Mökkilaina

Mökkilaina - kilpailuta vapaa-ajan asunnon rahoitus ja säästä

Haaveiletko vapaa-ajan asunnosta tai kesämökistä? Lähetä ilmainen hakemus - etsimme sinulle edullisen rahoituksen mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan

Lainalaskuri - kilpailuta mökkilaina tästä

Valitse lainasumma

40000 €

Valitse laina-aika

7 vuotta
570€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Saat Sortterin avulla lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Vertaa tarjoukset helposti ja valitse edullisin laina mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

Edullisin mökkilaina parhaan koron takuulla

Lainatarjousten kilpailuttaminen Sortterin avulla on ilmaista. Suosittelemme palvelussamme aina edullisinta lainaa, mutta jätämme valinnan sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista hyväksyt.

Mökkilaina löytyy Sortterin avulla:

 • Turvallisesti - toimimme vain luotettavien pankkien kanssa
 • Maksuttomasti - lainatarjousten hakeminen on ilmaista
 • Helposti - tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainantarjoajia
 • Nopeasti - saat lainatarjoukset jopa muutamassa minuutissa

Sortterin kautta saat lainalle parhaan parhaan koron takuun. Hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen, mikäli löydät saman tarjouksen myöhemmin muuta kautta halvemmalla.

Lainaa vapaa-ajan asunnon hankintaan ilman vakuuksia

Vakuudeton mökkilaina sopii mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan, kun tarvittava lainasumma on korkeintaan 60 000 € ja haluat saada lainan nopeasti käyttöösi.

 • Hae lainaa tarpeesi mukaan 60 000 € asti
 • Valitse laina-aika 1-15 vuoden väliltä
 • Korko alkaen 4%

Voit maksaa lainan takaisin koska vain kesken sovitun laina-ajan. Lainan ennenaikaisesta maksamisesta ei synny sinulle kustannuksia.

Mökkilainaa ilman säästöjä tai käsirahaa

Vapaa-ajan asunnon tai kesämökin rahoitus onnistuu myös ilman aikaisempia säästöjä tai käsirahaa. Vertailusta valitsemasi laina siirretään suoraan tilillesi ja voit käyttää rahan tarpeesi mukaan paitsi mökin hankintaan, myös sen kunnostukseen tai remontointiin. Kesämökin omistajuus siirtyy suoraan nimiisi ilman, että mökkiä tai kiinteistöä tarvitsee pantata lainan vakuudeksi.

Edullinen laina mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan

Mökkilainassa, aivan kuten muissakin lainoissa pankit tekevät lainatarjoukset riskiarvioon perustuen. Tarjoukset tehdään hakemuksessa antamiesi tietojen sekä pankkien omista ja ulkoisista lähteistä hakemien tietojen perusteella.

Täytä lainahakemus huolellisesti, niin saat mökkilainan pienemmällä korolla. Jos voit hakea mökkilainan yhdessä avio- tai avopuolison kanssa, parantaa tämä mahdollisuuksiasi saada laina edullisemmin.

Täytä ilmainen hakemus, katso saamasi lainatarjoukset ja valitse itsellesi edullinen rahoitus mökin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan.

Kuinka paljon tarvitsen käsirahaa mökin ostoon?

suljeavaa

Voit hakea mökkilainaa tarpeesi mukaan 60 000 euroon saakka. Sortterin kilpailuttamissa lainoissa ei ole vaateita omarahoitusosuudelle ja voit ostaa mökin tai vapaa-ajan asunnon jopa kokonaan ilman käsirahaa.

Miten mökkilainojen vertailu toimii?

suljeavaa

Täytä ilmainen hakemus, jonka jälkeen haemme sinulle henkilökohtaisen lainapäätöksen kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi hintajärjestykseen, jotta edullisimman vaihtoehdon valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla ja laina siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.