Nordax Bank -laina – mukana Sortterin vertailussa

Nordax Bankin lainat ovat mukana Sortterin vertailussa. Lähetä hakemus ja vertaile saamasi lainatarjoukset, jotka esitetään edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan. Edullisen lainan valinta vertailusta on siten helppoa ja voit säästää lainan kustannuksissa merkittävästi.

Lainalaskuri - Vertaile tästä Nordaxin lainoja

Valitse lainasumma

6 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
149 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 149 €, takaisinmaksettava summa 7 137 € sekä todellinen vuosikorko on 9,14 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Nordax Bankin lainat ovat mukana Sortterin vertailussa. Lähetä hakemus ja vertaile saamasi lainatarjoukset, jotka esitetään edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan. Edullisen lainan valinta vertailusta on siten helppoa ja voit säästää lainan kustannuksissa merkittävästi.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Nordax on pohjoismainen pankki

Nordax Bank on Ruotsissa vuonna 2003 perustettu digitaalinen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen joustavia ja kilpailukykyisiä rahoitustuotteita, kuten vakuudettomia kulutusluottoja. Vuodesta 2022 lähtien pankki on ollut osa ruotsalaista NOBA Bank Group -konsernia, johon kuuluvat Nordax Bankin lisäksi Bank Norwegian ja Svensk Hypotekspension. 

Nordax Bank panostaa toiminnassaan asiakaslähtöisyyteen: pankki tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa ja henkilökohtaista neuvontaa esimerkiksi lainoihin ja talouden hallintaan liittyvissä kysymyksissä.  

Kestävä kehitys ja yhteiskuntavastuu ovat Nordax Bankin toiminnan kulmakiviä. YK:n Global Compact -aloitteeseen sitoutuneena pankki panostaa korkealaatuiseen tietoturvaan ja talousrikosten torjuntaan sekä pyrkii toimimaan ympäristöystävällisesti. 

Nordax Bank lyhyesti

 • Ruotsalainen pankki (osa NOBA Bank Group -konsernia)
 • Perustettu vuonna 2003
 • Toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa ja Alankomaissa
 • Tarjoaa digitaalisia pankkipalveluita luottokelpoisille yksityishenkilöille

Nordax Bankin laina lyhyesti

 • Lainasumma 1 000–60 000 euroa
 • Lainahakemuksen käsittelyaika 2–3 pankkipäivää
 • Vakuudeton kulutusluotto, jonka voi käyttää haluamaansa kohteeseen
 • Laina-aika 1–20 vuotta
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Nordax Bankin lainatuotteisiin kuuluvat vakuudettomat lainat ja säästötilit

Nordax Bankin tuotevalikoimaan kuuluu kolme tuotetta, yhdistelylaina, vakuudeton kulutusluotto ja säästötili. Omia laina- ja asiakastietoja voit tarkastella pankin helppokäyttöisessä Oma sivu -palvelussa, jonne voi kirjautua mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. 

Muiden modernien pankkien tavoin myös Nordax Bank toimii täysin digitaalisesti eli kaikki pankkitoiminnot suoritetaan verkon välityksellä. Asiakaspalvelun voi tavoittaa myös puhelimitse. 

Nordax Bankin lainatuotteet on tarkoitettu yli 23-vuotiaille luottokelpoisille yksityishenkilöille, joilla on vähintään 15 000 euron vakituiset vuositulot. Lainan saaminen edellyttää myös vähintään kolmen vuoden vakituista asumista Suomessa.

Nordax Bank vakuudeton kulutusluotto

Suunnitteletko keittiöremonttia tai auton ostamista? Nordax Bankin vakuudeton kulutusluotto on lainatuote, jota voit hakea valitsemaasi käyttötarkoitukseen 1 000 eurosta 60 000 euroon asti. Vakuudeton laina sopii myös lainojen yhdistämiseen, mikäli sinulle on kertynyt useita pienempiä lainoja, kuten kulutusluottoja ja osamaksusopimuksia. 

Vakuudettoman kulutusluoton laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Lainaa hakiessasi kannattaa muistaa, että pitkä laina-aika mahdollistaa pienemmän kuukausikustannuksen, mutta kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia. Lyhyellä laina-ajalla kuukausikustannus on suurempi, mutta kokonaiskustannus pienempi. 

Nordax Bankin vakuudettoman lainan korko vaihtelee asiakaskohtaisesti. Koron suuruuteen vaikuttavat muun muassa:

 • Laina-aika: Pitkäkestoisen lainan korko on usein suurempi kuin lyhytkestoisen lainan.
 • Lainasumma: Mitä suurempaa lainaa haet, sitä pienemmän koron voit lähtökohtaisesti saada.
 • Lainanhakijan taloudellinen tilanne: Mikäli sinulla on säännölliset tulot ja maksuvara kunnossa, voit saada lainaa pienemmällä korolla.

Nordax Bankin lainoihin voi ottaa lainaturvavakuutuksen, joka tuo turvaa odottamattomien tapahtumien varalle. Mikäli esimerkiksi sairastut tai joudut työttömäksi, voi lainaturvavakuutus vastata lainasi takaisinmaksusta. 

Nordax Bankin lainaa voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainaa on mahdollista saada paremmilla ehdoilla. 

Nordax Tuottotili

Haluatko säästää rahaa tulevaisuutta varten? Nordax Tuottotili on säästötili, joka tarjoaa asiakkaiden säästöille kilpailukykyistä korkoa. Tuottotilin talletuskorko vaihtelee vuosittain Nordaxin kulloinkin soveltamien korkokannan ja korkoperusteiden mukaisesti.  

Esimerkki Nordax Tuottotilin talletuskorosta (2024):

 • Talletusmäärä: 5 000 euroa
 • Talletusaika: 1 vuosi
 • Korko: 3,55%
 • Odotettu tuotto: 178 euroa

Voit tallettaa Tuottotilille haluamasi summan kerralla tai kuukausittain. Säästötililtä voi tehdä 12 maksutonta nostoa vuodessa, minkä jälkeen pankki veloittaa 1 prosentin noston määrästä, kuitenkin vähintään 25 euroa. 

Nordax Bankin Tuottotili on Ruotsin finanssihallinnon (Riksgälden) hyväksymä ja kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Talletussuoja tarkoittaa, että Tuottotilille tehdyt talletukset on suojattu pankin mahdollisen maksukyvyttömyyden varalta 1 050 000 Ruotsin kruunuun asti. 

Tuottotilillä ei ole määräaikasuutta. Nordax Bankin säästötilin voi avata myös alle 18-vuotiaalle huoltajan mukaan liittämällä lomakkeella

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Nordax Bank – usein kysytyt kysymykset

 • Laina-asiakkaat saavat Nordax Bankin kiinni puhelinnumerolla 0306036060 ja talletusasiakkaille numero on 0306036070. Tavoitat asiakaspalvelun ma–to / klo 9.00–19.00 ja perjantaisin klo 9.00–17.00. Sähköpostilla Nordax Bankin saa kiinni taas kahdesta osoitteesta. Laina-asiakkaille se on info@nordax.fi ja talletusasiakkaille talletus@nordax.fi.

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Nordax Bankilta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena ma–pe / 8.00–21.00 ja viikonloppuna la–su / 9.00–17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  • Olet yli 23-vuotias
  • Vähintään 15 000 euron vuositulot
  • Olet asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Kyllä, kaikki Sortterin palvelussa mukana olevat pankit ovat luotettavia luotonmyöntäjiä, joiden toimintaa valvoo Finanssivalvonta. Markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto.

 • Sortter on Taloustutkimuksen vuonna 2023 tekemän tutkimuksen mukaan Suomen luotettavin lainavertailu.

 • Voit hakea Nordax Bankin vakuudetonta lainaa Sortterin avulla. Lähettämällä hakemuksen maksuttomassa palvelussamme voit saada lainatarjoukset Nordax Bankilta ja muilta palvelussamme mukana olevilta pankeilta.

Kilpailuta Nordax Bankin laina Sortterilla

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa ennen lopullista lainapäätöstä. Lainojen kilpailuttaminen on helppoa Sortterilla, jonka maksuttomassa palvelussa tavoitat yhdellä hakemuksella Nordax Bankin ja yli 20 muuta luotettavaa pankkia ja lainanantajaa. 

Vertailun edullisimman lainan valitseminen on palvelussamme helppoa, sillä lainatarjoukset esitetään selkeästi hintajärjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan.

Mahdollinen lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi lainanantajan välille. Lainojen kilpailuttaminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa eli voit vapaasti valita, hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista. 

Kuka voi kilpailuttaa lainan Sortterilla?

 • 20 vuotta täyttäneet henkilöt
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot omaavat henkilöt
 • Henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Miksi kannattaa kilpailuttaa lainat Sortterilla?

 • Lainan kilpailutus Sortterilla on ilmaista.
 • Palvelu on nopeaa
 • Rahat maksetaan tilille parhaimmillaan jo samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.
 • Saat lainapäätöksen jokaiselta palvelussamme mukana olevalta pankilta. 
 • Lainanantajia on kilpailutuksessa mukana yli 20.
 • Sortter on turvallinen, kotimainen toimija.
Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.