POP Pankki

POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, joka sopii moneen tarpeeseen. Lainan myöntää luotettava suomalainen POP Pankki -ryhmään kuuluva pankki.

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
295 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 295 €, takaisinmaksettava summa 17 700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, joka sopii moneen tarpeeseen. Lainan myöntää luotettava suomalainen POP Pankki -ryhmään kuuluva pankki.

POP Pankki on kotimainen lainanantaja, joka myöntää kuluttajille Pikalaina-nimistä lainatuotetta. Edullista lainaa myönnetään kaikkien pankkien asiakkaille – ei ainoastaan POP Pankin asiakkaille. POP Pikalainan voi kilpailuttaa myös Sortterin kautta ilmaiseksi.

POP Pankki on vahvasti paikallinen

POP Pankilla on yli 100-vuotinen historia. POP Pankki -ryhmään kuuluvat POP Pankit, POP Pankkikeskus osk ja näiden määräysvallassa olevat yhteisöt. POP Pankki -ryhmään kuuluu myös POP Holding Oy sekä sen omistama Suomen Vahinkovakuutus Oy.

POP Pankit ovat jäsentensä omistamia, ja ne toimivat alueellisesti ja itsenäisesti. Osuuspankkeja on tällä hetkellä 22. POP Pankit työllistävät noin 700 toimihenkilöä. 

Pankilla on EPSI Ratingin asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan ollut useita kertoja Suomen tyytyväisimmät asiakkaat.

POP Pankin lainaehdot tiivistettynä:

 • POP Pikalainaa saavat myös muiden pankkien asiakkaat
 • vakuudetonta lainaa ilman takaajia
 • lainaa 2 000–20 000 euroa
 • laina-aika on 1–10 vuotta

POP Pankin toiminta on vastuullista ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Ympäristön kuormitusta pyritään vähentämään sähköisillä palveluilla. Palveluille on myönnetty paikallisuuden huomioiva Avainlippu-tunnus.

Asiakastyytyväisyyden seuranta on POP Pankille tärkeää. Pankki pyrkii edistämään asiakkaidensa taloudellista hyvinvointia sekä paikallista menestystä. Henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun yhdistelmällä POP Pankki pyrkii olemaan ketterä, asiakasystävällinen, uudistuva ja tuloksellinen palveluntarjoaja.

Mitä lainatuotteita POP Pankin valikoimassa on?

POP Pankilla on asiakkailleen lukuisia erilaisia lainatuotteita asuntolainoista, autolainaan, joustoluottoon sekä pikalainaan.

Pankin asiakkaille on käytössä laajemmat lainatuotteet kuin muiden pankkien asiakkaille. Pankin asiakkaana voit hakea esimerkiksi asuntosäästämiseen sopivaa ASP-lainaa sekä asuntolainaa ja samaan tapaan haettava mökkilainaa.

Opiskelijoille POP Pankki myöntää opintolainaa. Autoa hankkiessaan POP Pankin asiakas voi hakea autolainaa ja venettä varten venelainaa. Myös joustoluotto kuuluu palveluvalikoimaan.

Lisäksi pankki tarjoaa säästämis- ja sijoituspalveluita. POP Pikalaina -tuotteellaan pankki palvelee myös muiden kuin POP Pankin asiakkaita.

POP Pikalaina

POP Pikalaina on vakuudetonta lainaa. Se on kertalainana myönnettävää kulutusluottoa. POP Pankin kulutusluoton myöntää POP Pankki -ryhmän osana toimiva Bonum Pankki Oyj.

POP Pikalaina on suunnattu myös niille yksityishenkilöille, jotka eivät muutoin ole POP Pankin asiakkaita. Lainan hakemiseen liittyy kuitenkin joitakin ehtoja. Lainanhakijan tulee olla vähintään 23-vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot.

POP Pikalainaa voi hakea haluamansa summan 2 000 eurosta aina 20 000 euroon asti. Laina-ajan voi valita yhden ja 10 vuoden väliltä. Lainan korko on henkilökohtainen. Lainaa lyhennetään kuukausittain samalla summalla kuukauden viimeisenä päivänä.

Remonttilaina

POP Pankin asiakkaat voivat hakea pankilta remonttilainaa, mutta myös kulutusluotto on olemassa vaihtoehtona

POP Pankki kertookin POP Pikalainan soveltuvan myös remonttilainaksi. Remonttilaina voi olla summaltaan pienehkö, esimerkiksi silloin, kun halutaan uudistaa seiniä tai lattioita, tai suurempi, kun kodin kunnostustarpeet ovat laajempia, kuten peruskorjaus. 

POP Pikalaina sopii toki yhtä lailla sisustuslainaksi, mikäli asuntoon halutaan uusia vaikkapa huonekaluja ja tekstiilejä. POP Pikalainan etuna on, että sen saa nopeasti tilille juuri silloin, kun sitä tarvitsee.

Moottoripyörälaina

POP Pankki kertoo sivustollaan POP Pikalainan sopivan myös moottoripyörän hankintaan. Moottoripyörään tulee ostaa yleensä myös muita varusteita, joten ennen kulutusluoton ottamista kannattaa laskea hankinnan kokonaiskustannukset. Ostettavaksi voi tulla esimerkiksi kypärä, ajoasu, kengät ja käsineet. 

Myös moottoripyörälainan hakeminen onnistuu netissä helposti. Lainarahat saa nopeasti käyttöön POP Pikalainan avulla. Vakuuksia ja takaajia lainaan ei tarvita.

 • Korko riippuu monista asioista, myös omasta taloustilanteestasi. Lainatarjouksessa esitelty korko on aina sinulle henkilökohtainen. Korkotason saat selville tekemällä hakemuksen ja täyttämällä tietosi hakemukseen mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Saamissasi lainatarjouksissa korko ja kulut on aina eritelty ja niistä käy ilmi myös todellinen vuosikorko, eli piilokuluja ja ikäviä yllätyksiä ei ole luvassa.

 • Kaikki palvelumme lainanantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Rahoitusalan asiakastyytyväisyyttä mittaavassa EPSI Rating-tutkimuksessa POP Pankki on saanut useana vuonna Suomen parhaat arvosanat.

 • Laina kannattaa aina kilpailuttaa ennen päätöksentekoa. Näin varmistat, että saat jokaiselta lainantarjoajalta parhaan mahdollisen tarjouksen, myös POP Pankilta. Kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella, ja saamistasi tarjouksista voit valita sinulle sopivan. Kilpailutus on sinulle ilmaista eikä sido mihinkään, eli voit vapaasti valita hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista.

 • Lainojen vertailu keskenään onnistuu vain todellisen vuosikoron perusteella, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut ja voit olla varma että piilokuluja ja muita ikäviä yllätyksiä ei ole tiedossa. Sortter vertailee lainat nimenomaan todellisen vuosikoron perusteella, jotta kaikki palvelumme lainat olisivat keskenään vertailukelpoisia ja kustannukset niin sanotusti samalla viivalla.

 • Hyväksyttyäsi POP Pankin lainatarjouksen voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä, mikäli erillisiä liitteitä ei tarvita.

 • POP Pankin nettisivuilta löytyy erikseen asiakaspalvelu, usein kysytyt kysymykset, sekä chat asiakaspalvelu, joka on auki klo 9-18. Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa valitsemaasi POP Pankin konttoriin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, joka löytyy myös POP Pankin nettisivujen alaosasta.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta POP Pankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta.

Kilpailuta POP Pikalaina Sortterilla ilmaiseksi

Parhaan lainatarjouksen saamiseksi laina kannattaa aina kilpailuttaa ennen päätöksentekoa.

Lainojen vertailu onnistuu todellisen vuosikoron perusteella. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, korot ja maksut.

Sortter vertailee lainat juuri todellisen vuosikoron perusteella, joten kaikki lainatarjoukset ovat palvelussamme keskenään täysin vertailukelpoisia. Myös POP Pikalaina on mukana vertailussamme.

Sortterin kumppaneina toimivat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Kuka voi kilpailuttaa lainat Sortterilla?

 • lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt
 • hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot
 • lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä

Miksi kilpailuttaa lainat Sortterilla?

 • lainan kilpailutus Sortterilla on ilmainen
 • nopea palvelu: saat heti monta lainatarjousta
 • usein rahat maksetaan heti tilille – jopa samana päivänä
 • yli 20 lainanantajaa
 • turvallinen – Sortter on kotimainen toimija

Lainojen kilpailutus käy Sortterin palvelussa helposti ja nopeasti. Se onnistuu yhdellä lainahakemuksella.

Kilpailutuksessa ovat mukana kymmenet kumppaneinamme toimivat lainanantajat. Lainojen vertailu Sortterilla on täysin ilmaista, eikä se sido sinua ottamaan lainaa. Voit vapaasti valita, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. 

Jos haluat allekirjoittaa lainasopimuksen, saat rahat tilillesi usein heti jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Kilpailuta lainat täyttämällä lainahakemus.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.