Nordax (Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia) myöntää lainaa jopa 60 000 €

Nordax Bank (osa NOBA Bank Groupia) myöntää lainaa jopa 60 000 € AB on ruotsalainen vuonna 2004 perustettu pankki, jonka palveluihin kuuluvat kulutusluotot ja säästötilit yksityishenkilöille. Pankilla on asiakkaita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Nordaxin lainan kilpailutat helposti Sortterin avulla!

Lainalaskuri - Vertaile tästä Nordaxin lainoja

Valitse lainasumma

6 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
149 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Nordax Bank (osa NOBA Bank Groupia) myöntää lainaa jopa 60 000 € AB on ruotsalainen vuonna 2004 perustettu pankki, jonka palveluihin kuuluvat kulutusluotot ja säästötilit yksityishenkilöille. Pankilla on asiakkaita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Nordaxin lainan kilpailutat helposti Sortterin avulla!

Nordax on pohjoismainen pankki

Nordax (osa NOBA Bank Groupia) on aloittanut toimintansa Ruotsissa vuonna 2003. Nykyään se on yksi Pohjoismaiden johtavista verkossa toimivista pankeista. Nordaxin omistavat Nordic Capital Fund VIII ja Sampo. Tammikuusta 2018 lähtien Svensk Hypotekspension (SHP) on ollut Nordax Bank AB:n tytäryhtiö. Vuodesta 2023 se on ollut osa NOBA Bank Groupia.

Nordax on vastuullinen ja luotettava lainanantajana, jolla on selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu. Yritys keskittyy myös asiakkaiden neuvomiseen, eettisesti hyvään liiketoimintaan sekä työntekijöiden hyvinvointiin. Lisäksi Nordax on YK:n Global Compact -aloitteen jäsen ja noudattaa täten ohjelman vastuullisuusperiaatteita.

 • Luottoa tarpeen mukaan 1 000 - 60 000 euroa
 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Lainaa hankintoihin tai nykyisten luottojen yhdistämiseen
 • Turvallinen säästötili hyvällä korolla
 • Luotettava ja vastuullinen toimija

Nordax (Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia) toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa sekä Ruotsin valtion talletussuojan piirissä. Yrityksellä on noin 300 työntekijää, ja sen kasvu ja kehitys on ollut nopeaa. Nordax kiinnittää huomiota työntekijöiden yksilöllisiin tarpeisiin, osallistamiseen, tasa-arvoon ja hyvään työskentely-ympäristöön. Asiakkaita Nordaxilla on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Saksassa yhteensä noin 190 000. Nordax tarjoaa suomalaisille kulutusluottoja sekä säästötilejä.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 470 arvosteluun.
powered by

Nordaxin laina- ja säästämistuotteet

Nordaxin (Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia) palveluvalikoimaan kuuluvat kilpailukykyiset kulutusluotot kuluttajille 1 000 eurosta 60 000 euroon asti. Nordaxin luotto on vakuudetonta lainaa, johon ei tarvitse takaajia. Toisena palveluna kuluttajille ovat hyvää korkoa tarjoavat säästötilit, joissa ei ole määräaikaisuutta. Säästötilit ovat nimeltää Nordax Tuottotilejä. Lisäksi pankki tarjoaa olemassa oleville asiakkailleen muun muassa lainaturvavakuutusta, lainan lyhennysvapaata sekä maksuajan pidennystä.

Vakuudeton laina Nordaxilta

Nordaxilta voi hakea lainaa ilman vakuuksia valitsemallaan summalla 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina on siis kulutusluottoa eli kertalainaa, jota maksetaan takaisin kuukausierissä. Lainanhakijalla täytyy olla säännölliset tulot sekä hyvin hoidetut raha-asiat. Lisäksi henkilön tulee olla asunut Suomessa vähintään kolme vuotta.

Nordaxin laina sopii hyvin esimerkiksi remonttilainaksi tai sisustuslainaksi. Yhtä lailla sitä voidaan hyödyntää vaikkapa häälainana ja muiden juhlien rahoitukseen, tai veneen hankintaan venelainan muodossa. Asiakas voi itse valita Nordax-lainan käyttötarkoituksen.

Yhdistelylaina Nordaxin avulla

Lainojen yhdistäminen on yksi tapa hyödyntää Nordaxin kulutusluottoa. Yhdistelylaina tarkoittaa vanhojen kulutusluottojen, luottokorttilaskujen ja osamaksujen yhdistämistä yhdeksi ainoaksi lainaksi. Vanhat lainat voi maksaa kerralla pois uudella Nordaxilta otetulla kulutusluotolla. 

Yhdistelylainan ansiosta maksetaan vain yhden lainan kuluja ja korkoja usean lainan tai maksusopimuksen sijaan. Näin lainojen kuluissa voi säästää suuria summia rahaa. Myös kuukausierän voi sovitella omaan talouteen sopivaksi. Lisäksi vain yhden lainalyhennyksen maksaminen kuukausittain on helppoa ja selkeää. Näin ollen yhdistelylaina on myös hyvä tapa selkeyttää omia raha-asioita.

Vertaile Nordaxin lainat Sortterin avulla

Sortterilta saat Nordaxin lainatarjouksen nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kaikilta lainanantajina toimivilta kumppaneiltamme. Kaikki kumppanimme toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). 

Lainavertailun avulla tavoitat helposti useita pankkeja ja luotonmyöntäjiä, jotka tekevät sinulle räätälöidyt luottopäätökset. Lainatarjoukset ovat sinulle henkilökohtaisia, ja ne on esitetty selkeästi hintajärjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan. Voit valita saamistasi lainatarjouksista sinulle mieluisimman. Kun löydät sopivan lainan, syntyy lainasopimus sinun ja valitsemasi lainanantajan välille.

 • Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä

Sortterin palvelussa kilpailutat lainat vaivattomasti. Täytä ensin lainahakemus sivustollamme. Tämän jälkeen saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset listattuna ja voit pohtia vaihtoehtoja kaikessa rauhassa. Mikäli löydät sopivan lainan, allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Tee lainojen kilpailutus heti ja valitse itsellesi paras lainatarjous!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Laina-asiakkaat saavat Nordax Bankin kiinni puhelinnumerolla 0306036060 ja talletusasiakkaille numero on 0306036070. Tavoitat asiakaspalvelun ma–to / klo 9.00–19.00 ja perjantaisin klo 9.00–17.00. Sähköpostilla Nordax Bankin saa kiinni taas kahdesta osoitteesta. Laina-asiakkaille se on info@nordax.fi ja talletusasiakkaille talletus@nordax.fi.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Nordax Bankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena ma–pe / 8.00–21.00 ja viikonloppuna la–su / 9.00–17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  • Sinun tulee olla vähintään 23-vuotias
  • Vakituisten vuositulojesi tulee olla vähintään 16 000 €
  • Sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään kolmen vuoden ajan

Nordax Tuottotili

Nordax Tuottotili on säästötili, joka tarjoaa asiakkaiden omille säästöille hyvää korkoa. Tilille maksettavat korot kasvattavat kasvatettua sivuun laitettua rahasummaa turvallisesti. Talletuskorko vaihtelee vuosittain. Tilillä olevat varat kuuluvat Ruotsin valtion talletussuojan piiriin.

Nordax Tuottotilille voi tallettaa haluamansa summan kerralla tai esimerkiksi kuukausittain. Säästötililtä voi tehdä tietyn määrän maksuttomia nostoja vuodessa, eikä tilillä ole määräaikaisuutta. Nordaxin säästötilin voi avata myös alle 18-vuotiaalle huoltajan mukaan liittämällä lomakkeella.

Sortterin kautta kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo