Sortter

POP Pankki

POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, joka sopii moneen tarpeeseen! Lainan myöntää luotettava suomalainen POP Pankki –ryhmään kuuluva pankki. Edullista lainaa myönnetään kaikkien pankkien asiakkaille.

Valitse lainasumma

15000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
288€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Lainojen vertailu tapahtuu sopimuskoron mukaan, joka on voimassa koko luottosopimuksen ajan. 30.9.2021 asti lainan korko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

POP Pikalaina on läpinäkyvä! Näet kaikki lainaan liittyvät kulut kokonaisuudessaan ennen kuin hyväksyt lainasopimuksen. POP Pikalaina on kertalaina, jonka lyhennys tapahtuu kuukausittain tai voit milloin vain, ilman lisäkuluja, maksaa lisälyhennyksiä tai maksaa jäljellä olevan lainan kerralla takaisin.

POP Pikalainan saat helposti ja nopeasti! Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit saada lainasumman tilillesi jopa saman arkipäivän aikana.

Vertaa ja hae POP Pankin lainaa Sortterin kautta

Saat kauttamme lainapäätöksen kaikilta yhteistyökumppaneiltamme – myös POP Pankilta!

Järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen ja näytämme lainatarjousten koron, kuukausierän sekä muut tärkeät yksityiskohdat selkeästi, jotta halvimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa.

Sopivan lainan löytyessä, myös sen nostaminen onnistuu Sortterin kautta helposti. Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

Kuinka korkea korko POP Pankin lainassa on?

suljeavaa

Korko riippuu monista asioista, myös omasta taloustilanteestasi. Lainatarjouksessa esitelty korko on aina sinulle henkilökohtainen. Korkotason saat selville tekemällä hakemuksen ja täyttämällä tietosi hakemukseen mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on aina eritelty ja niistä käy ilmi myös todellinen vuosikorko, eli piilokuluja ja ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa. Annamme myös ainoana toimijana Suomessa kauttamme haetuille lainoille parhaan koron takuun, eli jos löydät meidän kauttamme hakemasi lainan muualta alhaisemmalla korolla, maksamme erotuksen.

Millaisia kokemuksia POP Pankin asiakkailla on, onko se luotettava lainanantaja?

suljeavaa

Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Rahoitusalan asiakastyytyväisyyttä mittaavassa EPSI Rating-tutkimuksessa POP Pankki on saanut useana vuonna Suomen parhaat arvosanat.

Miten saan POP Pankin lainan mahdollisimman edullisesti?

suljeavaa

Laina kannattaa aina kilpailuttaa ennen päätöksentekoa. Näin varmistat, että saat jokaiselta lainantarjoajalta parhaan mahdollisen tarjouksen, myös POP Pankilta. Kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella, ja saamistasi tarjouksista voit valita sinulle sopivan. Kilpailutus on sinulle ilmaista eikä sido mihinkään, eli voit vapaasti valita hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista.

Mistä tiedän onko POP Pankin laina edullinen?

suljeavaa

Lainojen vertailu keskenään onnistuu vain todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut ja voit olla varma että piilokuluja ja muita ikäviä yllätyksiä ei ole tiedossa. Sortter vertailee lainat nimenomaan todellisen vuosikoron perusteella, jotta kaikki palvelumme lainat olisivat keskenään vertailukelpoisia ja kustannukset niin sanotusti samalla viivalla.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Hyväksyttyäsi POP Pankin lainatarjouksen voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä, mikäli erillisiä liitteitä ei tarvita.

Pankit ja lainanantajat

POP PankkiResurs BankAvidaBigbankNordaxKaarnaTF BankBalanziaFellow FinanceBRAbankFixuraMyLenderLaina.fi - KertalainaLainaamoRisicum - KertalainaCredigoCredit24Halino

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.