Mökkilaina

Haaveiletko vapaa-ajan asunnosta tai kesämökin hankinnasta? Voit hakea Sortterin kautta mökkilainaa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti aina 50 000€ asti. Me kilpailutamme sinulle lainatarjoukset mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaa varten eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Näin sinä voit valita helposti pankkien tekemistä lainatarjouksista edullisimman.

Mökkilaina

Valitse lainasumma

€500
€40000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
10 vuotta
15 vuotta
429

Kuukausilyhennys alkaen

Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Esimerkki: Kun lainasumma on 40000€ ja takaisinmaksuaika 10 vuotta, on kuukausierä 429€ nimelliskoron ollessa 5.00% ja todellisen vuosikoron ollessa 5.42%. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 51511€. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-39,9%, todellinen vuosikorko 4,59%-49,5% ja lainasumma 500-50 000€.

Mökkilaina ilman vakuuksia

Mökkilaina ilman vakuuksia sopii mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan, kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 50 000€, haluat saada lainan nopeasti käyttöösi, etkä halua sitoa omaisuuttasi mökin hankintaan vakuuden muodossa.

Mökkilaina löytyy nopeasti Sortterin avulla

Hakiessasi mökkilainaa Sortterin kautta saat lainatarjoukset useimmiten heti, mutta viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Pankit ja rahoitusyhtiöt, joiden kanssa teemme yhteistyötä tekevät lainapäätöksen useimmissa tapauksissa automaattisesti, joten hakemalla tarjouksen mökkilainalle Sortterin kautta sinun ei tarvitse turhaan odottaa lainatarjouksen saamista. Näet palvelussamme aina tiedon siitä, kuinka moni pankki käsittelee vielä mökkilaina -hakemustasi. Kannattaakin odottaa, että kaikki pankit ovat käsitelleet mökkilaina -hakemuksesi. Näin varmistat, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen lainan mökin hankintaan. 

Kuinka saan mökkilainan edullisesti

Mökkilainassa, aivan kuten muissakin lainoissa pankit tekevät riskiarvionsa hakemuksessa antamiesi tietojen, omista asiakasrekistereistä ja ulkoisista lähteistä hakemiensa tietojen perusteella. Saadaksesi mahdollisimman edullisen mökkilainan, täytäthän lainahakemuksen huolella. Mikäli voit hakea mökkilainaa yhdessä esimerkiksi avo- tai aviopuolison kanssa, parantaa tämä mahdollisuuksiasi saada edullinen mökkilaina. Nähdäksesi millä korolla yhteistyökumppanimme myöntävät sinulle mökkilainaa, täytäthän mökkilaina -hakemuksen, jonka jälkeen pääset vertaamaan saamiasi mökkilaina -tarjouksia. Halutessasi voit lukea lisää lainojen vertaamisesta täältä.

Hae mökkilaina -tarjoukset

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme