Sortter blog
Takaisin blogiin
# Vieraskynä

Päivitetty:

Kirjoittaja Joona

Kirjoittaja:

Joona Paakkanen

Sisältövastaava Sere

Laatuvarmistettu:

Sere Hanski

Laatuvarmistettu

Asiakastarina: Yrityslaina toi vahvistusta kassatilanteeseen – Datagorilla

Yrityslaina mukautuu yrityksen tarpeisiin. Datagorillan toimitusjohtaja Oskari Heinämäki löysi Sortterin kautta edullisen yrityslainan, joka toi vahvistusta kassatilanteeseen.

Yrityslaina on rahoitustuote, jota voi hyödyntää suurten investointien lisäksi myös äkilliseen ja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen esimerkiksi käyttöpääoman turvaamiseksi. 

Haastattelimme aiheen tiimoilta Datagorillan toimitusjohtajaa Oskari Heinämäkeä, joka haki yrityslainaa Sortterin palvelusta. Sortter on valittu Suomen luotettavimmaksi lainavertailuksi vuonna 2023.

Datagorilla on vuonna 2019 perustettu B2B- ja B2C-myynnin palveluita tuottava osakeyhtiö. Heinämäen mukaan yrityksen tavoitteena on vahvistaa asemaansa julkisen sektorin myynnissä.

"Tavoitteenamme on olla vielä merkittävämpi julkisen sektorin kentällä Suomessa."

4,6
Perustuu 530 arvosteluun.
powered by

Edullinen yrityslaina löytyi Sortterin avulla

Lähes jokainen yritys tarvitsee jossain vaiheessa elinkaartaan ulkopuolista rahoitusta. Datagorilla päätyi hakemaan yrityslainaa ELY-keskuksen rahoittaman kehityshankkeen loppusuoralla.

Julkisrahoitteisissa hankkeissa maksatus on yleensä jälkikäteistä: se toteutuu vasta hankkeen päätyttyä kulutositteita vastaan ja siinä saattaa kestää verrattain kauan. Ennen maksatuksen toteutumista yrityksen on myös vastattava itse hankkeen aikana aiheutuvista kuluista ja kustannuksista.

"Haimme yrityslainaa kassatilanteen vahvistamiseksi. B2B-myynnissä heinäkuu on muutoinkin hiljaista aikaa."

Lainanhakuprosessin alussa Heinämäki kartoitti eri rahoitusvaihtoehtoja. Tarkan harkinnan jälkeen vaaka kallistui lainojen kilpailuttamiseen Sortterin palvelussa. Datagorillan kokemus oli hänen mukaansa onnistunut.

"Sortterin kautta saimme parissa päivässä viisi lainatarjousta, joista löysimme helposti tarpeisiimme sopivan ja ehdoiltaan edullisen lainan. Tarjous vastasi täydellisesti sekä haettua summaa että aikaa, ja oli myös korkotasoltaan riittävän hyvä", Heinämäki toteaa.

Hänen mielestään lainavertailualustat helpottavat lainanhakua todella paljon. Esimerkiksi perinteisiin kivijalkapankkeihin verrattuna Sortterin lainanhakuprosessi tuntui miellyttävän kevyeltä ja nopealta. Kiireisenä yrittäjänä hän arvostaa sitä, ettei lainanhakuun tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa ja energiaa.

Sortterin kautta saimme parissa päivässä viisi lainatarjousta, joista löysimme helposti tarpeisiimme sopivan ja ehdoiltaan edullisen lainan. Tarjous vastasi täydellisesti sekä haettua summaa että aikaa, ja oli myös korkotasoltaan riittävän hyvä.
- Oskari Heinämäki

Sortter on helppo, nopea ja selkeä

Pankkilainojen vertailu netissä on kasvattanut suosiotaan viimeisen kymmenen vuoden aikana. Markkinoille on ilmaantunut useita maksuttomia lainavertailupalveluita, joiden joukkoon myös vuonna 2018 perustettu Sortter lukeutuu.

Miksi Heinämäki valitsi kaikkien palveluntarjoajien joukosta juuri Sortterin?

Heinämäki haluaa korostaa positiivisen mielikuvan vaikusta. Sortterista on esimerkiksi mainonnan perusteella välittynyt luotettava ja asiallinen kuva. Lisäksi hän sanoo tykänneensä palvelun käyttöliittymästä.

"Sortterin alusta on selkeä ja helppokäyttöinen. Lainojen kilpailuttaminen onnistui nopeasti ja myös lainojen vertailu oli vaivatonta. Palvelun avulla oli helppoa löytää yrityksen tarpeisiin sopiva laina. " 

Kaiken kaikkiaan Heinämäki on tyytyväinen sekä Sortterin palveluun että palvelun kautta saamaansa lainaan. Lainanhaku sujui alusta loppuun saakka nopeasti ja ilman ylimääräistä säätämistä.

Voin suositella Sortterin palvelua. Kokemukseni perusteella palvelu helpottaa lainanhakua myös pienemmissä rahoitustarpeissa.
- Oskari Heinämäki
Kirjoittaja Joona

Kirjoittaja

Joona Paakkanen

Joona on sisällöntuotannon ammattilainen, joka nauttii laadukkaiden verkkosisältöjen tuottamisesta asiakasviestinnän tarpeisiin. Joonalla on liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto Savonia-ammattikorkeakoulusta, “pääaineenaan” taloushallinto. Talouden eri ilmiöihin myös koulutuksensa kautta perehtynyt Joona on tuottanut pankki- ja rahoitusalaan liittyviä tekstejä vuodesta 2021 lähtien

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kirjoittamamme sisältö on laadukasta, ajankohtaista ja mielenkiintoista. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Ammattitaitoisten sisällöntuottajiemme lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.

Takaisin blogiin