Kilpailuta lainat helposti – lainojen kilpailuttaminen säästää kustannuksissa

Kilpailuta lainat maksutta 60 000 € asti, korko alkaen 4 %. Lainojen kilpailutus mahdollistaa pienemmät korko- ja käsittelykulut. Lähetä hakemus, kilpailuta pankit ja valitse edullinen laina.

Lainalaskuri - kilpailuta lainasi tästä

Valitse lainasumma

15 000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
202 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 202 €, takaisinmaksettava summa 19 404 € sekä todellinen vuosikorko on 6,89 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 15 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 202 €, takaisinmaksettava summa 19 404 € sekä todellinen vuosikorko on 6,89 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Kilpailuta lainat maksutta 60 000 € asti, korko alkaen 4 %. Lainojen kilpailutus mahdollistaa pienemmät korko- ja käsittelykulut. Lähetä hakemus, kilpailuta pankit ja valitse edullinen laina.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Kilpailuta lainat yhdellä hakemuksella – säästät aikaa ja rahaa

Onko aikeissasi hakea lainaa, mutta et halua maksaa siitä enempää kuin olisi tarpeen? Lainojen kilpailutus auttaa sinua löytämään edullisen lainan eri pankkien valikoimista helposti ja nopeasti. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä tärkeämpää lainojen kilpailuttaminen on. Kilpailutuksen kautta voi saada jopa tuhansien eurojen säästöt laina-aikana.

Lainojen kilpailuttaminen on pieni vaiva, joka tuo asiakkaillemme tyypillisesti 1 822 euron säästön luottokustannuksissa. Mikäli aiot hakea lainaa, kannattaa sen kilpailuttaminen aina. Laskennan perusteena on käytetty pankkien maaliskuun 2024 aikana tekemiä lainatarjouksia, joiden lainasummat olivat 8 000–10 000 euroa ja laina-aika 60 kuukautta. Ilmoitettu säästö on asiakkaidemme saamien edullisimpien ja kalleimpien lainatarjousten kokonaiskustannusten keskimääräinen erotus.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterilla on:

 • Helppoa – saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Maksutonta – lainatarjousten kilpailutus on sinulle ilmaista
 • Turvallista – palvelu toimii salatussa ympäristössä ja tietosi pysyvät turvassa
 • Läpinäkyvää – näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä

Sortter kilpailuttaa ja vertailee lainatarjoukset aina asiakkaan etu edellä. Vertailusta näet helposti lainojen kokonaiskustannukset, kuukausierän, koron sekä muut lainaan liittyvät maksut – ja tietenkin todellisen vuosikoron. Edullisin laina löytyy vertailemalla pankkien tekemiä lainatarjouksia todellisen vuosikoron perusteella. Sortter kilpailuttaa tarjoukset aidosti edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Sortter on reilu lainavertailu, jossa voi kilpailuttaa pankit läpinäkyvästi ja saada lainan edullisemmilla ehdoilla.

Voit kilpailuttaa myös nykyiset lainat veloituksetta. Mikäli löydät nykyisiä lainojasi edullisemman lainasopimuksen, voit korvata vanhat lainasi paremmilla ehdoilla, kuten alhaisemmalla korolla tai pienemmällä kuukausierällä. Kilpailuttamalla lainasi säännöllisesti varmistut siitä, että lainaehtosi ovat taatusti kilpailukykyiset. Lainojen kilpailutus ei sido sinua mihinkään.

Täytätkö lainojen kilpailuttamisen kriteerit?

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Voit kilpailuttaa lainat yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan, kuten esimerkiksi avio- tai avopuolison kanssa. Mahdollisuuksien mukaan suosittelemme lainan kilpailutusta yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää sinulle lainaa edullisemmin. Molemmat hakijat ovat kuitenkin yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Lainojen kilpailutus helposti Sortterilla

Lainaehtojen kilpailuttaminen koetaan usein aikaavieväksi, mutta se on helpompaa ja nopeampaa kuin äkkiseltään voisi luulla:

 • Täytä vain yksi hakemus: Anna tarvittavat tiedot lainahakemukseen, mukaan lukien henkilö- ja taloustiedot.
 • Valitse lainasumma ja -aika: Määritä haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika hakemuksessa.
 • Vertaile tarjouksia: Voit saada yli 20 lainanantajan tarjoukset selkeästi esitettynä. Vertaile korkoja, kuukausieriä ja muita ehtoja, kuten lainan avaus- tai hallinnointipalkkioita.
 • Tarkista todellinen vuosikorko: Kiinnitä erityistä huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Todellinen vuosikorko on vertailukelpoinen eri pankkien välillä.
 • Hyväksy tarjous: Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, hyväksy se valitsemasi lainanmyöntäjän kanssa Sortterin palvelun kautta.

Lainojen kilpailutus tapahtuu näin:

Lähetä hakemus helposti netissä

Lähetä hakemus helposti netissä

seuraava
Vertaile lainatarjoukset

Vertaile lainatarjoukset

seuraava
Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

Valitse sinulle parhaiten sopiva laina

seuraava
Saat rahat tilillesi

Saat rahat tilillesi

Kilpailuta lainat säännöllisesti ja varmista ajan tasalla oleva korko

Lainat sidotaan usein viitekorkoon, joka voi vaihdella kuukausittain. Vaihtoehtona voi olla myös kiinteä korko. 

Vuodet ja vuosikymmenet ovat erilaisia, mutta talouden osalta vaihtelut ajanjaksoittain ovat täysin normaaleja. Esimerkiksi euribor-korkoihin sidotut asuntolainat nousivat tammikuun 2020 ja syyskuun 2023 välisenä aikana jopa 314 prosenttia.

Mihinkään korkotasoon – matalaan tai korkeaan – ei kannata tuudittautua. Mitä pidemmästä laina-ajasta on kyse, sitä todennäköisempää korkotasojen vaihtelu on. Voi siis olla, että aikanaan tehty edullinen lainasopimus on muuttunut viiterkorkojen myötä aiempaa kalliimmaksi.

Lainojen kilpailutus kannattaakin tehdä säännöllisesti, sillä se voi tuoda säästöjä lainasta maksettaviin kustannuksiin. Parhaassa tapauksessa saat lainallesi paremmat ehdot – ja vähintään mielenrauhan siitä, ettet maksa lainastasi liikaa.

Lainat voi kilpailuttaa pankkia vaihtamatta

Kilpailutuksessa on mukana sekä perinteisiä tilipankkeja että verkossa toimivia pankkeja, jotka ovat erikoistuneet lainojen myöntämiseen. Teemme yhteistyötä vain luotettavina pidettyjen pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Voit vertailla lainat palvelussaamme ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa tiliasiointiasi toiseen pankkiin. Valitsemasi laina siirretään ilmoittamallesi pankkitilille ja voit pitää nykyiset pankkipalvelusi ennallaan.

Lasken tarkkaan, mikä kannattaa ja mikä ei. Joskus esimerkiksi laina-aika pitenee paljonkin, vaikka kuukausimenot laskevat. Kokonaiskustannukset ja itselleen paras ratkaisu kannattaa miettiä ajan kanssa, vaikka itse lainan hakeminen sujuukin nopeasti.
- Linda

Kun kilpailutat lainan, kiinnitä huomiota laina-aikaan

Lainoja kilpailuttaessasi kiinnitä huomiota koron lisäksi myös esimerkiksi laina-aikaan. Pitkä laina-aika mahdollistaa usein pienemmän kuukausierän, mutta nostaa kuitenkin lainan kokonaiskustannuksia. Katso alla olevasta taulukosta, kuinka laina-ajan muutos vaikuttaa lainasta maksettaviin kustannuksiin.

Lainasumma (€)Laina-aika (vuosi)KorkoTilinhoitomaksut (€/kk)Kuukausierän suuruusLainan ja lainakustannusten yhteismäärä
5 00017 %4 €436,63 €5 240 €
5 00037 %4 €158,39 €5 702 €
5 00057 %4 €103,01 €6 180 €
5 00077 %4 €79,46 €6 675 €
5 000107 %4 €62,05 €7 447 €

Selvitä sopiva kuukausittainen lyhennys

Lainan kuukausittaisen lyhennyksen tulisi olla sellainen, että sen maksamisen jälkeen jää riittävästi rahaa elämiseen. Yleisenä ohjeena pidetään, ettei lainan lyhennysten tule viedä nettotuloista yli 30–40 prosenttia. Jos huomaat lainan otettuasi sen olevan liian kallis, voit aina kilpailuttaa lainan uudelleen. Lainan säännöllinen kilpailuttaminen on myös taloudellisesti järkevää.

Sinun on itse arvioitava, minkä verran lainaa on järkevää hankkia. Lisäksi lainanantaja arvioi maksuvaraasi, eli tulojasi sekä pakollisia menojasi ja niiden hoitamisen jälkeen jäävää rahamäärää.

Ota lainamäärää pohtiessasi huomioon myös mahdollinen koron nousu. Jos lainanmaksukykysi muuttuu yllättäen, kannattaa lainanantajaan olla heti yhteydessä ja keskustella mahdollisuuksista tehdä muutoksia lainan takaisinmaksusuunnitelmaan.

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuta lainat nopeasti

Toimimme suoraan luotettavina pidettyjen lainanantajien kanssa, ja saat lainatarjoukset kauttamme nopeasti – jopa muutamassa minuutissa.

Voit tutustua saamiisi tarjouksiin rauhassa ja sopivan lainan löydyttyä hyväksyä saamasi tarjouksen palvelussamme. Lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi luotonmyöntäjän välille. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu vaivattomasti pankkitunnuksilla.

Lainojen kilpailutus Sortterilla kannattaa:

 • Lainojen kilpailuttaminen kauttamme on ilmaista
 • Tavoitat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Laina maksetaan jopa samana päivänä
 • Voit saada merkittävät säästöt lainakustannuksissa

Kilpailuta lainat kattavasti – vertailussa yli 20 lainanantajaa

Kotimainen Sortter on palvelu, jonka kautta kilpailutat lainan kattavasti yli 20 lainanantajan kesken. Olemme yksi Suomen laajimmista lainavertailualustoista, mikä näkyy hakijalle kattavana kilpailutuspalveluna. Voit hakea kauttamme lainaa ilman vakuuksia ja saada lainatarjouksen jopa kymmeniltä lainanantajilta nopeasti eri tarkoitukseen, kuten remonttiaajoneuvoa tai häitä varten. Sortterin palvelussa lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista.

Vinkkejä lainan kilpailuttamiseen

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin lainavertailun kautta on helppoa. Kokosimme kuitenkin muutaman tärkeimmän vinkin lainan kilpailuttamiseen:

 • Ota esille todistus tuloista (esimerkiksi viimeisin palkkanauha tai todistus eläketuloista). Näin voit kertoa täsmällisesti omat kuukausitulosi. Osa lainanantajista haluaa myös nähdä todistuksen tuloista, joten tulot on hyvä kirjata totuudenmukaisesti.
 • Eläkeläisen tulotodistukseksi kelpaa myös Kevan palvelusta saatava eläketodistus.
 • Täytä lainahakemus huolellisesti. Luottopäätökset tehdään aina asiakaskohtaisesti, joten kerro mahdollisimman tarkasti omasta elämäntilanteestasi.
 • Vertaile saamiasi lainatarjouksia huolellisesti. Muista kuitenkin, että saamasi tarjoukset umpeutuvat noin 2–4 viikossa, jonka jälkeen et välttämättä saa enää yhtä hyviä lainatarjouksia.

Kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahalaitokset

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

"Ylivoimaisesti paras lainan kilpailutus netissä" – asiakkaidemme kokemuksia lainojen kilpailuttamisesta

Kilpailutamme kuukausittain tuhansia lainahakemuksia asiakkaidemme puolesta. Vuoden 2023 aikana erityisesti kulutusluottojen suosio räjähti Suomessa. Syynä tähän pidetään yleistä elinkustannuksen nousua. Kulutusluottoja ottavat myös entistä enemmän ne, joilla ei ole aiemmin ollut vakuudettomia luottoja.

Olemme reilu ja vastuullinen lainavertailupalvelu: asiakkaidemme etu on meille aidosti tärkeää, joten haluamme kuulla heidän kokemuksiaan ja palautetta palvelustamme. Pyydämmekin asiakkailtamme säännöllisesti palautetta palvelumme käytöstä. Asiakkaamme antavat meille ylivoimaisesti parasta palautetta kilpailutuspalvelun helppokäyttöisyydestä sekä lainatarjousten selkeydestä. Myös vertailun nopeus saa asiakkailtamme erityistä kiitosta.

Näin asiakkaamme ovat kommentoineet:

 • ”Helppo ja vaivaton”
 • ”Suosittelen kokeilemaan”
 • "Ylivoimaisesti paras lainan kilpailutus netissä. Kiitos helposta vertailusta!"
 • ”Erittäin hyvä”
 • ”Todella fiksu sovellus”
 • ”On kiva ja luotettava palvelu”
 • ”Hyvä palvelu ja nopea vastaus”

Kilpailuta laina Sortterilla – ilmainen lainavertailu

Lainan uudelleenkilpailutus – vaihda lainasi edullisempaan

Nykyisten lainojen uudelleenkilpailutus on helppoa ja järkevää. Esimerkiksi maailmantilanne ja sen myötä taloudellinen tilanne voi muuttua, mikä näkyy osaltaan lainaehdoissa ja -kuluissa. Vaikkei aikeenasi olisi hakea lainaa, kannattaa lainojen uudelleenkilpailuttamista harkita.

Lainaehdoissa tai lainan kuluissa ja koroissa saattaa tapahtua muutoksia. Jokainen pankki tai rahalaitos arvioi lainanhakijan omilla perusteillaan ja painotuksissa voi olla eroja ja lainojen hinnoittelu voi vaihdella suuresti. Niinpä muuttuneen työ- tai elämäntilanteen vuoksi voit vertailla ja saada paremmat lainaehdot nyt kuin vaikkapa vuosi sitten. 

Uudelleenkilpailuttamalla lainat voit saada merkittäviä säästöjä lainakuluihisi. Kotimainen Sortter kilpailuttaa puolestasi sekä uudet että vanhat lainat, jotta löydät itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon.

Lainat kilpailuttamalla paremmat ehdot vanhoille veloille

Jos sinulla on aiempia velkoja, kuten osamaksuja tai muita luottoja, lainojen kilpailuttaminen avaa erinomaisen tilaisuuden niiden uudelleenjärjestelyyn. Tällöin puhutaan yhdistely- tai järjestelylainasta.

Lainojen yhdistelyn ydinajatuksena on selvitä vanhoista veloista uudella, suotuisammalla lainalla. Päätavoitteena on taloustilanteesi keventäminen.

Yhdistelylainan myötä asiakkaamme säästävät keskimäärin 277 € lainakuluissa kuukausittain. Pienempi kuukausittainen maksu syntyy edullisemmista lainaehdoista, alhaisemmasta korosta ja talouteen paremmin sopeutetusta maksusuunnitelmasta, mikä mahdollistaa selkeämmän ja paremman taloustilanteen.

Yhteishakijan kanssa voit saada edullisemmat lainatarjoukset

Tiesitkö, että lainaa kannattaa hakea yhteishakijan, kuten avo- tai aviopuolison, kanssa? Näin voit saada vieläkin edullisemman lainatarjouksen, kun lainalla on kaksi hakijaa. Pankki mieltää kaksi lainanottajaa turvallisemmaksi takaisinmaksun kannalta, joten voit saada yhdessä haetulle lainalle paitsi edullisemmat lainaehdot, myös suuremman lainasumman.

Vertaa lainat Sortterin kautta: täytä lainahakemus ja varmista, että saat edullisen lainatarjouksen.

Olet saattanut nähdä meidät täällä:

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Lainojen kilpailuttaminen – UKK

 • Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa lainaehtojen, kuten koron ja käsittelymaksujen keskinäistä vertailua. Vertailu tehdään usealta pankilta ja luotonmyöntäjältä pyydetyn lainatarjouksen välillä.

  Kilpailuttamisen tarkoituksena on löytää laina, jonka ehdot ovat asiakkaan kannalta edullisimmat.

 • Lainojen kilpailutus tuo usein mittavia rahallisia säästöjä. Lainatatarjousten kilpailuttaminen pankkien välillä on ainoa luotettava keino varmistaa, ettet maksa lainasta liikaa.

  Kilpailutuksen ansiosta saadut säästöt kohoavat suuremmissa lainasummissa usein tuhansiin euroihin laina-aikana.

 • Lainojen kilpailuttaminen on pieni vaiva, joka tuo asiakkaillemme tyypillisesti 1 822 euron säästön luottokustannuksissa.

  Kilpailuttamisen kautta saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään. Laskennan perusteena on käytetty pankkien maaliskuun 2024 aikana tekemiä lainatarjouksia, joiden lainasummat olivat 8 000–10 000 euroa ja laina-aika 60 kuukautta. Ilmoitettu säästö on asiakkaidemme saamien edullisimpien ja kalleimpien lainatarjousten keskimääräinen erotus.

 • Laina kannattaa kilpailuttaa siihen erikoistuneen toimijan avulla. Näin varmistat, että lainan kilpailutus on tehty ammattitaitoisesti ja kaikki lainaan liittyvät kustannukset on huomioitu kilpailutuksen aikana.

  Voit kilpailuttaa lainat turvallisesti Sortterin avulla. Olemme suomalainen yritys, joka kilpailuttaa kymmeniä tuhansia lainahakemuksia pankeilla ja rahoituslaitoksilla kuukausittain.

 • Lainatarjousten korot määräytyvät pankkien luottoarvioiden mukaan. Kilpailutamme lainahakemuksesi pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotta saat lainan mahdollisimman pienellä korolla. Kilpailutuksessa mukana olevat luotonmyöntäjät voivat myöntää lainaa 4–15 % korolla. Lainan korko ei yhdessä viitekoron kanssa koskaan ylitä 20 %:a. Usein lainan korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet.

  Voit myös kokeilla korkolaskuriamme, joka antaa arvion henkilökohtaisesta korkotasostasi. Syötä kysytyt tiedot korkolaskuriin ja saat heti arvion omasta korostasi muutaman prosenttiyksikön tarkkuudella. Katso myös, kuinka lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa muuttaa korkoprosenttia.

 • Kyllä. Pidämme huolen siitä, että jokaisesta lainatarjouksesta käy ilmi kaikki lainaan liittyvät kustannukset selkeästi eriteltynä. Näin sopivan lainan valinta on sinulle helppoa ja tiedät tarkalleen mistä lainan kustannukset muodostuvat.

 • Turvallinen tietojen käsittely on toimintamme perusedellytys. Palvelumme toimii turvallisessa salatussa ympäristössä, eivätkä ulkopuoliset pääse tietoihisi käsiksi. Tietojasi ei myöskään luovuteta eteenpäin markkinointitarkoituksiin.

  Olemme suomalainen yritys, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse jos haluat kuulla meistä tai lainojen kilpailuttamisesta lisää.

 • Pankit ja rahalaitokset käsittelevät lainahakemuksesi aina tapauskohtaisesti. Positiiviseen lainapäätökseen vaikuttaa mm. säännölliset tulot, 20 vuoden ikä ja moitteeton maksuhistoria.

  Helpoin tapa löytää edullinen lainatarjous on täyttää ilmainen lainahakemus verkkosivuillamme. Lainahakemus kannattaa täyttää aina huolellisesti, jotta lainanantajat pystyvät tekemään päätöksen käyttäen ajankohtaisia tietoja.

 • Kyllä. Voit tehdä ylimääräisiä suorituksia milloin vain, mikä alentaa velkasaldoa ja lyhentää takaisinmaksuaikaa. Voit myös maksaa koko lainan yhdessä erässä pois. Maksat korkoa ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Muista kuitenkin sopia ennenaikaisesta takaisinmaksun järjestelystä lainanantajasi kanssa.

 • Lainan siirtäminen pankista toiseen on kuluttajalle maksutonta. Voit maksaa aiemmin nostamasi lainan kokonaisuudessaan pois kesken laina-ajan, jolloin lainan korko- ja käsittelymaksut lakkaavat kertymästä. Tämä on laissa määritetty oikeutesi, eikä siitä tarvitse olla erikseen mainintaa lainasopimuksessa tai luottoehdoissa.

Löysitkö sivustolta vastauksen kysymykseesi?

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.