Sortterin stipendi lopputyön tekemiseen

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter haluaa olla mukana tukemassa suomalaista korkeakouluyhteistöä ja sen opiskelijoita myöntämällä stipendejä opinnäytetyön tai pro gradu -tutkielman tekemiseen. Lue tarkemmat ohjeet ja hae stipendiä!

Hei korkeakouluopiskelija! Osallistu Sortterin stipendihakuun

Oletko esimerkiksi liiketalouden tai kauppatieteiden korkeakouluopiskelija, jonka lopputyö lähestyy kovaa vauhtia?

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter haluaa olla mukana tukemassa suomalaista korkeakouluyhteistöä ja sen opiskelijoita myöntämällä stipendejä opinnäytetyön tai pro gradu -tutkielman tekemiseen.

Suomen luotettavin lainavertailu Sortter on ollut mukana tarjoamassa suomalaisille reiluja rahoitusratkaisuja jo vuodesta 2019. Lisäksi haluamme osaltamme vaikuttaa suomalaisten talouden hallintaan tarjoamalla laadukasta, ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa finanssialan kentältä.

null

Kenelle stipendi myönnetään?

Sortterin stipendin pyrkimyksenä on kannustaa suomalaisen korkeakoulyhteisön opiskelijoita opintojensa loppusuoralla. Mielestämme talous- ja elinkeinoelämä tarvitsee lisää tuoretta ja laadukasta tutkimusta, jota haluamme osaltamme olla tukemassa myös rahallisesti.

Keräämme ajankohtaista tilastotietoa vakuudettomien lainojen hakemisesta sekä pankkien ja rahoituslaitosten luottopäätöksistä vapaaseen käyttöön. Opinnäytetyössä tai pro gradu -tutkielmassa on mahdollista hyödyntää Sortterin tilastotietoa suomalaisten hakemista vakuudettomien lainojen lainasummista, laina-ajoista ja luotonhakijoista tai pankkien ja rahoituslaitosten tekemistä luottopäätöksistä sekä lainojen korkoprosenteista.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta konsultoida asiantuntijoitamme tilastojen lisäksi.

Stipendi myönnetään henkilöille, joilla on joukosta erottuva tutkimuskysymys ja joiden opinnäytetyössä tai pro gradu -tutkielmassa tutkitaan aiemmin tutkimatonta asiaa tai lähestytään jo aiemmin tutkittua aihetta uudesta näkökulmasta.

Kunkin myönnetyn stipendin arvo on 1 000 €.

Täytätkö kriteerit? Hae stipendiä

Hakeaksesi Sortterin stipendiä sinun tulee kirjoittaa opinnäytetyösi tai pro gradu -tutkielmasi suomalaiseen korkeakouluun. Stipendiä ei myönnetä valmiille opinnäytetyölle, vaan hakiessasi stipendiä opinnäytetyösi tulee olla keskeneräinen.

Kerro hakemuksessasi:

 • Miksi tutkimusaiheesi on tärkeä omalla tutkimusalallaan ja miten aiot mahdollisesti hyödyntää Sortterin tilastoja tutkimuksesi tukena.
 • Nimesi, yhteystietosi ja tutkinto-ohjelmasi suomalaisessa korkeakoulussa. Liitä mukaan myös voimassa oleva opiskelutodistus, joka todistaa opintosi suomalaisessa korkeakoulussa.
 • Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen stipendit@sortter.com.

Hakuaika päättyy 15.5.2024. Seuraava stipendihaku käynnistetään syksyllä 2024.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä osoitteessa stipendit@sortter.com.

Ohessa esimerkkejä lopputöistä, joissa Sortter on mainittu:

Opinnäytetyö (Leinonen, Partanen, Pölkki ja Ruotsalainen)

Opinnäytetyö (Saastamoinen)

Opinnäytetyö (Virtanen)

null

Yleiset ehdot

 • Stipendin saajan nimittää tuomaristo, jonka jäsenistä kaikki työskentelevät Sortterilla. Tuomariston päätös on lopullinen, eikä siitä voi valittaa.
 • Kunkin yksittäisen stipendin arvo on 1 000 euroa ja koko summa maksetaan kullekin stipendin saajalle kerralla.
 • Hakijoiden aitouden varmistamiseksi stipendin saajille tehdään myös henkilöllisyyden tarkastus. Hakiessasi stipendiä hyväksyt, että Sortter suorittaa tämän henkilöllisyyden tarkastuksen.
  Lisäksi tarvittaessa riippuen tutkielman tekemiseen tarvittavista datoista ja tiedoista sekä tietojen luovuttamiseksi ja hyödyntämiseksi voidaan myös laatia erillinen sopimuksensa.
 • Mahdollisen veron maksaa stipendin saaja.
 • Soveltuaksesi hakijaksi ja voidaksesi saada Sortterin stipendin sinun tulee hakea stipendiä määrätyn hakuajan sisällä. Seuraava stipendin hakuaika on 4.3.2024–15.5.2024.
 • Soveltuaksesi hakijaksi ja voidaksesi saada Sortterin stipendin hakemuksen tulee olla kokonainen ja sisältää kaikki vaaditut tiedot (ks. “Täytätkö kriteerit? Hae stipendiä”).
 • Sortter käsittelee henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 (GDPR) ja muun sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Jakamalla nämä tiedot Sortterille hyväksyn, että Sortter käsittelee henkilötietojasi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät Sortterin tietosuojaselosteesta.