Yrityslaina

Yrityslaina - hae lainaa yritykselle 250 000 € asti. Vertaile tarjoukset ja valitse yrityksellesi edullinen rahoitus.

Vertaa useita lainatarjouksia maksutta. Voit hakea lainaa yritykselle ilman vakuuksia ja saat luottopäätöksen heti samana päivänä.

Lainalaskuri – kilpailuta yrityslaina tästä

Lainasumma

30000 €

Laina-aika

18 kuukautta
1738€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot

Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-24 kuukautta ja lainasumma 1 000€-250 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 383€, korko 7%, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 865,27€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

  • iconIlmainen hakemus
  • iconEt sitoudu mihinkään
  • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa

Vertaile ja kilpailuta yrityslainat helposti

Yritystoiminnassa tulee vastaan hetkiä, jolloin ulkopuolinen rahoitus on tarpeen. Voit hakea yrityslainaa mahdollistamaan suunnitellut investoinnit, kuten laitehankinnat, henkilöstön palkkaamisen tai vaikkapa yrityskaupan. Yrityslainaa voi hakea myös lyhytaikaiseen tarpeeseen tai väliaikaisen kassavajeen paikkaamiseen.

Yrityslainojen vertailu voi olla työlästä ja siihen käyttämäsi aika on pois olennaisesta, eli yrityksen pyörittämisestä. Sortterin kautta saat yhdellä hakemuksella useita yrityslainatarjouksia nopeasti, jopa saman työpäivän aikana. Hakemuksen täyttämiseen kuluu vain pari minuuttia.

  • Kilpailuta ja vertaile yrityslainoja täysin ilmaiseksi
  • Vakuudeton yrityslaina jopa 250 000 euroon saakka
  • Maksuaikaa 1–24 kuukautta

Vakuudeton yrityslaina

Voit hakea lainaa yritystoimintaan ilman reaalivakuuksia. Joskus lainanmyöntäjät saattavat vaatia lainalle vastuuhenkilön antaman henkilökohtaisen takauksen turvaamaan lainan takaisinmaksun. Osa lainanantajista ei puolestaan vaadi takausta ollenkaan.

Kuten mikä tahansa laina, on yrityslainakin järkevää kilpailuttaa. Saat lainatarjoukset jopa saman työpäivän aikana hakemuksen täytettyäsi. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia sekä niiden ehtoja ja valita yrityksellesi sopivimman rahoitustarjouksen.

Kilpailuta yrityslaina täällä »

Yritysluotto myös uusille yrityksille

Aloittavan yrittäjän ongelmana on harvoin innon puute, vaan toimintaa rajoittaa pikemminkin rajallinen rahoitus. Toimintansa alussa oleva yritys voi kohdata haasteita niin rahoituksen saamisessa kuin sen korkeahkossa hinnassakin. Joskus yritykseltä saatetaan odottaa usean vuoden toimintahistoriaa, jotta sille voidaan myöntää lainaa. Sortterin kautta myös alkutaipaleellaan oleva yritys voi hakea lainaa toimintansa kasvattamiseen ja vakiinnuttamiseen.

Lainaa monenlaisiin tarpeisiin

Voit hakea yrityslainaa tarpeesi mukaan aina 250 000 € asti. Olipa kyseessä pidempään suunnitellun laitehankinnan toteuttaminen tai vaikkapa uuden liiketoiminta-alueen käynnistäminen, on yrityslaina syytä kilpailuttaa. Huolellisesti valittu yrityslaina on joustava ja nopea tapa rahoittaa yritystoimintaa.

Lainaa yritykselle nopeasti

Tarvitsetko lainaa yrityksellesi nopealla aikataululla? Yhteistyökumppanimme vastaavat hakemukseen arkisin heti samana päivänä ja laina siirretään yrityksen käyttöön jopa hakemuksen hyväksymispäivän aikana. Yritysluotto on omiaan niin äkillisiin, kuin pidempään suunniteltuihin rahoitustarpeisiin. Jotta saat rahat yrityksen tilille nopeasti, kannattaa etsiä viimeisimmät kirjanpitoajot sekä tilinpäätöstiedot jo ennakkoon, sillä useimmat lainanmyöntäjät tarvitsevat näistä ilmeneviä tietoja luottopäätöstä tehdessään. Mitä pikaisemmin voit toimittaa yrityksen talouteen liittyvät tiedot, sitä nopeammin laina siirretään tilille.

Paras yrityslaina löytyy vertailemalla eri tarjouksia

Laina, jossa on halvin korko ei välttämättä ole yritysluotoista kaikista edullisin vaihtoehto. Muista tutkia yritysluottoja vertaillessasi myös lainojen kokonaiskustannukset, eli huomioi pelkän koron lisäksi myös mahdolliset avauspalkkiot ja tilinhoitomaksut.

Kaikki yrityslainaan liittyvät kustannukset käyvät ilmi saamistasi lainatarjouksista. Aidosti halvimmassa lainassa on kaikista alhaisimmat korkokustannukset ja käsittelymaksut. Ota vertailua tehdessäsi huomioon myös lainaehdot ja tutustu niihin ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Usein kysytyt kysymykset yritysluotosta

Mitkä ovat edellytykset yrityslainan saamiseen?

suljeavaa

Lainaa voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat luottokelpoiset yritykset. Lainaa yritykselle hakevan henkilön tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu.

Mikä on yrityslainan korko?

suljeavaa

Korko määräytyy aina lainanmyöntäjän tekemän kokonaisarvion perusteella ja siihen vaikuttavat maksukyvyn lisäksi yrityksen toimiala, tulevaisuuden näkymät ja yrityksestä tehty riskiarvio. Mitä suurempaa lainasummaa yritys hakee, sitä pienempi sen korko yleensä on.

Mitkä kaikki yritysmuodot voivat hakea yrityslainaa?

suljeavaa

Yrityslainaa voivat hakea seuraavat yritysmuodot: Osakeyhtiö, osuuskunta, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö sekä toiminimen omaava yksityinen elinkeinonharjoittaja.

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemukseen?

suljeavaa

Tarvitset omien henkilötietojesi lisäksi myös yrityksen nimen sekä Y-tunnuksen.

Onko yritykseni saama lainatarjous aina yksilöllinen?

suljeavaa

Kyllä. Saat Sortterin kautta täyttämääsi hakemukseen aina yrityksesi tilanteeseen tehdyt lainatarjoukset.

Vaikuttavatko vastuuhenkilöt yrityksen saamaan lainatarjoukseen?

suljeavaa

Vastuuhenkilöiden taustat sekä luottokelpoisuus vaikuttavat yrityslainan hintaan ja sen ehtoihin. Mikäli vastuuhenkilön henkilökohtainen talous on kunnossa ja yrityskytkennät ovat positiivisia, on yrityslaina mahdollista saada edullisemmin. Jos vastuuhenkilön omassa taloudessa on ongelmia esimerkiksi myöhässä olevien lainalyhennysten ja laskujen muodossa tai tämä on mukana heikon maksuvalmiuden yrityksissä, voi yritysrahoituksen hinta olla huomattavasti korkeampi tai sitä ei välttämättä saa ollenkaan.

Kuinka nopeasti yrityslaina tulee maksaa takaisin?

suljeavaa

Lainan maksuaika on yhdestä kuukaudesta kahteen vuoteen, joten voit valita joustavasti yrityksesi tilanteeseen sopivan takaisinmaksuerän. Lyhytaikainen yrityslaina on kuitenkin yleensä suhteessa kalliimpi pidempään laina-aikaan verrattuna.

Voiko yrityslainan maksaa takaisin ennenaikaisesti?

suljeavaa

Mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun käy ilmi saamastasi lainatarjouksesta.

Onko yrityslainaan mahdollista saada maksuvapaata?

suljeavaa

Osa lainanmyöntäjistä tarjoaa yrityslainalle maksuvapaita kuukausia. Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin käy ilmi saamistasi lainatarjouksista.

Täytä hakemus ja aloita yrityslainojen vertailu jo tänään!

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.