Joustoluottolaskuri - kilpailuta ja vertaile joustoluotot tästä

Valitse lainasumma

10000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
194€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
 • iconIlmainen hakemus
 • iconEt sitoudu mihinkään
 • iconSaat lainapäätöksen 5 minuutissa
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Joustoluottoa parhaalla korolla Sortterilta

Joustoluotto löytyy Sortterin vertailusta helposti - laske itsellesi sopiva kuukausierä lainalaskurilla ja lähetä hakemus. Kilpailutamme sinulle joustoluotot pankkien ja rahoituslaitosten valikoimista maksutta. Saat yhdellä hakemuksella henkilökohtaiset lainatarjoukset jotka järjestämme valmiiksi edullisuusjärjestykseen, mutta jätämme valinnan sinulle – sinä päätät, minkä joustolainan valitset.

Joustoluoton hakeminen Sortterin kautta on:

 • Maksutonta - lainatarjousten hakeminen on sinulle ilmaista
 • Nopeaa - saat ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi
 • Helppoa - hae netistä ja tavoita kymmeniä luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella
 • Turvallista - toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Sortterin kautta saat joustolainalle parhaan koron takuun. Mikäli löytäisit valitsemasi joustoluoton edullisemmin toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Joustoluotto toimii luottokortin tavoin - hae joustava laina ilman vakuuksia

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia. Saat käyttöösi sovitun luottorajan tai luottotilin, jonka puitteissa voit nostaa rahaa käyttöösi tarpeen mukaan. Luottoa vapautuu uudelleen nostettavaksi sen lyhentämisen myötä. Niin pankit kuin rahoituslaitokset myöntävät kulutusluottojen lisäksi myös joustoluottoja.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia joustoluotolle. Voit hakea vakuudetonta joustoluottoa Sortterin avulla aina 60 000 euroon asti. Mahdollisuuksien mukaan joustoluottoa kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat tarjota joustoluoton pienemmällä korolla. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso.

Hae joustoluottoa tänään - rahat siirretään nopeasti tilillesi

Joustoluotto on taloutesi mukaan joustava laina, joka sopii hyvin pienempiin hankintoihin tai vararahastoksi tilanteisiin, jolloin laina täytyy saada käyttöön nopeasti. Oli kyse sitten esimerkiksi odottamattomasta autoremontista tai kodin sisustamisesta uusilla huonekaluilla, on joustoluotto hyvä ratkaisu. Saat lainasumman tilillesi parhaimmillaan jo samana päivänä lainatarjouksen hyväksymisestä.

Sortter mediassa

IltasanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3Helsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaito

Halvin joustoluotto löytyy vertailusta

Kun haluat joustoluotollesi parhaat ehdot ja edullisen koron, kannattaa pankkien tarjoukset vertailla Sortterin avulla. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään edullisin joustoluotto vertailussa mukana olevilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä, jotta sinun ei tarvitse maksaa korkoja tai kuluja enempää kuin on tarpeen. Luottojen vertailu tapahtuu palvelussamme aina todellisen vuosikoron perusteella ja voit olla varma, että vertailumme halvin tarjous on todella sinulle edullisin.

Saat avullamme henkilökohtaiset luottotarjoukset kymmeniltä pankeilta sekä rahoituslaitoksilta ja varmistat näin itsellesi joustoluoton edullisella korolla. Joustoluottojen vertailu onnistuu palvelussamme ilmaiseksi ja täysin ilman pikkuprinttiä tai muita ikäviä yllätyksiä.

Löydettyäsi sopivan joustoluoton, tarjouksen hyväksyminen ja luottosopimuksen allekirjoitus onnistuu palvelumme kautta helposti pankkitunnuksilla. Myönnämme joustoluotollesi parhaan koron takuun, jotta voit varmistua sen olevan aidosti edullisin. Mikäli löydät lainan samoilla ehdoilla yhteistyökumppaniltamme myöhemmin edullisemmin, maksamme sinulle joustolainojen erotuksen.

Kilpailuta ja vertaile joustoluottoa myöntävät pankit turvallisesti

Joustoluoton hakeminen ja pankkien kilpailuttaminen onnistuu Sortterin avulla turvallisesti verkossa. Lainapäätöksen tekemiseksi pankit ja rahoituslaitokset tarvitsevat tulo- ja menotietojen lisäksi työsuhde-, henkilö- ja pankkiyhteystiedot. Käsittelemme kaikki lainahakemuksella kysytyt tiedot salatussa ympäristössä ja käytämme niitä vain löytääksemme sinulle edullisimman joustolainan pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Voit hakea lainapalvelussamme joustolainaa yhtä turvallisesti kuin verkkopankista, mutta saat vertailtavaksesi jopa kymmeniä sinulle räätälöityjä rahoitustarjouksia eri pankeilta ja lainanmyöntäjiltä - vain yhdellä luottohakemuksella.

