Joustoluotto parhaan koron takuulla

Vertaa joustoluotot maksutta 50 000 € asti, korko alkaen 4%

Joustoluotto

Valitse lainasumma

€20000

Valitse laina-aika

4 vuotta
466€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Parhaan koron takuu

Takaamme parhaan koron

Lue lisää
100 % puolueeton lainavertailu

100 % puolueeton lainavertailu

100 % ilman piilokuluja

100 % ilman piilokuluja

100 % suomalainen palvelu

100 % suomalainen palvelu

Joustoluottoa Sortterilta

Jätä lainahakemus Sortterin sivuilla, niin kilpailutamme sinulle joustoluotot pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista maksutta. Saat yhdellä hakemuksella henkilökohtaiset lainatarjoukset jotka järjestämme valmiiksi edullisuusjärjestykseen, mutta jätämme valinnan sinulle – sinä päätät, minkä lainan valitset.

Joustoluoton hakeminen Sortterin kautta on:

  • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on sinulle ilmaista
  • Nopeaa - saat ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi
  • Helppoa - hae netistä ja tavoita kymmeniä luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella
  • Turvallista - toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Sortterin kautta saat lainallesi parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi lainan edullisemmin toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Joustoluotto toimii luottokortin tavoin

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia. Saat käyttöösi sovitun luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan. Niin pankit, kuin rahoituslaitokset myöntävät kulutusluottojen lisäksi myös joustoluottoja.

Joustoluotto on taloutesi mukaan joustava laina, joka sopii hyvin pienempiin hankintoihin tai vararahastoksi tilanteisiin, jolloin lainaa täytyy saada käyttöön nopeasti.

Joustoluoton lyhennys

Joustoluottoa maksetaan lainanantajalle takaisin kuukausittain ja sen lyhennyserä lasketaan useimmiten prosenttiosuutena nostetusta tai myönnetystä luotosta. Näet saamastasi lainatarjouksesta aina tarkat tiedot lyhennyksen suuruudesta.

Joustoluoton korko

Luoton korko lasketaan vain käytössä olevalle luotolle. Ei siis haittaa, vaikka luottoraja olisikin suurempi kuin juuri tämän hetken lainan tarve. Koron osuus joustoluoton lyhennyksistä pienenee sitä mukaa, kun lainaa on maksettu takaisin.

Yhdistä pienet joustoluotot tai luottokorttivelat

Mikäli käytössäsi on useampia pieniä joustoluottoja tai luottokorttivelkoja, nämä kannattaa maksaa pois yhdistämällä lainat. Näin voit säästää rahaa joka kuukausi niin pienemmän koron, kuin myös matalampien tilinhoito- tai laskutusmaksujen myötä.

Joustoluoton voi maksaa pois etuajassa

Aivan kuten minkä tahansa lainan tai luottosopimuksen, myös joustoluoton voi maksaa takaisin ennenaikaisesti tai sitä voi lyhentää kuukausittain suuremmissa erissä. Mahdollisuus maksaa laina takaisin etukäteen on laissa määritetty oikeutesi, eikä siitä tarvitse olla erikseen mainintaa luottoehdoissa.

Kuinka joustoluoton kilpailutus toimii?

avata

Valitse laskurilla haluamasi lainasumma sekä laina-aika ja lähetä maksuton hakemus Sortterin sivulla. Kilpailutamme hakemuksesi kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja näytämme saamasi luottotarjoukset selkänä listana. Palvelussamme voit verrata joustoluottojen korot, kuukausierät ja muut tärkeät ehdot helposti.

Valitse sinulle sopivin tarjous ja allekirjoita luottosopimus pankkitunnuksilla, jonka jälkeen laina siirretään tilillesi.

Kuinka valita edullisin joustoluotto?

avata

Joustoluoton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon sekä tarjottuun laina-aikaan. Teemme luottoehtojen vertailun puolestasi ja suosittelemme sinulle aina edullisinta joustoluottoa.

Voiko joustoluottoa hakea ilman vakuuksia?

avata

Voit hakea vakuudetonta joustoluottoa Sortterin avulla aina 50 000 euroon asti. Mahdollisuuksien mukaan joustoluottoa kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin tarjottu korko on todennäköisesti edullisempi. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

Kuinka nopeasti saan päätöksen joustoluoton myöntämisestä?

avata

Saat päätöksen joustoluoton myöntämisestä heti hakemuksen jätettyäsi ja rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Kuka saa joustoluottoa?

avata

Voit hakea joustoluottoa, kun olet vähintään 20- vuotias, olet hoitanut raha-asiat hyvin ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lähetä hakemus, vertaa tarjoukset ja valitse sinulle sopivin joustava laina!