Svea Bank – ratkaisuja yksityis- ja yritysasiakkaille

Svea Bank on moderni pohjoismainen pankki, joka on tarjonnut yritys- ja yksityisasiakkailleen runsaasti mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Svea Bank on osa Svea-konsernia, jonka toimintaperiaate on alusta saakka ollut yksinkertainen – kasvaa yhdessä asiakkaidensa kanssa tarjoamalla ratkaisuja ongelmiin ja mahdollisuuksia menestymiseen.

Valitse lainasumma

16 000 €

Valitse laina-aika

8 vuotta
215 €
Arvioitu kuukausierä
tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 16 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 215 €, takaisinmaksettava summa 20 665 € sekä todellinen vuosikorko on 6,84 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 523 arvosteluun.
powered by

Svea Bank lainantajana

Rahoitusyhtiö Svea on osa ruotsalaista konsernia, joka perustettiin jo vuonna 1981. Suomessa Svea Bank on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Nykyisin konserni palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä jo yli kymmenessä Euroopan maassa yli 2 000 työntekijän voimin. Se tarjoaa kattavan valikoiman rahoituspalveluita niin kuluttajille kuin kaikenkokoisille yrityksille. Lisäksi se mahdollistaa sujuvimmat maksupalvelut verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään sekä tehokkaat perintä- ja reskontrapalvelut.

Yrityksille Svea tarjoaa limiittimuotoista reaalivakuudetonta yrityslainaa. Se on täysin lyhennysvapaa ja sitä voi hakea yritykselle 5 000 eurosta aina 500 000 euroon asti. Svean tarjoama, perinteistä yrityslainaa joustavampi limiittilaina sopii hyvin erilaisiin rahoitustarpeisiin niin yrittäjille, pienille yrityksille kuin suuremmillekin toimijoille.

Tällainen limittimuotoinen laina on täysin lyhennysvapaa, joten maksat korkoa ainoastaan käytössä olevan saldon mukaan. Halutessasi voit maksaa vain korkokulut ja kuukausimaksun ja lyhentää limiittiä silloin, kun se yrityksellesi sopii. Hakemuksen voi täyttää vaivattomasti verkossa ja lainapäätöksen saaminen sekä lainan nostaminen käyvät nopeasti.

Näin yrityslaina kilpailutetaan

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Vakuudeton yrityslaina – mikä ja miksi?

Yritykset tarvitsevat usein yritysrahoitusta, jolla kehittää toimintaansa ja rahoittaa sekä yrityksen päivittäistä toimintaa että kasvua. Yrityslainaa voi hyödyntää lisärahoituksena monipuolisesti erilaisiin yrityksen tarpeisiin, kuten työvälinehankintoihin, uusien työntekijöiden palkkaamiseen, työtilan vuokraamiseen tai yritystoiminnan laajentamiseen.

Mikäli pankista haettavaan, perinteiseen yrityslainaan ei löydy tarvittavia reaalivakuuksia, on etenkin tuoreiden yritysten vaihtoehtona hakea rahoitusta yritykselle ilman vakuuksia. Vakuudettoman yrityslainan myöntämiseen ei vaadita reaalivakuuksia, kuten omistettua kiinteistöä tai asiakirjoja, ja se on näin ollen helpompi saada kuin yrityslaina pankista.

Sana “reaali” viittaa johonkin todelliseen olemassa olevaan fyysiseen esineeseen tai objektiin. Siten reaalivakuudella tarkoitetaan vakuutta, joka on todellinen fyysinen objekti. Reaalivakuus on usein esimerkiksi henkilön tai yrityksen omistama kiinteistö tai asiakirja.
- Svea Bank (svea.com)

Vakuudeton yrityslaina voi sopia yrityksen rahoitustarpeeseen myös silloin, jos olemassa olevia reaalivakuuksia ei syystä tai toisesta haluta käyttää. Tällainen ilman vakuuksia haettava laina voi toimia myös lisärahoituksena jo otetun yrityslainan rinnalla. Yritys, laina ja rahoitustarve onkin kombinaatio, johon löytyy useita erilaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoa. Yritykselle paras kombinaatio löytyykin yrityksen tarpeita pohtimalla ja yritysrahoitusratkaisuja vertailemalla.

Vakuudeton yrityslaina sopii esimerkiksi:

 • yrityksen investointeihin ja toiminnan laajentamiseen
 • työvälineiden hankkimiseen sekä työtilojen vuokraamiseen tai ostamiseen
 • lisäresurssien palkkaamiseen
 • turvaksi kattamaan äkillisiä menoja
 • kassavajeen tasaamiseen

Mikä on limiittilaina?

 • Yrityslaina ilman vakuuksia voi olla limiittimuotoinen laina, jonka saa yrityksen käyttöön joustavasti
 • Limiittilainalle määritellään luotonmyöntäjän ja rahoitusta hakevan yrityksen kanssa luottoraja, johon asti yritys voi käyttää luottoa vapaasti. 
 • Kun yritys lyhentää käytössä olevaa rahoitusta, vapautuu samalla lyhennetty limiitti uudelleen yrityksen käyttöön. Näin limiittimuotoinen vakuudeton yrityslaina muuntautuu joustavasti yrityksen tarpeisiin ja on jatkuvasti käytettävissä, kun tarve lisärahoitukselle ilmenee.
 • Usein limiittilainaa lyhennetään vähintään luottoehdoissa mainitun vähimmäissumman verran kuukausittain, mutta luotonmyöntäjästä riippuen limiittimuotoinen laina voi olla myös täysin lyhennysvapaa, jolloin yritys voi lyhentää lainaa omassa tahdissaan sovitun maksusuunnitelman mukaan.

Svea Bankin yrityslimiitti

Svean yrityslimiitti on jatkuva yritysluotto, joka mukautuu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin: se sopii sekä pienille että suuremmille yrityksille, sillä limiittiä voi hakea 5000 eurosta aina 500 000 euroon asti. Joustava yrityslimiitti soveltuu hyvin niin investointien tekemiseen kuin kassavaihtelun tasaamiseen.

Perinteisestä yritysluotosta poiketen yrityslimiittiä ei tarvitse nostaa kerralla, vaan myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit jättää lainan odottamaan hetkeä, kun rahoitukselle tulee tarvetta. Voit nostaa lainaa vain tarvitsemasi määrän ja maksaa sitä takaisin sinulle sopivissa aikataulussa, sillä takaisinmaksuaika ei ole ennalta määritelty: luotto on täysin lyhennysvapaa. Lisäksi voit nostaa lyhennettyä lainaa uudelleen yrityksesi käyttöön. Korkoa maksat ainoastaan nostetusta lainasta.

Yrityslimiitin hakeminen on nopeaa yksinkertaisella nettihakemuksella. Luottopäätöksen saat heti, ja yleensä laina on nostettavissa seuraavana arkipäivänä.

 • 5 000–500 000 euroa
 • Ei edellytä reaalivakuuksia
 • Lyhennät lainaa juuri silloin, kun haluat
 • Lyhennettyä lainaa voi nostaa uudelleen käyttöön

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Laina-aika ja korko

Svean yrityslimiitille ei ole ennalta sovittua laina-aikaa, vaan yritys voi lyhentää lainaa täysin omaan tahtiinsa. Yritys voi halutessaan pitää lyhennysvapaata ja maksaa lainasta ainoastaan kertynyttä korkoa 10 euron kuukausimaksun lisäksi. Lainaa vapautuu takaisin yrityksen käyttöön sitä mukaa kun luottoa lyhennetään.

Svean jatkuvan yritysluoton korko on yksilöllinen. Yrityslimiitissä korkoa kertyy ainoastaan käytössä olevasta lainasaldosta. Svean yrityslimiittiä voi siten hakea varmuuden vuoksi hyvissä ajoin ennen rahoitustarvetta, sillä maksat korkoa vasta lainan nostettuasi.

Lainan ehdot

 • Suomalainen yritys, osakeyhtiö tai muu oikeudellinen henkilö
 • Yritys on rekisteröity kaupparekisteriin
 • Yrittäjä on vähintään 18-vuotias
 • Hakijalla on suomalainen henkilötunnus

Svean kulutusluotto

Kulutusluotoissa on suuriakin eroja lainanantajien välillä, ja lainojen ehdot ja hinnat vaihtelevat paljon. Lainanhakijan näkökulmasta tärkeimmäksi tekijäksi nousee hyvin todennäköisesti ominaisuuksiltaan hakijan tarpeisiin parhaiten sopiva ja edullinen lainavaihtoehto.

Yrityslainojen lisäksi Svea tarjoaa myös kulutusluottoa. Svean kulutusluotto on hintatakuulla edullinen laina. Lainan hintatakuu tarkoittaa, että Svea pyrkii tarjoamaan lainanhakijalle aina parhaan mahdollisen lainan.

 • Mikäli olet saanut toisaalta mielestäsi paremman lainatarjouksen, toimita se Svea Bankille: he pyrkivät tarjoamaan sinulle paremman tarjouksen hyvillä lainaehdoilla ja edullisemmalla korolla.
 • Hintatakuun avulla Svean laina on sinulle halvin kulutusluotto.

Kulutusluotto ja lyhennysvapaa

Svean kulutusluotto on joustava vaihtoehto, sillä se on halutessasi myös lyhennysvapaa laina.

 • Lainan lyhennysvapaus tarkoittaa, että lyhennysvapaiden kuukausien ajan maksat ainoastaan lainasi korot ja kulut, eikä sinun tarvitse tehdä lainalyhennyksiä.
 • Lyhennysvapaan ajanjakson ottaminen voi olla sopiva ratkaisu, jos lainan takaisinmaksukyky jostain syystä muuttuu. Lyhennysvapaata hyödynnetään usein esimerkiksi vanhempainvapaan, lomautuksen tai vuorotteluvapaan aikana.
 • Lyhennysvapaan avulla lainanottaja voi myös tasata taloudellista tilannettaan.

Monet lainanantajat veloittavat lyhennysvapaasta palvelumaksun, ja lyhennysvapaan jakson hinta ja ehdot vaihtelevat lainanantajien välillä. Svea tarjoaa lainaasi aina lyhennysvapaan jakson ilman lisäkustannuksia.

Voit valita kulutusluottoon 12 lyhennysvapaata kuukautta heti laina-ajan alkuun tai voit hakea lyhennysvapaita kuukausia myöhemmin, jolloin voit saada kolme kuukautta lyhennysvapaata lainallesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Svea Bankista

 • Svean yrityslainaa voivat hakea sekä pienemmät että suuret suomalaiset yritykset, osakeyhtiöt tai muut oikeudelliset henkilöt. Yrityksen tulee olla rekisteröity kaupparekisteriin ja yrittäjän on oltava 18-vuotias. Lisäksi hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus. Svean tarjoama, perinteistä yrityslainaa joustavampi limiittilaina sopii hyvin erilaisiin rahoitustarpeisiin niin yrittäjille, pienille yrityksille kuin suuremmillekin toimijoille.

 • Svean täysin lyhennysvapaata lainaa voi hakea yritykselle 5 000 eurosta aina 500 000 euroon asti

 • Yrityslimiitin hakeminen on nopeaa, ja se tapahtuu yksinkertaisella nettihakemuksella. Luottopäätöksen saa heti, ja yleensä laina on nostettavissa seuraavana arkipäivänä.

 • Svean yrityslimiitti on jatkuva yritysluotto, joka mukautuu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin: se sopii sekä pienille että suuremmille yrityksille, sillä limiittiä voi hakea 5000 eurosta aina 500 000 euroon asti. Perinteisestä yritysluotosta poiketen yrityslimiittiä ei tarvitse nostaa kerralla, vaan myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit jättää lainan odottamaan hetkeä, kun rahoitukselle tulee tarvetta.

 • Svean kulutusluotto on hintatakuulla edullinen laina. Lainan hintatakuu tarkoittaa, että Svea pyrkii tarjoamaan lainanhakijalle aina parhaan mahdollisen lainan.

 • Voit valita kulutusluottoon 12 lyhennysvapaata kuukautta heti laina-ajan alkuun tai voit hakea lyhennysvapaita kuukausia myöhemmin, jolloin voit saada kolme kuukautta lyhennysvapaata lainallesi.

Kokemuksia Svea Bankin yrityslainasta

Svean asiakkaiden mukaan Svean yrityslimiittiä on sekä helppo hakea että sujuvaa käyttää. Asiakkaat pitävät tärkeänä, että lainaa pystyy nostamaan uudelleen käyttöön. Valtaosa asiakkaista pitää lisäksi yrityslimiitin hinnoittelua selkeänä ja hintatasoa parempana muihin toimijoihin verrattuna.

Svea Bankin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa arkipäivisin kello 8–16 välillä.

 • Sähköposti: yrityslimiitti@svea.fi
 • Puhelinnumero: 09 4242 3333

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Svea Bank on mukana Sortterin lainavertailussa

Sortterin lainavertailussa voit kilpailuttaa myös yritysrahoituksen. Kilpailutuksessa on mukana monia lainanantajia, kuten Svea Bank. Muita lainanantajia ovat muun muassa VaurausFront ja Qred.

Yrityslainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista – yhdellä hakemuksella yritys voi saada lainatarjouksen useilta lainanantajilta.

Sortterin kautta kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa – lainahakemuksen täyttämiseen menee vain 5 minuuttia. Saat pian lainatarjoukset yhteistyöpankeiltamme, jotka järjestämme edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan. Näin lainatarjousten keskenäinen vertailu huolimatta tarjotusta lainasummasta ja -ajasta helpottuu huomattavasti. Lisäksi varmistut siitä, että edulliselta näyttävä lainatarjous on todella edullisin.

Tutustu yrityslainan kilpailuttamiseen ja lähetä yrityslainahakemus jo tänään.