SME Finance

SME Finance on eurooppalainen PK-yritysten rahoitusyhtiö, jolla on toimintaa jo seitsemässä maassa, ja jonka laajeneminen jatkuu yhä. Rahoitamme suomalaisia yrityksiä aina 5 miljoonan euron lainasummaan asti ja teemme lainojen takauksen osalta yhteistyötä muun muassa Euroopan Investointirahaston (EIR) kanssa.

Yrityslainalaskuri

Valitse lainasumma ja lähetä maksuton hakemus

Lainasumma

20 000 €

Laina-aika

12 kuukautta
1 791 €

Kuukausilyhennys alkaen

tiedot
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

SME Finance lainanantajana

SME Financen tarina alkoi vuonna 2016 Baltiasta ja on kasvanut kannattavasti Euroopan laajuiseksi yritysrahoittajaksi. SME Financella on erittäin vahva pankki- ja rahoitusalan tausta ja yritys ratkaisee päivittäin yrittäjäasiakkaidensa kasvun pullonkauloja. SME Finance on myöntänyt luottoja EU-alueella jo pitkälti yli miljardin euron edestä.

Vuonna 2021 SME Finance perusti myös oman pankkinsa, SME Bankin. Sekä SME Finance, että SME Bank palvelevat suomalaisia asiakkaita ja niiden liiketoimintamme koostuu 100% PK-yritysten rahoituspalveluista. Yrityslainojen lisäksi SME Finance tarjoaa muun muassa factoring- ja leasing-ratkaisuja.

Verkossa tehty yrityslainahakemus käsitellään samana työpäivänä, ja pienemmät lainasummat maksetaan myös asiakkaille samassa ajassa. Isommissa lainasummissa pyritään hyödyntämään vakuuksia tai takausmenettelyä, kuten Finnveraa ja Euroopan Investointirahastoa.

 • usp item
  Kilpailuta laina 60 000 € asti
 • usp item
  Vakuutusetu asiakkaillemme
 • usp item
  100 % asiakkaan puolella ja ilman piilokuluja
 • usp item
  100 % suomalainen palvelu
4,6
Perustuu 479 arvosteluun.
powered by

Näin yrityslaina kilpailutetaan

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Pankit ja lainanantajat

Pop PankkiResurs BankAktia - logoBank NorwegianNordax Bank logoBigbankAvidaKaarnaTF Bank logoBrocc logoAlisa PankkiLea bankInstabankSweepBank logoFixura logoMorrow Bank logoBondora logoCredigoHalino logoSvea Bank - logoremember logoSaldo

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat