Lainalaskuri – kilpailuta yrityslaina tästä

Lainasumma

30000 €

Laina-aika

18 kuukautta
1738€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot

Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-24 kuukautta ja lainasumma 1 000€-250 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 383€, korko 7%, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 865,27€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

  • iconIlmainen hakemus
  • iconEt sitoudu mihinkään
  • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa

Useita yrityslainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella – vertaile ja kilpailuta lainat helposti

Yritystoiminnassa tulee vastaan hetkiä, jolloin ulkopuolinen rahoitus on tarpeen – yritykselläsi voi olla edessä iso liiketoiminnan muutos, olette ostamassa toista yritystä tai tekemässä jotain isoa investointia. Yrityslainojen vertailu voi olla työlästä ja siihen käyttämäsi aika on pois olennaisesta, eli yrityksen pyörittämisestä. Sortterin kautta saat yhdellä hakemuksella useita eri yrityslainatarjouksia nopeasti jopa saman työpäivän aikana. Hakemuksen täyttämiseen kuluu vain pari minuuttia.

  • Kilpailuta ja vertaile yrityslainoja täysin ilmaiseksi
  • Vakuudeton yrityslaina jopa 250 000 euroon saakka
  • Maksuaikaa 1–24 kuukautta

Yritysluotto myös uusille yrityksille

Aloittavan yrittäjän ongelmana on harvoin innon puute, vaan toimintaa rajoittaa pikemminkin rajallinen rahoitus. Toimintansa alussa oleva yritys voi kohdata haasteita niin rahoituksen saamisessa kuin sen korkeahkossa hinnassakin ja yritykseltä saatetaan odottaa usean vuoden toimintahistoriaa, jotta lainaa voidaan myöntää. Sortterin kautta myös alkutaipaleellaan oleva yritys voi hakea lainaa toimintansa kasvattamiseen ja vakiinnuttamiseen.

Vakuudeton yrityslaina

Voit hakea lainaa yritystoimintaasi ilman reaalivakuuksia, mutta jotkut lainanmyöntäjät saattavat vaatia lainalle vastuuhenkilön henkilökohtaisen takauksen ja jotkut puolestaan eivät vaadi takausta ollenkaan. Saat lainatarjoukset jopa saman työpäivän aikana hakemuksen täytettyäsi. Kuten mikä tahansa laina, on yrityslainakin järkevää kilpailuttaa. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia sekä niiden ehtoja ja valita niistä yrityksellesi sopivimman.

Kilpailuta yrityslaina täällä »

Lainaa monenlaisiin tarpeisiin

Myös pidemmän aikaa toiminut yritys voi hyötyä yrityslainasta. Oli kyseessä sitten suunnitellun investoinnin toteuttaminen tai vaikkapa sijoitustoimintaan vaadittavan alkupääoman täydentäminen, on yrityslaina joustava ja nopea tapa toiminnan rahoittamiseen ja kasvattamiseen.

Lainaa yritykselle nopeasti

Tarvitsetko lainaa yrityksellesi nopealla aikataululla? Yhteistyökumppanimme vastaavat hakemukseen arkisin heti samana päivänä ja laina siirretään yrityksen käyttöön jopa hakemuksen hyväksymispäivän aikana. Yritysluotto on omiaan niin äkillisiin, kuin pidempään suunniteltuihin rahoitustarpeisiin. Jotta saat rahat yrityksen tilille nopeasti, kannattaa etsiä viimeisimmät kirjanpitoajot sekä tilinpäätöstiedot jo ennakkoon, sillä useimmat lainanmyöntäjät tarvitsevat näistä ilmeneviä tietoja luottopäätöstä tehdessään. Mitä pikaisemmin voit toimittaa yrityksen talouteen liittyvät tiedot, sitä nopeammin laina siirretään tilille.

Paras yrityslaina löytyy vertailemalla eri tarjouksia

Laina, jossa on halvin korko ei välttämättä ole yritysluotoista kaikista edullisin vaihtoehto. Muista yritysluottoja vertaillessasi tutkia myös lainojen kokonaiskustannuksia, eli mahdollisia avauspalkkioita ja kuukausimaksuja, jotka kaikki ilmenevät saamistasi lainatarjouksista. Aidosti halvimmassa lainassa on kaikista alhaisimmat korkokustannukset ja muut yhteenlasketut kulut. Ota vertaillessasi huomioon myös lainaehdot ja tutustu niihin ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Usein kysytyt kysymykset yritysluotosta

Mitkä ovat edellytykset yrityslainan saamiseen?

suljeavaa

Lainaa voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat luottokelpoiset yritykset. Lainaa yritykselle hakevan henkilön tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu.

Mikä on yrityslainan korko?

suljeavaa

Korko määräytyy aina lainanmyöntäjän tekemän kokonaisarvion perusteella ja siihen vaikuttavat maksukyvyn lisäksi esimerkiksi toimiala, tulevaisuuden näkymät ja yrityksestä tehty riskiarvio. Mitä suurempaa lainasummaa hakee, sitä pienempi on yleensä sen korko.

Mitkä kaikki yritysmuodot voivat hakea yrityslainaa?

suljeavaa

Yrityslainaa voivat hakea seuraavat yritysmuodot: Osakeyhtiö, osuuskunta, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö sekä toiminimen omaava yksityinen elinkeinonharjoittaja.

Mitä tietoja tarvitsen lainahakemukseen?

suljeavaa

Tarvitset omien henkilötietojesi lisäksi myös yrityksen nimen sekä Y-tunnuksen.

Onko yritykseni saama lainatarjous aina uniikki?

suljeavaa

Kyllä. Saat Sortterin kautta täyttämääsi hakemukseen aina uniikit, yrityksellesi räätälöidyt lainatarjoukset.

Vaikuttavatko vastuuhenkilöt yritykselle myönnettävään lainatarjoukseen?

suljeavaa

Vastuuhenkilöiden taustat sekä luottokelpoisuus vaikuttavat yrityslainan hintaan ja sen ehtoihin. Mikäli vastuuhenkilön henkilökohtainen talous on kunnossa ja yrityskytkennät ovat positiivisia, on yrityslaina mahdollista saada edullisemmin. Jos vastuuhenkilön omassa taloudessa on ongelmia esimerkiksi myöhässä olevien lainalyhennysten ja laskujen muodossa tai tämä on mukana heikon maksuvalmiuden yrityksissä, voi yritysrahoituksen hinta olla huomattavasti korkeampi tai sitä ei välttämättä saa ollenkaan.

Kuinka nopeasti yrityslaina tulee maksaa takaisin?

suljeavaa

Lainan maksuaika on yhdestä kuukaudesta kahteen vuoteen, joten voit valita joustavasti yrityksesi kassavirtaan sopivan takaisinmaksuerän. Lyhytaikainen yrityslaina on kuitenkin suhteessa kalliimpi verrattuna pidempään laina-aikaan.

Voiko yrityslainan maksaa takaisin ennenaikaisesti?

suljeavaa

Mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun käy ilmi saamastasi lainatarjouksesta.

Onko yrityslainaan mahdollista saada maksuvapaata?

suljeavaa

Mahdollisuus maksuvapaisiin jaksoihin käy ilmi saamastasi lainatarjouksesta, eli se riippuu lainanmyöntäjästä.

Täytä hakemus ja aloita yrityslainojen vertailu jo tänään!

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.