Kilpailuta lainat ja säästä

Kilpailuta lainat maksutta 60 000 € asti, korko alkaen 4%. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Kilpailuta lainat

Lainalaskuri - kilpailuta lainasi tästä

Valitse lainasumma

10000 €

Valitse laina-aika

5 vuotta
194€

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
Etsimme sinulle edullisimman lainan kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Saat yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.
Vuonna 2020 lainan nimelliskorko voi olla alimmillaan 4 % ja korkeintaan 10 %. Lainojen kilpailuttamiseksi tarvitset säännölliset palkka- tai eläketulot, yli 20 vuoden iän ja hyvin hoidetut raha-asiat.
 • Parhaan koron takuu

  Takaamme parhaan koron

 • 100 % puolueeton lainavertailu

  100 % asiakkaan puolella

 • 100 % ilman piilokuluja

  100 % ilman piilokuluja

 • Avainlippu

  100 % suomalainen palvelu

Lainojen kilpailuttaminen auttaa säästämään

Tarvitsetko lainaa, mutta et halua maksaa siitä enempää kuin olisi tarpeen? Lainojen kilpailutus auttaa sinua löytämään edullisen lainan eri luotonmyöntäjien valikoimista. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä tärkeämpää lainojen kilpailuttaminen on. Kilpailutuksen kautta voit saada satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöt laina-aikana.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin avulla on:

 • Helppoa - saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Maksutonta - lainojen kilpailuttaminen on sinulle ilmaista
 • Turvallista - palvelu toimii salatussa ympäristössä ja tietosi pysyvät turvassa
 • Läpinäkyvää - näet kaikki lainakulut selkeästi eriteltyinä

Tarjoamme lainallesi parhaan koron takuun kun kilpailutat lainat Sortterin avulla. Mikäli löytäisit valitsemasi lainan tai kulutusluoton toista kautta edullisemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Asiakkaamme säästävät keskimäärin 1527 € luottokustannuksissa

Lainojen kilpailuttaminen on pieni vaiva, joka tuo asiakkaillemme keskimäärin 1527 euron säästön luottokustannuksissa.

Kilpailuttamisen kautta saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisimpien ja kalleimpien lainatarjousten keskiarvoja. Laskennan perusteena on käytetty pankkien vuonna 2019 tekemiä lainatarjouksia.

Kilpailuta lainat ilman velvoitteita

Voit kilpailuttaa kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten lainat Sortterin avulla yhdellä hakemuksella. Haemme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset toivomallesi lainasummalle ja laina-ajalle. Suosittelemme sinulle aina edullisinta lainatarjousta, mutta jätämme päätöksen sinulle. Palvelumme käyttäjänä sinä päätät minkä pankin lainatarjouksen hyväksyt.

Näin lainojen kilpailutus toimii käytännössä:

 • Lähetä hakemus
 • Tutustu lainatarjouksiin ja valitse sopivin
 • Allekirjoita lainasopimus pankkitunnuksilla
 • Saat lainan tilille

Toimimme yhteistyössä vastuullisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Sinun tulee täyttää seuraavat kriteerit, jotta voit kilpailuttaa lainat palvelumme avulla:

 • Olet vähintään 20 -vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Voit kilpailuttaa lainat yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuoliso. Mahdollisuuksien mukaan suosittelemme lainan kilpailutusta yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää sinulle lainaa edullisemmin.

Lainojen kilpailutus paljastaa erot pankkien välillä

Lainojen korot ja kulut vaihtelevat niin pankkien kuin lainanhakijoiden välillä. Myös pankkien luottopäätös- ja hinnoittelumallit muuttuvat jatkuvasti ja suosivat ajankohdasta riippuen erilaisia hakijoita.

Sortterin avulla saat vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset usealta eri luotonmyöntäjältä ja näet erot pankkien tarjoamien lainojen välillä selkeästi. Näet palvelussamme kaikki lainan kulut jokaisen tarjouksen yhteydessä ilman pientä printtiä. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja lainatarjousten keskinäinen vertaaminen on helppoa.

Lainojen kilpailuttaminen on pieni vaiva, joka voi tuoda sinulle suuren rahallisen säästön.

Lainojen kilpailutus onnistuu muutamassa minuutissa

Toimimme yhteistyössä suoraan pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa ja saat lainatarjoukset kauttamme jopa muutamassa minuutissa.

Voit tutustua saamiisi tarjouksiin rauhassa ja sopivan lainan löydyttyä hyväksyä saamasi tarjouksen palvelussamme.

Lainasopimus syntyy sinun ja valitsemasi luotonmyöntäjän välille ja lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu helposti pankkitunnuksilla. Lainan lyhennys hoituu kuukausierissä, mutta voit halutessasi maksaa sen takaisin myös ennenaikaisesti.

Kuinka paljon lainan kilpailutus säästää rahaa?

suljeavaa

Tyypillisesti asiakkaamme säästävät yli 1500 euroa edullisempien korkojen ja pienempien lainakulujen muodossa.

Lainan kilpailuttamisesta syntyvä säästö vaihtelee tarvittavan lainasumman sekä pankkien tekemien luottotarjousten mukaan. Usein kilpailutuksen myötä saavutettu säästö kasvaa lainasumman mukana, eli mitä suurempi laina on kyseessä, sitä suuremman säästön lainojen kilpailuttamisella voi saada.

Millä korolla voin saada lainaa?

suljeavaa

Lainatarjousten korot määräytyvät pankkien luottoarvioiden mukaan. Kilpailutamme lainahakemuksesi pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotta saat lainan mahdollisimman pienellä korolla. Kilpailutuksessa mukana olevat luotonmyöntäjät voivat myöntää lainaa 4 %-20 % korolla. Usein lainan korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainasummaa haet.

Näenkö koron lisäksi myös muut lainan kustannukset?

suljeavaa

Pidämme huolen siitä, että jokaisesta lainatarjouksesta käy ilmi kaikki lainaan liittyvät kustannukset selkeästi eriteltynä. Näin sopivan lainan valinta on sinulle helppoa ja tiedät tarkalleen mistä lainan kustannukset muodostuvat.

Onko lainan kilpailutus netissä turvallista?

suljeavaa

Turvallinen tietojen käsittely on toimintamme perusedellytys. Palvelumme toimii turvallisessa salatussa ympäristössä, eivätkä ulkopuoliset pääse tietoihisi käsiksi. Tietojasi ei myöskään luovuteta eteenpäin markkinointitarkoituksiin.

Olemme suomalainen yritys, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse jos haluat kuulla meistä tai lainojen kilpailuttamisesta lisää.

Kokemuksia lainojen kilpailuttamisesta

Kilpailutamme kuukausittain tuhansia lainahakemuksia asiakkaidemme puolesta. Pyydämme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta ja kokemuksia palvelumme käytöstä. Asiakkaamme antavat meille ylivoimaisesti parasta palautetta kilpailutuspalvelun helppokäyttöisyydestä sekä lainatarjousten selkeydestä. Myös vertailun nopeus saa asiakkailtamme erityistä kiitosta.

Näin asiakkaamme ovat kommentoineet lainojen kilpailuttamista Sortterin avulla:

 • ”Helppo ja vaivaton”
 • ”Suosittelen kokeilemaan”
 • "Ylivoimaisesti paras lainan kilpailutus netissä. Kiitos helposta vertailusta!"
 • ”Erittäin hyvä”
 • ”Todella fiksu sovellus”
 • ”Liian hyvää ollakseen totta”
 • ”On kiva ja luotettava palvelu”
 • ”Hyvä palvelu ja nopea vastaus”

Kilpailuta lainat ja valitse itsellesi edullisin tarjous vertailusta!