Joustoluotto parhaan koron takuulla

Vertaa joustoluotot maksutta 50 000 € asti, korko alkaen 4%

Joustoluotto

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Joustoluottoa Sortterilta

Jätä lainahakemus Sortterin sivuilla, niin kilpailutamme sinulle joustoluotot pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista maksutta. Saat yhdellä hakemuksella henkilökohtaiset lainatarjoukset, jotka järjestämme valmiiksi edullisuusjärjestykseen, mutta jätämme valinnan sinulle – sinä päätät, minkä lainan valitset.

Joustoluoton hakeminen Sortterin kautta on:

  • Maksutonta – lainatarjousten hakeminen on sinulle ilmaista
  • Nopeaa – saat ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi
  • Turvallista – toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Sortterin kautta saat lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainan edullisemmin toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Joustoluotto toimii luottokortin tavoin

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia. Saat käyttöösi sovitun luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan. Niin pankit, kuin rahoituslaitokset myöntävät kulutusluottojen lisäksi myös joustoluottoja.

Joustoluotto on taloutesi mukaan joustava laina, joka sopii hyvin pienempiin hankintoihin tai vararahastoksi tilanteisiin, jolloin lainaa täytyy saada käyttöön nopeasti.

Joustoluoton lyhennys

Joustoluottoa maksetaan lainanantajalle takaisin kuukausittain ja sen lyhennyserä lasketaan useimmiten prosenttiosuutena joko nostetusta tai myönnetystä luotosta. Näet saamastasi lainatarjouksesta aina tarkat tiedot lyhennyksen suuruudesta.

Joustoluoton korko

Luoton korko lasketaan vain käytössä olevalle lainaosuudelle. Ei siis haittaa, vaikka luottorajasi olisikin suurempi kuin juuri tämän hetken lainantarve. Vastaavasti koron osuus lyhennyksistä pienenee sitä mukaa, kun lainaa on maksettu takaisin.

Yhdistä pienet joustoluotot tai luottokorttivelat

Mikäli käytössäsi on useampia pieniä joustoluottoja tai luottokorttivelkoja, nämä kannattaa maksaa pois yhdistämällä lainat. Näin voit säästää rahaa joka kuukausi niin pienemmän koron, kuin myös matalampien tilinhoito – tai laskutusmaksujen myötä.

Joustoluoton voi maksaa pois etuajassa

Aivan kuten minkä tahansa lainan tai luottosopimuksen, myös joustoluoton voi maksaa takaisin ennenaikaisesti tai sitä voi lyhentää kuukausittain suuremmissa erissä. Mahdollisuus maksaa laina takaisin etukäteen on laissa määritetty oikeutesi, eikä siitä tarvitse olla erikseen mainintaa luottoehdoissa.

Kuka voi hakea joustoluottoa

Voit hakea joustoluottoa Sortterin kautta, kun normaalit luotonmyöntöehdot täyttyvät:

  • Olet vähintään 20 -vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä