re:member – reilua rahoituspalvelua

re:member on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki, joka tarjoaa rahoituspalveluja, kuten kulutusluottoja ja yhdistelylainaa. Kilpailuttamalla lainat Sortterilla voit saada myös re:memberin lainatarjouksia.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
475 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

re:member on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki, joka tarjoaa rahoituspalveluja, kuten kulutusluottoja ja yhdistelylainaa. Kilpailuttamalla lainat Sortterilla voit saada myös re:memberin lainatarjouksia.

Päivitetty:

Sisältövastaava Sere

Kirjoittaja:

Sere Hanski

Laatuvarmistettu

Mikä on re:member?

re:member on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki, joka tarjoaa rahoituspalveluja, kuten kulutusluottoja ja yhdistelylainaa. re:member-tuotteita ja -palveluita löytyy Suomen lisäksi Ruotsin, Norjan ja Tanskan markkinoilta.

Entercardin omistaa ruotsalainen Swedbank yhdessä Euroopan suurimman, brittiläisen luottokorttiyhtiön, Barclay's Bankin kanssa. Entercard on yksi pohjoismaiden johtavista luotontarjoajista: sillä on jo yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

re:member-brändin suosio ja luotettavuus pohjoismaisten asiakkaiden keskuudessa perustuu pitkälti brändin omistajien pitkään historiaan ja laajaan tietämykseen luottomarkkinoista.

re:member on myös kotimaisen lainavertailupalvelu Sortterin yhteistyökumppani: kilpailuttamalla lainat Sortterin lainavertailussa voit siis saada myös re:memberiltä lainatarjouksen.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Kulutusluotto re:memberiltä

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka yksityishenkilö ottaa pankilta tai rahoitusyhtiöltä ja jota voidaan hyödyntää esimerkiksi auton, remontin tai muun suuremman arjen kulun maksamiseen. re:member-kulutusluotto on turvallinen vakuudeton kertalaina, jonka lyhentäminen onnistuu helposti ennakoitavissa kuukausierissä.

re:member-lainaa voit saada joustavalla takaisinmaksuajalla. Laina myönnetään aina henkilökohtaisen luottoarvioinnin perusteella. Jotta saat re:member-kulutusluottoa, ovat perusedellytyksinä seuraavat: 

 • Olet täyttänyt 18 vuotta.
 • Vuositulosi ovat vähintään 12 000 €.
 • Mikäli sinulla on aktiivinen maksuhäiriömerkintä luottotietorekisterissä, joutuu re:member hylkäämään hakemuksesi.

re:member käsittelee lainahakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Jos lainahakemus hyväksytään, siirretään laina tilillesi tavallisesti 1–2 arkipäivän kuluessa.

re:member-lainaa voit hakea myös yhteishakijan kanssa. Samat perusvaatimukset koskevat sekä yhteishakijaa että ensisijaista hakijaakin, re:member tekee luottotietotarkastuksen molemmille hakijoille, jotka ovat tasapuolisesti vastuussa lainasta.

Todellisen vuosikoron lisäksi esimerkiksi laskutuskulut ja perustamiskulut saattavat vaihdella eri lainojen ja lainanatajien välillä. Siksi vertailemalla eri lainoja voit varmistua siitä, ettet maksa lainastasi turhia kuluja ja löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Voit hyödyntää lainavertailussa siihen erikoistuneita lainavertailupalveluita, joiden avulla lainaehtojen vertailu on helppoa ja nopeaa.

Lainojen yhdistäminen re:memberillä

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että yhdistät useammat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi re:member-lainaksi, jonka lyhentämisestä huolehdit. Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua saamaan taloutesi paremmin hallintaan huolimatta siitä, kuinka pieniä tai suuria nykyiset lainasi ovat. 

Lainojen yhdistäminen tuo useita etuja talouden hallintaan:

 • Sinulla on mahdollisuus alentaa kuukausierän suuruutta.
 • Saat vain yhden laskun usean pienemmän laskun sijaan.
 • Selkeytät henkilökohtaista talouttasi.

re:member-lainan avulla voit saada joustavasti lainaa ilman vakuuksia yhdistääksesi olemassa olevia lainojasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistämällä lainat voit välttää päällekkäisiä kuluja ja maksuja ja näin ollen alentaa kuukausikustannuksiasi. Lainojen yhdistäminen voi tuoda helpotusta talouden hallintaan, sillä useamman pienen lainan sijaan huolehdittavanasi ovat vain yhden lainan kulut.

Perusvaatimukset yhdistelylainan myöntämiselle re:memberillä ovat, että:

 • hakija on vähintään 18 vuoden ikäinen
 • hakijalla on vähintään 12 000 € vuositulot
 • hakijalla ei ole aktiivista maksuhäiriömerkintää.

Rahat ovat tililläsi yleensä muutaman päivän sisällä lainasopimuksen tekemisen jälkeen.

Lainanantajat, jotka luottavat meihin:

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Täytä re:member-lainahakemus helposti

Lainahakemuksen täyttäminen re:memberillä on vaivatonta. Hakemukseen tulee täyttää tulot ennen veroja, minkä jälkeen re:member tarkistaa hakijan kokonaistulot luottotietotarkistuksen yhteydessä Suomen Asiakastieto Oy:n tietokannasta. Tämän jälkeen sinun tulee vielä todentaa palkkatulosi ennen sopimuksen allekirjoittamista. Luottotietotarkistuksen yhteydessä tehdään myös yksilöllinen arvio tulevaisuuden maksukyvystäsi.

re:memberin hakuprosessi on osittain automatisoitu ja koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Täytettyäsi hakulomakkeen lähetetään tietosi suoraan re:memberin järjestelmään käsiteltäviksi.​​
 2. Jos olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot ja hakemuksesi täyttää vaatimukset, re:member voi hyväksyä sen välittömästi. Tarvittaessa he pyytävät sinua täydentämään hakemustasi lisätiedoilla.​
 3. Saat lainatarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä​.​
 4. Jos hyväksyt tarjouksen ja allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, maksetaan summa tilillesi tavallisesti 1–2 arkipäivän aikana. Sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä hakijan tulee vielä ladata tulotietojen vahvistamiseksi tiliote, jossa näkyvät viimeisimmät palkkatalletukset.

Näin kilpailutat lainat:

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

re:member-lainan lyhennys

re:member myöntää luottotietotarkastuksen perusteella jopa 10 vuotta takaisinmaksuaikaa. Lainan kokonaiskustannukset ovat sitä alhaisemmat mitä lyhyemmän takaisinmaksuajan valitset. Voit tehdä lainallesi ylimääräisiä lyhennyksiä milloin tahansa ja halutessasi voit myös maksaa koko lainan kerralla pois ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja. Jos maksat lainan takaisin nopeammin, myös lainan kokonaiskustannukset pienenevät.

Koska re:member-laina on annuiteettilaina, ovat lainan kuukausittaiset lyhennyserät aina yhtä suuria.

Voit maksaa laskun verkkopankkisi kautta käyttämällä laskussasi olevia tietoja. Laskujesi tiedot ovat saatavilla Omat Sivut -palvelussa sekä re:member-sovelluksessa. Jos haluat laskusi tiedot suoraan sähköpostiisi, voit antaa Omat Sivut -palvelun kautta suostumuksen tietojen lähettämiseksi sähköpostitse.

Laskujesi maksutiedot ovat aina samat, joten voit käyttää samaa tilinumeroa sekä viitenumeroa aina lainaa lyhentäessäsi.

 • Lyhennyssumma on lainakohtainen ja lyhennykset tehdään kuukausittain.
 • Lyhennykset ovat tärkeä osa laina-asiakkuutta, sillä niillä maksat lainaasi takaisin. 
 • Huolellisesti maksetut lyhennyserät antavat hyvän käsityksen pankeille ja saattavat mahdollistaa sinulle jatkossa vieläkin paremmat lainaehdot.

Voit lyhentää re:member-lainaasi myös kuukausittaista sovittua lyhennyssummaa suuremmissa erissä. Tällöin tulevien kuukausien lyhennyssummat ovat pienempiä, mutta lainan takaisinmaksuaika ei muutu. Voit myös tarvittaessa keskeyttää lainan lyhentämisen kuukauden ajaksi hakemalla Omat Sivut -palvelun kautta lyhennysvapaata kuukautta. Halutessasi voit maksaa koko lainan kerralla pois ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja.

Kun maksat lainasi kokonaan pois, lainallesi kertyy korkoa vain maksun vastaanottamispäivään asti. Korko lasketaan päivittäin ja siksi onkin tärkeää, että olet yhteydessä asiakaspalveluun tarkistaaksesi avoimen velkasaldon ennen lainan loppuun maksamista.

