Momentum Helsinki – tukea yrittäjälle

Yritysrahoitukseen keskittynyt Momentum Helsinki tarjoaa yritykselle tukea niin yritystukien kuin yrityslainojenkin muodossa helposti ja riskittömästi. Mikäli etsit yritysrahoitusta reiluin ehdoin, kannattaa rahoitusvaihtoehdot vertailla kotimaisen Sortterin lainavertailupalvelussa.

Lainasumma

25 000 €

Laina-aika

6 kuukautta
4 306 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Yritysrahoitukseen keskittynyt Momentum Helsinki tarjoaa yritykselle tukea niin yritystukien kuin yrityslainojenkin muodossa helposti ja riskittömästi. Mikäli etsit yritysrahoitusta reiluin ehdoin, kannattaa rahoitusvaihtoehdot vertailla kotimaisen Sortterin lainavertailupalvelussa.

Päivitetty:

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja:

Sortterin tiimi

Laatuvarmistettu

Mikä on Momentum Helsinki?

Momentum Helsinki on yritysrahoitukseen keskittynyt konsulttitoimisto, jonka toiminta painottuu erityisesti suomalaisten yritysten rahoitusratkaisuihin avustaen yrityksiä niiden rahoituskokonaisuuksien suunnittelussa, -hallinnassa sekä rahoituksen keräämisessä riskittömästi.

Mikäli yrityksesi tarvitsee rahoitusta esimerkiksi liiketoimintamahdollisuuden hyödyntämiseen tai konsultointia rahoituspalveluista, avustavat Momentum Helsingin rahoitussuunnittelijat yrittäjiä päivittäin.

Kaikki Momentum Helsingin perustajat ovat kokeneita yrittäjiä. Yritysrahoituksen lisäksi heidän tiimistään löytyy kokemusta muun muassa markkinoinnista, asiakashankinnasta, vaativista teknologiaprojekteista, kansainvälisten markkinoiden avaamisesta, juridiikasta sekä uusien tuotteiden kehittämisestä ja lanseeraamisesta.

4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Miten rahoitushakemus etenee?

1. Maksuton alkukartoitus

Momentum Helsingin rahoituspalvelun ensimmäisessä vaiheessa kartoitetaan yrityksen rahoitustarve. Alkukartoituksessa tarkastellaan alustavasti, kuinka paljon ja mihin liiketoiminta tarvitsee rahoitusta. Rahoituspalvelun ensimmäisen palaverin lopputuloksena syntyy selvyys siitä, mikä tai mitkä rahoitusinstrumentit ovat liiketoiminalle paras vaihtoehto tai millaisista useista erilaisista rahoitusinstrumenteista yrityksen rahoituskokonaisuus voisi koostua. 

2. Hakemuksen tekeminen

Rahoitusinstrumentin tai -instrumenttien valinnan jälkeen Momentum Helsinki laatii konkreettisen, tarkan hanke-, liiketoiminta- tai projektisuunnitelman. 

Yleisellä tasolla kuvattuna tällaiset materiaalit käsittävät sen mitä halutaan tehdä, missä järjestyksessä asioita tehdään sekä mikä on tavoiteltu lopputulos. Tämän jälkeen Momentum Helsingin tuotantotiimi laatii rahoitusmateriaalit, jotka tarvitaan rahoituksen hakemiseksi valituilla instrumenteilla. Tyypillisesti rahoituspalveluiden laadintavaiheessa kysytään myös syventäviä lisätietoja tai -materiaaleja.

3. Rahoituspäätös

Rahoitushakemus voidaan hyväksyä sellaisenaan tai hakemukseen voidaan pyytää täsmennyksiä rahoitusinstituutioiden puolelta. Mikäli täsmennyksiä tarvitaan, Momentum Helsinki tekee materiaaleihin tarvittavat muutokset.

Momentum Helsinki on asiakkaalle täysin riskitön: se ei laskuta mitään, mikäli asiakas ei saa rahoitusta. Kun rahoitus myönnetään, se perii onnistumiskomission vain hankitusta rahoituksesta.

Vertailussamme mukana olevat lainanantajat:

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoMomentum HelsinkiCertum logo

Miksi valita Momentum Helsinki?

On useita syitä valita juuri Momentum Helsinki yrityksen rahoitusvaihtoehtojen tueksi, muun muassa:

 • Palvelun riskittömyys
 • Asiantuntijoiden kokemus
 • Yhteinen luottamus
 • Palveluntarjoajan osaaminen
 • Toimiva kokonaisuus
 • Asiakkaiden tyytyväisyys

Yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia

Momentum Helsingin yritystuet

Momentum Helsingin kautta on mahdollista saada erilaisia tukia, kuten:

 • Business Finland -tuet (Innovaatioseteli, Tempo, tuotekehityslaina ja NIY-rahoitus)
 • Finnveran takaukset & muut yritystukea sisältävät ja matalakorkoiset lainat, mikäli yritys tarvitsee rahoitusta esimerkiksi käyttöpääomaan, uuteen hankkeeseen, investointiin, yrityskauppaan, kiinteistön hankintaan tai osakkaan lunastustilanteeseen
 • Ely-keskuksen yritystuet (investointituki, kehittämisavustus ja maaseudun perustamistuki)
 • Yhdistelmärahoitus, jonka tavoitteena on 250 000–5 000 000 euron kokonaisrahoitus.

Momentum Helsingin yrityslaina

98% Momentum Helsingin asiakkaista onnistuu yrityslainan hankkimisessa.

Momentum Helsingin palvelu hyödyttää asiakasta monin tavoin tarjoamalla muun muassa:

 • Matalammat korot
 • Reilummat lainaehdot
 • Pidemmän laina-ajan
 • Vakuuksien hankinnan
 • Rahoitusmateriaalien laadinnan
 • Avaimet käteen -palvelun

Näin yrityslainojen kilpailuttaminen toimii:

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Etsitkö yritysrahoitusta reiluin ehdoin? Vertaa yrityslainat Sortterilla

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter helpottaa yritysrahoituksen vertailua. Saat yhdellä lomakkeella yrityslainatarjoukset monilta lainanmyöntäjiltä. Lainatarjoukset esitetään selkeästi ja ilman piilokuluja. Sortterin vertailupalvelun käyttö on hakijalle on täysin ilmaista eikä sido yritystä hakemaan lainaa. Saat lainatarjoukset vertailtavaksesi jo samana päivänä. Yrityslaina maksetaan heti, kun yrittäjä on allekirjoittanut lainasopimuksen pankin kanssa.

Sortterin kautta voi kilpailuttaa vakuudettomat ja vakuudelliset yrityslainat. Vakuudetonta yrityslainaa voi hakea jopa 250 000 € asti, kun taas sitä suuremmat summat vaativat usein lainanmyöntäjiltä reaalivakuuksia.

Lainojen kilpailuttaminen ei velvoita nostamaan lainaa, ja kilpailutus Sortterin kautta on aina hakijalle ilmaista. 

Miten Sortterin lainavertailu toimii?

Yrityslainan kilpailutus toimii hyvin yksinkertaisesti ja lainahakemuksen täyttäminen on helppoa.

Täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti saa yritys usealta luotonantajalta lainatarjoukset vertailtavaksi. Lainatarjoukset esitetään selkeästi todellisen vuosikoron avulla ja järjestetään valmiiksi edullisuusjärjestykseen, mikä helpottaa lainatarjousten vertailua.

Tarvitset lainahakemukseen seuraavia tietoja:

 • hakijan henkilötiedot
 • yrityksen nimi
 • yrityksen y-tunnus

Sopivan lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu kätevästi Sortterin verkkopalvelussa. Jos yhtiö kaipaa liitteitä lainan hakemuksen yhteydessä, ne toimitetaan lainan vahvistamisen yhteydessä luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

Yrityslaina maksetaan yrityksen ilmoittamalle tilille heti lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Lainanmyöntäjästä riippuen lainan siirtyminen voi kestää noin 1–3 päivää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Momentum Helsingistä:

 • Momentum Helsinki on keskittynyt suomalaisten yritysten rahoitusratkaisuihin ja avustaa yrityksiä niiden rahoituskokonaisuuksien suunnittelussa, -hallinnassa sekä rahoituksen keräämisessä riskittömästi.

 • Momentum Helsinki tarjoaa yrityksille sekä kattavasti erilaisia yritystukia että yrityslainaa reiluin ehdoin.

 • On useita syitä valita juuri Momentum Helsinki yrityksen rahoitusvaihtoehtojen tueksi, muun muassa:

  • Palvelun riskittömyys
  • Asiantuntijoiden kokemus
  • Yhteinen luottamus
  • Palveluntarjoajan osaaminen
  • Toimiva kokonaisuus
  • Asiakkaiden tyytyväisyys
 • Lainojen kilpailuttaminen ei velvoita nostamaan lainaa, mutta se on taloudellisesti järkevä tapa selvittää juuri yrityksen tarpeisiin parhaiten sopiva rahoitus. Yritysrahoituksen evertailu Sortterin kautta on aina hakijalle ilmaista. Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter on reilu toimija, joka helpottaa yritysrahoituksen vertailua.

Kirjoittaja Sortter

Kirjoittaja

Sortterin tiimi

Sortter pohjaa kaiken sisältönsä ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen. Osa artikkeleistamme onkin kirjoitettu yhteistyössä Sortterin monipuolisten ja taitavien finanssialan asiantuntijoiden kanssa. 

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.