö lainaa mökkiin tai vapaa-ajan asuntoon? Tai kenties lainaa käsirahaan tai omarahoitusosuutta varten? Ehkä mielessäsi on laajentaa mökkiä, jotta koko suku mahtuu kerralla saman katon alle tai omaan vierasmajaan.

Meidän kautta kilpailutat myös remonttilainaa mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa varten.

Edullisin mökkilaina parhaan koron takuulla

Lainatarjousten kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista. Suosittelemme palvelussamme aina edullisinta lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista hyväksyt.

Mökkilaina löytyy Sortterin avulla:

 • Turvallisesti - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Maksuttomasti - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
 • Helposti - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainantarjoajia
 • Nopeasti - saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Sortterin kautta saat lainalle parhaan parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löydät saman tarjouksen myöhemmin muuta kautta halvemmalla.

Lainaa loma-asunnon hankintaan ilman vakuuksia

Vakuudeton mökkilaina sopii mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan, kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 60 000 € ja haluat saada lainan nopeasti käyttöösi.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Valitse laina-aika 1-15 vuoden väliltä
 • Korko alkaen 4%

Voit maksaa lainan takaisin koska vain kesken sovitun laina-ajan. Lainan ennenaikaisesta maksamisesta ei synny sinulle kustannuksia.

Voit myös kilpailuttaa lainan mökin käsirahaa tai omarahoitusosuutta varten.

Mökkilainaa ilman säästöjä tai käsirahaa

Vapaa-ajan asunnon tai kesämökin rahoitus onnistuu myös ilman aikaisempia säästöjä tai käsirahaa.

Vertailusta valitsemasi laina siirretään suoraan tilillesi ja voit käyttää rahan tarpeesi mukaan paitsi mökin hankintaan, myös sen kunnostukseen tai remontointiin. Kesämökin omistajuus siirtyy suoraan nimiisi ilman, että mökkiä tai kiinteistöä tarvitsee pantata lainan vakuudeksi.

Vakuudetonta lainaa kesämökin omarahoitusosuuteen

Usein kesämökin omarahoitusosuus eli summa, joka sinulla tulee olla vakuudellista lainaa hakiessa, kattaa monta kymmentä prosenttia mökin hinnasta, yleensä noin 20–50 %.

Harvalla on kertynyt niin paljon varallisuutta, että omat säästöt riittäisivät kattamaan vakuudelliseen lainaan tarvittavan omarahoitusosuuden. Omasta kesämökkihaaveesta ei kuitenkaan tarvitse luopua, sillä kesämökkilainaa voi hakea omarahoitusosuuden verran. Näin voit huoletta hakea vakuudellista lainaa vapaa-ajan asuntoa varten, jolloin pääset viettämään kesää mökilläsi jo tänä kesänä.

Lainaa vierasmajan tai aittan rakentamiseen

Kun suku laajenee, myös nukkumapaikkoja tarvitaan mökille enemmän. Mikäli itse mökkiä ei ole mahdollista laajentaa, oiva ratkaisu on rakentaa mökkipihaan vierasmaja tai aitta.

Vierasmajan tai aitan rakentaminen tuo yksityisyyttä perheille, mutta on myös edullinen ratkaisu. Valmiita rakennuspaketteja saa edullisimmillaan jo noin 3 000 eurolla.

Voit rahoittaa vierasmajan rakentamisen myös mökkilainalla.

Edullinen laina mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan

Mökkilainassa, aivan kuten muissakin lainoissa pankit tekevät lainatarjoukset riskiarvioon perustuen. Tarjoukset tehdään hakemuksessa antamiesi tietojen sekä pankkien omista ja ulkoisista lähteistä hakemien tietojen perusteella.

Täytä lainahakemus huolellisesti, niin saat mökkilainan pienemmällä korolla. Jos voit hakea mökkilainan yhdessä avio- tai avopuolison kanssa, parantaa tämä mahdollisuuksiasi saada laina edullisemmin.

Täytä ilmainen hakemus, katso saamasi lainatarjoukset ja valitse itsellesi edullinen rahoitus mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

Voit hakea mökkilainaa tarpeesi mukaan 60 000 euroon saakka. Sortterin kilpailuttamissa lainoissa ei ole vaateita omarahoitusosuudelle ja voit ostaa mökin tai vapaa-ajan asunnon jopa kokonaan ilman käsirahaa.

Täytä ilmainen hakemus, jonka jälkeen haemme sinulle henkilökohtaisen lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman vaihtoehdon valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla ja laina siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.