Kilpailuttamalla pankit Sortterin avulla, paras joustoluotto löytyy nopeasti sekä turvallisesti ja aina ilman piilokuluja tai muita ikäviä yllätyksiä.

Joustoluoton lyhennys

Joustoluottoa maksetaan lainanantajalle takaisin kuukausittain sovituissa erissä. Lainan lyhennysten myötä luottotilille vapautuu rahaa uudelleen käytettäväksi ja voit tehdä luottotililtä tarvittaessa uusia nostoja myönnettyyn luottorajaan saakka.

Lyhennyserä lasketaan useimmiten prosenttiosuutena nostetusta luotosta tai myönnetystä luottorajasta. Näet saamastasi lainatarjouksesta aina tarkat tiedot lyhennyksen suuruudesta.

Halutessasi voit lyhentää joustoluottoa myös nopeammin tai maksaa sen kerralla pois. Nopeammin lyhennetty laina kerryttää korkoja ja kuluja vähemmän ja lainan kustannukset jäävät pienemmiksi.

Lainan lyhennysvapaat kuukaudet tasapainottavat kuukausimenoja

Joustoluotolle voi hakea usein lyhennysvapaita kuukausia, joiden aikana lainasta maksetaan vain korot ja mahdolliset pankin perimät tilinhoitomaksut. Lyhennysvapaiden kuukausien avulla voit tasapainottaa talouden menoja ilman, että luottosopimusta tarvitsee neuvotella uudelleen. Lyhennysvapaan jakson jälkeen joustoluottoa lyhennetään taas luottosopimuksen mukaisissa kuukausierissä.

Palvelussamme näet tiedon niistä lainanantajista, jotka tarjoavat lainalle lyhennys- tai maksuvapaita kuukausia.

Joustoluoton korko

Joustoluottojen korot vaihtelevat pankkien välillä, jonka takia niiden kilpailuttaminen on tärkeää tehdä aina ennen luoton valitsemista. Joustoluoton korko alkaa noin 4 %:sta, ja voi vaihdella aina 20 % asti. Joustoluoton korkoprosentti vaihtelee myös pankin tekemän luottoarvion mukaan. Mitä parempi lainanhakijan maksukyky on, sitä edullisemmin pankit voivat myöntää joustoluottoa.

Kilpailuttamalla joustoluotot voit säästää sekä luoton koroissa, että avaus- tai käsittelymaksuissa.

Luoton korko lasketaan vain käytössä olevalle joustolainalle. Ei siis haittaa vaikka luottoraja olisikin suurempi, kuin juuri tämän hetken lainan tarve. Koron osuus joustoluoton lyhennyksistä pienenee sitä mukaa, kun lainaa on maksettu takaisin.

Joustava laina sopii moneen tarpeeseen

Joustoluotto on sovitettavissa omaan talouteesi ja se sopii moneen rahan tarpeeseen. Voit hakea joustavaa lainaa tarvitsemasi summan aina 60 000 euroon asti ja valita sinulle sopivan maksuajan 1 ja 15 vuoden väliltä.

Tyypillisiä joustolainan käyttökohteita ovat:

Lainojen tai luottokorttivelkojen yhdistäminen

Jos sinulla on useampia lainoja tai luottokortteja, voit saada itsellesi paremmat lainaehdot ja pienemmät kuukausierät yhdistämällä nykyiset lainasi edullisemmaksi maksusopimukseksi. Näin voit säästää rahaa joka kuukausi niin pienemmän koron, kuin myös edullisempien tilinhoito- tai laskutusmaksujen myötä.

Remontin rahoitus

Kun on aika remontoida kotia tai vapaa-ajan asuntoa, joustoluotto toimii järkevänä rahoitusmuotona niin materiaalien, kuin työn osuuden maksamiseksi. Joustoluoton korot ja kulut tulevat usein luottokorttia edullisemmaksi ja maksuaika joustaa paremmin oman budjettisi mukaan.

Ajoneuvon tai veneen hankinta

Myös auton tai veneen rahoituksen voi hoitaa kätevästi joustavalla lainalla. Vakuudettoman joustoluoton avulla voit hankkia kulkuneuvon yksityiseltä tai liikkeestä ja rekisteröidä sen suoraan omiin nimiisi. Joustoluoton avulla olet käteisostajan asemassa, joka on usein paras asema neuvotella kauppahinta myyjän kanssa sinulle edulliseksi.

Näin joustoluottojen vertailu toimii

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahasi tilillesi

Saat rahasi tilillesi

Joustoluoton voi maksaa pois etuajassa

Aivan kuten minkä tahansa vakuudettoman lainan tai luottosopimuksen, myös joustoluoton voi maksaa takaisin ennenaikaisesti tai sitä voi lyhentää kuukausittain suuremmissa erissä. Nopeammin maksettu joustoluotto tulee aina lainanottajalle edullisemmaksi, sillä korkojen ja kulujen osuus jää tällöin pienemmäksi.

Mahdollisuus maksaa laina takaisin etukäteen on laissa määritetty oikeutesi, eikä siitä tarvitse olla erikseen mainintaa luottoehdoissa.

Mikä on joustoluotto?

suljeavaa

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan luottokorttia. Lainaa voit nostaa lisää tai maksaa pois joustavasti tilanteesi mukaan.

Mistä saan halvimman joustoluoton?

suljeavaa

Joustoluotto on aina henkilökohtainen ja sen korko sekä luottorajan määrä riippuvat hakijan taloustilanteesta. Kannattaa muistaa, että myös lainan kulut vaikuttavat sen kustannuksiin, jonka takia kannattaa tarkistaa lainan kaikki kustannukset kertova todellinen vuosikorko.

Kunkin pankin tai rahoituslaitoksen korko selviää vain hakemalla tarjous kyseiseltä toimijalta. Joustoluottojen tarjoajia on monia, joten matalimman koron löydät vertaamalla eri luotonantajien lainatarjouksia.

Sortterin palvelussa voit kilpailuttaa luotonantajat yhdellä hakemuksella, jolloin saat tarjoukset helposti yhdellä kertaa ja keskenään vertailukelpoisina, eli todellisen vuosikoron mukaan listattuna.

Mitä tarkoittaa vakuudeton joustoluotto?

suljeavaa

Luottoja on sekä vakuudettomia että vakuudellisia. Vakuudellinen laina vaatii vakuudekseen omaisuutta, kuten lainan käyttökohteena olevan asunnon tai auton. Joustoluotolle et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia, eli kyseessä on vakuudeton luotto. Voit hakea vakuudetonta joustoluottoa aina 60 000 euroon asti.

Miten joustoluotto toimii?

suljeavaa

Saat käyttöösi luottorajan tai luottotilin, jonka puitteissa voit nostaa rahaa käyttöösi tarpeen mukaan. Niin pankit kuin rahoituslaitokset myöntävät kulutusluottojen lisäksi myös joustoluottoja.

Miten joustoluoton kilpailutus tapahtuu?

suljeavaa

Valitse laskurilla haluamasi lainasumma sekä laina-aika ja lähetä maksuton hakemus Sortterin sivulla. Kilpailutamme hakemuksesi kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja näytämme saamasi luottotarjoukset selkänä listana. Palvelussamme voit verrata joustoluottojen korot, kuukausierät sekä maksuajat ja muut tärkeät ehdot helposti. Näin paras joustoluotto löytyy helposti ja ilman useiden lainahakemusten täyttämistä.

Valitse sinulle sopivin tarjous ja allekirjoita luottosopimus pankkitunnuksilla, jonka jälkeen laina siirretään tilillesi.

Kuinka valita edullisin joustoluotto?

suljeavaa

Joustoluoton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon sekä tarjottuun laina-aikaan. Teemme luottoehtojen vertailun puolestasi ja suosittelemme sinulle aina edullisinta joustoluottoa.

Kuinka nopeasti saan päätöksen joustoluoton myöntämisestä?

suljeavaa

Saat päätöksen joustoluoton myöntämisestä heti hakemuksen jätettyäsi ja rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Kuka saa joustoluottoa?

suljeavaa

Voit hakea joustoluottoa, kun olet vähintään 20- vuotias, olet hoitanut raha-asiat hyvin ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Valitse paras joustoluotto Sortterin vertailusta

Joustoluottojen vertailu on Sortterin avulla selkeää ja paras joustoluotto löytyy aina vertailumme ensimmäiseltä sijalta. Suosittelemme palvelussamme aina mahdollisimman edullista joustoluottoa, jotta pankkien perimät korot ja kulut jäävät pienemmiksi, ja sinulla jää enemmän rahaa käyttöösi lainanlyhennysten jälkeen.

Lähetä hakemus, vertaile pankit ja nosta edullinen joustoluotto tilillesi!

Kilpailutettuja lainoja

lainatarjous

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.