Luotto - vakuudetonta luottoa nopeasti ilman vakuuksia

Sortterin luottovertailusta löydät nopeasti ja helposti tarpeitasi vastaavan luoton. Kilpailutamme hakemuksesi jopa 20 pankin kesken ja saat luottopäätöksen välittömästi.

Valitse lainasumma

20 000 €

Valitse laina-aika

4 vuotta
475 €/kk
Arvioitu kuukausierä
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.
exclamation
Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 20 000 €, korko 6 %, takaisinmaksuaika 4 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 475 €, takaisinmaksettava summa 22 786 € sekä todellinen vuosikorko on 6,74 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.

Sortterin luottovertailusta löydät nopeasti ja helposti tarpeitasi vastaavan luoton. Kilpailutamme hakemuksesi jopa 20 pankin kesken ja saat luottopäätöksen välittömästi.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Luottoa tilille 1000 - 60 000 euroa

Olipa tarpeesi rahoittaa uusi auto, tehdä remonttia kotonasi tai vaikkapa uudelleenrahoittaa vanhat luottosi - löydät Sortterin palvelusta varmasti tarpeitasi vastaavan luoton.

Näin hyödyt luoton kilpailuttamisesta

 • Luoton hakeminen ja kilpailuttaminen on ilmaista
 • Tavoitat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella
 • Lainatarjoukset on valmiiksi järjestetty edullisimmasta alkaen ja kulut ovat niissä selkeästi esillä
 • Voit hakea luottoa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Laina maksetaan jopa heti samana päivänä

Luotto lyhyesti

 • Lainasumma 1 000–60 000 euroa ilman vakuuksia.
 • Laina-aika 1–20 vuotta.
 • Korko 4-15 % lisättynä voimassa olevalla viitekorolla.
 • Joustavana tai kertaluontoisena.
 • Voit hakea luottoa jos sinulla on säännöllisiä palkka- tai muita tuloja ja olet yli 20-vuotias
 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 516 arvosteluun.
powered by

Erilaisia luottoja erilaisiin tarpeisiin

Pankkien ja rahalaitosten tarjoamasta löytyy luottotuotteita moneen lähtöön. Esimerkkinä voidaan mainita kulutusluotto, joustoluotto ja joustolimiitti. Toisaalta myös vaikka asunto- tai autolaina, luottokortti ja osamaksusopimuskin kuuluvat luotto-yleiskäsitteen alle. Loppuviimein luottotuotteet tiivistyvät kahden yleiskäsitteen alle: kertalaina ja jatkuva luotto.

Kertalainaa ovat esimerkiksi kulutusluotot, asuntoluotot sekä autolainat. Jatkuvia luottoja ovat puolestaan joustoluotot ja luottokortit, eli luottotuotteet joista voi nostaa rahaa myönnetyn luottorajan puitteissa.

Kulutusluotto - kertaluotto tarpeesi mukaan

Kulutusluotto myönnetään yksityishenkilölle vakuudettomana kertaluottona, ja sovittu summa siirretään kokonaisuudessaan luotonsaajan ilmoittamalle tilille. Kulutusluottoa voidaan käyttää esimerkiksi isompien ja/tai pidempään suunniteltujen hankintojen, kuten remontin tai auton ostamisen, rahoittamiseen. Myös kodinkoneet ja muut kalustehankinnat ovat tyypillisiä kulutusluoton käyttökohteita.

Tutustu kulutusluottoon

Joustoluotto - jatkuva joustava luottolimiitti

Joustoluotto tarkoittaa käytännössä luottotiliä, jolta voi tarpeen tullen nostaa rahaa sovitun luottorajan puitteissa. Joustoluottotilin käyttö perustuu samaan toimintaperiaatteeseen kuin luottokortin. Tällaisen tilin turvin voi tehdä esimerkiksi pienempiä hankintoja, tai joustoluottotili voi toimia myös talouden puskurina yllättävien tilanteiden varalle.

Tutustu joustoluottoon

Luottoa helposti yhdellä hakemuksella

Lainan tai luoton hakeminen on tänä päivänä helppoa, kun luottohakemukset ja luottopäätökset käsitellään lähes poikkeuksetta sähköisesti. Saat luottopäätöksen välittömästi ja rahat ovat tililläsi jopa muutamassa tunnissa. 

Näin kilpailutat luotot

 1. Täytä hakemus ilmaiseksi Sortterin palvelussa
 2. Täytä hakemus huolellisesti ja rehellisesti – mitä selkeämmän käsityksen luotonantaja saa tilanteestasi, sitä todennäköisemmin sinulle voidaan tarjota luottoa maltillisella korolla.
 3. Mikäli mahdollista, hae luottoa tai lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa – näin parannat mahdollisuuttasi löytää matalakorkoinen luotto.  
 4. Vertaile tarjoukset helposti yhdestä näkymästä ja valitse itsellesi parhaiten sopiva.

Todellinen vuosikorko kertoo lainan hinnan

Kun eri tahoilta tulleita lainatarjouksia vertailee keskenään, huomaat, että niiden korot voivat vaihdella merkittävästikin luotontarjoajasta riippuen.  

Matalaksi ilmoitettu korko ei välttämättä kerro koko totuutta luottokuluista. Nimelliskorko sisältää vain lainan korkokustannukset ja lainan todellinen hinta selviää todellisesta vuosikorosta.

Todellinen vuosikorko sisältää

 • Nimelliskoron
 • Avaus- ja käsittelymaksut
 • Kuukausimaksun
 • Tilinhoitomaksut
 • Laskutuspalkkion

Sortterin palvelussa lainat listataan todellinen vuosikoron mukaan jolloin näet nopeasti ja helposti mikä niistä on sinulle edullisin.

Asiakkaamme säästävät keskimäärin 1 822 euroa luottokustannuksissa kilpailuttaessaan luotot kauttamme. Kilpailuttamisen myötä saavutettu säästö on laskettu vertailemalla edullisimpia ja kalleimpia luottotarjouksia keskenään.

Kilpailutettuja luottoja:

lainatarjous0 €

Tämän verran olemme kilpailuttaneet asiakkaidemme lainahakemuksia viimeisen 30 päivän aikana.

Sortter on luotettu suomalainen lainavertailu

On selvää, että luottojen vertailu ja kilpailuttaminen vaatii kärsivällisyyttä ja vie jonkin verran aikaa. Sortter on kotimainen lainavertailua tarjoava yritys, joka tekee tämän vaivan puolestasi. 

Sortterin lainavertailupalvelu säästää aikaa ja rahaa. Usean lainatarjouksen haalimiseen sijaan voit täyttää sivuillamme yhden ainoan hakemuksen. Tähän kuluu aikaa muutamia minuutteja. 

Yhtä hakemusta vastaan sinun on mahdollista saada jopa toistakymmentä lainatarjousta yhteistyökumppaneiltamme. Sopivan tarjouksen valittuasi luottosopimus voidaan allekirjoittaa ja rahat siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana.

Järjestämme lainatarjoukset valmiiksi edullisimmasta alkaen. Korot ja muut luottokulut olemme merkinneet jokaiseen tarjoukseen selkeästi.

Muista kilpailuttaa myös vanhat luotot

Tiesitkö, että myös olemassa olevan luoton voi uudelleenkilpailuttaa?

Lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti ja selvittää olisiko mahdollista saavuttaa säästöjä kilpailuttamalla luotot uudestaan. Toisaalta henkilökohtaisessa elämäntilanteessa saattaa ilmetä muutoksia, jonka takia lainaehtoja olisi hyvää saada muokattua joustavammiksi esimerkiksi kuukausierän osalta - myös tämä onnistuu lainojen uudelleenkilpailutuksella.

Jos sinulla on useampi erillinen laina, esimerkiksi kulutusluotto, sinun kannattaa harkita lainojen yhdistämistä yhden uuden, kilpailutetun lainasopimuksen alaisuuteen.

Lainojen yhdistämisellä ja uudelleenkilpailutuksella voit säästää lainakustannuksissa ja mukauttaa kuukausierän omaan talouteen sopivaksi.

Kumppanimme

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Usein kysyttyjä kysymyksiä luotosta

 • Luotto on yleistermi kahdenväliselle sopimukselle, jossa toinen lainaa rahaa tietyin takaisinmaksuehdoin toiselle osapuolelle. Luotto myönnetään vakuudettomana tai vakuudellisena. 

  Luototustuotteita ovat esimerkiksi kulutusluotto, asuntolaina, luottokortti ja osamaksusopimus. Osa tuotteista toimii luottolimiittiperiaatteella.

  Laina on luoton alainen termi eli kaikki lainat ovat luototustuotteita. Laina myönnetään yleensä kertasummana ja maksetaan takaisin sovituissa erissä ja aikataulussa. Usein luotolle on myös mahdollista hakea maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia.

 • Luottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on vakituisia palkka-, eläke tai muita tuloja. Maksuhäiriömerkinnät ovat sen sijaan este luotonmyöntämiselle.

 • Luottoa myöntävät pankit ja rahalaitokset. Luottoa haetaan nykyään lähes aina netistä. Kun luotot vertailee lainavertailu Sortterin sivuilla, on yhdellä hakemuksella mahdollista tavoittaa jopa parikymmentä luotonmyöntäjää. Luottohakemuksella hoituu siis samalla luottojen kilpailuttaminen, sillä Sortter vertailee tarjoukset ja listaa ne valmiiksi edullisimmasta alkaen. Kilpailuttamisella voidaan saavuttaa merkittävät säästöt luottokuluissa.

 • Luottoa voivat hakea täysi-ikäiset yksityishenkilöt, mutta myös yritykset ja muut organisaatiot. Yksityishenkilö voi hakea luottoa myös yhdessä toisen hakijan, kuten puolison kanssa. Rinnakaishakeminen parantaamahdollisuutta löytää edullinen laina, sillä kaksi hakijaa tarkoittaa pienempää riskiä luotonmyöntäjälle.

 • Luoton kilpailuttaminen Sortterin kautta säästää aikaa ja rahaa. Yhdellä hakemuksella on mahdollista saada tarjous jopa 20 luotontarjoajalta ja parhaassa tapauksessa lainarahat voi saada tililleen saman päivän aikana.

  Sortterin asiakkaat säästävät kilpailuttamalla keskimäärin 1 822 euroa luottokuluissa koko laina-ajalta.

 • Sortterin lainavertailupalvelun yhteistyökumppaneina, eli luotontarjoajina, on vain luotettavia ja turvallisia tahoja. Läpinäkyvä ja reilu kilpailutus osoittaa erot luotontarjoajien hinnoissa ja ehdoissa. Vertailemme luotot aina todellisen vuosikoron mukaan eli kaikki kulut huomioiden. Kaikki luotosta aiheutuvat kulut on selkeästi merkitty lainatarjouksiin.

 • Eläke ja opintotuki lasketaan säännöllisiksi tuloiksi, eli periaatteessa eläkeikä tai opiskelija-status eivät ole esteitä luotonmyöntämiselle. Osa-aikatyö tai vanhempien takaus parantavat opiskelijan mahdollisuuksia saada luottoa.

  Työttömän voi olla hankala saada luottoa, mutta mahdotonta se ei ole. Säännöllinen työttömyyskorvaus voidaan laskea tuloksi. Vastaavasti muut tulot, kuten pääomatulot lasketaan tuloksi työtilanteesta riippumatta.

 • Ainoa tapa löytää omaan talous- ja elämäntilanteeseen sopiva luotto on useamman luottotarjouksen vertaileminen. Näin ilmenevät erot eri luotontarjoajien koroissa ja muissa luottokuluissa. 

  Sortter kilpailuttaa luotot ilmaiseksi, ja yhdellä hakemuksella on mahdollista saada toistakymmentä tarjousta, joista voi valita edullisimman tai  ehdoiltaan muuten sopivimman.

Yksi hakemus, lukuisia luottotarjouksia!

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.