Qred-yrityslaina

Qred myöntää vakuudettomia yrityslainoja aina 500 000 euroon asti. Liity nyt Qredin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Qred on mukana myös Sortterin yrityslainojen vertailussa.

Lainasumma

25 000 €

Laina-aika

6 kuukautta
4 306 €/kk
Kuukausilyhennys alkaen
 • IlmainenIlmainen hakemus
 • Lainatarjous ilman sitoumuksiaEt sitoudu mihinkään
 • NopeaSaat lainapäätöksen samana päivänä

Yleistiedot

exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.
exclamation
Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-48 kuukautta. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Qred myöntää vakuudettomia yrityslainoja aina 500 000 euroon asti. Liity nyt Qredin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Qred on mukana myös Sortterin yrityslainojen vertailussa.

Qred Bank Oy yrityslaina

Qred myöntää yrityslainoja 1 000 eurosta aina 500 000 euroon asti. Heidän yrityslainojaan myönnetään osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Vaatimuksena myös on, että yritys löytyy Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöt asuvat Suomessa. Yrityslainoihin erikoistunut Qred avasi sivuliikkeensä Suomeen vuonna 2017.

Näin haet yrityslainaa

Täytä hakemus

Täytä hakemus

seuraava
Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

seuraava
Nosta rahat tilille

Nosta rahat tilille

Qred yrityslainojen luotonmyöntäjänä

Qred AB on perustettu 2014 ja sen päätoimipaikka on Tukholmassa. Yritys toimii 6 maassa Suomen lisäksi, joita ovat Ruotsi, Tanska, Alankomaat, Belgia ja Brasilia. 

Yhtiö on rekisteröinyt Suomeen oman sivuliikkeen, Qred Oy:n vuonna 2017 ja yrityksen toiminta on ollut voimakkaassa kasvussa. Viime vuosien aikana yritys on kasvanut 7200 % ja yli 30 000 pienyrittäjää on valinnut yrityksen luoton. Qred onkin saanut merkittävää jalansijaa pienyrittäjien rahoituskumppanina eikä kasvulle näy loppua.

Tuotevalikoimaan kuuluu pienyrittäjien vakuudettomat yrityslainat. Lainatuotekonsepti on suhteellisen uusi yrityslainamarkkinoilla ja yrittäjille lainatuotteiden kehitys on ollut mieluinen ja tarpeellinen, koska yrityksen rahoitustarve on usein lyhytaikainen ja pankit ovat usein suhtautuneet lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin tiukasti.

Yrityslainaa aloittelevalle yrittäjälle

Pankit suhtautuvat pienyritysten lainoihin tiukasti ja ei ole tavatonta, että aloittavaa yrittäjää ei edes hyväksytä pankin asiakkaaksi vaikka lainaa ei oltaisi edes hakemassa. Qred Oy ymmärtää tämän pienyrittäjien haasteen ja tarjoaa pienyrittäjille vakuudettomia lainoja. 

Usein yrityksen rahoitustarve on lyhytaikainen, joko investointiin tai yrityksen kehittämiseen liittyvä, mutta oma pankki ei ole kuitenkaan halukas myöntämään rahoitusta. Qredin yrityslainatuotteet ovat kehitetty tätä silmällä pitäen ja he ovatkin luomassa yrityksille uudenlaisia rahoitusratkaisuja. 

Yritysrahoituskumppanimme

Qred logoAlisa PankkiFunduVaurausCapitalBoxKasvurahoitusSME Finance Finland OySvea Bank - logoYritysluotto.fi - logoResurs SMEBusinessCredit - logoBroaden - logoSiltaraha - logoLending House - logoMomentum HelsinkiCertum logo

Kuinka paljon Qred-yrityslainaa voi hakea?

Pienyrittäjä voi hakea lainaa 1 000 eurosta aina 500 000 euroon asti. Lainasummaa suunnitellessa on huomioitavaa, että lainan takaisinmaksuajat ovat varsin lyhyitä kulutusluottoihin nähden, vain 1-18 kuukautta, joka olennaisesti vaikuttaa lainan lyhennyseriin.

Qred-yrityslaina tiivistettynä:

 • 1 000 eurosta 500 000 euroon
 • laina-aika 1-18 kuukautta

Lyhyt laina-aika pitää myös korot maltillisena ja näin ollen lainan kustannukset kurissa. Korko lasketaan yrityskohtaisesti ja siihen vaikuttaa olennaisesti laina-aika, lainasumma sekä hakijayrityksen taloudellinen tilanne.

Asiakkaiden kokemusten mukaan tarjottu laina on ollut erittäin kilpailukykyinen muihin luontonantajiin nähden. 

Kuka voi hakea Qred-yrityslainaa?

Qred myöntää yrityslainaa monenlaisille yrityksille. Yritysmuotoina voi olla osakeyhtiö, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai toiminimi. Näiden kriteerien lisäksi yrityksen tulee olla rekisteröity kaupparekisteriin ja vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa.

Qred myöntää myös pienyrittäjille lainaa yrityksen jatkokehitystä varten. Aloittava yrittäjä voi joissakin tapauksissa saada myös lainaa, mutta yhtiö joutuu silloin arvioimaan merkittävästi tarkemmin yrityksen toimintaedellytyksiä ja odotettavissa olevaa kassavirtaa. 

Yrityslainaa voidaan myöntää, kun seuraavat alla olevat kriteerit täyttyvät:

 • pienyrittäjä 
 • lainan tulee liittyä yrityksen jatkokehitykseen
 • osakeyhtiö, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai toiminimi
 • yrityksen maksukyky pitää olla kunnossa
 • yritys kaupparekisterissä
 • vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa

Yhdellä hakemuksella monta tarjousta

Yrityslainan muut ehdot

Qredin myöntämissä yrityslainoissa ei ole lainkaan piilokuluja: kaikki lainan kulut esitetään selkeästi ja ymmärrettävästi eikä lainoihin sisälly sitoutumispakkoakaan. Yritys voi pyytää tarjouksen yrityslainasta ja päättää sen jälkeen hyväksyykö vai hylkääkö lainatarjouksen.

Yrityslainaa Qrediltä nostettaessa ei ole myöskään avausmaksua.

Lainan voi maksaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin pois eikä siitä aiheudu mitään ylimääräisiä kuluja. Jos yritys pysyy maksuaikataulussa, on sen mahdollista myös saada korotettua lainaa.

Jos esimerkiksi yritys on ensin saanut pienemmän lainan mitä alunperin on hakenut, niin korotus voidaan myöntää alkuperäiseen summaan asti. Silloin uusi korotettu laina korvaa aiemman sopimuksen.

Qredin myöntämä yrityslaina tiivistettynä:

 • piilokuluja ei ole
 • lainan voi maksaa nopeammin takaisin
 • vastaus tunnissa aukioloaikojen puitteissa
 • allekirjoitus omilla verkkopankkitunnuksilla
 • rahat käytettävissä jopa seuraavana päivänä
 • lainan korotus on mahdollista

Sortter mediassa

YLE UutisetIlta-SanomatIltalehtiKauppalehtiMtv3 / MTV uutisetHelsingin SanomatTalouselämäMaaseudun TulevaisuusTaloussanomatRadio NovaTaloustaitoKarjalainenIlkka–PohjalainenEtelä-SaimaaUusi SuomiSavon Sanomat

Kokemuksia Qred-yrityslainasta

Asiakkaiden kokemukset Qred-yrityslainasta ovat merkittävän positiivisiä. 89% määrittelee yhtiön toiminnan erinomaiseksi ja 7% hyväksi. Harva luotonantaja pääsee näin hyviin tuloksiin ja arvioita on Trustpilotin palvelussa annettu yli 300, joten tulon on jo hyvin merkittävä.

Erityisesti yritys on saanut positiivista palautetta nopeasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta ja erittäin nopeasta lainahakemuksen käsittelystä. Moni pienyrittäjä on kiitellyt saamaansa lainaa, joka on mahdollistanut yrityksen toiminnan haastavassa tilanteessa.

Qred toimii luotonantajaksi myös poikkeuksellisen avoimesti Trustpilotin arvostelujen suhteen, ja vastaa jokaiseen arvosteluun riippumatta siitä millaisen arvion asiakas on antanut. Tämä, jos mikä herättää arvostusta asiakkaissa.

Kiitelty asiakaspalvelu

Asiakkaat ovat kiitelleet asiakaspalvelun toimivuutta ja tavallista laajempia aukioloaikoja, jotka mahdollistavat yhteydenottamisen itselle parhaimmalla tavalla, myös virallisen toimistoajan ulkopuolella. Tämä mahdollistaa monelle pienyrittäjälle asioinnin myös yrityksen toiminnan häiriintymättä.

Qredin asiakaspalveluun saa yhteyttä seuraavasti:

 • avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-18.00
 • suomalainen asiakaspalvelu (sähköposti, puhelin ja chat)
 • sähköposti: asiakaspalvelu@qred.com
 • puhelin 09 424 503 99 

Qredin asiakaspalvelulla on monipuoliset yhteydenottotavat ja se palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 8.00-18.00. Yhteyttä voi ottaa niin puhelimitse sähköpostilla kuin myöskin kotisivujen chat-palvelun kautta. Puhelut maksavat normaalin puhelumaksun verran, joten soittamisesta ei ylimääräisiä kustannuksia tule. 

Suomalaisille asiakkaille on oma, täysin suomenkielinen asiakaspalvelu, johon asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Asiakaspalvelu on saanut erityisesti kiitosta ystävällisyydestä, ammattimaisuudesta ja nopeudesta. 

Qred mukana Sortterin lainavertailussa

Qred Oy:n yrityslaina on mukana suomalaisen Sortterin ilmaisessa lainanverailupalvelussa, joka helpottaa eri yrityslainojen vertailun.

Saat yhdellä lomakkeella yrityslainatarjoukset monilta lainanmyöntäjiltä. Lainatarjoukset esitetään selkeästi ja ilman mitään piilokuluja. Sortterin vertailupalvelun käyttö on hakijalle on täysin ilmaista eikä sido yritystä hakemaan lainaa. Saat lainatarjoukset vertailtavaksesi jo samana päivänä. Yrityslaina maksetaan heti, kun yrittäjä on allekirjoittanut lainasopimuksen pankin kanssa.

Sortterin kautta voi kilpailuttaa vakuudettomat ja vakuudelliset yrityslainat.

Lainojen kilpailuttaminen ei velvoita nostamaan lainaa ja kilpailutus Sortterin kautta on aina hakijalle ilmaista. 

Miten Sortterin lainavertailu toimii?

Yrityslainan kilpailutus toimii hyvin yksinkertaisesti ja lainahakemuksen täyttäminen on helppoa.

Täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti saa yritys usealta luotonantajalta lainatarjoukset vertailtavaksi. Lainatarjoukset esitetään selkeästi todellisen vuosikoron avulla ja järjestetään valmiiksi edullisuusjärjestykseen, mikä helpottaa lainatarjousten vertailua.

Tarvitse lainahakemukseen seuraavia tietoja:

 • hakijan henkilötiedot
 • yrityksen nimi
 • yrityksen y-tunnus

Sopivan lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu kätevästi Sortterin verkkopalvelussa. Jos yhtiö kaipaa liitteitä lainan hakemuksen yhteydessä, niin ne toimitetaan lainan vahvistamisen yhteydessä luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

Yrityslaina maksetaan yrityksen ilmoittamalle tilille heti lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Lainanmyöntäjästä riippuen lainan siirtyminen voi kestää noin 1–3 päivää.

Nopeaa yritysrahoitusta Qrediltä 

Nopea hakemusprosessi on yksi Qredin vahvuuksista ja osa-alueista, johon he haluavat panostaa. Hakemuksen jättö sujuu niin Sortterin lainavertailun kuin suoraan Qredin sivujen kautta muutamissa minuuteissa. Tämän jälkeen sinuun pyritään olemaan pikaisesti yhteydessä lainatarjouksen tiimoilta. Qred-yrityslainan hakeminen on ilmaista ja se ei sido mihinkään. Allekirjoitettuasi lainatarjouksen sähköisesti, laina siirretään tilillesi viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Halutessasi voit aina maksaa nostetun yrityslainan takaisin etuajassa. 

Usein kysytyt kysymykset

 • Lainaa myönnetään pienyrittäjille, jotka täyttävät Qred Oy:n lainan myöntämiskriteerit. Lainaa voidaan myöntää yrityksen jatkokehittämiseen ja investointeihin. Joissakin tapauksissa myös aloittava yritys saattaa saada lainan.

 • Lainaa voi saada jopa 500 000 euroa, mutta kannattaa huomioida suhteellisen lyhyt laina-aika ja mitoittaa laina yrityksen takaisinmaksukykyyn.

 • Kyllä. Kilpailuttaessasi yrityslainaa Sortterin maksuttomassa vertailupalvelussa, on Qredin yrityslaina myös mukana. Lainoja kilpailutettaessa Sortterin kautta tarvitaan hakijan henkilötietojen lisäksi myös yrityksen nimi ja y-tunnus. 

 • Qred lupaa ottaa yhteyttä tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa. Kun lainahakemus on käsitelty, niin rahat siirtyvät tilille jopa jo seuraavana päivänä.

 • Qred-yrityslainan korko määräytyy yrityksestä tehdyn kokonaisarvion mukaan, johon vaikuttaa lainasumma, yrityksen toimiala, tulevaisuuden näkymät ja maksukyky. Myös laina-ajan pituus vaikuttaa lainan korkoon, joten lainatarjous on aina yrityskohtainen. Lainatarjouksen pyytäminen ei vielä velvoita nostamaan lainaa, joten parhaiten korko selviää pyytämällä lainatarjous.

 • Qredin yrityslainaa ei tule mitää lisäkuluja. Heillä ei ole käytössä avausmaksua, nostokuluja, tilinhoitomaksua tai muitakaan piilokuluja. Ainoa kulu on kiinteä, yrityskohtainen kuukausikulu, joka on alkaen 1,75%/kk. Qred-yrityslaina on myös koroton, joten kiinteä kuukausikulu on ainoa perittävä kustannus.