Yrityslaina

Lyhytaikainen pääomatarve yritystoiminnassa voi ratketa helposti vakuudettoman lainan avulla. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksien järjestämisestä ja saat luottopäätöksen useimmiten jo saman päivän aikana, mutta kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yrityslaina

Valitse lainasumma

€2000
€30000
€50000

Valitse laina-aika

1 vuosi
2 vuotta
15 vuotta
1321

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4,5%-20% ja lainasumma 2 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 8%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 150€, kuukausierä on 202,76€, takaisinmaksettava summa 12315,6€ ja todellinen vuosikorko 8,99%.

Lainaa yritystoimintaan

Voit hakea lainaa yritystoimintaan helposti Sortterin kautta. Etsimme sinulle edullisimmat lainatarjoukset kumppaneiltamme ja sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista valitset. Hakiessasi vakuudetonta lainaa yritystoimintaan, syntyy lainasopimus sinun ja lainanantajan välille. Jos pääomatarpeesi on suurempi, lainaa kannattaa hakea mahdollisuuksien mukaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainan korko on todennäköisesti pienempi ja pääset valitsemaan haluamasi lainan useamman tarjouksen joukosta. Rinnakkaishakijana voi toimia esimerkiksi puoliso tai yhtiökumppani.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen yrityslainaa hakiessani?

Saat lainatarjoukset Sortterin kautta useimmiten heti hakemuksen jätettyäsi. Joissakin tapauksissa pankin lainapäätöksen tekemiseen voi mennä muutama tunti. Lainaa hakiessa kannattaa huomioida, etteivät pankit yleensä käsittele lainapäätöksiä manuaalisesti iltaisin tai viikonloppuisin. Lainan hakemisessa ennakointi kannattaa, jotta ehdit odottaa kaikkien pankkien lainatarjoukset ennen valinnan tekoa.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Saat lainan tilillesi useimmiten jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Jotkin lainanantajat pyytävät sinulta ennen lainanmaksua todistuksen tuloistasi tai kopion yrityksen viimeisimmästä tilinpäätöksestä. Näet mahdollisesti tarvittavista dokumenteista tiedon saamasi lainatarjouksen yhteydessä.

Hae yrityslainaa tästä

Miten Sortter toimii?

Täytä lainahakemus helposti netissä

Täytä lainahakemus helposti netissä

next
Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

Etsimme sinulle parhaimmat tarjoukset

next
Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

next
Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

Valitse laina joka sopii sinulle parhaiten

next
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Kumppanimme