Fixura - Hae ja vertaile Fixuran lainatarjoukset

Fixura on pohjoismaiden suurimpia vertaislainayrityksiä. Fixuran vertaislaina on laina, jossa korko laskee joka kuukausi ja palkitsee ajallaan tehdyistä lainanlyhennyksistä. Fixuran vertaislainan voit kilpailuttaa Sortterin palvelussa helposti, nopeasti ja ilman kuluja.

Valitse lainasumma

5 000 €

Valitse laina-aika

3 vuotta
159 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 159 €, takaisinmaksettava summa 5 738 € sekä todellinen vuosikorko on 9,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 5 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 159 €, takaisinmaksettava summa 5 738 € sekä todellinen vuosikorko on 9,56 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Fixura on pohjoismaiden suurimpia vertaislainayrityksiä. Fixuran vertaislaina on laina, jossa korko laskee joka kuukausi ja palkitsee ajallaan tehdyistä lainanlyhennyksistä. Fixuran vertaislainan voit kilpailuttaa Sortterin palvelussa helposti, nopeasti ja ilman kuluja.

Fixura Ab Oy

Fixura on pohjoismaiden suurimpia vertaislainayrityksiä, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2010. Vertaislaina tarkoittaa ihmisten välistä lainaa eli Fixura yhdistää lainanhakijat ja lainanantajat. Vertaislainaaminen on osa kansainvälistä jakamistaloutta ja uusi rahoitusmuoto pankkien ja muiden perinteisten rahoituslaitosten rinnalle. Fixuran kautta otettujen lainojen tuotosta hyötyvät siis tavalliset yksityishenkilöt monikansallisten korporaatioiden sijaan.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 523 arvosteluun.
powered by

Fixura lainanantajana

Fixura on vuonna 2009 perustettu suomalainen ja Pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys, joka myöntää kertalainaa jopa 20 000 euroon asti. Takaisinmaksuaikaa lainalle on mahdollista saada 24–72 kuukauden välillä.

Fixuran liiketoiminta perustuu lainaa hakevien ja lainaamalla sijoittavien yksityishenkilöiden yhdistämiseen. Fixura siis toimii markkinapaikkana ja välittää lainoja yksityishenkilöiltä toisille. Tällaista lainaustapaa kutsutaan vertaislainaksi. 

Vertaislainaaminen on osa kansainvälistä jakamistaloutta ja uusi rahoitusmuoto pankkien ja muiden perinteisten rahoituslaitosten rinnalle. Fixuran kautta otettujen lainojen tuotosta hyötyvät siis tavalliset yksityishenkilöt monikansallisten korporaatioiden sijaan.

Vertaislainaus on helppoa nykyajan digitalisaation myötä. Samalla se on turvallista, ja sen riskejä voi paremmin hajauttaa. 

 • 100 % suomalainen yritys
 • Lainanantajina tavalliset yksityishenkilöt
 • Läpinäkyvä hinnoittelu
 • Kertalainaa jopa 20 000 euroa

Fixura on luotettava ja taloudellisesti vakavarainen lainanantaja, jolla on AA+ -luottoluokitus. Fixuralla on myös Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Sijoittamalla Fixuran lainaan sijoittaja voi tukea Suomen taloutta ja suomalaisten lainauspalveluiden käyttöä. 

Sijoittajalle Fixuran vertaislaina tarjoaa vakaata korkotuottoa kohtuullisella riskillä. Sijoittajat ja lainanhakijat pysyvät toisilleen täysin anonyymeina, ja Fixura huolehtii molempien osapuolten paperityöt kuntoon.

Lainaa voivat hakea vähintään kaksi vuotta Suomessa asuneet yli 21-vuotiaat henkilöt, joilla on suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, säännölliset tulot sekä kunnossa olevat luottotiedot. 

Fixuran vertaislaina palkitsee säntillistä lainanmaksajaa

Fixuran tarjoama vertaislaina on lainaa yksityishenkilöltä toiselle. Vertaislainausta kutsutaan myös peer-to-peer (p2p) -lainaamiseksi.