Asiakaspalvelu

 • re:memberin asiakaspalvelu palvelee arkisin puhelimitse klo 9–16 numerosta 09 3158 8850. 
 • Lisäksi voit hoitaa useimpia lainaan liittyviä asioita re:member-sovelluksessa tai Omat Sivut -palvelussa, jonka kautta voit myös lähettää asiakaspalvelijoille viestin.

Yksi hakemus, lukuisia lainatarjouksia!

Usein kysyttyjä kysymyksiä re:memberistä

 • re:member on Entercardin rekisteröimä tavaramerkki, joka tarjoaa rahoituspalveluja, kuten kulutusluottoja ja yhdistelylainaa. re:member-tuotteita ja -palveluita löytyy Suomen lisäksi Ruotsin, Norjan ja Tanskan markkinoilta.

 • re:member-kulutusluotto on turvallinen vakuudeton kertalaina, jonka lyhentäminen onnistuu helposti ennakoitavissa kuukausierissä ja joustavalla maksuajalla.

 • re:member-lainan avulla voit saada joustavasti lainaa ilman vakuuksia yhdistääksesi olemassa olevia lainojasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistämällä lainat voit välttää päällekkäisiä kuluja ja maksuja ja alentaa kuukausikustannuksiasi.

 • re:memberin hakuprosessi on osittain automatisoitu ja koostuu seuraavista vaiheista:

  1. Täytettyäsi hakulomakkeen lähetetään tietosi suoraan re:memberin järjestelmään käsiteltäviksi.​​
  2. Jos olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot ja hakemuksesi täyttää vaatimukset, re:member voi hyväksyä sen välittömästi. Tarvittaessa he pyytävät sinua täydentämään hakemustasi lisätiedoilla.​
  3. Saat lainatarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä​.​
  4. Jos hyväksyt tarjouksen ja allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, maksetaan summa tilillesi tavallisesti 1–2 arkipäivän aikana. Sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä hakijan tulee vielä ladata tulotietojen vahvistamiseksi tiliote, jossa näkyvät viimeisimmät palkkatalletukset.
 • re:member myöntää luottotietotarkastuksen perusteella jopa 10 vuotta takaisinmaksuaikaa. Koska re:member-laina on annuiteettilaina, ovat lainan kuukausittaiset lyhennyserät aina yhtä suuria.

 • Lainojen kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistua, ettet maksa lainastasi turhia kuluja. Kilpailuttaminen onnistuu vaivattomasti ja ilmaiseksi kotimaisen Sortterin lainavertailupalvelun avulla. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kymmeniltä lainanantajina toimivilta kumppaneiltamme. Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu: teemme yhteistyötä ainoastaan luotettavien kumppaneiden kanssa.

re:member-lainat voit kilpailuttaa Sortterin palvelussa

Voit nyt kilpailuttaa myös re:member-lainat kotimaisen lainavertailupalvelu Sortterin kautta helposti, reilusti ja täysin ilmaiseksi. Haemme sinulle yhdellä hakemuksella lainapäätöksen kymmeniltä lainanantajina toimivilta kumppaneiltamme – myös re:memberiltä.

Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu: teemme yhteistyötä ainoastaan luotettavien kumppaneiden kanssa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). 

Eri lainanantajien tarjoamien lainojen kilpailutus on kauttamme helppoa. Lainatarjoukset ovat hakijalle aina henkilökohtaisia ja ne on esitetty selkeästi edullisuusjärjestyksessä. Voit valita saamistasi lainatarjouksista vapaasti sopivimman, mutta lainojen kilpailutus ei sido sinua ottamaan lainaa. 

 • Sortterilta lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt.
 • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Täytä lainahakemus nopeasti ja helposti Sortterin sivustolla. Tämän jälkeen saat lainatarjoukset selkeästi listattuna kaikkine kuluineen ja voit pohtia vaihtoehtoja kaikessa rauhassa. Kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa, ettet maksa lainastasi tarpeettomia kuluja.

Sisältövastaava Sere

Kirjoittaja

Sere Hanski

Sortterin sisältövastaava Sere on koulutukseltaan suomen kielen maisteri. Sekä opintojensa että harrastustensa puolesta oikeaoppisen ja selkeän tekstin tuottaminen sekä suunnitteleminen ovat lähellä Seren sydäntä. Pankki- ja rahoitusalaan liittyvien tekstien parissa hän on työskennellyt hieman yli vuoden päivät, mutta oppii mielellään alasta ja sen aiheista lisää jatkuvasti. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.