Fixuran vertaislaina on vakuudetonta lainaa, johon lainanhakija ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Lainaa voi hakea aina 20 000 euroon asti omien tarpeiden mukaan. Takaisinmaksuaikaa lainalle saa 24–72 kuukautta.

Fixuran vertaislaina on kertalaina, joka sopii esimerkiksi remonttilainaksi tai lomalainaksi. Sitä voidaan hyödyntää myös yhdistelylainana. Yhdistämällä vanhat luotot yhdeksi lainaksi on mahdollista säästää rahaa. Tällöin maksettavaksi jää vain yhden lainan kulut sekä mahdollisesti matalammat korot ja pienempi kuukausierä.

Etsitkö edullista rahoitusta?

Fixura kokemuksia

Monilla kuluttajilla on Fixurasta kokemuksia. Tyytyväisten asiakkaiden palautteita on luettavissa Fixuran sivustolla. Alla on muutamia sivustolta poimittuja kommentteja siitä, mitä asiakkaat sanovat Fixuran lainapalvelusta.

"Asiointi on helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvittava tieto on selkeästi näkyvillä ja niistä saa selvän käsityksen, mitä tuotteet pitävät sisällään sekä mitä niiden hankinta vaatii. Suosittelen Fixuraa lämpimästi." – Mika

"Oikein nopeaa ja hyvää palvelua" – asiakas anssi

"Palvelu toimi mainiosti, kiitos!" – Niko

Kommenttien lähteet Fixura Ab Oy:n sivusto

Fixuran lainatarjoukset saat ilmaiseksi Sortterilta

Sortterilla kilpailutat Fixuran lainan kätevästi ja maksutta. Samalla hakemuksella saat lainapäätöksen myös kaikilta muilta lainanantajina toimivilta kymmeniltä kumppaneiltamme.

Kaikki palvelumme luotonmyöntäjät toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjousten vertailu Sortterin sivustolla on helppoa. Lainat esitetään selkeästi edullisimmasta kalliimpaan, ja voit valita saamistasi lainatarjouksista sinulle mieluisimman.

Lainasopimus syntyy aina sinun ja valitsemasi pankin tai rahoitusyhtiön välille. Lainojen kilpailutus ei sido sinua kuitenkaan ottamaan lainaa.

Alla kriteereitä lainanhakijalle

 1. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 2. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 3. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Aloita lainojen vertailu täyttämällä ensin lainahakemus sivustollamme. Tämän jälkeen saat henkilökohtaiset lainatarjoukset listattuna, ja voit vertailla lainoja kaikessa rauhassa.

Jos sinulle sopiva laina löytyy, allekirjoita lainasopimus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Tervetuloa kilpailuttamaan lainat Sortterille!

 • Fixuran lainapalvelun saat kiinni puhelinnumerolla +35863612111 tai sähköpostilla osoitteesta info@fixura.com. Asiakaspalvelu on auki tiistaisin ja torstaisin klo 09.00-12.00 sekä 13.00-15.00

  Jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksesta, jonka olet saanut Sortterin kautta Fixuralta, otathan yhteyttä Sortterin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelunumero on 09 8566 5550. Puhelimitse toimiva asiakaspalvelu on auki arkena Ma–Pe / 8.00-21.00 ja viikonloppuna La–Su / 9.00-17.00. Sähköpostitse meidät saat kiinni osoitteella asiakaspalvelu@sortter.fi. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen Sortterin nettisivuilta. 

  • joka on täysivaltainen ja on yli 21-vuotias;
  • joka on asunut vakituisesti Suomessa vähintään kaksi vuotta;
  • jolla on säännölliset tulot;
  • joka on luovuttanut Fixuralle tarvittavat tiedot luottokelpoisuuden arviointia varten;
  • jolla ei ole julkisia maksuhäiriöitä tai maksamattomia erääntyneitä lainoja;
  • joka ei ole hallituksen jäsenenä yrityksessä, jolle on rekisteröity maksuhäiriöitä.

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.